Шойгу предложи на САЩ съвместни удари в Сирия

Русия предлага на Съединените щати от 25 май да нанасят съвмесно удари по обекти в Сирия, в т.ч. по конвои с оръжия, които пресичат незаконно границата с Турция

Обратно в новината

Коментари - Шойгу предложи на САЩ съвместни удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия излива милиарди долари в диктаторски режими ( Садам, Кадафи, Асад ) да дестабилизира Близкия изток единственият енергиен конкурент на Русия за ЕС. Оръжие за 25 милиарда $ беше доставено на Садам, за да разпали война с Иран и Кувейт. България също изгоря със стотици милиони, подпомагайки с доставки режима в Багдад по заповед на Кремъл. Близкият изток е богат на петрол и газ, които за  за разлика от сорта Уралс пълен с примеси и сяра, петролът там е и доста по-чист и евтин за преработка и доскоро рафинерията на Лукойл работеше с иракски петрол (В Бургас смяната се усети по миризмата на сяра.) Единствения ход на Русия е да продължи да дестабилизира региона, за да не могат да се изградят конкурентни на руските газопроводи и нефтопроводи за ЕС

Спокойно ще изградят.Целият свят го иска,само малоумните руски агенти са надяват на Ленин,ама той умря....

Заместник-председателят на руската държавна Дума Владимир Жириновский обобщи радостта на руските власти от терористичните нападения в Брюксел с пожелание европейците да пукнат. Вкупом. "Тероризмът е изгоден за Русия, европейците да пукнат!" "Терористичните атаки в Европа са крайно изгодни за Русия" Каквото путин мисли Жириновски има смелостта да го каже, но и да не го беше казал не се иска на си Айнщайн да откриеш целите на русия, а именно разпад на НАТО и ЕС страните като съюз

Ребята, нали путин с к по средата отиде в сирия да отмъщава на ИД след като ИД или ДАЕШ му свалиха пътническия самолет от Египет за санкт петербург, е кво стана ? Защо путин с к по средата не пипа ИД с пръст а само варди бомбандиловача на жени и деца Асад ? Е защото значе че му е последния и ЕДИНСТВЕН съюзник а и защо да бомбандира РУСКОГОВОРЕЩИТЕ от ИД ?

Шойгу, какво очакваше от коварни уж съюзници срещу ИДИЛ? Та те закрилят и снабдяват ДАЕШ, а ти искаш заедно с вас да ги бомбят! Ми няма как! Трепайте ги сами до крак!А опознавателните кодове няма да ви ги дадат, за да ви стрелят в гръб като турчолята и ако свалите някой от тях да опищят вселената ! Така е! Сега е на ред нарасването на миграционният поток от Турция с помоща на краварската флота! И те щели да се намесят най-сетне в борбата срещу трафикантите моляви се! Да, да ама НЕ!

Ами че то това си е поредното доказателство за тясното сътрудничество между Пентагона и терористичните организации !? РФ да избомби НАТО-вските военни бази и ония там мИнДИЛ-ци и рази други сами ще изпукат от страх.

Абе тоя Шойгу от каква националност е?

Комунист,путинист,ка ге бист

На кого е потрябвала руската посрана армия.Да се припомнат преди 100 години как ги бихме и ги принудихме да сключат Брест-литовският мирен договор

"руска посрана армия" ??? Колко ТЪП трябва да си? Ти си по-тъп от арабин-джихадист !!!

Ти си тъп,че не си знаеш българската история и си се продал за копейки.Прочети за Брест-литовския мирен договор и се извини.И руските и българските комунисти се правят на ощипани

ха-ха-ха Голям майтап, голям майтап ви казвам! Руснаците поискали кодовете за разпознаване свой/чужд на USAF. Как да не се спука човек от смях. За тези кито не знаят, те са необходими в реални бойни действия за да няма "приятелски огън". Голям майтап ви казвам. Ще умра от смях.

Така както я карат, защо не поискат и кодовете на ядреното куфарче? Може пък и да им ги дадат. Те американците са прости кравари и не отбират много от военни работи. Хайде чао. Добре се посмяхме.

Явно ти си мизерното мЪдЯраторе а, мошонка -щрев-един !? точно се чудех ( нерегистриран ) 21.05.2016 10:05 откъде се е носи тази воня, а то Вежливия трол наминал към сайта. Не струваш дори копейките, които получаваш. ! pеплика вземи линк + гласувай- гласувай САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ ( регистриран ) 21.05.2016 11:16 ( регистриран ) Тази воня се носи от мирингяслта ти потурня!};-)))

Мошонката обича да го лигави евтино};-))))

Намерете в мрежата и изгледайте хумористичния клип по това заглавие: ВКС РФ меняют судьбы военных США: в Сети опубликован юмористический ролик Става въпрос пак за американските излагации с есминеца "Доналд Кук".

