Убийство в американско кино заради sms

Пенсиониран полицай уби мъж при спор в американско кино за писане на sms по време на прожекция, предаде АП, като се позова на местната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Убийство в американско кино заради sms | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново, в САЩ убийствата в кина, училища и на всякакви обществени места са нормални. Американците са най-изперкалата нация в света. Там са най-големите изроди в света. Там са най-простите и промити хора в света. Там, всеки откачен си ходи с оръжие. САЩ лъха на деградация и простотия.

Мой приятел живя 8 год. в САЩ(Лас Вегас, Чикаго), напълно законно.Върна се преди няколко и заяви: "Когато тук(БГ) стане като там, дано не съм жив".Има техен паспорт, но не желае да стъпи повече там."Те са на прага на гражданска война", така твърди.

А един мой приятел беше на Юпитер. Върна се и каза че мацките там много ставали. И големи домакини били...

Това е нищо . Аз ако знаеш какви истории за там съм чувал в кварталния пенсионерски клуб на БСП в Търговище.

Ей това й е хубаво на хАмерика - виждаш простак и го зестрелваш между очите... а у на с е ОБРАТНОТО!...;-) хАре, честит празник братя цигани ;-0

...по твоята логика 80% от българите трябва да се затрие. Лошо Прокопи, лошо.

На теб може да са ти братя мангалите, но на мен не са!

А да видим дали колегите му ще го пуснат под гаранция или ще почине в затвора с доживотна присъда? Това да не му е България на този бивш полицай.

Идиотчетата пак Русия им е виновна Егати дебилизма и кретенизма

На 71 години е, пенсионирал се е през 1993 г., т.е. пенсионирал се е на 51 години! Ово е комунизм!

Другарююю,и тук военни и полицай се пенсионират рано-това за твое сведение,преди да пишеш

Вярно е - един познат военен се пенсионира още на 40 години!

няма дума в българския език, която да завършва на й в множествено число - пише се "полицаи"

ПОЛИЦАИ И ВОЕННИТЕ ПРИ НАС ИМАТ СЪЩИТЕ БЛАГИНКИ КАТО ЕДНОВРЕМЕШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ ..... ИМАТ И СПЕЦИАЛНИ ВОЕННИ БОЛНИЦИ КЪДЕТО ХОДЯТ ДОЖИВОТ

В БГ се пенсионираш след 13 години служба, в АМерика след 20.

ТОЯ СИГУРНО Е ПСУВАЛ ДЯДОТО КАТО ФРАНЦУЗОЙКА ВОЛЕН СИДЕРОВ , А НАШИТЕ СА ГОЕМИ НЕРВЯЦИ С ЛЕКИ СПУСЪЦИ :))) КАК СЪМ СИ ВЪРЗАЛ ГАЩИТЕ ? Когато ме няма Съседката баба Негърка дава Neighborhood Watch от едната страна с Пушка Помпа Мозберг, от другата страна е Дядо Негър - ветеран от Виетнам , а срещу мен Комшията Втроро поколение Украинец с АК ,,, ...

много ми е интересно ,това ли е важната новина,за да стои на първа страница или ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩОООО СУДЕНТИТЕ ПРЕКРАТИХА ОКУПАЦИЯТА

пари нема, гладни ли да висът на студъ

Ако през 90-те, една нагла мутра да беше гръмната от някой обикновен гражданин, нещата в България щяха да са по-добре. Но българите са овце които незнайно защо обичат Матушката.

От "Матушката", драги, сме видели и добро, а от Биг брадър?

Я пак прочети 1984 и ми отговори кой е големия брат? Джин "Победа", площад "Победа", блок "Победа", цигари "Победа". И физзарядка... :)

Това са го превели: Според данни от руското МВР, Русия е световен лидер по брой на убийства Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света, а с престъпленията от този тип на глава от населението (20,52 убийства на 100 хиляди население) е втората след Южна Африка (56,49). Изненадващо е, че в страна със сравнително развита икономика, престъпленията са толкова много, че дори в бедната Сомалия след десетилетия на гражданска война, на глава от населението, изнасилени и осакатени има по-малко, отколкото в Русия.

Ти пък по-добре следи българската статистика...............

С бързи стъпки вървим натам! Жалко, жалко.

