Шеф на Дау Кемикъл оглавява комисия по промишлеността в САЩ?

Андрю Ливърис, председател и главен изпълнителен директор на компанията Дау кемикъл е предложен за шеф на комисия за насърчаване на промишлеността в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Шеф на Дау Кемикъл оглавява комисия по промишлеността в САЩ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе защо не извикат ЛилитУ тя ще оправи нещата.Само пари и дайте /както и на другите гербери/ я колко сгради и бараки има по ширококата хамериканска страна за саниране.А и иканомиката ще живне щом българите могат с доходи от 80 евро пенсии и 230 евро мин.заплати защо хамериканците да не могат а ? Да викат и Москов да им наслага номера като на овцете, а може и Лукарски за който не се чуват никакви новини и този човек въобще работи ли и какво ?

Така триабва да е а не да има дефицит да се печатат долари и ниакои хора да взимат лихва федерал резерф. Говедата

Лигавеното на Маймун Обама с Русия свърши! До една, две години с Русия е свършено!

То бива неинформиран и заблуден, ама чак пък толкова...

радане, кой ти сложи толкова много плюсове на тъпизма ти пореден бе неграмотната цензураторке? бей, то бива циганска тролщина от лабораторията на евреите и д.в., бива, ама вашето си е за як пердах!

Така се прави, шута в гъза на всички, и икономиката вътре в съответната държава! Кво е туй, Епъл произвежда навън, храни други, а цоца американци, и не само?! Става интересно...

прав си колега ама много прав къде са епъл в китаи краислер при фият и т.н.

ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО :))

ти в големата кочина не гледаи гледаи в нашата че тука са само банкери и кредитори загробили народа до 9 коляно с дългове !!!!!!!!!!!!!!!1

Тоя Тръмп събира супер мощен екип все от индустриалци и военни. От банкерските протежета и помен не остана. Много умно, защото САЩ ги чака майдан, борсов крах и нова Велика депресия. На война като на война.

това не тие краина и нема да бъде така че не драскаи глупости !!!!!!!!!!!1банкерите това са наи ама наи вредното нещо на земята !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!открадна;милиони а после на кредити и проценти докато си жив че и децатати са длъжни на боклука!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цезаре, тъкмо защото САЩ са най-мощната държава в света, банкерите не магат да се откажат от тях. Майдан ще има.

Глупости. :)) Лобистите от Вашингтон за кои ги броиш? :))) Иначе май ще е наложително да има война. Тъпите се размножиха прекалено много. Ще има жертви и от двете страни, ама познай от къде ще са повече?

Nikolai Vasilev

не се признават за бити колега то бит и е......н е трудно ама трудно дасе признае!!!!!

Какви лобисти бе, Тръмп прескочи всички посредници-лобисти! Номенклатурата от Вашингтон ДиСи остана на сухо.

"Тоя Тръмп събира супер мощен екип все от индустриалци и военни. От банкерските протежета и помен не остана". Много умно, защото Русия я чака майдан, борсов крах и нова Велика депресия. На война като на война.