Излагацията сте вие,че повтаряте невроятната глупост на руснаците до безкрай!Я виж, ,ролика'' където американските моряци получават заплати или осигуровки или как се хранят,какви са им спалните,колко отпуск имат и къде и как почиват между дежурстватс?Да видим на руските им колеги до, ,юмор''ли ще им бъде?

кой нарои тези стотици псевдоновинарски хибридни сайтове, написани на не особено грамотен български език? 80% от тях нямат нито редакционен екип, нито обратна връзка.

Защо САЩ не иска да спре Ислямска държава ?Не спират да провокират Русия и да създават кризисни ситуации.Война ,размирици ,бедност и отчаяние това създава САЩ .

Мурзи, абсолютно прав си! ,Бедност и отчаяние създава САЩ в Рассия.

Като един голям рекетьор, САЩ изнудват една по една държавите в Европа да не са приятели с Русия. Но кой рекетьор може сам да издържи на общия бой? На хората отдавна им писна.

Руснаците взеха да се гаврят с краварите по всички параграфи. Свалят краварските гащи нагледно пред целия свят, че да видят хората какви осрани задници имат. Само група платени форумни драскачи се радват на двойните стандарти на САЩ и медийното промиване на мозъци, което е в основата на американската система.

Не виждам как може да стане. САЩ не избиват невинни жени и деца с бомби, за разлика от руската авиация.

Това , че не го знаеш, изобщо не значи, че не се случва.

Руснаци отдавна искат да им покажат доказателства за избити мирни жители, но няма.Само злобни ,завидливи и злобни приказки.Колкото щеш.Но доказателства за бездействието на 64 държави от коалицията са налице.Само след като Русия ефикасно разгонила ИДИЛ и е станал прелом,САЩ леко се е размърдали.Сега след премирието Русия пак започва бомбардировки.Но за съжаление тя е сама.Други пречат.

отдавна искат, ама нещо нямат доказателства?

Не ти ли казах на тебе първо да научиш българския и после да пишеш? Тренирай на сухо. Първо на тетрадка.

Ти си един българин...както всички останалите тут са китайци.

САЩ как да се съгласят да провеждат съвместни операции, като това значи да бомбардират и унищожават контролираните от тях /чрез Турция и СА/ терористични групи и да удрят по изпратеното от тях оръжие. Естествено че няма да се съгласят.

След оспорвания двубой, наша Сборная заслужено успя да заеме призовото второ място.

От 140 упоменати групировки, да не мислите, че някоя би спечелила честни избори? И за пореден път е странна позицията на САЩ. Русия и преди защитаваше демокрацията, като казваше, че искат народа на Сирия да си избира президента - народовластие/демокрация. САЩ не, трябва да бъде свален Асад и ние да си назначим президент подлога. Диктаторско налагане на управляващ на колония. Сега американците се оплакват от руски удари, но пък не искат да ги съгласуват. То ест не търсят решение на предпологаемия от тях проблем, а търсят конфронтацията.

Така трябва. То късия компания само от бой разбират.

Когато Руския булдозер влезе в Сирия, НАТО им предложи да работят заедно. Когато булдозера скоропостижно си тръгна намирисващ, не са длъжни да му метат отходните продукти.

Много сте смешни тва чалгомутантите! Аве Миша мошонкин, ти без да ходиш някаде намирисваш и то силно, иди си изпери птуряците!

Грандиозен проект: Русия и Иран копаят канал, конкурент на Босфора и Дарданелите

с ядрени бомби?

Ако ПРО не им ги върне обратно.

Проект ? Да прокопаят 700 км през планините ? Абе те руснаците не могат да свържат Черно море с Каспийско чрез канал през равнината, проект наистина икономически изгоден. Да не говорим, че един мост строят с години и ще видим кога ще го пуснат в експлоатация.. Руска му работа !..

РАШКИТЕ ИСКАТ, ДЕ ЩО ИМА ПРОТИВНИК НА АСАД ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН !! НАЛИ УЖ ОТИДОХА ДА ЛИКВИДИРАТ ИСЛЯМИСТИТЕ ? ДА АМА НЕ. ТРЕПЯТ МИРНИТЕ СИРИИЦИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ РЕЖИМА, И ДА ПРАВЯТ БАЗИ !!!

