САЩ и Русия проучват в Рим нови идеи за мир в Сирия

САЩ и Русия проучват нови начини за излизане от дипломатическата безизходица във връзка със спирането на боевете в сирийския град Алепо.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия проучват в Рим нови идеи за мир в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато сирийската армия превземе Алепо, мира срамежливо ще почне да наднича от ъгъла.

Катар, който е на страната на бандитската сган - ги въоръжава и прави на тях информационна поддръжка не трябва въобще да бъде изслушван. Катар е заинтересовата страна.Странно е, че го дават като източник за информация. До там сме се стигнали вече, да слушаме Катар какво ще каже той. Катар е източник на дезинформация.

ИД са наемници . Простия начин да откажеш наемник е да му спреш парите. Тези които им плащат трябва да се ударят през пръстите. Това е.

Дано тази война вече да спре.

Пенсионират Башар в Москва и оставят страните в Сирия без ИД и организират предсрочни избори.

И ще стане втора Либия-това е целта на сащ и запдна европа.

Точно тези ли хахах голям МИР ни чака значи и в Европа. Играят си театрите, а народа си мре докато те си тестват оръжията, крадът си нефт и предзвикват потоци от бежанци, и разруха. Вече на всички им е ясно, че целта им е да скапат така и Европа.

Какво ,бе , "ТЕЗИ"? Можеш ли да различаваш черно от бяло?С какво ти е виновна Русия? Че започнала да поправя грешките на Запада, разрушил държавите на Близкия Изток, създал ИД, въоръжил и продължава да въоръжава бандитските групи.Русия започнала операцията си, когато потокът от мигрантите е наводнил вече ЕС, а после отгоре на всичко и Меркел ги поканела на твоята тъпа глава, а Русия, пък, се оказала виновна. САЩ вече не говорят за ИГ, Ал Нусра и др.сган, а колко била престъпна Русия, че успешно разбива бандитите.След като са се освободили почти 50 процента от източната част на Алепо и се освобидил хуманитарен коридор, веднага млъкнала за хуманитарната помощ, не направена дори и заявката от ООН за нея.Сега само Русия се грижи за нещастните мирни хора.Заещо ли?Защото предишната хум. помощ от ООН е не била такава, а пристигала в източната част Алепо с неизвестно съдържание.Защо ли са се отказали да поставят камери за следене върху камионите както предлага Русия, за да се вижда кой я получава и какво има там? Защото тази "помощ" идвала за въоръжените банди.

Няма да успеят да скапат никоя държава.

Ех, тоз сън в лятна нощ го сънуват вече няколкостотин години и олски панове, и наполеончовци и мустакатият фелдфебел Адолфчо, но за тях той се е превърнал вече в КОШМАР. Леко да се не спънеш, еврогеецо.

"СИРИЯ Е ГРОБА НА РУСИЯ."

Не бери грижа за Русия, тя е голяма и силна.А помисли какво ще стане с ЕС с това нахлуване на радикалния ислям, да не говорим за малката БГ. ЕС се оказала абсолютно безпомощна. И не цапай името на Ванга.Нямаш никакво отношение за нея.

Вълчанов

Хахахаха!!! Значи Русия е голяма и силна, а ЕС е малък и слаб?! Бе, ти с акъла ли си? Страните от ЕС имат по-голям БВП на глава от населението, а и въобще, дори от САЩ! Населението на ЕС е близо 500 милиона, а това на Русия няма вече и 100 милиона! Е, ядрените бойни глави може и да са по-малко, но това не е проблем, който да не може да бъде решен, АКО СЕ НАЛОЖИ! А недейте така да подценявате народите на Европа, които сме дали насоките на съвременната цивилизация!

Утопия е мирът между тези в конфликта. може да се забави процеса с десетилетия , но никога няма да живеят в мир в този регион, няма да се адаптират и за живот в ЕС. Да давам ли пример с Йорданеца дето отведе българчетата ... Няма интеграция, въпроса е на оцеляване

Моите впечатления от управляващата прослойка са особени. Наследниците им, учили и пребиваващи у нас са на нива над балгарската олигархия и могат са финансират доста неща, неприемливи за ЕС.

Г-н Пунин отпуснете малко но малко обръча около Алепо за да могат англосаксонците да си изкарат поне инструкторити и спец частите че ореваха орталъка.То не бяха преговори колкото щеш то не бяха "хуманитарни" конвои и ред други приумици.Но гледайте да не се промъкнат и приятелите им главорези после затвяряйте пак обръча и който излязъл излязъл който не по главата.

Но моля ви, проучвайте по-бързо, че почти нищо читаво не остана от Сирия и от "грижи" ще вземете хептен да затриете хората.

