Русия и САЩ ще имат две орбитални станции около Луната

Русия, САЩ и другите партньори от Международната космическа станция обсъждат създаването на две станции в орбита около Луната.

Обратно в новината

Коментари - Русия и САЩ ще имат две орбитални станции около Луната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради такива неща ми се иска да живея вечно. Да видя какво ще прави човечеството в космоса след 20, 30, 100.. 200 години Занимаваме се с глупости от сорта кой ми открадна доматите, че на този границата не му е тука... вместо да изучаваме нещо за което знаем много малко и на това нещо, буквално, не му се вижда краят. Светът се управлява от абсолютни кретени.

Дайте да станат първо тия станции. Щото и аз имам планове до 4 години да спечеля достатъчно, за да се оттегля. :)) Иначе, чудесно, че не са си ги мерили, а са обсъждали нещо съвместно. Тролетарята от всички страни, да го д*ха!

Има само един начин човечеството да се убедини и да надскочи всички религиозни , расови и финансови противоречия... Трябва ни външна заплаха , външен общ враг , до 20 години ще го получим , ще бъде много разрушително и смъртоносно , но този враг всъщност е приятел и ще го направи заради нас , за да тръгнем най-после напред... Надявам се ,че ще ме разберете какво имам в предвид...

Обеди ме, човече!

Se taia

Ко речи?

Едва ли ще стане, но щом са си говорили, щом са се срещали, щом са правили съвместни планове - това е добра новина. Така трябва, стига безсмислено съперничество и егоизъм.

"Вече бе съобщено, че руската корпорация "Енергия" и американската компания "Боинг" са разработили съвместен проект за лунноорбитална станция в два варианта - на основата на два малки обитаеми модула или на един голям." Аре бе, къде сте русофилите, американофилите, русофобите и американофобите да плюете по САЩ и Русия? Как ще коментирате тази новина? Впрочем, тази вечер от Байконур излита смесен екипаж - американка, французин и руснак - към МКС. Всички те не само не се карат, но и много добре се разбират и никой не плюе по никого. Даже напротив. Французина говореше много добър руски между другото!

Да се благодарят руснаците на американците,че намериха начин да финансират Руската Космическа Програма!И продължават да вкарват милиони долари за поддържането и!А за дежурната глупост,че намали американците ракетни двигатели,а руснаците имали даже и не ми се пише

база ще има със сигурност и по скоро ще е една на първо време а дали ще е съвместен проект или чисто руска .. е друга тема Руснаците се ориентират към правенето на такава база , а американците се хвърлиха към Марс .. ама нещо в последно време пеят други песни , че трябвало да се почне с база покрай или на Луната . А китайците може да пропуснат базата на орбита и направо да правят база на повърхноста.

И как ще минете 40 хилядният километър питам?! Смях.

ха, ко стана??? до вчера путлер разправяше, че къса синджира, всичко ще си правят сами (поне китай се справят), а сега пък със стария "враг" ще си съдействат

Имаш грешка "умнико"! По скоро краварчетата имат нужда да си "съдействат"! Хи-хи-хи-хи-хи.....забрави ли, че тия краварчета НЯМАТ ДВИГАТЕЛИ и още дълги години ще разчитат на руски двигатели да тръгнат въобще нанякъде....

Рашките кво ще правят там ??? Сигурно ще бършат праха по техниката и ще сервират яденето !!!

Що не вземат да оправят земните бакии, пък после да мислят за Луната.

А канализация и топла вода в руските градове кога?

Е в "елитните" витошки квартали на европейската столица на България кога?

Аз мисля ,че Урко ,Килъри и техния спонсор Сорос трябва да бъдат изпратени на Луната да я глобализират!

Една за Путин и една за Тръмп ! А Ние ще загинем от техните ядрени оръжия !

Ами, не е честно. Ние така добре ги пляскахме руснаците, пък Америка ни предаде.

Първото официално посещение на Тръмп е в Япония, а защо не в Кремъл ???

ПИПО

Заради майка ти...

FuckTheEU

Вие кажете, тъкмо вие го набедихте за проруски американец.

И какво сега? клинтъница не я избраха и веднага се заговори за съвместни руско-американски проекти в Космоса. съвпадение? надали.

интересно ми е местните соросоидни протестъри какво им е в главите в момента

Кичо

Че НАСА и за миг не си е прекъсвала съвместните проекти ..те да не са идиоти като политиците им..

Ако за изучаване на Космоса се даваха 10% от парите за въоръжение на Земята, сега пенЦионерките щяха да имат вила на Марс, а зиме да карат ски на Плутон.

Да ако можехме теб щяхме да те пратим първи към плутон с ракета без опция за връщане