Русия прекрати ядрените и енергийни отношения със САЩ

Руското правителство преустанови сътрудничеството със САЩ в научните изследвания и разработки в ядрената и енергийната сфера.

Обратно в новината

Коментари - Русия прекрати ядрените и енергийни отношения със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как беше - непропорционален отговор? Само така! А двигателите за Боингите кога?

Браво на Русия, всички демократични държави трябва да прекратят всякакви отношения с тия терористи...

Това трябваше да се случи отдавна. Не може години наред да те плюят и да те обявяват за враг номер 1 и ти да се правиш, че няма нищо! Русия даде хиляди податки, че не търси конфронтация, обаче Щатите продължиха да я притискат отвсякъде и да я оплюват, задължавайки и пуделите им да правят същото! В резултат на това се случи историята с Крим, а сега се натягат и със Сирия! В крайна сметка "Кой каквото търси пано или късно ще си го намери"!

Според мене, това трябва да бъде и лампичка за Брюксел - Русия може да реши да прекрати "енергийните отношения" и с Европа.

Руснаците заиграха Ва-банк. Те няма какво да губят. Да му мислят дебелогъзите американци с техния прекрасен живот

играят, а по-добре да поработят.

Циркове, утре пак ще си гукат заедно!

Точно по-скоро е нещо свързано с изборите в САЩ :D

Държавният секретар на САЩ Джон Кери изпрати дипломатично послание до руския народ, излъчено и от Радио Свобода: НАТО е отбранителен съюз. Гражданите на Русия трябва да знаят, че въпреки това, която техните лидери им говорят, нашият съюз не се стреми да отслаби и да застраши тяхната нация. Ние искаме да работим с Русия, за да решим нашите общи проблеми. Желанието на НАТО и на ЕС е да намерим общ език с Русия, но това не ни освобождава от задължението да защитим нашите ценности, в името на свободата и международното право. Именно заради това ние сме за една стабилна, демократична и единна Украйна. И Москва не трябва да има съмнения по отношение на това. Ние ще отстояваме ценностите си. Пряката агресия е нещо, което никой от нас няма да приме. И няма място в света, което да разбира това послание по-добре от Европа, казва американският държавник. Думите му идват като отговор на острия тон между САЩ и Русия през последните дни.

САЩ толкова договори нарушиха и толкова държави съсипаха в разрез със същото международно право на което се позовават,че изказването на Кери звучи просто нелепо!За САЩ правото не важи -там важат само американските интереси!

"Това не ни освобождава от задължението да защитим нашите ценности" - най-после разбрах, кое не е наред в американското външнополитическо говорене - под "ценности" те имат пред вид интереси! Иначе какви по-различни ценности имат американците? Всички нации са за мир, напредък, демокрация! Следващия път, като четете подобри журналистически или политически словоизлияния, заменете двете думи и всичко ще си дойде на местата.

Хаха, САЩ и демокрация, хайде стига майтапи. В САЩ управлява действително кървав и брутален режим. Който избива собствените си граждани или ги угоява. Не разбрах, как се пази САЩ и какви свои ценности пази. Къде ги пази? Над 950 военни бази по света и нападат всяка държава, чиито природни ресурси могат да окрадат. Настаняват войски покрай руските граници, за да се защитават? Хайде стига майтапи. САЩ съвсем изтъпява като държава и народец.

"Тръмп: Не обичам и ненавиждам Путин!"-путеноиди спешно трябва да смените опорната точка да не подкрепяте вече Тръм , а само другаря Ердоган..ха.ха

Режимът на московската кагебейска хунта все повече и повече превръща Русия в подобие на Северна Корея! Тотална изолация и инфантилно дрънкане на ядрени оръжия - типично за изостанали във всяко отношение режими! Те така и не можаха да осъзнаят, че времето на СССР отдавна е минало. Днешна Русия е далеч от онова, което била Руската Империя и СССР, както териториално, така и в икономиката и военните възможности. След всеки голям военен конфликт тази територия, наречена Русия, само намалява! Днес Русия, без Украйна, Белорусия, Прибалтика, Казахстан, Азербайджан, Армения и др. бивши "съюзни" републики, т.е. колонии, е само едно жалко подобие на СССР, живееща със спомени за някакво минало величие!

БРЦК

За СССР ок , ама откакто Путин командва Русия се увеличава териториално. Справка - КРИМ. Освен това се подобрява и икономически - справка официалните статистики!

