Русия прекратява горещата линия с Пентагона

Министерството на отбраната на Русия от 8 април ще преустанови дейността на горещата линия за връзка с Пентагона.

Обратно в новината

Коментари - Русия прекратява горещата линия с Пентагона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кремълските тартори ухажваха Тръмп,като леки улични кукундери,така нахално и самонадеяно,показно и противно,че си заслужиха отвръщението и унижението!Тръмп им показа,че редът и световното право се определя от САЩ и Китай!Русия трябва да слуша могъщите,а не да се цупи!

Явно руските хакери са констатирали че отпуската им по време на изборите в България е било грешка. Сега отново са на бойно нога. Само че чичо Сам им чофна Ирак и Либия и сега е ред на Сирия. Така тоталитарните режими ще олекнат с още един. Не че руснаците нямат още такива приятели като СевернаКорея, Ангола,Венецуела,Йемен. Но един по един. И на тях ще им дойде реда. А накрая идва ред и на , познайте кой? На Русия.

на мен честно много ми писнаха американците и вече възприех идеята за война.....не може да има мир и това е. те станаха нагли и досадни с техните бомбандировки с мир и цели по целия свят....плюс това са съюзници с джихадисти...отвратителни.....ми нека китай, русия и иран малко да им натрият носовете.....всичките предпоставки за война са налице.....щатите са фалирали,трябват им все по нови войни, изживяват се като единствената велика сила, а не са отдавна....и никой не може да ги понася.....адре у лево.....да пукнете дано мръсни долни американци и джихадисти и саудитци.....егаси комбинацията.......

Нещо много ти се губи мисълта. Най-вероятно е от употребата на непричистена водка. Т.е одеколон.

Тези си мислеха че Тръмп ще им върне Аляска. Американската политика отдавна не се управлява от президентите. Няма никакво значение дали ще е Обама, Тръмп или Хилари. Важни са приоритетите , а те не са Русия да става силна страна.

Естествено е да прекъснеш горещата линия щом яко ти припари на дупцето!

Значи и за това, че краварите не могат да си го държат в гащите пак Путин е виновен?! Много Гьобелсовци се навъдихте напоследък :))) и все недоучили!

Сега руснаците само трябва да оповестят контактите си с двамата кандидати за президент в кравария и американската "пролет" е готова :)))

Доста пропаганда си изчел и изгледал наборе..."мракобесен".."режим" и т.н. :)))) ходи се измий.

Мурзилажа пак е активиран да сее паника и апокалиптични брътвежи. Рашистките путиноидни ватенки пак така се пънеха и плашеха гаргите, като турците им свалиха самолета. Щеха да изпепеляват, остъкляват, да разширяват Босфора... Пък накрая кво стана? Путя спря на ватенките доматите и мандарините, а на турците - руските курви. За малко. Руския курволяк заплашваше да го свали, щото сърбежа ставаше неудържим и Путя пусна пак чартърите.

Ако руснаците разположат в Сирия ЗРК С-500 това е краят.Третата световна война е налице.Яжте пийте и си носете новите дрехи като за последно.Към Северна Корея пътува цяла флотилия със атомно оръжие а там чака корейския комунистически вожд със своите ракети готови да за изстрелване.Китай няма как да стои със скръстени ръце.

И без С-500 повече от половината томахавки не стигат до "целите" си. Що ли?!

Щото така се видяха на С-400, по-точно въобще не се видяха, значи нито една БРАДВА не е попаднала в целта!

И С-1000 да разположат се тая! Видяхме знаменитите С-400, дето нямаше да позволят пиле да прехвръкне!