Визираш опозицията, която като влязла в Апело, отворила и пазар за роби. Техни "духовници" проповядват, че може да се изнасилват несунитски жени. Където вадят и ядят сърце на войник. Където не искат да ходят на избори и ако биха взели властта с преврат, би следвал геноци и избиване на всички различни - шиити, христяни и други. За тези ли "демократи" говориш?

Нито едно доказателство, че руснаци убиват мирни жители никой до сега не даде.От ревност и завист САЩ водят мръсна компания срещу Русия, тъй като самите те нямат никав резултат със своята 64 членна коалиция и простичките по форумите ги подхващат. Щом Запад критикува дори руски концерт на Палмира, който се казва Молитва за Палмира,за какво да приказваме? Те се излагат тотално.

Защо едни и същи граждани от тюркски произход, едва знаещи български език, киснат редовно в тоя форум и попържат дежурните си клиширани глупости срещу бяла славянска Русия? В тоя форум няма ли модератори и докога ще се допуска такава слободия и гавра с търпението на българите с православно и славянско самосъзнание??

Всяка жаба да си знае блатото.

Не допускам, че Путин и компания вярват някой да им обърне внимание преди да се ометат Крим и източна Украйна. Никой не ги брои за нормални след анексията.

Шойгуоглу заедно с кремълския монголоид да предлагат каквото искат но на разни азиатци, като Монголия например.

Сменете новината. САЩ вече отказаха.

Да врътне банерите и питерските тролове да ни докажат колко са добре в россия. После многоуважаемия ще ни спусне и тази новина. нов ден, нов фронт.

Хане, добро утро.

Много хубаво предложение. Като обикновен гражданин на света се чудя, как не е възможно толкова много страни, които претендират че се борят срещу ДАЕШ, заедно да преборят тази т.н. "Ислямска държава". Това са Русия, САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н. Защо ни промивате мозъците, че се борите срещу ДАЕШ?? Както отначало заблуждавахте света, че всичко това е на религиозна основа? Тук играят пари, амо много пари??? Турция и Саудитска Арабия подкрепят "ИД". А, кой подкрепя Турция и СА????

А какво иска самата Русия ? Не мислиш, че стои в Сирия заради кафявите очи на Асад, нали ?

4 щатски трола с общо 300 коментара. По 50 цента... Не е много някак си. Ама за такива тъпаци стигат.

Докато Петербургското "Министерство на лъжата" бълва простотиите си тук, ще има и други тролове. Много ясно си личат темите засягащи руските интереси тук и тези, които за безвредни за тях. По броя на коментарите ще ги познаете.

Видно, савушкинската бетонобъркачка пак тръгнала.

соросоидните мушмороци,да си налягат парцалките. и да престанат да лажят света че се борят срещу главорезите

без лажя нищо не става. от мен дъ гу знайш.

САЩ нямат нужда от "сломяване" на Европа, защото Европа, след 1945 година, практически си е тяхна - "План Маршал", НАТО и др. Единствените, които искат да "сломят Европа" това са... россияните! Сталин се надцени, като мислеше да прегази цяла Европа на гърба на германците. Пердах, който отнесе от германците в началният период на войната, му пречупи военният гръбнак, а оттам и мераците да го играе "Освободител на Европа"! САЩ ги спасиха не от симпатия, а защото, побеждавайки СССР, Германия ставаше суперсила и вече щеше да е много трудно да бъде контролирана! Така че глупостите дето пропагандират проруските агенти, че видиш ли САЩ, чрез организирана "бежанска" криза, искат "да сломят, да завладеят, да съсипят, да контролират" и т.н. Европа, са абсолютно несъстоятелни, предназначени за неграмотни и прости хора! Правителството на РФ, в лицето на Путин, са тези, които искат съсипването на Европа.

Добре че Россия е в Азия. Така тя е острахована.

След 9 май 1945г. Жуков казва на Сталин: -Дай ми армията и ще направя цяла Европа червена! -Че ние тъкмо се отървахме от един Хитлер, ти втори ли искаш да бъдеш, отговорил Сталин.

