1991 г.: Бомби трябва да взривят посолството на САЩ и хотели

На 9 февруари 1991 г. посолството на САЩ в София, хотел "Шератон", Японския хотел и "Интерпред" са на косъм от взрив. Службите обаче предотвратяват атентатите.

Обратно в новината

Коментари - 1991 г.: Бомби трябва да взривят посолството на САЩ и хотели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българите се правят на русофили като брътвят за американците простотии, каквито и руснаците не си позволяват... И после се чудят защо все питат къде с- рат гладните

...хора с необичайни националности... - това е върхът.

Като чета виждам, че основната част от писачите са "големи специалисти" по разузнаване. Тъй като аз не съм, ще се въздържа от коментар. Само бих споменал, че като не разбираш нещо, не се мъчи да изказваш мнение по въпроса.

Естествено пак са червени спонсорирани от Москва терористи и организации. С идването на Путлер тези терористи се активизираха още повече за да се стигне до 11.9. Сега талибаните, ИДИЛ също тайно се спонсорират от Москва - от империята на злото.

и като се сабудил седи на гарнето а мокро в леглото...ха..ха..ха един напикан разузнавач!!!

Всички книги на този "генерал" са изрезки от стари вестници.

90-та Лукановата зима, ГРУ тепърва е инсталирало Паси за пръв натовец, ДС активистите се страхуват за кожата, но пък сигурно са учили още в училище как Берия от братското КГБ е слагал лично бомба в колата на Сталин, за да може после да я обезвреди и така да получи благоволение. Някои като този покрай такива врътки станаха господари на ситуацията и управляваха ограбването на България. Не беше ли той, който гледал как падат кулите от самолета за България... тези в самолетите няма да са учили във Варна, ама шефовете им може и да са учили

.... голямо разузнаване, големи акции, няма що.... уплашили се и избягали, вместо да ги изловят.... добре са работили с краварите. За това толкова много ни обичат, не дават визи, няма безвизов режим, има скъпи централи от които "цицат" по 5-6 милиарда годишно, за благодарност(подариха 120 000т. развалена царевица), че са им спасили кожата.... сега си го връщат.... нашите наивници летят в облаците и си въобразяват огромна любов.... към марионетките.... да ти се дореве......

Най-вероятно нещо от типа на не било компютри,а компоти,черешката на фантазията е как казали на терористите ,че са разкрити,а това,че американците се плашат и от сянката си е незасекретена тайна,а и някой да му плати за баня и бръснар на тоя генерал-клошар и да не му дават повече водка

Пак мръсните схеми на ЦРУ...

" тогава" спец службите се укриха в банките и фирмите,оставиха полицията да яде дървото и сега будалкат тинейджърите за измислени подвизи!!

Тогава все още имахме спец служби, хора които си вършеха работата съзнателно и съвестно. Появи се демокрацията и нашите национални предатели унищожиха всичко действащо в МВР, МО и другите служби.Осветлиха се имена и хора, които са работили за българското разузнаване и се извадиха досиета на действащи агенти. На тяхно място сложиха хора, които са некадърни,без стимул и работещи за нечии други интереси.Сега в момента не знам дали въобще можем да засечем нещо свързано с националната сигурност.

Абе наще са най-великите бе вие съмнявате ли се?Некадърници!

абе тоя вашия генерал ли е там или кво, прилича на бездомен пияндурник бе

Най вероярятно никой не е искал да взривява разни посолства ,това си е някаква измислица.Никой не е искал да взривява разни посолства.Вместо това подпалват партийният дом.Има документален филм "Приключено по давност"в You Tybe.Следите водят ,че сами са си го запалили.Но може би най-важният момент е свързан с архивите на БКП. Сериозните съмнения са за изнесени в дните преди пожара архивни единици, за които впоследствие е отчетено, че са изгорели в пожара и са безвъзвратно изгубени. Едни от напълно унищожените от огнената стихия стаи са тези на финансовите отдели на БКП. Мнозина участници във филма на Малина Петрова вярват, че пожарът е извинението за изчезването на огромно количество финансови документи, в които са били следите на паричните потоци от фондовете на БКП и на други казионни организации в последните години на комунизма. Става дума за удобното замитане на следите на много откраднати пари.

"След това международната операцията срещу терористите се развива извън границите на България. Документите, свързани с нея, все още са секретни.' Та какво ново казва този материал?

А познай ако нещо такова се гласи сега, дали ще го спре някой?

Аматьори,за да взривиш нещо трябва опит и дълъг стаж,натрупан от години.

ТАЗИ НОВИНА Е ЗА КАКВО??? - ДА НИ ПОКАЖАТ ЧЕ ДС НИ Е РАБОТИЛА КАТОЧЕЛИ ПО-ДОБРЕ ОТ ЦРЦ ИЛИ МАСАТ. А от друга страна като че широката публика не знае ,че краварите са най -големите тер-ти в света (11.09 01 Е ФАКТ ) Или искат да сирени овце (както мълчим) 40г) за стажа за пенсиите при това не съдадоха работни места а обратното - разориха заводи и фабрики и ТКЗС А ЗАМЕНА НИЩО - ЕДИН ГУЙ

Или искат ДА СМЕ КАТО СМИРЕНИ ОВЦЕ- пиши по бавно и мисли

Естествено "Властите в София обаче решават да не ги арестуват...."???? То и ЦРУ и МОСАД явно се съгласили да пуснат доказаните терористи да си идат по- живо по здраво ......?!!!!! Те тоя изтепа рибата напълно с тези глупости!

Мале гелдай какво става нащо ДС п силно и по способно от ЦРУ. аххахахахахахахахахахахахахахха Смях на курабийки, ей смешни сте вече алоооооъууууууууууу!!!!