браво на тия изперкали хамериканци :))))))))))))))))

Защо всички бягат на Запад и никой не иска да бяга в Русия?

става дума за стандарти и брутална корупция

Това ,че ти не знаеш, не значи, че няма! Аз пък познавам няколко човека, които живеят там и няма да се върнат в БГ. Също така познавам хора били в САЩ и се върнали завинаги тук. А Познавам и един завърнал се от Испания и повече не иска да стъпва там. Различните хора предпочитат различни неща.

Добре, че у наще села нема кина!

Господ създаде хората,Колт ги на прави равни!Равни в неравенството.

Това е новина от днес в Русия. Някой, който знае руски, може ли да ми го преведе: В квартире на северо-востоке Москвы зарезаны мужчина и женщина

И като са намушкани, какво? Да пише, че са убити?

това е общество базирано на екзестенциалният егоизъм, формулиран като частна собственост и лично пространство. Много удобно за управление такова - тъй като всеки мисли само за себе си трудно може някой да се обедини около някаква идея. Всичко има форма, но не и съдържание, хората живеят празни, забързани животи, в които се убеждават, че са важни вещите и в един момент най-малкото нещо ги изкарва извън равновесие.

А глупавите кубинци, продължават да се опитват да преплуват залива с шанс да умрат 1 към 3. Да им се чудиш защо бягат от тоя рай на земята, наречен Куба.

И това защо е топ новина? А да. Да видят всички русофили, колко е опасно в САЩ :-)

Или може би да припомним нещо на американофилите, знае ли човек... :)

Американоидите. Апропо, добре е направил. Ако се изтрепят всички, светът ще стане по-добро място за живеене. Заради такива, които плюскат пуканки и чипс в киното вече не стъпвам там.

God bless America. Гледайте го този филм от тази година е. Там е филмирана вече ситуацията и емоцията. conservator.dir.bg

Това са западните ценности! Някой пише смс, това не ти харесва и ти го застрелваш! Браво!

тва са американските ценности. не европейските..

Не е така. Ако си достатъчно добър винаги можеш да намериш реализация където и да живееш. Повярвай ми в цял свят има ценители на Дечко Узунов, Владимир Димитров или Златю Бояджиев.

че колко шум вдига човек, пишейки СМС? Щото аз ги пиша безшумно. Пък и дъртакът е можел да се премести с 10 места настрани, салонът е бил полупразен - пише го в новината.

Някой е трябвало да се премести, но не "дъртакът"!

мести се този, който има проблем, на мен като ми пречи нещо, аз се махам, за да не се ядосвам. Хората не са длъжни да знаят мен точно какво и доколко ме дразни.

не е ли било по разумно като иска да си играе с телефона си да не ходи на кино? ох чакаи - нас не ни интересува че пречим на хората в полупразнiя салон, сте си правим каквото ни се иска, кадето ни се иска, нали? и когато унстопабле форце срешне унмовабле обжецт - това е резултата

Сигурно са гледали "God Bless America"...

бях чувал че в америка всички знаят английски. даже и децата! ама сега чувам, че три годишно дете може да чете sms-и! безценно!!!

а у нас се чудя, как ромите не могат да четат и да пишат ама могат да броят пари. и то без грешка!

То и в България няма да чуеш за български творци, ти си се зажалил, че американците няма да чуят... :)

Лудостта по света е повсеместна, но е концентрирана в САЩ. Да не е от ГМО?!

Именно за това американците казват "Въоръженото общество е учтиво общество". Селтака си го е получил, а сега останалите доста ще се замислят преди да седнат да се правят на мъже пред по-възрастни хора.

ти верно ли си толко тъп? даже нема да ти обеснявам - заради един провален филм някой оставя 3 годишно дете сирак. баси ценностите дето имате. раздайте оръжие на всички изперкали 70 годишни дъртаци и се избивайте. абсолютен смотаняк си честно

Не подкрепям това , че го е убил като е можел само да го рани или сплаши, но тая свободия дето има навсякъде е причината за тия всички глупости. Като толкова иска да си пише с дъщерята да излезе от киното и да и звънне или да и пише. Сигурно стареца е направил забележка няколко пъти преди да го гръмне.

