Путин: Отношенията със САЩ са ключов световен фактор

Отношенията САЩ - Русия са ключов фактор за гарантиране на стабилността и сигурността на света, въпреки сегашните различия, смята Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Отношенията със САЩ са ключов световен фактор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ПОДАДАТ РЪКА И ДА НАМЧКАТ ГЛАВАТА И КРАКАТА НА ИДИЛ. ЗА СЕГА ТОВА Е ЗАПЛАХАТА ЗА СВЕТА. ИДИЛ Е МУТИРАЛА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЦРУ. ИЗВЪН КОНТРОЛ. ПАК РУСНАКА ЩЕ НИ СПАСЯВА.

Колкото те е спасил до сега толкова и сега ще те спаси! Но само Бог може да те спаси от самия теб си!

Путин къде се бута в 'А'' група ?!?!

Ние, които играем силно врязани в публиката, даваме акъл кой къде да играе

Иво Дрънчев изпростя,като взаимства ника под който изразявам безпристрастно уважението и благодарността към Русия!!!Ти достойнство нямаш ли???

Според мен присъствието на части на НАТО встрани от източна Европа не е никаква опасност за Русия ,а просто един сдържащ елемент от колективната отбрана.Защо мисля така?Това е показен жест към Русия и означава "Не ми пипай съюзника или ще си имаш работа с мен"!Ако НАТО имаше действително агресивни намерения би розположило примерно в Чехия и Унгария големи войскови съединения ,например корпуси.Тези две държави са от "втория ешелон на отбраната",но са достатъчно близо при един ускорен марш да се озоват на "театъра на бойните действия".Просто Русия няма друг полезен ход,а и това знае найдобреда размахва оръжие!Но колкото за употребата му ,това е отделен въпрос!Би се решила да употреби оръжие само срещу малки и слаби във военно отношение страни!По този недостоен за нея начин само пада в очите на света!А със собствената си аудитория руската пропагандна машина се оправя също примитивно _с войнствена риторика.Но примитивна или не политиката на Русия е неразривно свързана с Америка и с разбирателство по въпроса за стратегическите настъпателни оръжия!

Киряк Стефчов пита: -Кажи Събке кой ни освободи от турско робство. -как кой, Барак Обама ни спаси и сега сме свободни РОБИ.

много трол / хейтър- много нЯщо. призовавам: хора, пишете, когато имате да кажете нещо, аман от политинформации и лозунги.

А защо липсва тази информация: "30 натовски кораба пристигнаха във Варна (галерия) 04.07.2015 11:03"

Щото сме роби, финансови роби

на великите САЩ освободили Източна Европа от съветско иго!

Американското иго е по-добро от съветското.

ТАКА е. При американското можеж да ходиш дет си искаш. Да говориш каквото си искаш. Даже да работиш каквото си искаш. Абе остай остай... голема мъка при него.

Едно е сигурно. Изгубиш ли духовността си, губиш всичко.

Путин бая омекнал нещо. Скоро и той като гърците ще възхвалява могъщата САЩ. ;)))

Отношенията Китай -САЩ са фактор ,Русия е регионална сила със сриваща се икономика и обедняващо население...

за теб би било голям кеф, но Русия си е велика световна сила, а народът и е с 1,5 пъти по-висок жизнен стандарт от нашя. Само 18те милиона руски туристи в чужбина тази година са достатъчно показателни

От тези 18 млн, 17 от тях се наричат гастарбайтери и работят по хотелите като носачи а жените знаем като какви.

Това което чувам от руснаците ,докато се разхождам по улиците е (деньги не хватить) !За това и искат да си продават имотите в България!А какви туристи са не знам,знам само ,че от 143 милиона руснаци ,само 17 милиона имат задгранични паспорти !Останалите са крепостни...

Те Китай за само 3 седмици им заминаха акциите с 25% и в момента са в паника.

Чета коментарите и си мисля. Само в дира може да намериш изказване и коментар и двете да заслужават минус... :)

Русия е най-великата световна сила. Може би скоро ще видим руския флаг върху Белия дом!

И да го видите и да не го видите - все тая. Като се развя в Париж, Берлин и на други места, да не би да цъфнаха и вързаха? Плячкосаха каквото успяха и след няколко години бяха пак на "чист Понеделник". Който може, си може и пак си стъпва на краката и само за няколко години е пред тях...

Обама пет пари не дава за Путя и за Русия.

Брей, много русофил, много атакист, много комунист държат здраво юздите в този форум, брей !?!