Едва ли има (колкото и жестоко, нехуманно, абсурдно , нелогично и т.н. в този дух) по здравословно нещо за една цивилизация от едно непланирано САМОпрочистване!! През Втората световна война (ВСВ) първите 6 държави с най-много дадени жертви са: 1 - СССР - 13 милн. военослуж. - 14 милн. цивилни - общо 27 милн. 2? - Китай - 3,5 - 10,0 общо 13,5 3 - Германия - 5,185 - 1,170 - общо 6,355 4???? - ПОЛША - 0,3 - 5,7 - общо 6,0!!! 5 - Япония - 2,06 - 1,7 - общо 3,76 6?? - Индия - 0,024 - 3,0 - общо 3,024 След повече от 70 години от края на ВСВ нещата са следните: Китай гони близо 1,5 милиарда население, изключително просперираща световна икономическа сила Япония до скоро беше втората икономика след САЩ на Земята!!!! Германия - първа икономика в Европа и флагмана на ЕС Безспорният победител във ВСВ СССР се разпадна и сега Путлер опитва да копира Хитлер. Не коментирам икономика, жизнен стандарт на населението и перпективи! Полша - добре че има ЕС, но не е цъфнала. Индия гони 1 милиард население, страната с космически размери на крайностите за богат и беден, разкош и мизерия, проблеми с изхранването!!! Всеки да си направи съответните изводи за класическата война, за новите видове войни, за ползата от вредата и вредата? от ползата (за приемане на скакалците от пустините, с мрачните им религии и жестоката им непримиримост) да сме хуманни???!!!

Изводи: Победените във ВСВ (Германия, Япония и др.) са сред най-проспериращите държави, за разлика от победителите начело със СССР, които не САМО не могат да се похвалят с подобни резултати, НО и генерират титанични обществени, вътрешно държавни и международни проблеми!!! Навсякъде по света където комунизма беше анатемосан, прокълнат и прогонен, страните и народите в тях просперират, благоденствуват и са обект на миграция - Южна Корея, Тайван, Хонконг и много други. Изключение: КИТАЙ!!! За разлика от Русия, всичките й бивши републики (и европейски без Прибалтика и азиатски), режимите и държавите подкрепяни от бившата социалистическа "система" (Монголия, Северна Корея, Куба, Салвадор и т.н.) и с много малко изключения (Финландия и др.) изпитват затруднения от всякакво естество!!!

Даже служителите от софийската "Чистота" имат по-хубави униформи.

та как си се засилил - да потопят Пентагона, Англия и всички освен Русия - може - но ще ти кажа един виц. Вървят в Москва двама руснаци.Единият вижда ,че другият е само с една обувка и пита -"Потерял?" Нет - отговаря другият "Нашьол".

Номинирам те за лауреат!!!!

ДАЛИ ЩЕ ИМА ЖЕЛАЕЩИ КАМИКАДЗЕТА ОТ ЗАПАДНАЛИТЕ,ДА СЕ РЕШЪТ ДА ЛЕТЯТ,ПАДАТ,НАД СИРИЯ???

Руските С-300 и С-400 са пълна скръб... по-скоро СКРАП :))))

е лепило бе!Нашето по железарските магазини е С-200.За какъв СКРАП бълнуваш?

Да очакват следваща ракета в ауспуха на самалйотите си!

Сега полуидйота се е насрал всички който са против Русия стават ядрена пепел

Еми като не може да направи нищо друго .....

абе ква гореща линия? изгорете най-после този пентагон, че и хексагона, че ми писна от западното безумие! а от лондон смърди чак на балканите! потопете тези проклети острови!

Да ама на никой не му стиска да започне .

Първо трябва белия дом да ударим, после тръмп тауър.

Няма съмнение, че военният аташе на САЩ в Русия вече е докладвал на своите преки началници в САЩ за руската нота и нейното съдържание. Ген. Конашенков обаче публично обявява съдържанието на нотата, ЗА ДА НЯМА СЪМНЕНИЕ, във висшето политическо ръководство на САЩ (а и кукловодите на техните васали в ЕС и Близкия Изток) ЗНАЯТ за решението на Русия. Президентът Тръмп веднаж беше излъган от свои подчинени, за да бъде заставен чрез фалшиви обвинения срещу Дамаск да разреши в угода на ИДИЛ бомбардировки на обекти в Сирия. След този акт, няма съмнение, че лъжците могат да укрият от него предаденото в доклада на военния аташе. Естествено, с цел Белият дом да бъде подведен да даде зелена светлина за нови военни провокации, които окончателно да провалят заявените идеи на Тръмп да търси нормализиране на отношенията САЩ с Русия.

