Русия: Новата военна стратегия на САЩ е конфронтационна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че новата американска военна стратегия няма да спомогне за подобряване на отношенията с Москва.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Новата военна стратегия на САЩ е конфронтационна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факти:Русия, спаси православието.Русия, спаси Европа от Наполеон.Русия,спаси България от турско робство.Русия,спаси Европа от Хитлер.И явно,Русия,пак ще спаси света от щатската експанзия съпътствана с терор!!!

Днешна Европа няма нужда да бъде спасявана,особено от милитаристична Русия!Днешна Русия е друга,времената са други,хората са други ,но политиците с носталгия за минала слава,постигната чрез терор!По тези причини изведнъж решава да възстанови сталинизма за постигане на надмощие ,но изпада в положение на държава от 19 век и буди неприязън!Някакъв нафталин който никой не приема, защото въпреки всичко света върви напред по нов начин!

Напротив някой трябва да спаси Европа от простотията на еврокомисроте, които измислиха торбичките без дръжки, щастливите кокошки и тока от фъшкии.

стара военна стратегия. Обичайните заподозрени и набелязани. И кое е новото? Ааа, руснаците използвали сила, за да постигнат някъде целите си. Тц, тц, тц......Ами те гледат от някой друг, който обикаля света с лаврови клонки. И те така..

Турците във форума са захвърлили предишните си ник-ове (имена) и сега боравят само с арабски цифри, хехе... Ех, Азия си ви е в кръвта на вас, нали?! Ама, какво правите в българските форуми, питам аз?!

Рублажийска мъка!Резил!

САЩ са корито, гнило и пробито, едва се държи над водата, това го знаят и децата!!!

Вярвай си!Друго не ти остава!

+100

Само за в. Работническо дело си - рубриката млади таланти :)

Filip Vasilev

Ще се държи до време , дявол да го вземе, една вълничка по-голяма и от него помен няма!

Мдаа, Русия кротко си напада съседни страни и си анексира територии, а лошите американци се конфронтират.

Кои съседни страни е нападнала Русия?! Я, пак?! Историческите ви познания са много оскъдни!

Major Payne

Верно бе, Транснитрия не граничи с Русия ;) А пък Грузия никога не е била нападана от Русия, нито пък Украйна, където принадлежащият и Крим никога не е бил окупирана от "вежливи" зелени човечета, където никога не са се били военни отпускари, барабар с оръжието си, и където никога не са били залавяни разни руски десантни отреди. Където щатни полковници от ГРУ/ФСБ никога не са организирали и ръководили сепаратиска Република и където антиправителствани организации никога не са получавали никаква подкрепа във всяко отношение.

Познайте какво ще направят говедата оттук накатък: а) ще квичат по сайтовете б) ще мучат по сайтовете г) ще цвилят по сайтовете Ако отговорът ви е а), значи сте платен соросоид. Ако отговорът ви е б), значе сте неплатен соросоид, ако отговорът ви и в), значи е трябвало от козяк да ви платят, ама не са пуснали печатницата още.

ЕС и НАТО са американски креатури с цел по-лесното контролиране на Европа. А явно, че не "помниш" Маккейн на снимката с АлБагдиди, шефа на ИДИЛ. Муджахидини, талибани, Ал Кайда, ИДИЛ, бандеровци, сомалийски пирати.Всички те са създадени и ръководени от САЩ.Само униформите са им различни.Една година САЩ и пет нейни арабски съюзници бомбардират ИДИЛ, а терористите превземат безпрепятствено град след град.По американските сводки всички командни пунктове са им унищожени.С възглавници ли ги бомбардират? Апропо: къде отива съветското оръжие произведено в България, Полша и Украйна.? САЩ са агресивна, фашистка държава.Те нямат друг изход, поради огромния дълг.Трябва да нападат и крадат, или да продават оръжие, т.е. да правят войни.

Побъркано руско идиотче, не се опитвай да пробутваш фантазии от паралелен свят и примитивна кремълска пропаганда. Само доказваш, че с руснак не може да се преговаря.

Простакът си е простак ! Той винаги е русофоб и е тъп като задника на Швейк ! Ярослав Хашек ще се обръща в гроба, ако знае, че такъв полуидиот като теб е чел произведението му. За сведение ! Едни от най-хубавите есета на Хашек се отнасят за великата Руска култура и интелигенция.Негов е изразът, че Европейската култура е периферия на Руската култура..

