Турция поиска от САЩ решителност срещу Русия

Турция призова за по-решителна позиция на САЩ срещу Русия във връзка с намесата й в Сирия. Москва: В Анкара се готви за нахлуване в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Турция поиска от САЩ решителност срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ призова американски туристи да се въздържат от туризъм в Турция.Очаква се май да стане някаква патаклама.

Ердоган е време вече да се превие на килимчето.. :) А е толкова просто - " Извинявайте господин ПУТИН, направихме грешка. Съгласни сме да ви заплатим щетите по сваления самолет " и проблема е решен. Пък той НЕ - пак се прави на бабаит.

АБЕ ТЕ САЩ СА ПРЕКАЛЕНО РЕШИТЕЛНИ,АМА КАТО НЯМА КАК ДА УСПЕЯТ,КАКВО ДА НАПРАВЯТ???

"Че той путин вече нахлу в Сирия, както преди това го направи в Чечня, Грузия, Украйна... " Руснаците са там по покана на сирийското правителство. Така,че не са нахлували.А турците никой никъде не ги канил.

Ердоган е новият Хитлер на 21 век!

Не обиждай Хитлер

Турците бързо разбраха, че руснака не чака да си вземеш вазелине.

Нека нападнат, та да им се върне каквото си заслужават.

''...Турция се готви за нахлуване в Сирия...'' ========================= Че той путин вече нахлу в Сирия, както преди това го направи в Чечня, Грузия, Украйна...

Путин е в Сирия по искане на законното и правителство. Мачка да ти го...лъжльо!

Турция ще получи решителен удар от САЩ отзад, защото губещите от Русия се самоизяждат...

Знаят ли хората които коментират какво означава изменение на ДНК то.А света които ни управлява вече притежава такава бомба която би предизвикала това.Предполагам някои по досетливи вече знаят коя държава н света може да притежава такава бомба.

Туй ми мяза на-другарко/госпожо/ насрах се избършете ме!ма госпожата се прави на глуха /да не си се насирал/ при потенциал Русия да унищожи света поне 50 пъти никой няма да се хване на турските уйдорми,на всеки му е мил живота еле пък на янките/наркотици,секс и рокендрол/тъй,че резаци вашата няма да стане!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ако Турция стане вдлубната вместо да е изпъкнала както е сега. Ама ко знаиш как им пука-ако мине номера мине ако не си трайкат до следващия Крим. Намери им Путин цаката - бой ,бой и пак бой до Ню Йорк и обратно. Една грешка направи Хитлер- не потопи острова, ако беше го направил нямаше да имаме такива дертове сега с ББ, въздух,о бразование и други "демокрации".

Концепцията на Турция за възстановяване на османската империя сериозно е засегната от намесата на Русия в Сирия. Най добре ще бъде Турция да се откаже от своята налудничева концепция за развитие, тъй-като това ще доведе само до страдание на турското население. Това означава да падне режима на Ердоган и хитреца Давитоглу. Зависи от турския народ на следващите избори.

що бе, те съвсем наскоро гласуваха доверие на ердоган, веднага след атентата в истанбул

Ердоган смята ,че може да влезе масирано в Сирия с армия и прочее, но малко го е страх, че ще го подпрат руснаците и пита Бараката дали САщ ще му дадат оръжие без пари. Иначе Босфора наистина е тесен някоя и друга вакуумна бомба направо ще "събере" двата бряга нашия и турския.

С АЩ ПОДПАЛВАТ ВОИНИТЕ НА ЧУЖД ТЕРЕН С УЧАСТИЕ НА ЖИВО МЕСО ОТ ТЕЗИ МЕСТА. ТЕ САМИ НЕМОГАТ,ТОВА Е ДОКАЗАНО С ВРЕМЕТО. ПОБЕДИТЕЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО РУСИЯ. ТОВА СЪЩО Е ДОКАЗАНО С ВРЕМЕТО.

Ердоган ще прави каквото му казват вече буквално ако не иска турците да го обесят . Абе навсякъде е едно и също ББ у нас ,Ердоган ,Оланд, Меркел все демо-крати.