Май и ти не блестиш с особенни умствени качества щом не схващаш за какво точно става дума. По цял свят ползването на мобилни телефони по време на филмова прожекция е ЗАБРАНЕНО, пише го във всички киносалони и най-малкото показва липса на възпитание. Само че селтака е решил че това не важи за него, той е най-оборотния и може да си прави каквото си иска. Дядката съвсем учтиво НЕКОЛКОКРАТНО му е направил забележка и го е помолил да не пречи на останалите. При което селтака, по-млад и явно физически в по-добра форма, му се е изрепчил с нещо от типа на "Абе пенсия, не си подритвай здравната книжка". И съответно си го е получил. Това е точно типа поведение който повседневно наблюдаваме и в България. С тази разлика че в щатите носенето и ползването на оръжие е разрешено. Именно от там идва и израза че въоръженото общество е учтиво общество. Защото няма зачение колко по-силен си от останалите, човека срещу тебе може да се окаже въоръжен и доста по-добър стрелец. И именно това е с което трябва да се съобразяваш и да се държиш учтиво с останалите, нищо че си доста по-напомпан.

Пишеш с грешки. Предполагам, че пишещият смс също не е бил кой знае колко грамотен, да не говорим за възпитание. Случи ми се в едно от огромните кина МОЛ да попадна в подобна ситуация - преместих се и повече в тези кина не стъпвам.

Дъртият, изкуфял селтак и той ще си го получи. Ей тъй, за учтивост.

Това го казват лобистите на оръжейната индустрия в конгреса, за да не забранят носенето на оръжие.Търговията трябва да върви

затова талибаните не искат кина!!!вище новината : кабул-мохамед изпразни калашника по задният ред в киното!!!али и десете му жени станаха мартирес!!!мохамед сас неговите пет догледаха спокоино филма!!!талибански времена!!!

Е то бива неграмотност, но ти си върха! И талибаните пишат по-грамотно от тебе! Не ти ли е неудобно изобщо да постваш, а?

от много ограмотяване сте на това равнище!!!

Ами САЩ са свободна държава. Единият е бил свободен да пише есемеси където си поиска. Другият - да носи оръжие където реши. Какво лошо има, хората да са свободни? А...?

Да това е демокрацията, прав е този, който извади оръжието по-бързо!

Свикнал е като полицай в САЩ. за неизпълнение на полицейска заповед, бой до мемента на изпълнението (или ако пукне). Сигурно е бил със звук при натискане на бутон (дори и на екран) и е пречил на околните.

През 80-те, когато бях ученик ходехме в кината да се натискаме със съученичките си, защото терен за това през зимата трудно се намираше, иначе лятото по бригадите нямаше проблем всички храстчета бяха заети :) То за тва тогава имаше положителен прираст, бая ученички завършиха средното глътнали балона :).....абе голяма простотия беше тогава, ама бяхме млади и не се замисляхме :)

Говедото си го е търсил и си го е намерил.

Обичайно. Най-компетентни са цървулите дето и на карта не са виждали САЩ.

Като че ли животът на село е еднакъв и в Америка и в България. Само дето не останаха кина в българските села.

От гледане на американски екшъни , това се получава . Искате си да почнеш и ти да раздаваш правосъдие, само че филмът е измислен и е реклама .

вчера бян на кино доидоха 3 жени ..не спряха да си говорят......през цялото време се чудех защо са си взели билети...добре че нямах пистолет

Пушачите четат ли ???

СМС на 3-годишната си дъщеря?!Божеее,а тя сигурно чете и пише,ей затова онзи ден имаше новина,че сме една от най-затъпялата нация,децата ни на 3 год. не могат да четат и пишат смс-и,но за сметка на това не стрелят по бащите им в киносалона :)

Всъщност наистина сме най-затъпялата нация. Миналата година бях при мои приятели в Лос Анджелес. Дъщеря им е с 6 месеца по-голяма от моя син и освен, че можеше да чете, в детската градина учат история на изкуството, карат ги да правят репродукции на художници като Кандински... и аз направо останах втрещен. Нашата образователна система е 100 години назад. Колкото до това дали ще те застрелят в киносалона или ще те удушат и изхвърлят в канавката до магистралата няма голяма разлика.