Тъп си като антична брадва !

А ти си прост на дръндър, комунистическа подлого!!!

ДС агента и комунистически терорист Тодар Баяджиев има развинтена фантазия, иска от пръдня пари да прави.

Бомбите за България са хора като този на снимката, КГБ възпитаници.

Най-много някаква репетиция на ЦРУ да е било.

А колко такива са влезли в България през последните години под прикритието на "бежанци" и чакат само сигнал от Козяк?

бах ти заглавието, звучи като лозунг от "Работническо дело", ... Булгаристан е комкопелдашка кочина, ... а тая жалка паплач дето пъпли там са нещастници давещи се в собствените си екстременти

Едно време сме били много силни. Сега сме джендъри и демократчета с права на пилета, но все пак в т.н. развит свят. Онова поколение си заминава, а новото е без мозък.

В продължението на статията, пардон, разсекретената оперативна схема, очаквайте доклад как колумбиецът е бил с фалшив паспорт, а в действителност е бил действащ руски полковник от КГБ. Понеже още е действащ не мога да напиша името му, а по почина на журналята в случаите с циганска престъпност- само инициалите: В.В.П. Да ,да, същият той! Ужасяващият атентат беше предотвратен от острието на българското контраразузнава- оперативен работник с инициали ББ, оперативен псевдоним "Тиквата", законспириран първо като лейтенант в Трети Факултет на МВР /Пожарната/, а после- като шофьор и масажист на ушите на бившия първи, Тодор Живков.

НАПОМНЯ ЗА СЕБЕ СИ С ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ.

11.2 след няколко дена , а може 1.12 страхотен ......

Драги ми джендъри и джендърки, разбрахте ли че катастрофите с двата влака в щатите и срива на борсата са предизвикани умишлено от кликата демократи Обама Буш Хилари, но това никога няма да излезе в новините. С това ви залъгват и сега, някакъв генерал от еди къде си, платено му да каже .... Затова драги ми глупави селянчета се пуска и някаква конвенция, храните се зареждат с някакви химикали за да атрофира мозъка, бебета ги увиват в чували но за майката казват че тя е била в шок и едва не и дават медал за храброст. ..... Ето това е светлата демокрация която жадувахте, а последната демокрация е била преди около три хиляди години когато Ицето го разпънаха на кръста.

Олеле майко, човече, ти трябва някакъв блог да си направиш и там да си споделяш хипотезите :) Бъди сигурен, че много хора ще го четем, все пак не всеки може да съзре такива световни конспирации. Ама само лек пропуск имаш, забрави да намесиш кемтрейла, рептилите и илюминатите :))) И един въпрос: след като тези неща никога не са излизали в новините, както сам пишеш, ти откъде ги разбра? Да не е от Ленчето от вашия вход, тази клюкарка долна :))))))))))

засяга от това как с каква дума официално е определено състоянието му. Не разбирам какво обидно има в думата инвалид? И това ли е най-тежкия проблем на тези хора? Във Франция има обществена сграда "Дома на инвалидите", ако тук имаше такава, как щяха да я прекръстят? На времето за хора в такова състояние се е използвала думата "сакат" заменена с чуждицата "инвалид" имено за да са е по-уважително. А ако утре на някой политик се стори, че е обидна думата "диабетик"? Хора с недостатъчна функция на задстомашната жлеза" ли ще ги наричаме? Удоволствие ли е за някои да се правят на интересни или е просто от заливащата ни толерастия, пардон "модернизация" на обществото"?

Проблемът с думата "инвалид" е в това. че държавата се провали в грижата за хората спадащи към тази категория. Сега фарисейски я премахват и искат да изтрият всичко, което е трябвало, но не са направили. Няма думичка, няма такава група, няма онеправдани хора и такива за които не са полагани елементарни грижи. Сега се започва на чисто с "хора с увреждания', докато се компрометира и това название. А след това ще измислят и друго наименование и само ще си играят с думите, а инвалидите ще страдат и ще мрат...

Повярвах, затова и написах - ко? ко?!

Цру е най-голямата, най-яко финансираната и най-смешната терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

-?????? - НЕ БЕ , ПРОСТО ИСКАХ ДА СЕ ВКЛЮЧА В РАЗГОВОРА ;-)

Кой говореше за фейкнюз, а това било хумор, извинете!

нямало палестинци, араби и колумбийци? Я, пак? Не че палестинците не са араби, но ги имаше, и точно том в ню отанито и точно с това се занимаваха - с набавяне на наркодолари за дс. Такъв атентат обаче не е имало, защото е повече от безсмислен дори за активно мероприятие. Американците са най-големите терористи, то други и няма.

Туй някакъв бъзикилийкс ли е ? Даже разбрахме и намека с двете снимки

Хуморески! Тъй излизат то в публичното пространство такива досиета... Пуканки що не предложихте?

Поредните измишльотини на" спец" служби-начин за оправдаване на безмисленото прахосване на пари и морал!

Финансирането на терористите е било от россия

Шило

Значи, Горбачов е бил по-антиамерикански настроен и от Путин?

Звучи напълно правдоподобно и възможно! 9 февруари или 9.II е почти като 9/11, както е известна терористичната атака в Ню Йорк на световния търговски център. Нумерологията и окултизма са много важни за тия откачалки! И както в Ню Йорк атаката е била подготвена от американските служби, като ЦРУ/ФБР/Пентагона и подобни, които са взривили небостъргачите (единия е паднал дори без да е ударен от самолет - сграда 7) с цел да се провокира война в Близкия Изток. Или както им казват фалшив флаг (False Flag) - събитие за което обвиняват някой друг от истинския изпълнител, каквито са повечето в американската история!

1001нощи ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.