Само неграмотен руски глупак може да твърди, че чехите имат минимум уважение към руснаците. Те ги смятат за диви и тъпи азиатски боклуци и им се присмиват и ги подиграват. Опитай се да сравняваш някой чех с руснак и ще си го получиш. Всъщност това се отнася за всички източноевропейски народи. Интересно е, че винаги се споменават отделни руски творци от 19. век. Тогава са били по-близо до цивилизацията. И после са се отдалечавали поради отрицателен подбор. Всичко свестно там е унищожено или бяга. Останал е боклук с изкривено мислене. Какво да им харесваш?!

Vladimir Borisov

Лъжеш, амебо! Швейк никога не е казал това!

"Много объркано говориш " "Каша ти е в главата " ...са новите ЮС еид ..НПО игнориращ коментар напоследък ! Ще го забележите на много места !

Вън американските агресори от България

е с отличителните знаци на Кремъл.

бре? Да не са завзели братчетата вече фашингтон???

Де да беше така, но за съжаление е български.

Американците натиснаха маса държави, вкл. и България за това, че ако американски военен направи престъпление примерно тук, то ние не можем да го съдим.Какво е това ? Обяснете ми ? Паралела с Хитлер е актуален, или се лъжа и пиша срещу САЩ ? Ликвидираха средната класа на САЩ.Най-свободолюбивите хора.направиха ги информациионни работници/наемни/ под команда.Така ликвидираха съпротивата срещу агресивната си политика. Но няма да стане. Американският народ ще срине тази престъпна клика окупирала върховете на САЩ

Major Payne

Според Збигнев Бжежински главната разлика между Путин и Хитлер, е че Путин се стреми към лично забогатяване, докато за Хитлер това не е било така.

Руснаците се отбраняват, говедата квичат. 21-ви век, драги зрители.

се отбранявали. Абе що се отбраняват на територия, която не е в РФ...

Щом нападенията са отбрана,"правилно" мислят рашистите!Важното е да казват едно,а да действат обратно и да се правят на много,много учудени!

Естествено ,че с действията си в Източна Украйна и Крим,Русия наруши 70 годишния мир в Европа!Това беше парадоксално ,абсолютно ненужно и трагично,демонстрирано по сталински метод, отречен от човечеството,приложен във време когато борбата не е за усвояване на територии с война,а за обединение между държавите в името на общи цели и развитие!Не виждам защо Русия се правят на цапнати,и питат защо НАТО разполага части в държави от съюза,докато те продължават да се въоръжават, стимулират сепаратистите в Украйна,вместо да приключат тази трагедия в една държава,която иска да се развива не по руски модел! Загуба на време и средства,за поддържане на един авторитарен режим,вместо да се вложат за подобряване на живота на хората и решаване много други проблеми от различно естество!

Онова през 90-те в Югославия и Сърбия, мир и благоденствие ли ще го наречем? А в северна Ирландия?

Излагаш се тотално!Да си чувал за международния съд в Хага,за издевателствата,изнасилванията и убийствата на сръбската армия върху населението в републиките от бивша Югославия по това време,за унищожаването на българите в Македония ,за репресирането на българите в Западните покрайнини!Явно си много изостанал и дрънкаш простоии!

Америка финансира Ленин с 10 млн.долара да расипе Руската империя и съсдаде СССР.той създаде и Украйна.Изпратиха му за ЗКПЧ - Троцки американски ционист.Но не предвидиха Сталин който смачка чифутите.След това Америка финансира Шикългрубер/Хитлер/ пак да расипе Русия.Тук пак се намеси Сталин и българския народ нарече немците Окапали германци. Сега финансираха с 5 млрд.долара хазарските юдеи които прогониха прабългарите от Родината им навремето.Не предвидиха Путин.

Много объркано говориш!

Ти си съвременния Швейк, който е признат единодушно за идиот от три противоположни психиатрични школи. Плагиатстваш неговите анализи за св. война.

В САЩ има две партии които се финансират от едни и същи мафиотнски групировки.На практика има една партия, което е базата на всяка диктатура. " С всяка фибра на тялото си усещам американската изключителност" Барак Обама.Не ви ли напомня този израз за Химлер ?Интересно как се чувствува в гроба Хитлер, при появата на този неофашист. Резултата е фашизъм в САЩ. Виждаме го по полицейската бруталност. По това че вече няколко щата подават молби в Женева/ООН/ за отделяне от САЩ.Виждаме как САЩ създадоха и стимулират юдейския фашизъм в Украйна. Виждаме го и в петата Руска колона, като Немцов, Хакада, Ходорковски храненици на САЩ. Виждаме го в България, Паси,Неинска и пр. и пр.