да се зъбиш и сваляш самолети си смел,ами сега?ха си си тръгнал ,ха босвора ще стане широк като касписко море и потурите пълни с л...а

:)))Новейшие российские истребители Су-35 будет нести попарное круглосуточное дежурство на авиабазе Хмеймим в Сирии. Об этом в пятницу сообщает ТАСС со ссылкой на неназванного представителя группировки Воздушно-космических сил РФ в арабской республике. "Самолеты будут попарно нести круглосуточное дежурство на авиабазе Хмеймим в минутной готовности к взлету. Принцип взаимодействия с ударной авиацией следующий: Су-35 будут прикрывать самолеты, находящиеся в воздухе, увеличивая поле их обзора. Когда пара Су-35 становится "в противоход", обзор доходит до 360 градусов на 400 километров вокруг", рассказал представитель авиагруппы...... амуджите в шаш и пият алкогол и ядат свинина

Сваления-свален.. И защо въобще са нужни- нали уж бяха затворили небето със С400 ? ;)

'Также принимаем во внимание 240 Ф-16 крайних модификаций, не хрен собачий. '

От тактическа гледна точка, това означава много малко. Ако гаджалите стрелят от своето въздушно пространство СУ-35 нищо не може да помогне. Нито пък С-400. Трудно би се спряло и нахлуването на турска авиация тъй като авиацията на САЩ-коалицията си нахлува откъм турското въздушно пространство и си бомби Сирия и далеч не винаги може да се определи дали става дума за турски или коалиционен самолет йато вследствие пво-то остава нямо до изясняване, което може да е недопустимо забавяне. Разбира се остава стратегическия ефект на демонстрация, плюс икономическия за ревю на техника.

ей селски панелни плъхове големи се експертио:)

Защо ли ситуацията ми заприлича на -" Моля другарко Иванчо се плюе!" Само дето другарката нещо я няма напоследък!

Малко по малко се очерта истината за "прогресивния" свят, воден от ислямиста Обама и първите му дружки - ислямизираната от Ердоган държава Турция, ислямска държава Саудитска арабия, ислямска държава Катар, Ислямска държава (нещо като ООН между преди изброените) и корпоративните им проекти ДАЕШ, Ал-Кайда, Мюслиманско братство, Талибан, Муджанидин и още една сюрия аллах-акбаровци. Последните няма да изброявам, защото си сменят "юридическите" наименования често-често и в зависимост от "конюнктурата". Все пак след толкова "реформи" откриването на нова фирма става за 5 минути, може и в офшорка. А по същество са си все терористи - авангарда на едрия американски капитал!

До 25-ти пешаците на Асад и аеропланите на ръшите май ще оставят Преговорите в Женева без Една страна ....на Масата?

докога ще възприемаме Русия за пазител на мира ! 1940г завземат половин Полша заедно с ортака си ХИТЛЕР ,след това агресия срещу Финландия анексирани 10 % от територията и но това има цена 250 000 убити агресори загубите на този храбър народ само 9 милиона е 25 000. ПОСЛЕ АГРЕСИЯ НА ЛИТВА ,ЛАТВИЯ , ЕСТОНИЯ + етническо прочистване и заселване на руснаци ! Има ли нещо общо с нашата история преди векове- С ТУРЦИТЕ ! ТОВА е истинското лице на тези руснаци световни миротворци , но подалеч от нашата граница ! ВОЙНА В ЧЕЧНЯ , ГРУЗИЯ МОЛДОВА , ЗАГРАБВАНЕ ПО БАНДИТСКИ НАЧИН-БОЛШЕВИШКИ НА КРИМ И ЧАСТИ НА УКРАЙНА .с една дума агресори , бандити и демагози ,това е путинската политика -терор и подтискане на малките държави които не искат руският ботуш

Крим бил заграбен от Русия!? Че защо им е на руснаците да го заграбват? Той си е техен! Руснаци в руски Крим! И Киев си е руски, да знаеш! Ама малко само да се наиграят лудите, та да им уври акъла, че 25 години демокрация - грабеж, лъжа и дрога, води до шизофрения

ориенталската жестокост и тя била присъща на 'широките души' .. както и на идиотизираните комплексари :)

viktor

ще има ставай страна агромная

'Огромная-те' в момента посядва щото я заболяха колената, може даже и да полегне..

