САЩ и Русия: Постигната е яснота за спиране на огъня в Сирия

Вашингтон и Москва "постигнаха яснота" по пътя към ново прекратяване на огъня в Сирия, но техническите подробности трябва да бъдат доуточнени.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия: Постигната е яснота за спиране на огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

северно африканска пролет ... садат , кадафи ..................... но не и асад

Двойката политици, срещали са най-много в света, Кери и Лаврентян. И ако не се постигне мир в Сирия, продължат да избиват хората и да пълнят Европа с бежанци, двамата ще са провалени политици!

Джавкат се фоби и русофоби, а тези лицемери си разиграват игрите и им дреме за живота на хората!

Те си имат съвсем други разбирания, ние сме големи идеалисти. Нещата не са такива каквито ги представят.

Това са тотални идиотизми... Мир в Сирия не може да има, докато съществува идил и подобни... И това че някой нямало да стреля срещу 69 групировки ама ще го прави срещу две хиляди други е анекдотично... Войната трябва да приключи по един или друг начин възможно най-бързо. Да не би някой да се бе юрнал да преговаря с Хитлер след началото на ВСВ?! Аналогична е ситуацията и тук: С ислямизма мир не може да има. Протакането с крокодилски сълзи и мнимо миротворчество само ще доведе до много повече ненужни жертви и междудържавно напрежение...

Смешници. Изравниха Сирия със земята.

А к'во пра'ят с идил?!?!?! К'во пра'ят с милионите бежанци от Сирия, Ирак и Афганистан и др., които не ги щем в ЕС???!!! А те са вследствие на техни войни, по-скоро на сащ!!!

Кой бомбандира в Сирия?????

Казва се бомбардира, и това ли не знаеш?!

Sabertooth

сащ, англия, русия, франция, турция, израел, канада, йордания и т.н., който има интереси в региона...

Поредното примирие докато САЩ се прегропират,а после пак до пълното завладявене на Сирия,и сваляне на Асад.

ДА ВЯРВАШ НА НАС-РУСНАЦИТЕ ВСЕ ЕДО ДА ВЯРВАШ НА ОБЕЩАНИЯТА НА РОМИТЕ ЧЕ НЯМА ДА КРАДАТ.

Ами разликата между ромите и рустаците е че руснаците са бели..ха.ха

ТАТАРЯТА КАТО ТЕБЕ НЕ СА ЛИ ЧЕРНИ ЗА РАЗЛИКА ОТРУСНАЦИТЕ

САЩ успяха ли да дефинират що е тва умерен терорист и човеколюбив сърцеядец?

УМЕРЕНИЯТ ТЕРОРИСТ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ПУТЛЕРИСТКИЯТ ТЕРОРИСТ.

ТЕ СА ТИ БРАТЯ УМЕРЕНИ ТЕРОРИСТИ ЩЕ ТИ НАПРАВЯТ ЗАДНИКА КАТО КОФА И ЩЕ СЕРЕШ КАТО ЩЕРЕВ КАТО САМОСВАЛ

Кащ си оцелял,след като си се срещал и с двата вида и ги познаваш та чак ги коментираш компетентно?

двете воини са като скачени съдове това което ще се случи в сирия същото ще се случи и с украина , и двете страни ще бъдат разпарчосани

Кой иска спиране ? Който губи, или който печели ?

Само този който е заинтересован за живота на хората!

Е такива няма.

Какво излиза, че Кери обича повече сирийците от Башар... или петрола?

сега остава да го кажат и на сирийците

Поделиха пая. 60/40в полза на рашките.