Краварите ще берат от големите гъби. Крайно време е да се ликвидира държавата , чиито национални интереси се простират във всяка точка на планетата и смучат от всякъде за да дебелеят и затъпяват като национална ценност! За доброто на човечеството!

Шило

Па язе, мислим тази вечер да съм пацифист. Руски стандарт + сьомга от Финландия. Дет се вика- кът финландец у Санкт Петербург събота вечер!

А наздраве! Аз ЩЕ шатна една Белуга за компания};-))) Сёмга не обичам но, салатката е задължителна};-)))) Наздраве на всички};-)))

Шило

Наздраве! Наздраве и на теб, и на всички!

новата рушка стратегия за присвояване на чужди територии...., или стари такива присвоени като Кюнигсберг например кога ще ги връщат:)

Новата БЪЛГАРСКА стратегия е уSиRаNе по всички форуми където е спомената Русия но без оглед на укеZаNият си БГ пърдяшник.!.};-))))))

Шило

Здорово, братуха! Как е?

Митенце помниш ли едно време как беше сложил Волен на снимката си. Забрави ли ги онез атакисти дето те таковаха зад операта

Не разбрах...колко руски военни бази има в България ....че за и е застрашена сигурността?

Не виждам какъв е проблема да има военни бази на НАТО в България,след като сме членове на НАТО,освен друго разполагаме със стара амортизирана техника и сме за съжаление!Защо Русия прави военни паради,пред кого демонстрира военна сила! Предоставя ракети на сепаратистите,а претендира че нищо не прави и не застрашава никого,докато се въоръжава и въоръжава други!Излиза че само Русия има право да се въоръжава и модернизира армията,а другите страни ако решат са заплаха!Това вече е болестно състояние,и вместо да се реши проблема с Ислямска държава се губи време в глупости,а заплахата от юг си остава и джихадистите добре оборудвани с руско оръжие продължават!

Кончита, първо хората в Донецк и Луганск не са сепаратисти а опълченци. И второ ИД се въоръжава с руско оръжие от САЩ и Саудитска Арабия.

С неадекватната си политика Русия докара нещата дотам да е в един ред с Иран и Северна Корея. Американците оценяват Китай като конкурент, а тези трите като дребни дразнители.

такова се е обадило. Ко се гърчат ушанките.

Идиотизма винаги е бил отличителна черта на майцепродавците от протестна мрежа

вие от бисипито и подобни партенки съвсем изпростяхте,и виждате само врагове на русия,а не какво прави самата русия!

бил редовен там.

Каква сигурност ми даваш ти бе, галфон, с два танка, ай сиктир, ако стане нещо, на 20 мин. сме се изпарили, ама ти си далеко, нали, мислиш се за недосегаем, е.....жестоко се лъжеш!

лично хъмви. Не бой съ.

баси,простака

Милиони хектари м/у Камчатка и Урал са дадени под аренда на китайци за 49 г. за няколко коп./хектар. Бизнесът си е бизнес. Неминуемо ще настъпят и съществени демографски промени. Икон. връзки на Китай и САЩ са много силни и не предполагат конфронтация. С Иран проблемите са пред уреждане. Руснаците не са сред основните икон. и полит. играчи в света. Нещата се решават без тяхното участие поради изолацията, която сами предизвикват. Няма кой и за какво да се конфронтира с тях. Просто трябва агресивните им действия да бъдат препятствани и санкционирани. И това се случва.

Гладно говедо хегемония сънува.

Подобна просташка реплика е глупава и несериозна. Големите св. сили не възнамеряват да се конфронтират военно помежду си. За тях сътрудничеството е много по-благоприятно и доходно. Няма проблем, който да не може да се реши с преговори. Русия е изключение. Кремъл предпочита агресия и методи от арсенала на нацизма и комунизма.

А стратегията на Русия беше и е да разширява сфетата си на съсипване.Видяхме как ,,присъединиха"Крим, ,доброволно" и съсипаха Донбас със, ,отпускари"и доброволци.Виждаме и зилумите които продължават да правят в тази измъчена земя.Също и демагогските речи на вожда им които се повтарят от троловете му хилядократно.

Абе друго си е ветераните ти да мрат като скитници, всички недоволни от правителството да са терористи и много голям процент от населението да е на купони, защото парите им не стигат за храна!!!