Призива на турция е част от плана на Запада да накара Русия да започне първа като направи НЕОБХОДИМИЯ ПРЕВАНТИВЕН УДАР. Запомнете, това е от изключителна важност за запада. Той иска да предизвика война с участитето на Русия и първия изстрел да дадът руснаците. Така ще могат отново до заблудят целия профанизиран свят. ПРОГНОЗА: Очаквам всевъзможен вид провокации от страна на турция и Саудитска арабия с цел Русия и Иран да произведат първия изстрел. Възможно е е приложат и сценария с "Тонкийския "залив за започване на Виетнамската война. Единствения шанс за мир е Русия да избере вариант с най-малко кръвопролития, защото запада се храни с кръвта на мирните хора по света. БОГ да пази РУСИЯ, БЪЛГАРИЯ и Православието. Казах!

ако раша е мирна няма да удря първа. Смятам обаче, че русия няма да нападне никоя държава, особено натовска, понеже е наясно с последиците... това с рублата и икономиката ще им се стори забавна приказка...

Ако Русия нанесе превантовен ПЪРВИ удар, просто след това НЯМА да ИМА кой да КОМЕНТИРА!

освен подводниците с междуконтинентални балистични ракети.

Руснаците: Турция готви операция в Сирия. А блядовете какво правят там? Помагат на сатрапа Асад да избие сирийския народ. И децата знаят ,че Русия не бомбардира ислямска държава. Руснаците бомбардират жилищни квартали и сирийската опозиция с бомби от втората световна(техните безаналог мире).

Ако си сириец, би трябвало по-добре от мен да знаеш,че Русия е поканена от ЗАКОННО избраното правителство на Сирия, в защита на държавата и сирийския народ. Ако си на друго мнение, това показва, че подкрепяш ислямските терористи избиващи сирийския народ.

Че то и Хитлер, и Сталин, и Мусолини са били все законно избрани, но това не им е попречило да са престъпници! Хай сиктир вече с тая путювска опорна точка!

75% от сирийците са суни, пък избрали Асад и поканили Жужу? Ти да видиш..

Има едно правило - За да напише човек подобно нещо е или глупав или нечестен! Избери си кое от двете!

Щом бомбардират така трябва да бъде. Бой по предателите!

Ето: "...турският премиер подчерта, че "тези, които подкрепят режима на сирийския президент Башар ал Асад, извършват военни престъпления", предаде Ройтерс." Ми да кажа същото и за Ердоган, а? Щото и той избива населението си в лицето на кюрдите! Докато Асад трепе наемници. Секнаха му петроловозите на Ердоган и пусна кучетата да лаят срещу Русия. Бе да влезе в Сирия, ще се нареди до ИД и "умерената опозиция"! Как я измериха, че е умерена ....?

ТРЕБЕ ДА Е НА БГ.

Така-а-а-а, значи: 1. Хич не ги харесвам американците, че направиха мюсюлманска държава в Европа - Косово, стреляха по братовчедите ми в Сърбия и не ми дадоха Зелена карта, че да си живея там на евтинкия бензин, дето цял свят го дотира. 2. Руснаците, обаче още по-малко ги харесвам, защото съм обиколил половин Европа и където и да ги срещнеш все си личат - ако не крещят, говорят неадекватно високо, всички все едно са им длъжни, нахални са излишно и доста просташки се държат, все едно са малоумни, никоя от цивилните им стоки не струва - аз оръжия не купувам та не ме интересуват и им се нагледах на икономическите и политически модели в България вече - говоря до 1989 г.! Проблемът обаче е, че военен конфликт Русия/Турция, означава, че ние тука ще бъдем прегазени от ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ бежанци, дето камък втрху камък няма да остане по тая земя, ако проблема не ескалира до употреба на ядрено оръжие, дето варианта е 19 от 20 случая, и тогава няма да ни интересува ама изобщо. Та се чудя всичките тука "русофили", виещи от възторг Русия и Турция да влязат в сблъсък, толкова ли са ГАДНИ БЪЛГАРОФИЛИ, че се радват!!! Обръщам внимание на всички, че България, отдавна не е в положение да избира "печеливша страна", а ПО-МАЛКО ЗЛО, та правете си сметките, колко ви "кефи" война, дето изобщо не е във фокуса на БЪЛГАРСКИТЕ интереси, още по малко на българския народ!!!