Kакво се чудиш, нали трябва да плащат данъци възможно бързо. Aко може ще почват да бачкат от 10-годишни. Mежду другото, не е сигурно че когато акселератите станат на 19, ще са гении, по-вероятно е дори да са по-тъпи от твоите деца, които на 3 не могат да четат. ;-)

Чакай малко....или твоя син е бавноразвиващ се или момиченцето, за което говориш е вундеркинд....или пък ти не си разбрал, че момиченцето всъщност е на 18 и учи в университет.

Всъщност е спорно,колко затъпяла нация сме и колко развити са американците.И двете образователни системи куцат,но проблемът е в малкото ресурси.За мен възпитанието и образованието не трабва да е стереотипно,а индивидуално.Едно дете го влече математика,друго изобразително изкуство и така.То за това,като са толкова развити в образователната система и им се осакатява детството,в един момент изтрещяват,взимат ловната пушка на баща си и избиват колко?....цял клас+класната+директора и хигиениста Хоакин,дошъл от Мексико за по-добър живот?И какво като не знаят за Кандински,за мен е важно да се изгради ценностната му система,като човек,а обучението е постоянно с надграждане.Иначе спор няма и в нашата система има трески за дялане и то доста,но после попадаме в порочният кръг и се казва,че за качествено образование се искат средства....и хоп болна тема.

Да пише едва ли, пък и е доста вероятно смс-а да е предназначен за дъщеря му, но да и бъде прочетен от гледащия я в момента, едва ли детото има телефон. Иначе, какво ви пречи да научите детето си да чете, мен баща ми ме научи на 4-5 да чета и пиша.

Жалко за човека , но мисля че след тази случка простаците в кината вече няма да пречат на останалите.

Най-гадното нещо е когато някой захрупа пуканки на главата ми . Не знам как е с титкане на клавиатура, но сигурно е по-отвратително.

Не ходи на кино. То вече си е закусвалня. В кината не позволяват да влизаш с храна освен ако не си я купил от тях. А те продават здраво. Така че се сърди на кината не на хората.

Че кината са ги обърнали в кочини - Да така е. Но кой влиза в кочина?

Първо ,на 71 години пенсионер в кино не съм видял. Второ, при тази ситуация нашия пенсионер излиза от коното и се хвърля под влака.

явно навсякъде по света да си полицай е диагноза и то не добра, това са най простите комплексирани индивиди които им се дава власт и те обикновено не я ползват за защита на гражданите а обратно, пресен пример иво маринов или лисичков, и също михаил менашки,

Които оцелее, пИчели. Така е било от самото формиране на щатите.

Имаме още хляб да ядем до като ги стигнем американците ... страната на мечтите.

Ти специално и фурна да си построиш, никога няма да ги стигнеш

Трябваше този 71-годишен пенсиониран полицай Къртис Рийвс да бъде в самолета София-Варна преди 2 седмици. Вместо сега да отиде на електрическия стол, щеше да бъде национален герой тук в България!

след това да ни садят франция и израел!!!

Хамериканците се гърмят навсякъде - в църкви, детски градини, училища, молове и киносалони ... Изперкала нация

Ебаси случката. Но това е голяма страна, няма как да няма престъпници.

Тоя не е престъпник. Тоя е полицай.

Бил е полицай. Вече е престъпник и ще му се зарадват в затвора.

Е, като е бил полицай, явно не е убивал щом се е пенсионирал. И какво му пречи да превърти.

не бил престъпник, а полицай?! не разбрах каква е разликата?

3-годишната му дъщеря дали може да чете!?

Трай, че като разберат партизанското ми име н-те му жени, свършено е с мен!

Че се случват такива глупости в америка е факт ама стандарта на живот там никога няма да го настигнем и след 100г. :(

Веско, стандарт ли е обикновен човек да бачка цял живот на 2-3 работи едновременно, за да смогне със сметките? И накрая ФЕД като вдигне лихвите пак остава без дом.

Друго си е тук в мизерията, няма какво да ти вземат....

Глупости. Чул недочул, неразбрал - това са митове, че в САЩ се работят по 2-3 работи, за да оцелееш - въпроса е, че можеш да работиш, ако искаш - а тук работиш 1 работа като за 3 и ти плащат като за 1/2. ;)