Решението, братчета е просто. По една Булава отзад на всяко говедо и Вова тържествено пред Думата изрича "ОГЪН!!!".

И съответно Вовата се изпарява поразен от....да кажем, ,Минитмън".И оставя малко(или по голямо заради ботокса)пИтно :-)))

29 годишните минитмъни най- много да паднат във фашингтон на главата на рокфелер, ротшилд, тръмп, марс, дюпон, ... а ти да се събудиш отвит и на земята.

И сега какво излиза, че няма да има война, а САЩ ги има тези няколко страни в това число и Русия, като муха под опашката на слон ударен от кокосов орех. - "Ох ли, ще те скъсам от секс" - гордо се провикнала мухата, преди да излети.:)

21 век само путлеристите и ислямска държава окупират територии

Това са хора с еднакъв манталитет. Само религията им е различна.

Мануел

Няма разлика между бокогъзолизните протестъри. Всички са еднакво умни с манталитет на недоучили кретени

Тия братушки съвсем се изоглавиха! Тяхната нова национална военна стратегия, декларирана преди 3 месеца обяви целия свят за техен враг и мишена на техните ядрени ракети! Кво очакват, САЩ да си свали гащите и да ги чака надупен?

От вчера ватенките плачат. Нас не ни обича никой, всеки иска да ни напада... Това означава или, че на Кремъл им е дошъл акълът в главата, или че се готвят да нападнат някого още

Съвсем се сбърка ти. Все по големи глупости пишеш за онез жълти стотинки дето ти плащат в края на месеца

четейки се стига до заключението че на едните им се иска а другите не дават. нещата ще си продължат така- по спиралата надолу. а европа...е европа...някоя беше казала нещо по въпроса.

НИКОГА НЕ НАПАДАЙТЕ РУСИЯ.ЩЕ БЪДЕТЕ СМАЧКАНИ СТИВЪН СЕГАЛ

Sangre sica

КАЖИ И ПРОДЪЛЖЕНИЕТО: -Сложи я в изолация!Така е по- просто!

сегал е симпатяга но надали е подходящо да го сочиш като военно политически експерт

Сегал е голяма работа, ама кво е казал Ленин още преди 100 години: "Мястото на Руския империализъм е на бунището на Историята!" Прав е бил, откъм Москва яко се развоня на мърша!

Русия е заплаха за мира. И това го казват не само САЩ. Досега никой не е нападал руснаците и няма такова намерение. Техните политически проблеми не са външни, а вътрешни.

САЩ имат 716 военни бази по света за рекетиране и намеса във вътрешните работи на суверенни страни. Перфектната мафиотска агресивна държава. Стратегията им е агредивна и конфронтационна още от времето, когато избиха иднианците, та досега.. Какво да се очаква от прост, вмирисан алкохолизиран чобанин, пардон каубой???

Измислената от САЩ Руска заплаха води до увеличаване военните разходи на глупави членове на НАТО като Полша и Балтийските страни. Така американците продават своето оръжие и увеличават печалбите си.Контролираният от Вашингтон МВФ дава заеми и ги вкарва в Гръцкия капан.Гърците пропаднаха заради огромните военни разходи които направиха, когато издигнаха във фетиш заплахата от Турция.

Бреей?! Тия САЩ определят и руската политика! Не знаех, че са толкова яки, че да накарат парламента на Русия да оспорва отделянето на прибалтика!

Новата и старата военни стратегии на фашистка Америка са изклучително нагли и агресивни и всичко това е съпроводено с изключително лицемерие и цинизъм !

РАША завладява, анексира и присъединява, а пък САЩ били с "конфронтационна политика" ?!! Хайде стига демагогия от комунистическо време-все още я помним не сме умрели ... Отново се лъжат младите поколения, белким някой се излъже, та кривне към Кремъл...

В момента от САЩ искат да се отделят Аляска, Хаваите и Тексас. Окупирана територия е Гуантанамо Бей в Куба. Тя се е кубинска. Хаваите май също са окупирана територия. Отделянето на Крим, не е много по-различно от отделянето на Украйна от СССР.

Тяхното желание е да влязат в Евразийския съюз. Вече са изпратили писмени молби и чакат Путин да ги одобри. Това става в момента.

Голяма каша ти е в главата, момко.

Няма съмнение, че възходът на КНР и завръщането на РФ на световната сцена дълбоко тревожи САЩ. Нека свикват с мисълта,че царството им свърши и колкото по-бързо, толкова по-добре за всички... Връщане назад няма.