Путин се подмазва,но това няма да му помогне докато не напусне окупираните украински територии!Източна Европа иска и членува в НАТО и съвсем няма намерение да се съобразява с путиновите капризи,а пък и НАТО вече е на границите му и го контролира надеждно!Путин си въобразява все още,че с нищожната си тежест в света,може да е определящ фактор заедно със САЩ,а забравя ,че втората велика сила,който е партньор на САЩ за световния ред и проблеми е Китай,пред когото Ру сия може да има само васално ,суровинно бъдеще!

Жалки напъни, да бъде интересен ...

Този под на Путин означава твърдо НЕ на гръцкия референдум утре.Запишете си го !

И НАЙ-ДОБРИЯТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ НЕ СТРУВА КОЛКОТО КУТРЕТО НА ПУТИН ПОЛ КРЕЙГ РОБЪРТС

Кой е тия идиот, и какво ни итересува мнението му?

Попиля ги този Путин ? Станаха луди. "РУСИЯ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА И НЕЙНИЯТ СУВЕРИНИТЕТ НЕ СЕ ТЪРГУВА"ввпУТИН Да обаче Българският се идтъргува и то без пари.Геьовете в Брюксел потприват ръце от такава добра и тъпа овчица като Бългалия.

Моля се на Бог , Русия и Америка да си подадат ръка в името и спасението на християнския свят. Дано разберат реалната заплаха на джиадо-исляма.

Абсолютно всички съществени постове в страната бяха предопределени за партийни членове и се раздаваха с участието на районните партийни комитети. Каквито и способности да притежаваше някой български гражданин, той нямаше никакви шансове за издигане, ако не влезеше в партията и не получеше нейното благоволение. Така че има твърде горчива истина в думите на мой познат, софийски инженер:

То и сега е така. Ако не си гербаджия нямаш шанс.

Няма ли да се осъзнаете в крайна сметка ! Тотален комунистически режим това е истината !

щото Путин пуснал телеграма. Както се казва, Путин да пръдне, соросоидите се насират.

ако путин каже нещо срещу сащ - 2-3000 коментара минимум, тогава лайньоидите-путкофили се разцепват от полюциилиги, памперси, тоалетни и тх се леят на поразия, главно това им е умствения багаж, после ходят до портрета на стената, изобразяващ голо жоже до кръста с малка пушчица за да изглежда гоуемо и яздещо пони, па да изглежда нормално и започват да се отъркват като пуситаопусин, все пак заработили по некое рубле от сайта

Нещата особено загрубяват, след идването на демокрацията у нас. Следвайки указанията на КГБ, българските политици си устройват преврат и се самообявяват за демократи. Жалка и мерзка гледка са брадясалите лумпени, подкокоросвани от тайни агенти, да вършат черната работа на комунистите, за да бъдат избрани отново на власт същите тези безумно нагли комунисти. И следват стачки, непринудени бунтове и манифестации, чупят се символи и сгради на омразния социализъм, ошмулени хорица подскачат като мишки върху горещ тиган, за да пребъде комунистическата идея ПРОСТАЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОННО!

ДИРаджии, нима Путя и Обонго не са световни агресори? Що се коркате, бре?

реплика на дир.бг : вие пък сте едни цветенца ! ама те цветенцата нямат огледало да се видят ...престанете да бъдете жалки !!!

Абе Путин нали щеше да изравнява със земята САЩ бе комундета ?С големите страшни ракети?Кви са тез поздравления и кой му ги иска ?Кой изобщо иска да разговаря със сатрапи и лъжци на дребно???Санкциите след още една година ,ще го свалят от власт и ще го пратят където му е мястото ,в затвора ...

Ти си трай мошко, че на малките държави им е достатъчна само една от новите руски ракети!

Стига лъга,еврейска подлого.2-ри холокост се мъти,съм чул.

Аз пък помислих ,че втори роман е написал Набоков? А пък ти си оставаш все същата к.рва...

Един такъв еталон на комунистическо безочие е червения принц Станишев, едно неизвестно никому същество, докарано по пъръчка от Москва, което се мъчи да се извинява за престъпленията на партията на баща си. Не знае ли това същество, че извинението е само признание за осъзнато престъпление и изобщо не изключва наказанието? Такова извинение означава преди всичко че БСП е нищо повече от БКП и трябва да бъде подведена под отговорност за всичко, което са извършили срещу нацията си след 1944. И тъй като той и БСП постоянно показват неразривната си връзка с нея, трябва да бъдат съдени както за престъпленията им, така и да бъдат ударени там, където най ги боли ПАРИТЕ. Това остана от целия им бандитски идеализъм, от цялата им утопия ПАРИТЕ! Затова трябва да бъдат съдени за компенсации до дупка! За престъпления срещу собствения си народ не може да има давност. Такъв процес трябва да бъде започнат от отделни индивиди или организации, но трябва. До дупка! Въпросът наистина е на живот и смърт!