по-малкото зло е ислямиста Ердоган ли? Туй ли да изберем ни съветваш? Нашата кръв е избрала вече, ти може да туриш потурите - избора си е твой!

Глей го и тоя от ТЪПИТЕ - ама от "НАЙ"!!! По-малкото зло е е тия големите да се спазарят за тая скапана Сирия и ние да се разминем без едни пълчища тук, а не другаря путин, да излезе някаквъв "ВЕЛИК Властелин, Военачалник и Победител" с цената на пряк военен конфликт с Турция, което е фикс идея на родните "русофили" - сега схвана ли или и цветна картинка ти трябва!!! А колкото до "вашата кръв" - ходи се прегледай при психиатър, ако се мислиш за по-българин или по-висш от който е да е друг - аз корените си ги знам, заради, което и не понасям КАКВИТО и да било слуги, дето много станаха наоколо напоследък - турски, руски, американски и прочее!!!

Има много просто решение за Турция. Качва всички бежанци на кораби и шлепове и за 2 часа ги доставя на сирийско пристанище, където няма война! Толкова просто решение и няма да искат пари. За война пък изобщо няма да става въпрос. После ООН да поеме грижата и надзора Асад да не злоупотребява с тези доставени сирийци.

Баба разказва на внука си историята на прехода, за Ал. Йорданов , Евгени Михайлов и други хрантутници на социализма. Бил ли е Плевнелиев агент на ДС?

Русия - фашисти, световни терористи.

гешев - тъпак, обикновен пед.раст.

Това е покана Путин да забуха манафите по раздраните им турски задници.

Сирийската армия прави това, което всяка армия по света е длъжна - да пази и отвоюва територията си. С помощта на руската авиация държавата си връща контрола над все повече населени места. Това не изнася на Турция, парите хвърлени за подкрепа на въоръжени групировки за сваляне на Асад се оказват напразни. След свалянето на руския Су, турците си отрязаха и малката възможност да бомбардират кюрдите в Сирия. И сега от безсилие плачат на САЩ да им съдейства. Когато Сирия си върна контрола над границата с Турция - ИД ще се окаже без логистика. Тогава ще се разбере наистина кой за кого воюва в Сирия.

силно на Война! Дадохме си небето! Русия, Турция? България по средата! Сметките на ФАЩ- точни, за ужас на българския народ....

Ако Турция запали война, трябва с няколко ядрени удара да бъде изтрита от лицето на земята. Стига тормоз и рекет на Европа, стига малоумия и гадости. България този път ако не застане на страната на православието си заминава, завинаги и безвъзвратно.

Тя България за съжаление е заминала отдавна. Поне една трета от нея...

Да бе ядрени.Вашата (на рублофилите) е лесна стягате багажите и хоп в Москва .А ние тук какво да правим да се тровим ли?

вие е америка , нали така сте го планирали! (вашата кожа мръсна)

ти е казал да стоиш в Турция! Махай се дорде е време!

Този който много иска, накрая много ....дава! Тук не става дума за игра на шах, а за една друга игра при която няма извинявай или не ти видях пешката. Така че, нека се внимава какво се иска, да не го получиш накрая.

цвиленето на душманите е в такт на ударите на Су тата:)

Турция поиска помощ от САЩ защото Русия бие нашите. Така заглавието на материала става по-точно.

Соросоидните вувузелки станали турчузелки ... Хаджипенчовци и Хаджииванчовци, по-кофти от самите турци.

Че ти не си ли разбрал, че соросоиди, БХК, НПО-та, и пр. подобни организацийки, подвизаващи се в България, прикрито са на страната на Туркеята? Това си има историческо обяснение, което вече не може да се скрие и ако слушаш внимателно кой какво казва по въпроси, касаещи отношенията на България и Турция, ще разбереш кой от кои е. Това се отнася също и за циганския проблем в България. Той няма аналог в никоя друга страна, където има циганско малцинство.