Стратегията на САЩ, не е нова и не е променена. САЩ е агресивна държава, която се възприема, като световен жандарм. Американците подслушват, провокират, нападат и воюват срещу всички страни в света. Без подбор. Новата стратегия на САЩ е мръснишка! Американците ФЪКАТ ЕС и всичките му ръководители, като изкарват на преден план елитни държавни, американски пронститутки, като Виктория Нюман. Освен това използват слабостта на прости правителства и криейки се зад НАТО завзема безплатно и агресивно нови военни позиции за разгръщане на агресивната си военна амбиция. Те АМЕРИКАНЦИТЕ си остават единствената държава в този свят използвала атомни бомби срещу мирни градове.

САЩ, като световен жандарм би било бонус за човечеството и гаранция за един по спокоен свят, имайки предвид - войнстващия и радикален ислям.

войнстващия и радикален ислям, КОЙТО БЕ СЪЗДАДЕН ОТ ФАЩ?

ще моли на колене Запада за помощ, защото коварните азиатци я дебнат от векове и времето им наближава. На изток от Урал ще бъде поделена м/у Китай и Япония.

който не се учи от историята, е обречен да повтаря грешките в нея...доста се опитаха да захапят от Русия, но захапаха друго.

Толкова,че ти няма да го дочакаш. И ще съм потресен да науча,че Япония дели Урал/?!/ съвместно с Китай! Мамин златен глобалист,мамин сладък издрусляк... Лично съм разговарял с мои стари съветски приятели за зоната Около Курилите... Ако не си тъп ще вденеш. Та им казвам-дайте им ги какво толкова...и без това нататък 50 години руснак не е стъпвал. Отговорът гласеше: "Да,може и да не е стъпвал,но това е руска територия... и за няма време ще долетят 20 бомбардировача..."

Интересенд вид сме нийй хората - кокото повече се развиваме толкова повече искаме да се изтрепем едни други....

На 07.05.1945 г. се ражда Чък Норис. На 08.05.1945 г. Германия капитулира!

Понятието Нов световен ред описва разпадането на Източния блок и следствията от това разпадане. Не означава абсолютното господство на определени държави над останалите.

Ти може да го разбираш така. Но Белия Дом и ЦРУ ОЧЕВИДНО го разбират друго ядче!

Белият дом го използва точно в този смисъл. Това как ние интерпретираме историята следваща настъпването на този ред е друг въпрос.Разни хора, разни интерпретации.

най-добре е танковете да дойдат но американските

Каза "Най добре Станко да дойде". Но вашите приятели от СДС дадоха записа на колегите си от ЦРУ които след 1 час го пратиха в Лангли - радисо връзката им беше разположена на 2рия етаж на Американското Посолство - и помолиха да го модифицират да прозвучи "Нека дойдат танковете" със спешност да е готово до вечерните новини в БГ.

14 танка стигат за да охладят мераците на Путьо!

КВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ АМРИКАНЕЦА И РОМЛЯНИНА ? ... ДОКАТО НЕ ОКРАДЕ ВСИЧКИЯ ВИНКЕЛ НЕ СЕ СПИРА :))) ... САМО БОЙ ГО ПРЕВЪЗПИТАВА :))

Преди вече четвърт век в света имаше две конкуриращи се политически и икономически системи -капиталистическа и социалистическа,наличието на които в действителност осигуряваше световния МИР,защото евентуално в директен сблъсък нямаше да има победител, а изпепеляваща човечеството земна катастрофа.Обаче социализмът беше ПРЕДАДЕН, но НЕ от обикновеното население, а от управляващата партийна върхушка,която искаше да има възможност за грабеж и неограничена собственост,които се позволяват от капитализма, макар и да се наричат с други имена/свобода,инициатива,предприемачество и т.н. Всичко това даде възможност на капиталистическия флагман САЩ така да се развихри,че войните,които води и спонсорира,бруталните намеси в чужди държавни дела и съденето,заклеймяването и свалянето на неудобни управници и правителства да ги смята напълно "закономерни" и едва ли не дадени от Бога.Затова в отношението на САЩ Русия не е партньор и суверена държава,а победена държава,длъжна да следва правоверно тяхната политика и претенции.Е, да, ама НЕ!!! Русия е стара,повече от хилядолетна държава и руснаците са народ-ПОБЕДИТЕЛ, което се знае и от такива световни злодеи като Наполеон и Хитлер.Русия има СИЛИ и ПРАВО да се справи и със сегашния развихрил се злодей САЩ,ако посмее да посегне на нейната земя и свобода!!!

