Големи пристанища в САЩ са затворени заради урагана Нейт

Големи пристанища в централната част на южното крайбрежие на САЩ бяха затворени заради наближаването на урагана Нейт и очакваните вълни от над 3 метра.

Обратно в новината

Коментари - Големи пристанища в САЩ са затворени заради урагана Нейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, от къде имате толкова злоба?! Елате на себе си.става въпрос за живи хора.Дано да не ви стига това което Вие пожелавате.

Удри по мръсните терористи!

ураганчета ще ми пробутвате а?

Българина не може да се почувства щастлив, ако на ден не прочете поне една новина за някакво бедствие и смърт в щатите или пък русия. Ще пукнете от злоба, скотове.

Мъчителна смърт за краварите-убийци на човечеството и носители на мракобесието!

Краварите трябва да бъдат изтребени от Господ до крак,за да не разнасят заразата си по света,наричана от тях "демокрация".Дано има Бог да им напомня по-често за себе си.

Цяла седмица няма да има доставки на контрабандна кока от Колумбия.

Каква мъка, сигурно затова сън не ме хвана тази нощ, че на горките кравари са им затворени големите пристанища, мъка отвсякъде....Благодаря ви, Дир.бг, добре, че сте вие, така вчера разбрах какво е надвиснало, не знам над кой краварски щат!!Така трябва, редовият българин, като се събуди, трябва да знае какво е положението в братска Кравария, щото нашето е ясно, вчера един синдикалист го каза, доходите в Източна и Западна Европа щели да се изравнят след 362 години(поляците го изчислили), но за Булгаристан щели да са необходими около 400 години, на този фон, Добро утро, другарю Борисов, добре че Ви има, добре, че ги има райхсфюрера от СС Тодоров, гербаджийски депутат, нискочелият бургаски първосигнален примат Симеонов, повратливият плондир Каракачанов, поне да ви псуваме от сутрин до вечер, иначе е умирачка в тази задръстена територия!!!

Да не би Араянчева от Географското дружество да е изпратила новината и да праща Ню Орлиънс в Мисисипи?

Господ да опази Б -В

Защо никои не ми показа СЗ какво пиша лошо

Алоу. Ню Орлиънс е в щата Мисисипи , ама Един друг път. Някой да не ви е сипал ацетон в кафето и си пеете песента Ми сипи сипи , сипи Миси сипи. Видно е, че имате пропуски по география, но и рок'ендрола ви е неясен, защото основополагаща песен е "Къщата на изгряващото слънце"на Шал Азнавур или на Джони Ходилей и в нея се казва в кой щат е./ The house of raisen слънц / Още повече в Люизиана е и Батън Руж, град известен в България особено в Сарафово

Не лай, бе, бухал ! Не ми пречи да се кефя как краварите пият вода !

Защо сте толкова зверски настроени срещу САЩ. И защавсички искат да дойдат тука защо сте толкова зловни,живеите си Б-Я

Аз си живея в България и не искам да ходя в САЩ, защото не ми харесва там.И не съм злобен, а съм злорад - има разлика.Защото за наглите жестоки кравари трябва да има възмездие.Понятно, пиле ?

КОГАТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ИМАШЕ ЯКИ ГОРСКИ ПОЖАРИ В РУСИЯ ИЗЛЕЗНА ТЕОРИЯТА ЧЕ КРААРИТЕ ГИ ПАЛИМ С ЛЪЧ ... ОБАЧЕ ЦЯЛ УРАГАН ДА ПОДХРАНИШ СЕ ИСКА ФУНДАМЕНТАЛНО НОВ НАУЧЕН ПРИНЦИП И ПОЗНАВАНЕ НА ПРИРОДАТА :)

Това означава че още 2 седмици камионите ще карат на $4-5 на миля, много бг шофьори ще направят $10-15к чисти и ще дойдат да харчат по Коледа и НГ в БГ...

Духайте го под вода, кравари !

яж фъшкии овчар

И НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ!!!! ЕДИН ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!!!

тук един cezarbg неграмотен писа, че никой не искал краварите освен педалите от Латвия и Естония, а аз писах и синовете на Курнелия и Деса - Първа дама,но ме изтриха. А това си е самата света истина.

да бе да - никой не ги ИЗКА - тъпанар нещастен неграмотник.

А бе тоо путин пак ли е пуснал винтолатора

Някое неграмотно Кутевче да ни припомни опорната точка "HAARP", моля?!

по дяволите! тъкмо бях тръгнал с гребната си лодка за там. пусто да опустее! благодаря, че го съобщихте навреме, че да се връщам докато съм още на сушата. няма да е зле по-често да ни информирате как се случва в щатите, защото бай Ламби много живо се интересува. все пак баща му дядо Светльо цял живот е бил по щатите...

Въпрос на гледна точка! Аз примерно не чета и не коментирам новините свързани със Северна Корея, защото ги смятам за маловажни.

Нидейти затвара, разбрал сам са с едни моделки да ги кача в Маями за разходка.

време е целият краварник за бъде затворен -и без това развъжда само терористи и дегенерати!

Da se varnat emigrantite dokato e vreme.Buri,uragani...

господ бави а не забравя !!!!!!!!!!!!!!!каквото са посели това и ще жънат турметата !!!!!!!!!!!!посели воини ще жънат урагани !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Щатите бълха ги ухапала ... Дано не са ти всичките радости като тази - за сметка на хора в бедствие.

Така е , ще напечатат още 100-200 млн. зелени хартийки , а ние ще ги плащаме.

Nikolai Vasilev

а бе като гледам и чета новини то твоите крави са аут от всякъде !!!!!!!!!!!!!!!!никои ама никои не ги изка само педали от латвия естония ит.н. !!!!!!!!!!!!!!!!!