в поставения му от определени американски кръгове и структури капан и взе хаотично да си променя възгледите и действията, показва че не толкова убеден в собствената си правото и възгледи и за това не непреклонен и твърдолинеен в отстояването на собствените си позиции! С други думи вече се превърна в пародия на предизборния си образ, марионетка в чужди ръце и параван за чужди интереси!

Щом не са интересите на Путин, значи са чужди!

Изгледайте това, ако искат могат да сложат такива от сайта, като слепите линка: youtube . com /watch ?v=LvYo8uTBmLA Ако ви мързи, че е дълго, вижте поне коментарите на хората отдолу. Коментари тип: Trump a Zionist Puppet confirmed Много трудно ще намериш коментар някой да е на страната на Тръмп за удара. Ясно се показва, как се правят фалшиви новини и кадри. Как снимайки нещо в Сирия, един не виждайки, че камерата се измества към него се хили така, че могат да му се преброят зъбите. После се усеща и се намръщва - 13:40 минута на видеото. Как едни и същи участват да играят белите каски, а после същите бунтовници или от ИДИЛ. Единият дори сниман с Хилъри Клинтън. Обобщено рекламните агенции снимат реклами, които ви представят за новини. Реално световно тролене и фалшиви новини. Как 7 годишно момиченце го питат, кой е виновен за химическата атака в Сирия, а то очевидно е забило поглед малко по-надолу и настрани, за да чете и срича текст. Или как Тръмп е говорил, че е глупаво да се бият в Сирие, че на Обама му трябвало разрешение от Конгреса за удари. Че ставало по-зле след такива. Че носел така дългове на САЩ, вместо да се занимава с вътрешни проблеми. Тръмп плю на всичко което е казвал. Но явно са важни кукловодите за САЩ, а те очевидно са евреи. Каза един евреин, че 100% е виновен Асад и хайде удари. Ако президента на САЩ не слуша, сигурно ще последва Кенеди. Кога ли в САЩ ще си върнат държавата и ще има демокрация?

Направих си труда да го изгледам, макар и не цялостно. За пореден и не последен път се убеждавам, че ЦЯЛАТА страна, наречена САЩ, е един огромен "ФЕЙК" !!!

вярващите в осирането на донал дук вярващите във величието на руското ПВО което нямало да пусне ракета на нато вярващите във величието на путин който накарал американците да треперят вярващите които още чакат русия да им донесе комунизъм вярващите в добротата на путин вярващите те са просто слепи глупаци

си прав, той ще дойде от САЩ

Прочетете какво е предсказала баба ВАНГА за Сирия! И още едно нейно предсказание: ИНДИЯ , КИТАЙ и РУСИЯ ще владеят света.

За съжаление войната в Сирия вместо да затихва, тя се разраства. Нито руснаците победиха ИДИЛ, нито американците. Само декларации от ляво и от дясно, а жертвите при цивилното население се увеличават. Те понасят удари и от едните и от другите. Луд свят. С изключването на телефонната линия, меренето на пишките, може да премине границите на разумното в всеки един момент. Би било смешно, ако не е тъжно, че всичко това се случва в 21 век.

Сирия сега е територия за война. По конкретно, каква е логиката, да трепеш още хора и разрушаваш самолети, които се борят срещу Идил, след повод на химическо избиване на хора. Сащ не искат никакво затихване. Те искат да си прокарат техните интереси. Как Асад не беше лош, а стана лош. Ами Либия. Ами Ирак.