Не само това, не им продавайте и двигатели за ракетите им.Както каза Рогозин, ако искат за летят към космоса, може да ползват и БАТУТ ха ха ха !!!! Уж напреднала нация а то КО !???

Мммдам... Явно САЩ и ЕКА разполагат с някакви батути-чудо, щом изследователските апарати на НАСА, а вече и на частни американски компании, се разхождат из цялата Слънчева система, че и извън нея!

Разходват се щото купуват от русия двигатели, иначе като във вица за албанците, всички да дърпат прашката че да изтреляме кораба в космоса.

Нормално след поредните наложени "$анкции" е да има отказ от сътрудничество ....

Не са само санкциите. След СТАРТ2, неизпълнените договорености за не разширение на НАТО, разполагането на нападателни оръжия по границата на Русия, доверие вече няма... За съжаление. Руснаците "обърнаха палачинката". Обама е мноооого бледо копие на Рейгън, Америка също е бледо копие на Америка на Рейгън, но методите и на действие не се промениха. А вече не работят...

Мили русофили я кажете защо всички руски посланици за последните 70г. не научиха и една дума на български а.Защото за тях ние сме плевел,за руснаците "Българин" е мръсна дума.За доказателство прочетете "Сан Стефанския"договор,в него няма думата България.Защо ли....

Ако беше влизал в час по история редовно нямаше да се чудиш

Коя история?! Тази, писана от пишман кремълските историци ли?! Аре стига с плоски пропагнади вече!

Те, американците за 240 години никой не научи английски както трябва, ама какво от туй :)

струва ми се, че наближава края на тази гейдерация от фашистки щати. що за комунистическа държава е това, където не може да отидеш на плаж по бански (ако си мъж), а трябва да си по къси гащи? а жените не могат да са по монокини. уж са християнска държава, а е пълно с маймуняци и кастрирани мюслита. каква е тази уж най-голяма икономика, а външния им дълг не спира да расте и е най-големия в света? тия просто ще се разпаднат.

Тая "пропаднала и задлъжняла" икономика дава близо 20% от световният БВП! Докато незадлъжнялата и уж-великоправославна мафиотско-кагебейска Русия дава около 1%! Интересно, а?

БРЦК

Я махни печатането на пари и разните финансови виртуални врътки и остави само каквото произвеждат. Не остана много , нали ?

Поредно доказателство за разчекването: на 3 октомври руският външен министър Сергей Лавров проведе среща както с източната Ирина Бокова, така и със западната Кристалина Георгиева. След срещите беше съобщено, че Русия няма да налага на никоя от тях вето и държи новият генерален секретар на ООН да бъде от Източна Европа и жена. Т.е. да е едната от двете, защото др. кандидати, отговарящи на тези условия няма. Накратко кадрилът за еврокомисар Румяна Желева-Кристалина Георгиева, разигран навремето по тази линия като противостоене на родната групоровка ТИМ срещу Световната банка, беше възпроизведен и сега. Ясно от кого и откъде. Т.е. десният Бойко Борисов, заменяйки едната официална кандидатка с другата, просто изпълни спуснатата му заръка от Москва. (тогава в поста си по повод случилото се изразих недоверие към арабския журналист, публикувал информацията, че Германия и др. държави от ЕС ще номинират Кристалина. Пак поредно доказателство от 24 до 26 септември у нас, в България се проведе "Вторият световен младежки форум на руските съотечественици в чужбина". Той е под егидата на Кремъл и се организира от руското правителство, Външното им министерство, др. държавни организации заедно с руски неправителствени. Тези прояви започнаха през 2010 г. и все у нас.

5. С излизането си от зоната на Запада или разчекването си между него и Русия в условията на блоково противостоене се превръщаме в сива зона. Какво означава сива зона ли? Ами онова, което навремето беше бивша Югославия като лидер на необвързаните държави колкото социалистическа, толкова и капиталистическа. Знаем какво се случи с нея. Същата сива зона беше Сирия на Башар Асад заиграваща с тръбите за газ от Катар и ОАЕ и с тръбите за газ на техния противник Иран. Т.е. и със арабския Запад, и с арабския Изток. Знаем и с нея какво се случи. Същата сива зона беше Либия на Кадафи. Верен приятел на СССР и Русия, а в най-новите времена и доверен на САЩ. Пиша доверен на САЩ за изненада на мнозина, защото първите тайни затвори на ЦРУ бяха в Либия, защото първа Либия обяви лидерите на Ал-Кайда за идриване чрез Интерпол, защото 50% от капитала на Либийската нефтена компания беше в американски ръце, както и концесиите за шелфа им в Средиземно море и т.н. (факти, документи, откровенията на западни и руски лидери и шефове на тайните им служби в книгата ми Либийска връзка) Знаем какво се случи в тази сива зона, вкл. и с едни български медицински сестри. Същата сива зона между Запада и Изтока беше и Ирак на Саддам Хюсеин (документите и фактите са също в Либийска връзка). Знаем и там какво се случи.

КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА - КАКВА ЗОНА Е ? ... :)))

, Сегашният съюз на Русия с Иран и арабските монархии е на път да взриви отношенията й със световния финансов елит, който в немалка част е еврейски. При съвременната глобализация никаква национална валута не може да оцелее като стабилна под добре координиран и масиран външен натиск. Вкл. рублата, вкл. и лева, който политически ще се привърже към нея, ако влезем в руската зона. За България това означава крах на Борда, крах на банковата система, на спестяванията, рязко обедняване заради инфлационния тайфун, който ще се стовари

Поредно доказателство за разчекването: на 3 октомври руският външен министър Сергей Лавров проведе среща както с източната Ирина Бокова, така и със западната Кристалина Георгиева. След срещите беше съобщено, че Русия няма да налага на никоя от тях вето и държи новият генерален секретар на ООН да бъде от Източна Европа и жена. Т.е. да е едната от двете, защото др. кандидати, отговарящи на тези условия няма. Накратко кадрилът за еврокомисар Румяна Желева-Кристалина Георгиева, разигран навремето по тази линия като противостоене на родната групоровка ТИМ срещу Световната банка, беше възпроизведен и сега. Ясно от кого и откъде. Т.е. десният Бойко Борисов, заменяйки едната официална кандидатка с другата, просто изпълни спуснатата му заръка от Москва. (тогава в поста си по повод случилото се изразих недоверие към арабския журналист, публикувал информацията, че Германия и др. държави от ЕС ще номинират Кристалина. Пак поредно доказателство от 24 до 26 септември у нас, в България се проведе "Вторият световен младежки форум на руските съотечественици в чужбина". Той е под егидата на Кремъл и се организира от руското правителство, Външното им министерство, др. държавни организации заедно с руски неправителствени. Тези прояви започнаха през 2010 г. и все у нас.

. Русия защищава руските малцинства с твърда политика, вкл. и чрез териториални анексии на земята на други държави. България сега има такова малцинство предимно по крайбрежието на Черно море, а в руската зона на влияние то ще порасне. Тогава?

- ТАНКА АРМАТА СЪС 152 ММ ОРЪДИЕ Е ГОТОВ - ЗА НЕГО ИМА 152 ММ ЯДРЕН СНАРЯД С МОНОСТ 2.5 КИЛОТОНА = 2500 ТОНА ТРОТИЛ ... - БОЕЗАПАСА НА АРМАТА Е 45 СНАРЯДА , НО НЯМА ЛОГИКА ВСИЧКИ СНАРЯД ДА СА ЯДРЕНИ :)) ... -ОБАЧЕ ДОРИ 20 СА ЯДРЕНИ , СУМАРНАТА МОЩНОСТ Е КОЛКОТО ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО :)))

1. Русия е сред държавите с най-голямо социално неравенство и с най-могъщата олигархия на местен терен. Това ли ще е нашият избор на модел за развитие, ако се съгласим да сме в нейната зона на разпореждане и влияние? 2. Русия е държава, на която й предстоят тежки конфликти вкл. и военни. Например със сегашният й съюзник Иран - втори по запас на природен газ в света и следователно конкурент. Сега ги обединява общият интерес, а утре? Предстои й и стратегическо противопоставяне срещу Китай и може би въоръжени стълкновения както навремето при остров Даманский. Т.е. в руската зона на влияние тези конфликти ще бъдат и наши конфликти поне с отношенията с тези държави, а вероятно и с финансирането, които ще плащаме за сблъсъка. 3, Сегашният съюз на Русия с Иран и арабските монархии е на път да взриви отношенията й със световния финансов елит, който в немалка част е еврейски.

най-много олигарси има в САЩ. де-факто там самата система е олигархична. още от избирателната им система и набирането на средства за предизборните кампании. Това го знае всяко дете.

ниама начен додолно подмолно деистват сатручнество. Евреиска схема.