"Италианският външен министър Паоло Джентилони каза, че конфликтът в Сирия не може да бъде решен по военен път.". по принцип, никой конфликт, за който се търси Трайно решение не може да бъде решен по военен път. защото роднините на жертвите (най-обикновено от "двете" страни) никога не са били подходяща почва за някакво стабилно бъдеще с тези, които са ги направили жертви. Дори напротив. Те, заедно с военните доктрини и идеологиите на болните, психопатни мозъци са подходяща тор за възникване на нови конфликти. Тук, някак си неволно се пропуска, че войната в Сирия се прехвърли в Европа. И надеждите, че скоро няма да се (за)говори за нови идеи за мира в Европа, избледняват с всеки изминал час. Все пак шарията набира скорост, благодарение на катар и уахабитска арабия, които са основни играчи в света, зависим от петрола, като наркоман от поредната си доза... смърт.

да не забравя, че един от любимите ми девизи е онзи, който сам си досъших: дойдох, видях, предупредих. :-) Повече никой не може да направи за всеки един, който има свободата да решава сам за себе си.

да отворя картите още малко, а не да ги крия с надеждата, че някой може да се досети.. :-)))... преговори се водят за бъдещето на Асад. преговори се водят за бъдещето на Сирия, но какви са преговорите и бъдещите планове за народите, населяващи тази територия? нима ще го оставите да тънат в седновековието на някаква си конституция, която е писана от същества, които все още ценят убиването с камъни, докато вие се возите с такси до Марс (богът на войната) на цена за връзка моркови на "свободния" пазар за хора и стоки? хахахахаа... и това наричате "изборът" на "цивилзацията". по-добре спрете, че ще ме уморите от смях... xD.

САЩ от чие име води проучванията ??

в името на мира и глобалното затопляне ... в щата аризона шерифовете ще се въоръжават с руски пистолети "оса",тестват се засега 60 броя .

любителски на МиГ 21..Американска работа.

ФАЩ надушиха руският перец и почнаха да говорят за мир. Джим Кери е следващият за руско гражданство.

- на Джим Кери тъща му.

Тъпи еврогейзери и луди говеда! Конфликта в Сирия, нямал военно решение! Друго твърдяхте, докато снабдявахте Джихади Джотата с палети с оръжия доставяни по въздуха от краварските ВВС, палети пълни с боеприпаси, долари, хероин от Афганистан, доставян от ЦРУ....както и чисто нови джипове Тойота за Коледа! А сега, когато храбрата сирийска арабска армия, под ръководството на демократично избрания си президент Башар Асад побеждава с помощта на руснаците..>Запяхте друга песен, а скапани луди говеда! Конфликта в Сирия има военно решение!!!!! И това е пълната победа на правителствените войски, над терористите ислямисти Джихади Джота и Ислями Мюслита от ИДИЛ и Ал кайда-протежетата на Краваристан! И тогава ще настъпи мир и спокойствие в Сирия, и в целия Близък Изток..И по целия свят!

Не си първият с такава идея, но тези които могат да го направят не го правят, защото не са глупаци като тебе, а им се живее.

от старо , краставо или бясно куче "чакаме "НОВИ идеи ...

цял живот чакаш, друго не знаеш..

Палата представителей Конгресса США утвердила в пятницу, 2 декабря, проект оборонного бюджета на 2017 год, который, в частности, налагает запрет на военное сотрудничество с Россией. Документ поддержали 375 конгрессменов, против высказались 34. Законопроект запрещает выделять средства на военное сотрудничество Вашингтона с Москвой до того момента, пока Пентагон по согласованию с Госдепартаментом США не уведомит Конгресс о том, что Россия прекратила оккупацию территории Украины и агрессивные действия, которые угрожают суверенитету и территориальной целостности Украины и членов НАТО. Документ также налагает запрет на финансирование любой деятельности, признающей Крым частью России.

И без петел, т.е. кравар, ще съмне.

СЛЕД ПОРЕДНАТА УСПЕШНА ОФАНЗИВА НА СИРИЙСКАТА АРМИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА АЛЕПО,ЯСТРЕБИТЕ ОТ САЩ НАДАДОХА ВОЙ!!!

Сирийска армия няма, това са иранци, хизбула и руснаци.

ДА СЕ ОПИТВАШ ДА НАКАРАСХ АРАБИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО ЗАКОНИТЕ НА ЗАПАДА Е ВСЕ ЕДНО ДА НАКАРАШ КРАВАТА ДА ЯДЕ МЕСО

Защо ме ги проучват в Монако или още някъде по-на лукс.

Тази администрация е бита карта. Руснаците чакат техния човек Тръмп да поеме управлението.

Добър опит за хумор, колега! :) Не е зле да се запознаеш от какви хора е екипа на новиат президент на САЩ, Доналд Тръмп, след което едва ли би се шегувал.

jedimonster@abv.bg

За хора като Майкъл Флин и Кристи ли говорите?

Тръмп няма избор. Трябва му бързо Дрийм тийм. Трябва да събере максимално богати, известни и влиятелни личности, защото демократите и зелените се канят да касират изборите. Започна преброяване в ключови щати, което ще се точи до 19-ти и така избирателната колегия няма да е пълна, съответно решението ще се вземе от Върховния съд - като при Буш. Други опити са да се пречупи самата електорална комисия. Изглежда по Коледа ще стане доста весело отвъд океана.

О, краварските подлоги имали и чувство за хумор!!! Тяхната надежда умирала последна, демек.