Нещата се развиват добре за България и много зле за всички соросоидни пачаври и техните сатанизирани шизофренични господари - турция, фащ, сауди арабия и т.н. . Личи си по воя и квиченето им тук.

и какъв алкохол / медикамент допринесе за таз изненадващо оптимистична констатация? Не ти завиждам за махмурлука утре.

Изобщо не пия алкохол. Нито пък употребявам наркотици. А вие какво приемате, че тъй изкривявате нещата и се утешавате тука с глупави писания, психотропни ли, що ли? Хайде лека.

В момента Турция ми прилича на дребното куче в глутницата - не смее да нападне, само лае силно за да насъска по-големите кучета в глутницата. Големите обаче изглеждат уравновесени и осъзнават, че няма смисъл да се бият с мечки :)

Tака ви се иска на вас простите за нищо неставащи ган-вци , но забравяте една истина , както е казал филсофа ;;Eдин Tурчин е равно на цяла държава;;. Tурция никога не лае ,а с право защитава границите си . Bашите граници кой ще ви пази? , май се разбра че нямате армия.

Големи смелчаци сте, няма що. Свикнали сте все другите да ви пазят, едно време Англия и Франция, а сега САЩ. И сега ако направите война няма да има милост, ще бъдете заличени от лицето на Европа, и без това тук не ви е мястото.

Я погледни Балканската Война кой ни пази от вас?? Знаете що е бяг вие маймуниии :)))

сморо няма да има държава турки

viktor

абе фесове Русите са ви били и пак ще ви бият

viktor

турчолята с е молят русия да не бомбандират ИД щото не могат да купуват петрол и да ги финансират за терористичните актове

Ей паляк преди да фалира Русия ще мине като ВАЛЯК през Турция и Европа да си набави Ресурси,прочети малко историята явно си малоумен

ти и за ссср тъй си мислеше , пък ссср си умре в тихичка агония !

изобщо не беше тихичко... дрънчаха им стомасите от глад

Много алчна тая Раша, уж най-много ресурси има пък иска и от Европата да взима!

Очерта се истината за "прогресивния" свят, воден от ислямиста Обама и първите му дружки - ислямизираната от Ердоган държава Турция, ислямска държава Саудитска арабия, ислямска държава Катар, Ислямска държава (нещо като ООН между преди изброените) и корпоративните им проекти ДАЕШ, Ал-Кайда, Мюслиманско братство, Талибан, Муджанидин и още една сюрия аллах-акбаровци. Последните няма да изброявам, защото си сменят "юридическите" наименования често-често и в зависимост от "конюнктурата". Все пак след толкова "реформи" откриването на нова фирма става за 5 минути, може и в офшорка. А по същество са си все терористи - авангарда на едрия американски капитал!

Никой не иска да отваря война с РУСИЯ немат шанс разберете го бе малоумници.

Ха , нека се опитат !!! Руснаците са родени войници. Даже да се сьюзят СѝЩ, Турция , Саудитска Арабия Пак не могат да да се спавят

Кой ще воюва с фалиралата Русия бе умнико! След година там ще има само една останала държава, туркофилския Татарстан!

Айде бе, ама наистина ли?

Ха , нека се опитат !!! Руснаците са родени войници. Даже да се сьюзят СѝЩ, Турция , Саудитска Арабия Пак не могат да да се спавят

на запад от Босфора искаме Турция да се изтегли обратно в Анадола, а Истанбул да стане свободен град под оригиналното си име Константинопол. Искаме също така Щатите и НАТО да изпратят кораби в района м/у Гърция и Турция, и още там да връщат обратно в Турция гемиите с тези орди, които не са никакви бежанци, а са умишлено изпращани от последната като отмъщение на ЕС затова, че не иска да приема Туркеята за член. Турция официално да се извини от трибуната на ООН за зверствата и геноцида над балканските народи, в това и число и за арменския геноцид.