Коментари - Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю | Днес.dir.bg

Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю

Американският актьор Шон Пен се е срещнал тайно с наркобарона Хоакин "Ел Чапо" Гусман преди арестуването му, за да вземе от него интервю.Властите са знаели това

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю | Днес.dir.bg

Коментари

беше ми нелогично, че Чарлийз Терон така внезапно се раздели с Шон Пен миналата година...вече се изясни

При нас шефа на наркокартела е министър председател. Чапо пасти да яде.

почти е верно ...човекът копал километър и половина да се измъкне ,пък да вземе да се натъкне на някъкъв си шон ,било и то пен....дано да му признаят първа кат. труд и в тяхното министерство на труда и соц. грижи ,наистина да работят професионалисти ,а не разните му ...КАЛФИ !

... добър актьор беше !

С тия признания дано Шон.Пен да няма сьщо куче за разхождане!

малко достоверна информация : шон пен и Пном Пен не са роднини .

Суета, всичко е суета. Дори най-големите играчи са суетни и искат да се разчуят техните подвизи.

Присъща на балканските цигани показващи оръжието си от багажници, Сали със синджир и те си, а тоя мексикански циганин е типичен гринго - въшка е с пари от престъпления но си остава циганин - не може да изстрелва да не се похвали. А контактите на латиноси и американският елит с наркотрахикантите показва докъде са затънали моделите за подражание. Наскоро се чества един друг идол - певецът на мафията Синатра.

Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю Шон Пен също така ще бъде застрелян неволно.

може да стане страхотен филм.

Ел Чапо е в затвора и трафикът на дрога СПРЯ!!!

благодарение на Шон

Истинските играчи никога не стоят на светло.Този е на конци.

Давам 10 лева, на този, който има търпението да изчете статията и да не се отегчи до смърт. Това е най-тягостното четиво създавано някога. Не знаех, че нещо може да ме отегчи толкова много, колкото четенето на горните редове.

Дай ми 20 лв.-прочетох я два пъти :) Мерси!

Добър ден

Нали и той е от краварите - за пари всичко правят . А и да си бил женен за Мадона , не е добра препоръка .

Какво ни баламосвате с тези врели некипели страшни мафиоти! Тоя мутрафон Ел Чапо работи за някоя Мега Агенция дето го пуска случайно да сложи ред в редиците и финансите на мрежата и го прибира да не го утепат! Истинските неконтрулируеми мафиоти едва ли доживяват до 40 год.!

дааа 10000+

dirddd@

Много точно написано. Всеки "голям" мафиот/престъпник, оставен жив, е чисто и просто поради политически и икономически интереси. ЦРУ го практикуват това занимание откакто съществуват, най-вероятно :)

... новото правителство на кракозия, и нейния лидер - служба за борба с правосъдието, агенция за защита на наркопласьорите, отдел за трансатлантически поръчки за доставка под вода и по въздуха, комисия за преброяване и увеличаване на наркозависимите, институт за разработка на нови артикули за 3D халюцинации, служба чистота за сутрешно прибиране на труповете, инспекция за охрана на труда на наркопроизводителя и органи за следене за задължително вземане на доза!

на мутрагена няма ли да му вземат интервю, ... не го издирват, лесен е за откриване, пък и ще се кефи да лъже. Евреите ще намерят начин, повярвайте ми, да го метнат в холивуд! Ще излезе комедия!

писач на "-", еб си ма!

САЩ водят истинска война с наркокартелите от Латинска Америка.Много кървава и скъпо струваща.Те (картелите)са се враснали във обществата и политическите системи там.Лъжа е,че някакви, ,евреи",илюминати и н'ам кви си нарочно организирали наркобизнес със цел властване над човечеството и други шизофренични глупости от репертоара на КГБ-е и Гьобелс пропа!

А в нашата бедна държава един човек за , който се знае че е най-големия наркотрафикант и престъпник е мин.председател и тоя същия човек е почти всеки ден в центъра на новините -било с рязане на лентички , било с "някоя умна мисъл или постъпка" , обаче всички му ръкопляскат а прокуратурата спи целогодишно зимен сън . Абе нЕма , такава държава.

Американската Агенция за борба с наркотиците (ДЕА) обяви, че е изключително доволна от арестуването на Ел Чапо, предаде Франс ...

Neeee няма да го убият. Може да му поискат финансиране за ново бягство на хоакин. евреите са мръсно племе, веднага надушват къде има възможност за правене на пари и не пропускат да развият идеята! Няма морал при тях, касае ли се за НЕевреин!