Алоооооо Щерев . . .. . ти май не си от София. Ами качи се на влака и ела на жълтите павета, мръдни до Министерството на войната или Военната академия и питай: Абе хамериканците откога са тук в Министерството? За МИнистерството на финансите - няма да ти казвам, за здравеопазването - също. Само ще добавя в момента фондацията "Америка за България" обучава и продължава да реформира българското образование. Щерев, копни малко в историята и виж комунистите какво са направили за 25г, (не ги хваля - говорим кой какво е свършил) или мини през което си искаш село и питай тия изоставени къщи кога са строени . . . . . . та стига вече с тоя рефрен и за "вълната". Щерев, тое ясно като бял ден, за да има работа трябва да има къде да се работи. Ако ти си забравил, аз много добре помня, как оня Мартин Димитров, дето сега се е скрил в . . . , ни обясняваше как при 10% данък печалба, България ще се наводни от ужди инвеститори . . . Да виждаш нещо? И как и защо, германските инвеститори, та нито един не избяга от Германия и да дойде да "направи" нещо в тая просперираща България? Ти знаеш ли какви данъци се плащат там? Ама не идват, защо - вероятно имат в главата си идеята за "Великия райх"! И в това няма нищо лошо, мислят си за държавата и действат - заслужават уважение . . . . . . та стига вече ми пробутва "вълната" . . .

"виж комунистите какво са направили за 25г,"- Ама не са го направили комунистите а българския народ. Аз не звам нито един комунист да е помагал на баща ми да строи къща. Напротив! Майсторите са ги гонили сато престъпници,строителните материали липсваха и се плащаше още толкова пари рушвет за да се снабдиш с тях....неми пиши глупости!!!!!!!Помня и режима на тока,празните магазини(всичко вървеше за износ към СССР),нямаше коли и ни натъпкваха като картофи с газки с дървени пейки. За дрехи,тв,бяла техника да не говорим-всичко с връзки

Извинявам се за правописните грешки но съм бесен когато някое сукалче ми казва какво е било , а аз съм жив свидетел!!!!от бързане ги допускам

Щерьо слабо акълче като те гледам едва ли ще вдигнеш къща като баща си - 1-во - сега е доста по трудно за обикновени трудещи се хора и цимента скъп и тухлите и проекта за къщата а едно времеее ехеее само мерак да имаш и да си работлив

гРАЖДАНИНО ТИ СИ ПОТОМСТВЕН СЕЛЯНДУР НА КОЙТО РОДИТЕЛИТЕ СА ВЛЕЗЛИ В БКП ЗА СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО .КОМУНИСТИТЕ СА ИЗБИЛИ С ПОМОЩА НА МОРДВИТЕ -РУСНАЦИ 30000 БЪЛГАРИ ЗА 24 ЧАСА ,ТОВА СА НАПРАВИЛИ И МНОГО ДРУГИ ЗВЕРСТВА ЗА КОЙТО ТЪПАТА ТИ МОСКОВСКА ГЛАВА НЕ Е ЧЕЛА.

Е по това се различаваме с теб, ти си го ЧЕЛ, а аз съм го гледал, живял и преживявал, там ти е проблема. Ти искаш да ми кажеш, че аз трябва да изпадам в умиление, че всеки ден моите приятели си продават имуществото тук и заминават извън България и говорим за хора 35 - 45 годишни . . . а пък за 18 - 24 годишните няма да говорим . . . . преди няколко дни НОИ се похвалиха, че пенционерите били 2,3 млн, но пропуснаха да кажат колко са работещите . . . . с тия темпове на ДЕМОКРАЦИЯ след 10 г няма смисъл да идва в БЪЛГАРИЯ . . . . .

Каквото и да си говорят-руснаците никога не спазват договорите

Браво! На два цента!

Имам 2 въпроса: 1. Русия подкрепя сирийското правителство, защото то е законно избраното. А защо САЩ подкрепят фронта Ал-Нусра? 2. Как така договарят спиране на огъня, след като в преговорите не участва ИДИЛ? Не е ли възможно в ИДИЛ да имат друго мнение по въпроса?

И аз имам въпрос: Защо Кери преговаря с терористи? -свалят пътнически самолети,избиват невинни в Сирия и Украйна,нахлуват в чужди държави и мародерстват????

LeGrandTulup

Че кога Ал Нусра са били в Украйна? И кой самолет са свалили?

докато ердоган черпи бойко на моста истинската среща е била в Женева

абе к'во има в Сирия хабер си нямам - не съм видял с очи, може и да ме манипулират ама много циганин натириха отнякъде

Доколкото разбирам войната се води между САЩ и Русия Всички други приказки са баламосване А жертвите това е статиситка - Сталин. ТЕстват си оръжията, Обноваяват оръжейния парк за сметка на невинните жертви

джим кери ходи на отчет всяка седмица в Кренъл. Пътека направи.