Много добре дефинирано-адмирации. Остава вкратце да се добави,че Тянънмън беше правилно решение. Само че руснаците не го взеха навреме.Оказаха се губещи,респективно-догонващи...

Аха, да! Световен мир! Като във Виетнам, Лаос и Камбоджа?! Като в Ангола?! Като в Никарагуа?! Като в близкия изток?! Или като в Афганистан?! А, сигурно говориш за Корея!

Вова, няма кокво да се връзваш на колониални говеда, ами пускай ракетите.

Ьовиги, четейки поста ти виждам, че използуваш понятието нов световен ред във връзка с изказване на един, може би най-обаятелния през последните години американски президент.Та, за нов световен ред преди 70 години и за тотално превъзходство на една нация говореше един друг политик.Според него света трябваше да принадлежи на едни високи, светли, синеоки хора.Та, нищо лично, ама всички знаем как завърши този поход за нов световен ред.Това е за вас, господа хрантутници.Бъдете живи и здрави.Нов световен ред може да се прави от световната общност, а не от лидерите на една самозабравила се нация.Историческата аналогия се налага от само себе си.И още нещо-защо интерес може да имат само едни, а другите да бъдат само и единствено статисти и послушковци?В крайна сметка всеки избира ролята си в живота.Както човеците в частност, така и обществата като цяло.

статията е за русия защо плюете по америка която ви храни кой ви дава европарите кой плаща пенсиите на старците в българия америка

ако ти е скъп спомена пази оригинала. къде се вреш и ти бе смешко

ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ НЕ МИРЯСВА , ДОКАТО НЕ ОКРАДЕ КРАВИТЕ И КОНЕТЕ НА ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ :)) ... САМО КУРШУМА ГО СПИРА :))

На рашките, дето ми лепат минусчета - пукнете се от яд, и най-низшият американец ви превъзхожда!

Една ''културна особеност'' на САЩ

На стълба!!! До окончателно изсъхване!

Рамбовец в Анево... IQ>0.01

Путин всеки ден плаши какви ядрени ракети имал, колко нови щял да си направи, после защо бил заплаха.

Кога е плашил Путин? Що не четеш речите на американските президент, за да видиш какви заплахи сеят.

Е я кажи какви са тези заплахи? Май само ти си ги чел.

Руските ракети са като руските танкове, автомобили, телевизори и т.н. С други думи - за нищо не стават! Най-вероятно се водят като налични, но отдавна са откраднати и продадени от пияните мужици!

Леле колко си загубен, чист соросоид. Малко влез в крак с времето.

Никога няма да забравя речта на Бил Клинтън 1-2 години след падането на СССР. За пръв път той спомена "Новият Световен Ред". Помня тогава наблизко до мене стояха военни от вече бившите соц. страни...всички замръзнаха и след това притеснено обсъждаха значението на тези думи. Сега вече знаем какво е то...намерението на САЩ да диктува света и всеки който не е съгласен веднага става терорист, комунист и диктатор! Помага че някой от най гласовитите критици са точно такива, но те са и единствените които могат да си позволят да говорят така..тъй или иначе са на мушка..

Нормално е след огромни политически промени да има нов ред.От първото следва второто. Както имаше нов ред след ПСВ, ВСВ, след основаването на СССР и след разпадането му. Нищо извънредно няма

sonibvc@gmail.com

Съгласен че няма нищо странно...но че извънредно е извън редно! Не е редно една страна да командва другите, да руши държави и краде ресурси и после да вика на другите че те са виновни щот не са били "демократични"!

"...1-2 години след падането на СССР..." Момче нещо което го няма ,няма как да падне.Има един термин -"ссср",който е плод на един болен мозък,на един наследствен сифилистик-улянов.А това което реално го е имало е съветска русия ПЛЮС ОКУПИРАНИТЕ ОТ НЕЯ ДРУГИ ДЪРЖАВИ.А никой не обича окупаторите си.За това и вас никой не ви обича.

sonibvc@gmail.com

Що бе? Е на глей Българите..500г пот турско и си обичат окупаторите..турска партия в БГ, турци идват да гласуват, шефа на ДПС - една от най влиятелните парти в България - агитира на турски и хич не му дреме. Ходи даже да се консултира с турския президент а Българите нищо не правят...значи има такива дет си обичат окупаторите! А има и такива дет не ги обичат..виж Афганистан и Ирак...