Моля другари. Почвайте с правенето на свещи и сеченето на дърва. За тези в градовете да не се притесняват за свещите - има газ за фенерите.

ти луд ли си бре ? ти знаеш ли че там осветлението в входовете на блоковете свети без прекъсване цяла нощ. Свещ ти си намери и си я сложи някъде

Кочината е без значение за цивилизацията. Или ще си продават суровините за колкото им нареди Белият човек или ще ядат приклади намазани с нефт

Бай Михал от Симитлий е отказал да копа плутон от мина Ураново и затова е таз международна криза. В контраудар не на шега Фирмата ЛЛС от Далас откри лек петрол близо до Аляска 6 мииарда барел, като ще добива по 200 000 барела дневно.

Това значи - при този темп -добив за 80 години. Вместо Аляска требеше да е Калиакра.

Това значи 30 000 тона или 1000 ж.п.вагона цистерни на ден. Е това са истинските милиардери.

СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ САНКЦИИ С/У РУСИЯ СЕ ОКАЗА ЧЕ ДОКАТО ЕВРОПА СТРАДА ОТ ТОВА,СТОКООБМЕНА САЩ-РУСИЯ СЕ Е УВЕЛИЧИЛ,СЪРУДНИЧЕСТВОТО В КОСМИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИИ СЪЩО,И ТОВА Е ОФИЦИЯЛНА ИНФО-Я !

Завивам си станиоли.

как на 8 февруари щата ЮЖНА КАРОЛИНА завежда дело срещу ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ за неизпълнение на договора с Русия за плутония.. Натрупаните количества се складират в щата, а в САЩ - нямало завод за преработка. Въй, ВЪЙ - ти да видиш. Единствения завод бел в Русия.. А сега - прочетете си и как наса КУПУВА МЕСТА ЗА ПОЛЕТИ ДО МКС за след 2018-та година. Щото - нямало да могът да си направят ракета.. А конгреса - забранил да купуват двигателите РД 180. Преди туй пък ПЕНТАГОНА изпищая в Конгреса - без тях не мога да си фърлям спътниците в космоса.

Интересно става. САЩ май ще им спрат урана, говори се че ще им спрат и двигателите за големите им ракетите дето им извеждат спътниците /там ГПС и прочие да не дадат фира :) / Май единственно ще им остане айфона - и то при условие, че не разсърдят и Китай :) Напоследък дразнят и доскорешният си верен "приятел" - СА - и те ако им извъртят един номер с "общите им планове" за близкият Изток - САЩ ще станат за тотално посмешище :) За дълговете да споменаваме ли?

Ракетните двигатели РД-180, за които става дума са точно като айфона. Собственост са на Прат енд Уитни и са разработени и се произвеждат за тях от руска компания. Ако искат могат да си ги правят в Китай както Апъл си прави айфоните. Русия няма право да ги произвежда без разрешение. Използват се на един от седемте модела ракети, които САЩ използва в момента.

Викам, да спираш ракията!

Човек, ти наистина си малоумен! Все едно да кажеш, че таратайката която караш е твоя, още докато я сглобяват в завода на пройзводител! Ти изобщо имаш ли някакъв умствен потенциял, различен от 0? И да те светна нещо! Лудите ркави имат чертежие на РД-180 още от 90 години на 20 век..пияндето боря Елцин им ги продаде за жълти стотинки!!! Но простите луди крави..нямат техологиите за да ги създадат! Факт!!!

Не е точно така, РД-180 са руски, на американците им излиза по-евтино да ги ползват, вместо да правят свои. Освен това,точно този тип двигатели се отличават от американските разработки и са по-ефективни.

Абе хора... що не четете. Те се правят в Тексас. Нищо че патента е руски.

А кога и Роскосмос ще каже, че преустановява сътрудничество?

Предполагам, когато Пентагона се откаже да закупува руските РД-180...Някъде след 10-15 години:)

РД-180 е друга бира. Става въпрос, че рашите го играят бакшиши до МКС и кажат, че таксито се е развалило.

Више право на Русия е да бъде СИЛНА , това ви каза Путин на откриването на новия парламент , и ще бъде , и ще ви надуе шушоните.

На гол тумбак чифте претенции. Русия е малко по-силна от 15-тата и малко по-малко силна от 13-тата държава в класацията по БВП. А преди 2 години беше осма заедно с Италия.