Веселбата ще започне. Руснаците са хора, които никога не остават длъжни. А в САЩ явно не си дават сметка за това и глупостите им валят една след друга.

Тоя, Игор Конашенков, много обидена физиономия има, бе! Като го гледам се чудя защо ли САЩ са ги предупредили, а не са измели руската сволач от летището!

Може би Путин хвърли бомбите-а сега казва че Тръмп.

путин пусна само химическите бомби

Ха па много знаещ как разбра..чрез фашиската пропагандата ли.

А тръмп просто се уплаши. Така де, не му се ходи в далас на човека...

Уплашил се е от "своите"? Възможно е. Нали му откраднаха и плановете на Тръмп тауър. Значи наистина работят по въпроса.

Отново и отново българите се делят на фили и фоби, руски и американски такива. Дебилизъм в действие, различаващ се единствено по разцветката. А два недорасли маймунимператора се трепят за надмощие на империите си и завладяване на нови територии. Смотани са ценностите на Планетата на маймуните - центърът на Вселената за техните ограничени мозъци...

защо твоите хора са предупредили руснаците, а?? хахахахахаххахахаххахахахахха

Това на дипломатичен език означава че небето над Сирия за уса самолети е затворено.

е айде да видим как ще стане това! вие обяснявахте че няма как смешните томахок да летят над сирия... никой не вярва вече на празните ви приказки

Чавкаааа, чавка, а как угасна електрониката на прочутия "разрушител" с модерната анти... състема в Черно море а?

Паживьом, и увидем!

нито тръмп нито обама са ви виновни проблемът е в изрода ал асад подкрепян от путлер руското външно министерство веднъж каза че с обама са започнали много добре отношенията си в началото а после какво било се случило случи се простотията на путин! и още се случва няма как цивилизован човек да подкрешя путин и ал асад

тръмп направи путин смешен като ответна реакция путин няма да говори на тръмп

И все пак неприятната "случка" в Стокхолм вчера, пък и скандално ниската успеваемост на "удара" срещу "кървавия диктатор Асад", до голяма степен помрачиха патриотичния подем и възторг на протестърските хора у нас, забеляза се просто, не че нещо...

Операцията постигна успех и ракетите бяха доставени с голяма прецизност - 59 от 60 са достигнали целта. Никой нормален не вярва на руските бръщолевения.

Тъкмо да повярвам на Тръмп, че Америка ще стане по-добра (преди избирането си той ме убеждаваше, че САЩ ще се съсредоточат на вътрешните си проблеми и няма да нападат света) и хоп - пак действия в стил Колин Пауъл, който ми показваше шишенце с химическото оръжие на Садат. А сега Тръмп ПРЕДПОЛАГАЛ, че Сирия има хим. оръжие и затова ги треснал. Т.е. вярна е приказката "Хотели как лучше, а стало как всегда". Е, няма да му вярвам повече на боядисания.

А нима Тръмп е очаквал нещо друго? Изправи на нокти цял свят с тази конфронтация,върна студената война само с един необмислен ход.Този път,обаче не се знае войната дали ще бъде само студена.Американци ръкопляскайте му!

Тръмп се смахна. Нали уж Хилъри Клинтън беше създала ИД,а той помага също на турористите като нея.

Просто го обработват и е податлив на средата, в която е попаднал. Почти неизбежно прави много политически грешки и мафията около него активно използва това.

Те казаха че няма да позволят на Тръмп да повтори удара ! Малко страшно е за България 1400 километра до Дамаск ! Трябва да си купим сол, захар , сухари , консерви само свински за всеки случай и вода ! От къде да знаеш колко години ще бъде , бъди готов!

Кои са тези "Те", дето казали че няма да позволят на тръмп да повтори удъра ?

Тези които "го избраха" - руснаците разбира се!!! ха ха ха

и той зе да се очовечава. Ако продължава в този дух, ще му опростят прорашистките забежки, че на и зетчето евреин могат да му пуснат гювеч.

