Москва призова САЩ да унищожи химическото си оръжие

Русия, която през септември обяви, че е унищожила последните си химически боеприпаси, призова САЩ "незабавно" да стори същото.

Обратно в новината

Коментари - Москва призова САЩ да унищожи химическото си оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руснаците много добре знаят ,че сащ няма да се откажат от никакви оръжия ,а подписват фалшиви деклации,резолюции и споразумения,които са в противоречие на терористична ,разрушителна,разбойническа политика още от появата на географската ни карта .сащ и техните съюзници не са нищо друго ,освен мошенници,които търсят начин да унищожат човещината на планетата ,пълни лицемери и човекоубийци ,с безкрайна наглост . лошото е ,че с лъжите си успяват да привличат наивниците в целия свят .

Те и американците знаят,че руснаците лъжат,че са си унищожили химическото оръжие!И знаят също така,че режимът на Путин снабдява с оръжие и експлозиви талибаните в Авганистан и ИД в Сирия!

Ей маймуняк, ако това е вярно, няма да паля свещи, ако някой ден, някой луд камикадзе метне бутилка с VX газ "made USSR" и топната в нея черна роза в полянката пред Каза бланка... Подаръкът ще е заслужен.

путин е прав! трябва да го унищожат! щатите платиха на россия няколко десетки милиона презрени долара, за да може раша да си унищожи химическите оръжия. сега, нека россия плати няколко десетки милиарда рубъли на щатите, та и те да се справят!

Че те, САЩ, и без Москва да ги призовава си унищожават химическото оръжие: "Лондон и Вашингтон снабдиха джихадистите с химически оръжия" ("Londres et Washington ont fourni les jihadistes en armes chimiques", RÉSEAU VOLTAIRE, 16 AOÛT 2017). И не само САЩ, ами и другите натовци: "Според турски депутат, Даеш се снабдява с газ зарин от Турция" ("Selon un député turc, Daech se serait approvisionné en gaz sarin grace à la Turquie", 15 décembre 2015, Égalité et Réconciliation). Че и не само химическото оръжие унищожават натовците, ами к'вот въ'ри на лентата: "350 дипломатически полета пренасят оръжие за терористите" е заглавието на статия от Диляна Гайтанджиева в англоезичната версия на trud bg ("350 Diplomatic Flights Carry Weapons for Terrorists", by Dilyana Gaytandzhieva, Jul 3, 2017).

Да ама не спират да произвеждат ново

Така е, но въпросът е за унищожаване.

чудя си се: ЯНКИТЕ ИМАТ ПО-СИЛНО ОРЪЖИЕ ОТ ХИМИЧЕСКОТО? За какво ти е, да държиш химическо оръжие, като имаш ядрено и термо-ядрено такова? Химическото оръжие за Руснаците се явява третокласно (най-малко след ядрените такива). Затова неговото унищожение не ще промени много военната сила на Русия. (нищо, че допреди това Русия е имала най-големия запас на химическо оръжие). Това, че САЩ не искат да унищожат химическите оръжия поставя няколко въпроса: Неискат, защото е скъпо? Неискат, защото мислят да го използват? Неискат, защото нямат по-силно оръжие (или поне е едно от ключовете им такива)? Да не вземе да се окаже, че янките имат само ракети, без реално ядрено оръжие? (както направиха със "златните" си кюлчета....

Кой ли пък им вярва на руснаците след Крим,Донбас ,сваленият Боинг,допинговият скандал сринал руският спорт!Непрестанните лъжи на Кремъл и руските тролсш средства за масова дезимформация! Всички знаят,че това е поредната пропагандна простотия на Кремъл!

Дамс... из, като теб, мисля, че си неосведомен. Затова и такив коментар правиш.

Нищо не са унищожили, а и ако са го унищожили никой ни ги е карал, да си гледат в тяхната чиния...ние българите имаме един от най-големите арсенали химическо оръжие на планетата и нямаме ама ниииикакво намерение да си го унищожаваме...

Шило

Да нямаш предвид мръсното бельо на тъмнозелените? Че то е комбинирано- и химическо и бактериологично.

Янките педраси ва Нияят немерние никакво

Нищо няма да унищожат говедата. Имаше и споразумение за спиране на производството на плутоний. Руснаците спряха,говедата - не. В говедарника живее най- наглата, най- дивата и най- тъпата част от населението.