нямаме съдии за народен съд !!!!!!!!!!!!ако имаше , това отдавна щеше да е исторически факт !

Това, което направиха европейските евреи, беше пример как едно апокалиптично зло като нацизма трябваше да бъде наказано и гонено до край, безкомпромисно и безмилостно: да гонят до дупка нацистки престъпници и да търсят парични компенсации на държавно ниво за масовите престъпления, извършени от фашизма. Жертвите на българския комунизъм трябва да направят същото: да се стовари цялата съдебна машина върху всеки комунист, отговорен за престъпления срещу човечеството и в частност срещу българските граждани, срещу отделни индивиди или групово.

Толкова ограничен мироглед, че не намирам смисъл да коментирам по същество!

защото си Комунист !

Право куме, та в очите. Путин е пич и се държи като император на независима държава. Между другото, САЩ да обнародват защо е "продадена" Аляска от Русия. Руската армада блокира Източният бряг и така Великобритания не успява да се намеси военно при обявяването на независимостта на щатите от кралицата. За да не се разлайва тогавашната "международна демократична общественност" САЩ се съгласява да оформи като покупка Аляска. Реално парите са платени за военната помощ на Русия. Затова днес руснаците изглеждат "идиоти" за да подарят Аляска на САЩ. Реално няма продажба на Аляска по юридическите правила. Затова руснаците леко разлистиха документите....кагато САЩ се,само забравиха на тема Украйна. Преди 2 години в Калифорния беше пуснат отново като туристическа атракция Форт Рус. Руснаците са колонизирали не само Аляска...

Пич не искам да се почустваш кофти и по принцип си прав, но когато 13-колонии обявяват независимост от кралицата са само една тънка ивичка на източното крайбрежие през 1775 г. Трябват им почти половин век по-късно да стигнат Тихия океан, а да завладеят Аляска им трябва още четвърт век.

Абе на кой му пука за фактите. Важно е да звучи добре и да прави богатирите герои... Те са си научили добре урока. Повтори го 100 пъти и достатъчно тъпаци ще го повярват.... :)

След 23 декември 1913 г. е малко смешно да празнуват ден на независимост! Но това е част от зависимостта - да накараш прасето в кланицата да вярва, че е независимо и свободно само да решава съдбата си, а ти си му най-добрият приятел! Грухтете щастливо прасета, грухтете! Балтията няма да ви подмине!

Отговор. Доколкото ми е известно бандата от Лубянка начело с Горбачов ви даде демокрация и отложи трета световна и ви подари още малко физическо оцеляване,но и финансовия колапс на братска америка, иначе щяхте да гниете по Белене. То и сега не е късно защото демократа Боцко си го запази за всеки случай.

ДО КОЛКОТО ЗНАЕШ - НО НЕ ЗНАЕШ А ЛЪЖЕШ

По-малката част от българите, запазили обичта към земята и родината, трудещи се за унизително ниски заплати, при неподходящи условия, четящи и пишещи братя и сестри, използвани от управляващите банди, за приход на средства от глоби, данъци и всевъзможна ангария. По-голямата част от читавите българи е в чужбина, там работят и се грижат за останалите в разхайтения тукашен бардак свои роднини. Тук се опитват да реагират от време на време, чрез мирни демонстрации, стачки и дори самозапалване, отчаяните, низвергнати от държавата българи. Полза обаче няма! Враговете на държавата са повече, от нейните поддръжници.

Едва ли има друг народ, който така да си е заслужил съдбата като българския.

Абсолютно точно, само че какво да кажат обикновените хора като мен, когато на някой властен некадърник му пречиш да краде, заплашват те с бившите служби, какво да отидеш в полициатя ли? Тази полиция, която работи за мафията ли? Към кого да се обърнеш, ако си бил заплашен с бившите служби? Приятелите те ти те мислят з недобре, останалите не ги интересува, а полицията няма да ти обърне внимание. Какво да правиш, освен да духнеш от тази държава.

Съдбата ни под вашият ботуш беше лоша.Сега вашето влияние отслабва и България се възражда в лоното на Европа!Никой народ не заслужава съдбата на руският.Клан от свпи и чужди.Столетия наред.