ЧЕРНОТО НЕГРО БЕШЕ ПАК ИЗКЛАТЕНО - - ПОРОСЬОНКО ГОТВЕШЕ НАЦИСТКО НАСТЪПЛЕНИЕ В ДОНБАС , ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОЧНЕ ДОКАТО РАШКИТЕ ПРАВЯТ МАНЕЦРИ ПО ГРАНИЦАТА НА УКРОПО-РАЙХА :)))

А СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО НОЕМВРИ И ПАДНЕ СНЕЖЕЦ В УКРОПО-РАЙХА , ЗА ДА НЕ ЯДАТ ПЛЪХОВЕ ПРЕЗ ЗИМАТА, УКРОПИТЕ ЩЕ СИ СГОТВЯТ САМИ ПОРОСЬОНКО И НАЦИСТКИТЕ СВИНЕ :))) ... ТАКА ДЕДО ИВАН ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЦЯЛАТА ВОЙНА БЕЗ ИЗСТРЕЛ :)))

Може и още нещо да се добави за изясняване на положението в Сирия. Лавров каза: "Главната заплаха остава ИД и Джебхад Ан-Нусра и вероятно страните, които имат спецназ в Сирия разбират това. Дамаск е готов да сътрудничи с всички в борбата против терористите." Доста многозначително заявление на фона на "оправдателните" и "решителни"заявления на Кери - поне по новините от нашите демократични медии.

Сега ако се разберат и за истегляне на руските терористи от Крим и Украйна ще е добре.

Колкото ида "боботиш", САЩ и ЕС пак вървят и бутат поредния подарък за Путин. Много им се иска да окачат "храненето" на 32 млн украинци, засега не успяват и няма изгледи да се случи и щом се разбере окончателно, а то вече е така, нова вълна от бежанци, ще се втурне към ЕС. Вероятно в най-скоро време ще стане още един "демократичен" преврат в Украйна, ще има "Югославски сценарий", но пак голяма част от Украйна, никой няма да я "рани", докато хората там не "узреят", че ДЕМОКРАЦИЯТА има двояк смисъл . . . . .. ние българите, с тичпичната си черта, включихме на спасе ние по "единично", но . . . такъв е резултата . . . . и при нас дойде ДЕМОКРАЦИЯТА, но РАБОТА НЯМА и ПАРИ НЯМА . . .. .

"и при нас дойде ДЕМОКРАЦИЯТА, но РАБОТА НЯМА и ПАРИ НЯМА . . .. ."- НЕ! демокрацията (руската горбачова перестройка ) ни е натресоха първите в БКП и ДС-КГБ!!!! За да забогатеят с държавните блага. Направиха вътпешнопартиен преврад и почнаха да се роят от БКП на малки същерни партии и да се правят на демократи. Защо мислиш сдадоха власта без съпротива и кръв-ами знае ли са че ще се облажат от тази работа.

Те руснаците през соца бяха по зле от нас, незнам дали с спомняте, само Юголсавия беше ни риба ни рак взимаше и от запада и от изтока, те бяха малко по-добре. Не само демокрация, без правосъдие, органзация, личен морал нищо не става. Много хора бъркат демокрацията с анархия и после се чудят защо не им харесва.

И американците как сджвакаха световното си лидерство или утре ще им се стори , че нещо с демократичните ценности не е съвсем изпипано и пак ще се окажат зад този или онзи главорез за внасяне на необходимите корекции.

Върховно лицемерие. Разни организации на Обенинените наци, разни конвенции, разно международно право... В крайна сметка две страни се събират ( официално ) да решат какво става в трата в която уж никой не се меси.

Естествено, че САЩ ЩЕ ДАДАТ ЛЕКО НАЗАД И ЩЕ УСПОКОЯТ ВЪНШНАТА агресия преди изборите - после пак ще дадат газ !

"Искаме да имаме нещо, което да е ефективно и което да работи за народа на Сирия" Какво лицемерие. :-( Дълги години правихте нещата да "работят" за народа на Сирия и резултата е виден.

продължават да работят още по-усилено, докато не потекат реки от мед и масло и който не черпи от това благо с пълни шепи, ще бъде наказа най-сурово. Усилията няма да отидат на вятъра я.