И най учената част от населението на плонетата и най богатата!Самите приятели на Путин имат натрупани милиарди ,,краварски"хартишки и имения в тази част на света! А иначе дори и Русия е спонсорирала САЩ със сто и кусур милиарда долара!

Русия, която през септември обяви, че е унищожила последните си химически боеприпаси... Каква е гаранцията, че Путлер не лъже?

путин е православен християнин,славянин и мъж по голяма гаранция от това няма не знам отвъд океана с какъв аргумент ще излязат щото там доста послъгват напоследък

Няма гаранция. Ама Чичо Дони даже не се опитва и да излъже, че САЩ са унищожили нещо от арсенала си. Изобщо, който вярва в споразумения със САЩ, каквито и да било, допуска голяма грешка.

Не, не лъже. САЩ са финансирали част от процеса.

Крадеца вика дръжте крадеца. !червените терористи и Асад използваха химическо оръжие в Сирия. Едва след възпитателния урок с Томахоук спряха...

Вицът не е лош:) Продължавай да разказваш. Например за химическите оръжия на Саддам, бог да го прости.

Шило

Заради повод "химическо оръжие", нападнаха Ирак. Заради пак "химическо оръжие", за малко да нападнат Сирия... Е, в двата случая се оказа лъжа. Хубаво, ама какво правим с държавите, които имат действително химическо оръжие?

Ами те си имат и зелено много. Или приятели със зелено. Така, че нищо не правим.

В резултат на химическата атака със зарин над цивилни в Сирия която беше потвърдена от много източници,Тръмп заповяда да се удари летището от където са излетели самолетите!А руското прехвалено ПВО за пореден път се ус...а!

Източникът беше един-онзи сириец, живеещ при майка си в Ковънтри. Ракетите, пуснати към летището, не уцелиха пистата- нещо обяснимо само със средства за РЕБ. Американски издания подновиха темата дали руснаците не разполагат със средства, които изкривяват данните от GPS-сателитите.

Тези лъжи на руското тролбюро са за употреба у вас в Русия!Турците първи потвърдиха за пораженията от атаката със зарин,а летището беше унищожено!По всички световни неруски телевизии показаха пораженията!РЕБ-а на руснаците е също пропагандна измислица за да прикрият изостаналоста си във военните технологии както и ниадекнатното си военно командване!

Па кога има време да гледаш ВСИЧКИТЕ неруски телевизии? А?

За сметка на това , да увеличи ядрената си моШ!

Поредната пропагандна глупост от Москва!Никой не вярва на Путин!Да си спомним за химическите атаки на Асад с БОВ!А Русия беше гарант за унищожаването на сирийското химическо оръжие!Значи и тогава и сега руснаците лъжат!

Верно, че си никой и не верваш.

Яве разбирачо , що не си пиеш ракията и си гледаш Слави и не ни занимаваш с глупости Много знаеш , сигурно и там си бил като са хвърляли жимическите оръжия

Той дончо тромпета нема да бърза, само дето ще избомби некой друг слабак, обвинявайки го в употреба на химоръжие. Хубава работа, ама както винаги, американска.

дончо тромпета не знам, ама обонго миротвореца го е правил.

ЗАБРАВЕТЕ говеда да изпълняват обещания. Те са разпасана "държава".

А ПОЛИЦЕЙСКИТЕ НИ УЧАСТЪЦИ КУПУВАТ НЕ ПОЛИЦЕЙСКО ОБОРУДВАНЕ И БТР-И , А ВОЕННО ТАКОВА ))

Докъде я докарахме. Тези зли комуняги да казват на добричките демократи, пример за демокрацията в света да си унищожават химическото оръжие. Гадни комунисти. Това химическо оръжие трябва за разпространение на демокрацията. Нищо не разбират тези руснаци

Ако го направят няма какво да доставят на идил в Сирия, че после да да обвиняват Асад! Така че НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ!

Каква стана тя сега!? Американците правят това, в което обвиняват другите. Те могат да го притежават химически оръжия, а другите не? Техните оръжия по-малко невинни ли ще убиват!?

СТЕ ГО УНИЩОЖИЛИ, ВЗЕМЕТЕ И СЕ УНИЩОЖЕТЕ, ДА ОТЪРВЕТЕ СВЕТА ОТ ИДИОТИ!