През последните трийсетина години САЩ са заети предимно с това да атакуват измислени врагове по цял свят и най вече в Близкия Изток. Те проливат кръв, правят гигантски финансови разходи и непрекъснато губят влияние, а политическата им система става все по-поляризирана. Техните авантюри все повече започват да приличат на игра на криеница, а успехите им на играта на отбор, обречен вечно да е на дъното на класирането. А Путин им асистира успешно в постигането на провала...

Голяма работа че отказват Майната им на матрьошките

напълно и анално-Краварника и Тропикал Мънки...Тех вече никой не ги бръсне за сливи:)

На Обонго атом му не требе, важно е да има бонанза по дърветата

Ето едно образователно фимче, за простите европутачета...Тия които са прости и необразовани, и не знаят какво значи модерен АЕЦ :) link/watch?v=vCgXcfGv5J8 BN-800 Reactor. Energy of the Future (En Subtitle) - Реактор БН-800. Энергия будущего

Поредния гениален ход на Путин и компания, с който орязват финансирането на научните програми. Сега всички сериозни ядрени физици останали в Русия ще си съберат багажа за САЩ или ЦЕРН.

като пробит капут! :) То щото няма учени в Русия, затова и имат първата в света АЕЦ на бързи неутрони......И затова лудите крави духат супата, и от 40 години не са построили и един читав АЕЦ:)

Та те лудите ркави, не могат да построят един читав ракетен двигател!! Та все се молят на колене на руснаците, да им продават техните перфектни РД-180!! Неслучайно Пентагона закупи още 20 броя, за половин един милиард долара! А да не говриме, как си цакат като попове лудите говеда, по 75 милиона за място, на руските космически кораби Съюз!!!!

За реактора БН-800 ли става дума. Който беше разработен по програмата за утилизация на плутония, която Путин спря вчера. И за която САЩ дадоха 300 милиона.

Военният конфликт между Русия и САЩ е неизбежен! В петък руските власти обявиха, че са построени подземни убежища за 12 милиона души, а Путин предупреди руснаците, че е възможна ядрена война със Запада.

ДОЛУ СМРАДЛИВИТЕ ЯНКИ

На въпроса на журналиста от руската телевизия-Има ли авто-произшествия?-Ралик Рамазанов отговаря-Като цяло ,по закон трябва да работят само трезви водители на автобуси,обаче при нас няма такива. Нашите са съвсем нормални момчета

Дааа........А то в Краварника, и без да са пияни или надрусани..Лудите ркави си влизат в църкви, университети, училища, МОЛове, гейклубове и т.н, и избиват всичко живо с автомати:) Или краварските свине, просто си отстрелват посред бял ден негри:) Пък нека после не са пияни, ид а не се друсат а?:)

знаехте ли, че в АЛЕПО имаше 48 ХРИСТИЯНСКИ ЦЪРКВИ! Ама когато там се клаха и избиваха християни - ви нямаше по форумите.. Както ви нямаше и за клането на християните в Маалула.. И що за новия "ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН" НА САЩ по СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ и думичка не обелвате. Пускали си американците бомбичките върху тях, а Ан НУСРА и ИДИЛ - АЛЛАХ АКБАР, наоколо викали..

ССА е ВЪОРЪЖЕНАТА СИЛА НА УЖ ПРАВИЛНАТА ОПОЗИЦИЯ НА АСАД!!

че и две пари не давам нито за християнство, нито за православие, католицизъм и всякакви подобни религии.

трай си ,никой не те пита що биеш чело 10 пъти у пода и акъл пак не ти е дошъл.

които пророкуват скорошен край на "краварите" и "еврогейовете": ИСТОРИЯТА ПОМНИ ЕДНИ ОЛИГОФРЕНИ, КОИТО СЕ БЯХА ОБЯВИЛИ ЗА ГРОБОКОПАЧИ НА КАПИТАЛИЗМА. ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КРАЯТ НА ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ОЛИГОФРЕНИ.

То едни олигофрени, и черни Тропически Маймуни..бяха казали че икономиката на Руската Федерация е на парчета...Пък те тия руснаци, дето са на парчета..Станаха номер 1 по износ на пшеница... Станаха номер едно в ЦЕЛИЯ БЛИЗЪК ИЗТОК...Станаха номер 1 в КОСМОСА...Станаха НОМЕР ЕДНО В ЯДРЕННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И СТРОИТЕЛСТВОТО НА АТОМНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ.....СТАНАХА НОМЕР ЕДНО В РАКЕТОСТРОЕНЕТО И РАКЕТНИТЕ ДВИГАТЕЛИ.... Пък същите тия олигофрени, продължават да обясняват, как Русия била изостанала страна:) баси смешните животни са, ей! :)

че икономиката на РФ е като спукан презерватив използван за гъзен секс - и две пари не струва, ама смърди отдалеч.