Поредния на който държавата и света са му виновни. Истината е, че за нищо не ставате и ще си живеете мизерно.

НЕКА ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ

Май е велика само на думи!Немците систематично с активната помощ на съветските генерали и маршали я изтребваха!

Толокова бой е яла руската армия, че е доста смешно да се нарича велика.

ИМА ИСТОРИЯ И ТАМ ВСИЧКО ПИШЕ

е да живее, но когато те нападнат под формата на освободител ще запееш друга песен

Този индивид живее в Москва и едва говори български, въпреки че твърди, че е българин.

твърде много му се е насъбрало на българина за да настръхне, когато чуе името русия. твърде много злини ни е причинила, бидейки в нейната орбита, а не че... онези наши сънародници, които я защитават, явно са били по времето на соца на ясла и ги разбираме. под русия разбирай не обикновения руския человек и прекрасните рускини, а агресивната им външна политика.

ЗАТОВА ЛИ БЕШЕ БОЛЕН ОТ .......

Кънчо, Кънчо..., когато спомена рускини в нашата м'аала има най-малко десетина от времето,когато работихме в КОМИ.

И баба Ванга каза Русия пак ке помогне

да ни заробят

ПРОЕКТ НА ДС

Организирани банди, завзели по законен начин властта и държавата, използвайки ситуацията на управляващи за грабеж, с помощта на съдебна система, полиция, данъчни и открита демонстрация на сила. Безскрупулни олигарси, открито незачитащи закони и правила, партийни лидери, равностойни на кръстници в мафията, стотици хиляди бюрократи в служебния апарат, за да пречат на икономическото развитие на страната и стотици продажни, сервилни кариеристи, под формата на журналисти и други мутанти / пиари, плеймейтки, светски хроникьори, открити гейове и всевъзможни първенюта /. Хиени, наредени на разбойническо пиршество, целящо да оглозга до край всичко българско.

- Кое е новото СДС? - Станишев, Доган, Сидеров!

Безкрайни и напразни са усилията на бндата от Лубянка да представи нещата така, като че ли Русия е равна на Америка и като че ли нещо зависи от Русия освен, ако не е нещо петоградно и разрушително. Човечеството върви напред, въпреки Русия и руската милиция и да се счита, че тази изостанала страна може да определя настоящето и бъдещето на човечестовот е несериозно. Все едно да се очаква от милиционер труд по ядрена физика достоен за Нобел.

МИ ЗАЩО ТОГАВА ПИШЕШ - НАЛИ НАРОДА ЗНАЕ КОЙ Е ПРАВ А КОЙ КРИВ

Народа знае, но е време да го научат и българските комуноиди и колонилни роби. За тях е.

Браво, браво! Демонстрирате Висш пилотаж и възвишена интелигентност, относно изостаналостта на Руската държава :) Почти се доближавате до перфекционистичен философски идеализъм, какъвто са проявявли комунистически диктатори, като Ленин и Сталин... Но пък и двамата са били философи, които са подчинили на тяхната идеология толкова много послушни хорица, каквито вероятно са били и Вашите (твои) родители, анонимни "напразноусилковец"-о... Всъщност, заради високоинтелектуалния и философски напън, явно сте прозряли (или си прозрял), че Русия и САЩ не си приличат... нито териториално, нито културноисторически, нито стратегически, а и няма как да са съизмерими сили... все пак Русия се развива от 10 века, а Съединените щати ги има от около 3 .. като са добили незаконна Независимост от Ингилизката корона, благодарение на пиратската им протектура (ако не ТИ е известно, де).. Всъщност, кога за последно (ако някога си го правил) си сравнявал териториите на САЩ и Руската Федерация, и питал ли си се, защо толкова много азиатски сили са позволили това Териториално надмощие на Руснаците, А?! Ако никога не си си мислил по тези въпроси, гениални анонимнико, не е зле да размърдаш 2-3 заспали мозъчни гънки.. напрегни ги, може да съчиниш нещо още по... гениално?! Ако ти стиска! Но си напиши и името... че така, анонимно - някак не си много убедителен!

Русия ги е покорила тези територии с техническото превъз ходство което е имала.И което е приемала и внедрявала от Западна Европа.Много от завоевателите са били западни офицери на руска служба.Много са жертвите и от това време.Териториите които е завзела са като цяло изостанали, без инфраструктура и общо взето рядко населени.Да сравнявам ли с САЩ,Канада,Австралия,Ню Зелънд?Сингапур,Хонконг,Индия?Тържеството и успехите на англосаксонският начин на живот с този на сатрапията наречен Путинова Русия?