Ако наистина въпросният актьор има пръст в залавянето на наркобоса очевидно му е спукана работата. Да сяда и бързо да си пише собствените мемоари, че не е ясно дали ще му стигне времето ... Гледали сме тази история по филмите ...

Демократично Мексико е създало условия за картели и мафии и за това съществуват хора като ел чапо. Това е причината. Американците това ги устройва разбира се.

Така е. И те са вътре в играта и печелят яко!

Нормално е. Те са наркопласьор 1.

дали го е казал и потвърдил това хоакин? Та те са пръкнати от преселници коитъо или са криели крадени пари, или са издирвани, или са авантюристи. Погледни им игрите, строежите, политиката - всичко е маниакално и крайно.

Леле, колко е деградирал тоя свят!!!

"Признал, че имал флотилия от подводници и самолети, камиони и кораби за целите на доставките" ДА АМА СИ НЯМА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА ЛИЧНО НЕГОВА СЪС СЛУЖБИ БЮДЖЕТ ГРАНИЦИ БАНКИ И ТН КАТО НАШИО БАРОН нали????????????

ааа, не тъй, че !!!!

Тъпа и плоска пропаганда. Само му вдигаш акциите.

искам и аз

FuckTheEU

У нас по телевизията всеки ден има интервюта с най-големия наркобарон на балканите. Той е ужававана личност, много обича да рита топка и да реже лентички. Когато е бил още малко наркобаронче се е хранил предимно с филии с мас.

Точно на Балканите в СФ същия този човек пусна ДЕА да си напарви централа.

FuckTheEU

Разбира се, сега деа контролира трафика и "залавя" всички конкуренти.

Абсолютно, а и с най-големия военнопрестъпник за последното десетилетие, който искат да го представят като "великия спасител" на света

Неволно - дрън, дрън....

Точно. Актьори и футболисти не са милионери без причина. Много наивно е да им вярва, който и да е.

какво ли Шон си представя за бъдещето?

У нас по ТВ 7 пък БГ артисти защитаваха Цветан Василев и КТБ преди да я обявят във фалит...

Като нашия Васил Иванов, пъха се там, а после се оплаква, че го взривили, разбили и запалили. Но все пак е не кой да е, не е лукова глава, това е самият Шон Пен, дами и господа. Да видим какво ще последва.

Надявам се нищо. Все пак е свършил добро дело. А който е наивник, си е за негова сметка.

Ха, тщеславието на наркобарона е причината да го хванат, а Шон Пен просто е бил в миманса.

А гледахте ли по Нова тел. интервюто със сина на бившият наркобарон на Колумбия Пабло Ескобар.Много истини имаше в това интервю.В америка се говори и знае всичко за чуждите наркобарони,но нищо не се казва за месните наркобосове!!!

ЦеРеУто и американките институции "за борба с накротрафика и дрогата" отдавна са в този мръсен бизнес, пълнейки черните си каси и изпълнявайки поръчки от най-високо ниво! Изгледайте филма "Убий пратеника" (Kill the messenger, 2014) и прочете книгата на Гари Уеб, за когото е филма - Dark Alliance

Полицията има вътрешен човек в картела под прикритие,и интервюто на Шон им идва като алиби за техния човек. Много гадно спрямо Шон.

Отговори на следния въпрос: кой е накарал Шон да се среща с въпросното престъпно лице?

Ясно е кой. Но ти отговори защо точно Шон? Нямаше ли преди време негови кофти изказвания за режима в САЩ?

Ашколсун, Шоне, машалла! Барем си успял да осребриш "срещата" с "барона" А он данно изгние в затвора, пожелание от сърце! А дано, ама дали...

Правителства и полиция са големи боклуци! И после защо никой не искал да дава показания и да свидетелства срещу престъпници!

И най-мъдрият,си е малко прост!

Само не ми стана ясно как по-точно Шон е издал Чапо? Как? Баси тъпото заглавие....

Не се заблуждавайте, това е било съвсем нормален разговор между доставчик и клиент.

"Шон Пен запитал Ел Чапо как си представя бъдещето и той му отговорил, че си представя, че един ден ще умре..." Ей това е пример за 100% вярно и сигурно предсказание. Този Ел Чапо бил направо гениален. Какви неща си представял че е възможно да се случат някой си ден!

Шу-шон вече е поръчан, да си целуне децата и оскарите за последно сбогом.