ХУБАВО, за славяните или за индианците казваш, че са идиоти. По-скоро ти ми приличащ на такъв.

Изобщо да не ги призовават,че току виж,краварите го изхвърлили в океаните! Колко им е акъла краварски!

Бо Бо

Хайде американци, ваш ред е. Покажете на човечеството, че и вие сте човеци, а не ГОВЕДА. Защото вместо светът да се разоръжава периодично и реципрочно, агресивният блок на НАТО с дърпаните конци от САЩ, се удвои и приближи Москва на 500 км. И като на шега, носителите на тези същи американски ценности, набарбальокаха в техните си агресивни стратегии (чрез Българските политици лобисти) страната ни, с/у славянски народ на територията на ЕС. И сега се говори за масово въоръжаване и покупки на самолети и въоръжение, при положение, че намаме 2 магистрали на кръст, че сме най-бедната държава в ЕС! Срам и позор!

Щях да ти сложа и аз плюс, ама не е честно да си слагам два плюса на мнението си. Сполай пич. Прави сме.

Това да не е някакъв виц. Руснаците (сиреч лошите) си унищожили цялото химическо оръжие, а САЩ (сиреч добрите) са го запазили. Нещо не се връзва. Дировци, или дайте уточнения, или напишете долу, че е виц, шега. Къде е демокрацията, борците за евроатлантически ценности. смях

Същият виц се разиграл и при срещата Тръмп-Ципрас. Най-големият длъжник в света подкрепял гърците и им съчувствал в тяхната борба със свръхзадлъжнялоста им. Ха,Ха. Щели да им помогнат като им продадат военни самолети за няколко милиарда! И да подпомагат диверсификацията на газ с доставки на втечнен такъв пак от кравария на "малко" по-висока цена. Големият и силен БРАТ, подкрепя малкият и беден.

САЩ да унищожи химическото си оръжие? И как ще правят химически атаки в Сирия тогава и ще обвиняват Асад за тях?

Най демократичната държава в света пак се издъни , на принципа дайте да дадете са всички техни резулюции.

Бе простак, тия дето имат пари, защо не си унищожават газовете реципрочно на "клетите" руснаци? За това става въпрос. Жидоянките, твоите идоли, ще направят същото като с НАТО и ВД. Вместо да се саморазпуснат реципрочно, агресивният блок НАТО се удвои и приближи срещу Москва на 500 км.! И нас набарбальокаха в техните си агресивни стратегии. Ние какъв го дирим в тяхната мръсна уйдурма?

Хайде кравари ваш ред е .Покажете на човечеството че и вие сте човеци а не ГОВЕДА както до сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами хайде сега Русийката да осигури на САЩ пари за унищожаването, както САЩ и ЕС осигуриха на Русийката парите, с които тя унищожи своите химикали. Няма друга такава наглост като руската - хем не можеха да си поддържат химикалите в безопасност, хем другите им дадоха пари, хем сега се правят на онеправдани жертви. Циганска работа.

Това, че даваш пари на някой да стори това не те освобождава от отговорност и ти да сториш същото, особено след като ти си инициатор, нали така? Или се бъркам? Интересно ми е, след като САЩ щяха да бомбардират силите на Башар Асад, защото притежаваше такива оръжия с какво право щяха да го направят, след като те самите притежават такива? С правото на силния? То е до едно време, историята го е показала. След това, когато слабите станат силни ще се отнасят по същия начин, по който са се отнасяли с тях, може би и по-зле!

Инженерче, никой, никога, никъде не бомбардира някого за притежание на химически оръжия, запомни го добре!!! Бомбардира се за използване на химически оръжия основно върху цивилни, както направи Асад, но неговите поддържници искат като доказателство и те да подишат малко от съответния газ за да се убедят лично! Садам също имаше такова и го използваше, а констатацията на международната комисия е, че не е открито такова при проверките, а не беше открито, защото докато получат разрешение за проверка, то отпътува към Сирия.

Кикчо на говедата руснаците са им осигурили едни други неща-ТОПОЛИ,КАЛИБРИ и джаз музика с с текста МУ УУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какви пари имат САЩ и ЕС? Знаеш ли колко трилиона се печатат ежегодно? Печатат се и в момента