Когато в природата се наруши някаква хармония или закон, тя реагира адекватно. Така са изчезнали животински видове, държави и цели континенти. Така си заминава и България. Защото в природните, за разлика от човешките закони няма вратички, които хитри и алчни адвокати да използват, за да възстановят статуквото. А в момента то е следното: 1.Циганизирано и опростачено в голямата си част население, склонно да открадне, да излъже и да наруши писани, и неписани закони, но да не работи. Живее само за мига, без да се интересува от бъдещето, без да реагира на опасността, да изчезне завинаги от тези земи. Склонно на безброй компромиси, само за да оцелее физически. Население без обществено съзнание, без духовност, морални и нравствени норми, без съпротивителни и защитни сили. Хора, част от които се срамуват да се нарекат българи, а друга открито се причислява към друг етнос или народност. Накратко чалгари.

БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ! Не турците или циганите са основния ви враг! Вие сами сте си врагове, защото търпите изроди да ви управляват! Не се сърдете на никого, освен на себе си! Докато има страхливи глупаци, които търпят безобразия, ще има и крадливи изроди, които да се облагодетелстват от статуквото! Думите са крайни, но по-благи за ситуацията просто не подхождат. А сега идете и гласувайте за някои от кандидатите за евродепутати, на партиите клонинги или за самата БСП ! Така ще си осигурите сигурна и бърза гибел, подпечатана с петолъчка или сърп и чук. Жалко за хилядите жертви на комунистическия режим, за стотиците хиляди прокудени в чужбина българи и за тези, които загиват по земята ни кротко, послушно и глупаво! Жалко и за държавата, защото нея вече я няма!

МИ АКО БЕШЕ ХУБАВВО В БЪЛГАРИЯ ЗАЩО ИМА 2,5 МИЛИОНА ЕМИГРАНТИ

Комунистите, Гербаджиите и останалите отрепки не са националисти!

Защото кгб и дс още ни управляват.А от Русия и бившитеи републики колко милиона са избягали?

Путин е време да прати поздравленията си, написани ма МБР. Не знам какво още се чуди.

ХУБАВ Е ОБАМА НО КАТО СПИ

Простаците - т.е. малоумни технически и безморални духовно същества определят живота ни. Ние не бива да се дивим на парадокси и салто-морталета при управлението на такива "корифеи" като Станишев, ББ, Орешарвски, а преди при НДСВ, Луканов. Виденов и пр. Няма защо за изследваме "дълбоките мисли" на Станишев или "гъвкавата тактика" на борецът от Банкя. Такива неща няма - те плямпат клишета, наизустени реплики, действат пипнешком, за велики или благородни дела изобщо, ама наистина изобщо, никога няма да са дорасли. Губим си златното време да търпим такива нищожества, а те вършат престъпления след престъпления срещу целия ни народ с трайни последствия върху поколения напред вече години наред.

Представящ ни бъдещето по черно от руското и ни внушаваш,че ,,всички са маскари".Хайде изплюй камъчето!В атака ли е спасението или в Путин и Евразия?Или в брикс?

Спасението е в нас самите !

Спомняш ли си , за богаташите и ток Крадат? Е тез живеят на гърба на народа ! Терористична организация Данс !

Тук някви квичат, че американците имали голям дълг. Абе я ми кажете на вас лично, колко ви дължат американците? Да не се окаже, че вие им дължите пари накрая :D

че нали и на тебе ти плащат от същия дълг бе мизерник....

Аз не съм мизерник - мойта заплата е доволна :D

Досега ние видяхме, че назначаването на един български гражданин на какъв да е по-съществен държавен или обществен пост зависи преди всичко от личните връзки, партизанщината вътре в редовете на партията и отношението на Съветския съюз, представляван от Държавна сигурност. Видяхме също категоричната дискриминация, на която са подложени безпартийните граждани.

ето това е класа,разбрахте ли соросоидчета смешни?

Путин да се насере, ти пак ще си пееш, че го е направил с класа :D

Ние се борим за правата на американските негри, а какво да кажем за нашите негри! Всичко хубаво у нас е запазено за половин милион бели партийци и нищо не е останало за пет и половина милиона черни българи заробени от Комунизма!

Ми питай вашия вожд Хер Сидеров за това? Всички атакаджии все за това са се загрижили - американския дълг, правата на негрите и индианците.