Основните наркоканали и големи пратки се контролират от спец службите. Който си мисли, че сам може да организира канал - се лъже.

От международните сатанистки секти в спецслужбите. Странното е, че сами себе си не могат да изчистят.

срещу Шон Пен е започнато углавно разследване по повод интервюто му с наркотрафиканта: (U.S. Department of Justice declined to comment on the Rolling Stone story and whether Sean Penn's interview led authorities to El Chapo.) НАШАТА ПРОКУРАТУРА ДЪЛ ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ИНТЕРВЮТО СЪС СИНА НА ЕКСОБАР? И ЩЕ ЗАПОЧНЕ НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ БНТ, АВТОРИТЕ НА ПАСКВИЛЧЕТО... Щото СЪДЪРЖАНИЕТО И НА ДВЕТЕ Е ЕДНО И СЪЩО..

Вероятно не разследват Шон Пен за съдържанието на интервюто, а за това, че е знаел местоположението на известен престъпник и не е съобщил на властите. А за сина на Пабло Ескобар няма данни да е извършвал престъпления (той може да извършва, но никой не го е доказал) и официално никой не го издирва. Има разлика, нали? А ако наистина повдигнат обвинение заради съдържанието на интервюто, то тогава май пак сме объркали лагера, в който е истинската свобода.

Шон е пич, а боклуци, които тровят света, като наркокретена и неговите сътрудници, трябва да бъдат треминирани безжалостно и максимално бързо!

Като е пич, защо не го е предал, а си пие кафето с престъпника? Или, викаш, той е пич, на него му е простено.

Олигофрен, ако знаеш, че животът на децата ти зависи от това, ще го направиш ли?! Или си смел само по форумите! Това е практика да се правят интервюта от различни медии с гадни типове, без да се издава каквото и да било, защото е част от уговорката и освен това е ясно какво ще последва, ако издадат източника.

5 МИЛИОНА ДОЛАРА за залавянето на Ел Чапо НЯМА ДА Я ДАДАТ НА ПИЧА!!! По скоро писанието на ДОН по-долу ша му са падне...

Прощавай Шон, но ти знаеше правилата. Семейството ти ще бъде осигурено, не мисли за това...

Коментари - Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю | Днес.dir.bg

Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю

Американският актьор Шон Пен се е срещнал тайно с наркобарона Хоакин "Ел Чапо" Гусман преди арестуването му, за да вземе от него интервю.Властите са знаели това

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю | Днес.dir.bg

Коментари

беше ми нелогично, че Чарлийз Терон така внезапно се раздели с Шон Пен миналата година...вече се изясни

При нас шефа на наркокартела е министър председател. Чапо пасти да яде.

почти е верно ...човекът копал километър и половина да се измъкне ,пък да вземе да се натъкне на някъкъв си шон ,било и то пен....дано да му признаят първа кат. труд и в тяхното министерство на труда и соц. грижи ,наистина да работят професионалисти ,а не разните му ...КАЛФИ !

... добър актьор беше !

С тия признания дано Шон.Пен да няма сьщо куче за разхождане!

малко достоверна информация : шон пен и Пном Пен не са роднини .

Суета, всичко е суета. Дори най-големите играчи са суетни и искат да се разчуят техните подвизи.

Присъща на балканските цигани показващи оръжието си от багажници, Сали със синджир и те си, а тоя мексикански циганин е типичен гринго - въшка е с пари от престъпления но си остава циганин - не може да изстрелва да не се похвали. А контактите на латиноси и американският елит с наркотрахикантите показва докъде са затънали моделите за подражание. Наскоро се чества един друг идол - певецът на мафията Синатра.

Шон Пен издал неволно Ел Чапо чрез интервю Шон Пен също така ще бъде застрелян неволно.

може да стане страхотен филм.

Ел Чапо е в затвора и трафикът на дрога СПРЯ!!!

благодарение на Шон

Истинските играчи никога не стоят на светло.Този е на конци.

Давам 10 лева, на този, който има търпението да изчете статията и да не се отегчи до смърт. Това е най-тягостното четиво създавано някога. Не знаех, че нещо може да ме отегчи толкова много, колкото четенето на горните редове.

Дай ми 20 лв.-прочетох я два пъти :) Мерси!

Добър ден

Нали и той е от краварите - за пари всичко правят . А и да си бил женен за Мадона , не е добра препоръка .