И не само това. Номер едно по аборти, разводи, изоставени деца, онкологични и психически заболявания. Номер едно по потребление на хероин и брой полицаи на глава от населението. Номер две по търсещи убежище в развитите страни след Сирия. Какво да се прави, кат Русия няма втора...:)

Жалките руснаци се чудят с каква поредна сензация да накарат руснака да спре да мисли за храна,надявайки се да го заситят със злоба.Типично по руски.Но Путин забравя,че от глада по-силно няма.И скоро ще му го напомнят,втори гладомор никой няма да му позволи.

А защо у нас позволяваме?

голодомора е в Украйна, ама ти бъркаш двете нали! Освен това е предизвикан изкуствено .

Само Русия може да се справи с наглите американски империалисти. А президентът на света Владимир Путин ги подкара вече.

Президентът на галактиката направо, другарю болен мозък. Не бъдете скромен.

Не ми кукуригай ами върви се лекувай.

Ами горе-долу си прав.Путин в много държави би станал президент,ако го допуснат до избори.Дори в САЩ.

открития за здравето и просперитета на човечеството, а потомците на чингисхан дрънкат оръжие и заплашват света с ядрена война ???

Путлер е "обиден" много жестоко. Веселба. :)

Путин методично, уверено и последователно руши еднополюсния свят.

Като правило не е редно да се сътрудничи с терористи и подкрепящи тероризма сили. Когато се спряха всички взаимноизгодни енергийни проекти по "политически" причини бат'Бойко каза нещо подобно: Спряхме всички проекти, както казахте - поне дайте нещо! :)))))))))

Трябва да копам бункер.....

полудя окончателно. Жална ни майка.

Който следи редовно путлерските икономически и финансови официози е наясно колко яко са го закъсали мурзилките. Стигнали са северна корея и единствената им политика е останал ядрения шантаж.

Абсолютно верно... Даже гледам е впрегнал и троловете си, да създават впечатление, че Русия под неговото некадърно ръководство била много силна...

Махни руските източници. Чети американските, чети СБ и МВФ. Според тях руската икономика е в движение нагоре. Руснаците тестваха пазара с облигации и въпреки санкциите са разграбени. Да не забравяме, че дълговете на Русия са 10-15% от БВП, а на САЩ са 110%. Всиучки останали Г 7 не е под 100%. кажи на шефовете ти да те пратят малко по курсове икономикс. Че си бос и тъп като талпа. Вас, в пропагандата от американското посолство, да не ви подбуират по конкурси за идиоти? Съвсем сте изтъпели. Нямате връзка с реалността.

БРЦК

Да не говорим ,че САЩ вече реално не произвеждат нищо - всичко им е в Китай и Мексико. 80% от БВП то им е печатане на $ и местене на $ от един в друг джоб.

"Русия била най-големия износител на пшеница" "Русия имала най-модерните оръжия" "Русия изтрелвала спътници, имала модерни технологии и т.н." "Путин най-влиятелната личност" Минимална заплата в Русия 250 лева... "Боко тиквата некадърник" "Боко тиквата вароумник" България е малка, няма природни и енергийни богатства, като Русия, но минималната заплата при "Боко тиквата" е два пъти по-голяма от тази на Русия.., И кой е некадърният, а !? Ха ха..

Абе не плямпай глупости ,българските тираджии във фирмата на бившата жена на Путин взимат по над 2 000евро на месец, това е съвсем сигорно , а не твойте измишльотини.

Заплатите в БГ и в САЩ откъде идват?! Дълга от 20 трилиона кой , че го плаща?! В България колко ще има още за продаване и колко по 20 млд дълг ще можем да вземаме?!

РУСИЯ Е ПРЕДУПРЕДИЛА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА ОПАСНОСТТА ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА, ИЗГРАДЕНИ СА СКРИВАЛИЩА ЗА 12 МИЛИОНА ДУШИ. КАКВО ПРАВИ НАШАТА ФРОНТОВА ТЕРИТОРИЯ АКО НЕДАЙ БОЖЕ НА ФРОНТОВАТА ТЕРИТОРИЯ КОМАНДНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ИЗПЕПЕЛЯТ.