Отново Светът се движи по ръба на бръснача,сиреч.Рискът за глобален конфликт е наличен. На 77-ят ден от властването си,Тръмп започна със стрелбата.Иначе-много е готин,нали? Гута,край Дамаск,21.8.13г.-обгазени и починали над 1700 души.Обама дава на Асад Ултиматум"Червена линия"-започваме с ракетите.Съветниците му го разубеждават.05.9.13г.,реакцията на Тръмп-"Нашият глупав лидер,не атакувай Сирия,много лоши неща се случат!"-цитат от Туитър. 30.4.17г.,Ники Хейли,Посланик на САЩ в ООН-"Нашият приоритет вече не е да се фокусираме върху това,да свалим Асад".Следва"обгазяване".....и ракетен удар.....КОЙ има интерес от това?Толкова ли е тъп Асад,след като един път му се е разминало на косъм?Само че,при случаят Гута,пак не е бил той.Затова Обама не бомбардира. Тръмп предизборно обещава,за нормалност в отношенията с Русия.Всички ние имаме интерес от това-по-мирен и спокоен Свят.Тръмп иска,САЩ по-малко да се бъркат в световната политика,камо ли да водят войни.Да,ама не.77 дни и обещанията са спукан балон. Над 80 загинали.Трагедия. За годините безчинства на ИДИЛ САЩ,НАТО,ЕС останаха напълно слепи и глухи.Живи изгорени,посечени,обесени,удавени,разчленени,колко?Жени,деца,мъже,старци?Вече над десетки хиляди.Реакция от"цивилизованите"държави-О. Хайде сами да си направим изводите. /Най-големият съюзник на САЩ в региона,Сауди Арабия,едно че е "приятел"на ИДИЛ,второ,изтребва системно Йемен!Най-голямата натовска армия-турската,използва бъркотията и изтребва кюрдите./

Хора ! Внимавайте какво си пожелавате !

Свирепия поглед на този генерал се дължи на надопита доза лосион "Боярщик"

грешиш одеклон Тройний

Нещастните козяшки келеши не ги свърта нещо. Ако не е адреналина от писането на простотии, как ще живеят?

А сега да те изпитам, "адреналинА" или "адреналинЪТ" ?

Вие се подигравайте !

Американците пак се оакаха, не им стига урока от Виетнам и Ирак.Струва ми се че Първи ще си заминат.То се знае , че Меркел ще подкрепи Тръмп . Руснаците са велик народ , човечен ,братски народ , затова прогресивните хора ще ги подкрепят .

им показа кой е новият шеф ...нареди на пияните блядове само за един час да се изнизват като пръдни защото томахавките ще им разпорят насраните задници и привика китайския плъх да му набие канчето за Корея

Може да са пияни , но ако подберат твоите роднини Хазари в Украйна ще започнат да се кръстат като православни ! Не дразни !

Помислете малко. Защо фащ прати контингент на полската граница до Русия. Това става месец преди да започнат с изцепките в Сирия. Голяма конспирация врътнаха с снимките на ранени деца. пп. може тези снимки да са от ирак дори, когато американците убиваха наред

Този генерал много лошо гледа ве.

първа стъпка.....дано само да е за сплашване......но така са почнали много човешки изтребления.......

тръба минава през Сирия, Турция, България, евтин и качествен газ тръгва към Евроа, а азиатските жужета лапват дръвцето.

Колкото е евтин американския ток в България или водата на Софийска вода. Абе келеш, пий си хаповете!!

По-скоро III световна ще има, но Руснаците нема да позволят катарска тръба...а и не се надявай много да е евтина.

Наш комплекс С-400 не мог сбить "Томагавки", выпущенные по Сирии !

Никой не стреля с С-400 по такива ракети бе тъпак. За тоова си има друга система, но и ез да я ползват руснаците, говедата се излагат като КИФЛАДЖИИ - 59 ракети изстреляни, 36 ракети изчезнали ИЗЧЕЗНАЛИ!