Какво ни баламосвате с тези врели некипели страшни мафиоти! Тоя мутрафон Ел Чапо работи за някоя Мега Агенция дето го пуска случайно да сложи ред в редиците и финансите на мрежата и го прибира да не го утепат! Истинските неконтрулируеми мафиоти едва ли доживяват до 40 год.!

дааа 10000+

dirddd@

Много точно написано. Всеки "голям" мафиот/престъпник, оставен жив, е чисто и просто поради политически и икономически интереси. ЦРУ го практикуват това занимание откакто съществуват, най-вероятно :)

... новото правителство на кракозия, и нейния лидер - служба за борба с правосъдието, агенция за защита на наркопласьорите, отдел за трансатлантически поръчки за доставка под вода и по въздуха, комисия за преброяване и увеличаване на наркозависимите, институт за разработка на нови артикули за 3D халюцинации, служба чистота за сутрешно прибиране на труповете, инспекция за охрана на труда на наркопроизводителя и органи за следене за задължително вземане на доза!

на мутрагена няма ли да му вземат интервю, ... не го издирват, лесен е за откриване, пък и ще се кефи да лъже. Евреите ще намерят начин, повярвайте ми, да го метнат в холивуд! Ще излезе комедия!

писач на "-", еб си ма!

САЩ водят истинска война с наркокартелите от Латинска Америка.Много кървава и скъпо струваща.Те (картелите)са се враснали във обществата и политическите системи там.Лъжа е,че някакви, ,евреи",илюминати и н'ам кви си нарочно организирали наркобизнес със цел властване над човечеството и други шизофренични глупости от репертоара на КГБ-е и Гьобелс пропа!

А в нашата бедна държава един човек за , който се знае че е най-големия наркотрафикант и престъпник е мин.председател и тоя същия човек е почти всеки ден в центъра на новините -било с рязане на лентички , било с "някоя умна мисъл или постъпка" , обаче всички му ръкопляскат а прокуратурата спи целогодишно зимен сън . Абе нЕма , такава държава.

Американската Агенция за борба с наркотиците (ДЕА) обяви, че е изключително доволна от арестуването на Ел Чапо, предаде Франс ...

Neeee няма да го убият. Може да му поискат финансиране за ново бягство на хоакин. евреите са мръсно племе, веднага надушват къде има възможност за правене на пари и не пропускат да развият идеята! Няма морал при тях, касае ли се за НЕевреин!

Ако наистина въпросният актьор има пръст в залавянето на наркобоса очевидно му е спукана работата. Да сяда и бързо да си пише собствените мемоари, че не е ясно дали ще му стигне времето ... Гледали сме тази история по филмите ...

Демократично Мексико е създало условия за картели и мафии и за това съществуват хора като ел чапо. Това е причината. Американците това ги устройва разбира се.

Така е. И те са вътре в играта и печелят яко!

Нормално е. Те са наркопласьор 1.

дали го е казал и потвърдил това хоакин? Та те са пръкнати от преселници коитъо или са криели крадени пари, или са издирвани, или са авантюристи. Погледни им игрите, строежите, политиката - всичко е маниакално и крайно.

Леле, колко е деградирал тоя свят!!!

"Признал, че имал флотилия от подводници и самолети, камиони и кораби за целите на доставките" ДА АМА СИ НЯМА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА ЛИЧНО НЕГОВА СЪС СЛУЖБИ БЮДЖЕТ ГРАНИЦИ БАНКИ И ТН КАТО НАШИО БАРОН нали????????????

ааа, не тъй, че !!!!

Тъпа и плоска пропаганда. Само му вдигаш акциите.

искам и аз

FuckTheEU

У нас по телевизията всеки ден има интервюта с най-големия наркобарон на балканите. Той е ужававана личност, много обича да рита топка и да реже лентички. Когато е бил още малко наркобаронче се е хранил предимно с филии с мас.

Точно на Балканите в СФ същия този човек пусна ДЕА да си напарви централа.

FuckTheEU

Разбира се, сега деа контролира трафика и "залавя" всички конкуренти.

Абсолютно, а и с най-големия военнопрестъпник за последното десетилетие, който искат да го представят като "великия спасител" на света

Неволно - дрън, дрън....

Точно. Актьори и футболисти не са милионери без причина. Много наивно е да им вярва, който и да е.

какво ли Шон си представя за бъдещето?

У нас по ТВ 7 пък БГ артисти защитаваха Цветан Василев и КТБ преди да я обявят във фалит...