Ти тоя рашънски фолклор го заеВи! Прочети как Сталин е уговарял американци и англичани да му позволят Червената армия да превземе Берлин! Вследствие на това, силите на англо-американците намаляват темпото на настъплението, за да позволят войските на Сталин да превземат Берлин. Но му е бил даден и срок, след изтичането на който те щели да продължат настъплението си към Берлин. Заради мераците на съветския сатрап загиват десетки хиляди съветски войници, а Берлин е сринат до основи! А ко не е било това детинско и комплексарско желание на Сталин, войната щеше да приключи още в края на февруари или началото на март, защото фронтът пред англо-американските войски на практика не е съществувал и времето до превземането на Берлин се е измервало със скоростта, с която е било възможно да се придвижват англо-американските сили. Берлин е щял да бъде спасен, а десетки или стотици хиляди съветски войници и германски жени и деца щяха да са живи.

Шойгу демонстрира отлично чувство за хумор спрямо западните гейчета. Леко закачливо така...

С тези си приказки тувинецът православен славянин, онагледи паниката в руските управляващи кръгове. Путин сондира мнение, като търси съдружник, с който да подели провала си! САЩ не са толкова глупави, че да се хванат. Вова Путеф Късокракий сам тряба да си изпие горчилката и да си изсърба лай...ната, дето ги нацвъка за толкова кратко време!

Каква е тази кисела миризма разнасяща се около закачливия?

Когато преди година САЩ И Запада предлагаха на Русия съвместни действия, руснаците се направиха на ударени. Великите Космически сили, Великия ракетен крайсер, Великите Су-та/Му-та и Великите .... абе всичко Велико трябваше да смачка ИДИЛ и фасона на Останалия свят. След шест месеца тумба/лимба изхарчиха парите от бюджета и ....се върнаха в началната точка. Сега искат сътрудничество, но .. сори.

Нема пАри. Ама първо вдигнете окупацията на Крим, изтеглете терористите от Донецк и Луганск, пък тогава молете за помощ, долна азиатска сволоч.

Русия ясно показа кой поддържа арабските главорези и конвоите с оръжие от Турция. Западните лицемери ще им е по-трудно да кажат на черното-бяло, не че няма да го направят но просто ще е по-очевидно.

м?

Тия дето ти плащат. Респективно и ти самият. Нали за това си тук - да казваш на черното-бяло.

Рунаците да стоят в Азия където им е мястото само евтините рускини да идват да се продават по европейските столици за 200 евро само и само да не се връщат в Сибир и да папкат борш и компири

Някой не си е научил урока от Афганистан и повтори същата грешка като преди четвърт век.

Рашките се мазнят щото не могат да продават газа на надценени цени

Другаря Путин подава ръчичка на САЩ, за да ги измъкне от блатото, ама те не та не - "Ще си седим в блатото, защото тук ни е добре." Сигурно нямат достатъчно злато, за да заплатят освобождението си. Бедняци.

в блато от злато ли си решил да се давиш бе.

Русия ще вади Америка от блатото ХАХА Те хората в бг живеят по добре от рашките. В Сибир са още на картофи и водка. Гледам в Америка хората по две коли и къща на семейство и 5% безработица. ХАХА

много е удобно, когато човек е прост

Руснаците решили да принудят наймуно-краварите да си признаят че са създатели, вдъхновители, покровители и спонсори на бандитите в Сирия. И го направили... с един-единствен ход. Колко ли още унижения ще е принудено да понесе негърчето в Белия дом и администрацията му, в оставащите им месеци?

Да понаучиш първо българския език. Руснаците си личите от далече. Нямаш никакво оправдание да пишеш тук.

Никой не му иска посраната армия на руснаците.Преди 100 години сме ги били,разграмили сме ги,изгонили сме ги от България,кадето пак са влезли да ни завземат и сме ги принудили да подпишат Брест-литовския мирен договор

...кАдето :)))))) Ние сме ги принудили да подпишат Брест-Литовския договор, вие, простестърите с меките китчици свалихте Орешарски... някоя друга щЕретия да споделиш? :)))))

Кво става с този хубав човек?

Рашките взеха да свалят гарда и тва е само началото

Въпреки иронията ти, всъщност идея си нямаш колко си прав...

Ти не схвана тънкия намек на руския дипломат, че именно сащ са зад джихадистите...

Тънкия намирисваш намек е, че сме се наакали и много мирише. Сега си търсим отново балъци да си платят, за да дойдат и да ни избършат нааканото. Така стана и в Афганистан. Сега Путин повтори същата грешка.

тоя шоигу изглежда сякаш има 200 овце по балкана и там ги пасе.

Тарикантин е този Шойгу. Иска те да праскат цивилни сирийци, а черните момчета на САЩ да праскат руските момичета в луската "освободително" армия.

помисли отново

Щерита, ти пак със своя обратен аршин мериш :))))))