Като нашия Васил Иванов, пъха се там, а после се оплаква, че го взривили, разбили и запалили. Но все пак е не кой да е, не е лукова глава, това е самият Шон Пен, дами и господа. Да видим какво ще последва.

Надявам се нищо. Все пак е свършил добро дело. А който е наивник, си е за негова сметка.

Ха, тщеславието на наркобарона е причината да го хванат, а Шон Пен просто е бил в миманса.

А гледахте ли по Нова тел. интервюто със сина на бившият наркобарон на Колумбия Пабло Ескобар.Много истини имаше в това интервю.В америка се говори и знае всичко за чуждите наркобарони,но нищо не се казва за месните наркобосове!!!

ЦеРеУто и американките институции "за борба с накротрафика и дрогата" отдавна са в този мръсен бизнес, пълнейки черните си каси и изпълнявайки поръчки от най-високо ниво! Изгледайте филма "Убий пратеника" (Kill the messenger, 2014) и прочете книгата на Гари Уеб, за когото е филма - Dark Alliance

Полицията има вътрешен човек в картела под прикритие,и интервюто на Шон им идва като алиби за техния човек. Много гадно спрямо Шон.

Отговори на следния въпрос: кой е накарал Шон да се среща с въпросното престъпно лице?

Ясно е кой. Но ти отговори защо точно Шон? Нямаше ли преди време негови кофти изказвания за режима в САЩ?

Ашколсун, Шоне, машалла! Барем си успял да осребриш "срещата" с "барона" А он данно изгние в затвора, пожелание от сърце! А дано, ама дали...

Правителства и полиция са големи боклуци! И после защо никой не искал да дава показания и да свидетелства срещу престъпници!

И най-мъдрият,си е малко прост!

Само не ми стана ясно как по-точно Шон е издал Чапо? Как? Баси тъпото заглавие....

Не се заблуждавайте, това е било съвсем нормален разговор между доставчик и клиент.

"Шон Пен запитал Ел Чапо как си представя бъдещето и той му отговорил, че си представя, че един ден ще умре..." Ей това е пример за 100% вярно и сигурно предсказание. Този Ел Чапо бил направо гениален. Какви неща си представял че е възможно да се случат някой си ден!

Шу-шон вече е поръчан, да си целуне децата и оскарите за последно сбогом.

Основните наркоканали и големи пратки се контролират от спец службите. Който си мисли, че сам може да организира канал - се лъже.

От международните сатанистки секти в спецслужбите. Странното е, че сами себе си не могат да изчистят.

срещу Шон Пен е започнато углавно разследване по повод интервюто му с наркотрафиканта: (U.S. Department of Justice declined to comment on the Rolling Stone story and whether Sean Penn's interview led authorities to El Chapo.) НАШАТА ПРОКУРАТУРА ДЪЛ ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ИНТЕРВЮТО СЪС СИНА НА ЕКСОБАР? И ЩЕ ЗАПОЧНЕ НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ БНТ, АВТОРИТЕ НА ПАСКВИЛЧЕТО... Щото СЪДЪРЖАНИЕТО И НА ДВЕТЕ Е ЕДНО И СЪЩО..

Вероятно не разследват Шон Пен за съдържанието на интервюто, а за това, че е знаел местоположението на известен престъпник и не е съобщил на властите. А за сина на Пабло Ескобар няма данни да е извършвал престъпления (той може да извършва, но никой не го е доказал) и официално никой не го издирва. Има разлика, нали? А ако наистина повдигнат обвинение заради съдържанието на интервюто, то тогава май пак сме объркали лагера, в който е истинската свобода.

Шон е пич, а боклуци, които тровят света, като наркокретена и неговите сътрудници, трябва да бъдат треминирани безжалостно и максимално бързо!

Като е пич, защо не го е предал, а си пие кафето с престъпника? Или, викаш, той е пич, на него му е простено.

Олигофрен, ако знаеш, че животът на децата ти зависи от това, ще го направиш ли?! Или си смел само по форумите! Това е практика да се правят интервюта от различни медии с гадни типове, без да се издава каквото и да било, защото е част от уговорката и освен това е ясно какво ще последва, ако издадат източника.

5 МИЛИОНА ДОЛАРА за залавянето на Ел Чапо НЯМА ДА Я ДАДАТ НА ПИЧА!!! По скоро писанието на ДОН по-долу ша му са падне...

Прощавай Шон, но ти знаеше правилата. Семейството ти ще бъде осигурено, не мисли за това...