Пиян шофьор блъсна и уби наша балерина в САЩ

22-годишната българка Полина Кадийска почина във Филаделфия, след като била блъсната от 19-годишен пиян шофьор, съобщи "Филаделфия дейли нюз", цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор блъсна и уби наша балерина в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истина е познавах Поли и за мъртвите не се говори лошо.Тя беше страхотна балерина,съболезнования на родителите и.

бог да прости милото дете,видях и страницата във фейсбук ,леле такова красиво момиче жалко и съболезнования на родителите ,напишете името във фейса и ще видите за какво говоря

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ - В САЩ ТАКИВА НЕЩА НЕ СТАВАТ, НЕ СА СТАВАЛИ И НЯМА ДА СТАВАТ !

Истина е познавах Поли и за мъртвите не се говори лошо.Тя беше страхотна балерина,съболезнования на родителите и.

Много си елементарен/а ..Какво ,младите хора не могат да ходят по ресторанти,клубове и дискотеки ли ?

мн красиво момиче....надявам се да живее в паралелна вселена....и да не е усетило дори че е блуснато....а,относно инстинкта -аз съм запазилиснтинкта си от бг да спирам пред улицата,няма да го загубя-макар че шофиорите в уса се ядосват като стоя и чакам,мислят си че нарочно ги бавя-там почти свикваш да не се оглеждаш като пресичаш-защото вс спират-но ето този инстинкт,от бг-няма да изгубя....в бг не пресичам никога,дори на пешеходна пътека....просто не ми се умира...изчаквам вс коли -така правя и в уса-няма да забравя инстинкта си.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каквато и да е балерината -ни е сънародница ,лека и пръст. Шофьора ше отнесе от 90-135г затвор,пък може и да си ги излежи.

Бързо уведомете роднините на шофьорчето да кихнат некое доларче на мазния Марин - и ще го помилва със задна дата....

От скъбта политика не се прави, това го знаят дори дебилите! Осъзнаваш ли?

При аналогичен случай един шофьор на маршрутка в София каза: Случват се такива работи" и спокойно си запали цигарата. Ужасното освен смъртта на това цвете в началото на живота си е, и това че равнодушието на убийците е гавра с хората. Добавете пиянството, бягството от катастрофата, лъжите на тези подлеци и безсилието на гражданите да се разправят с тези типове. Пряко, справедливо и с цялата тежест на човешката лигика, не тази на прокурорите и съдиите.

Нека журналистите следят подробно този случай за да се види как трябва да работи истинското правосъдие. САЩ имат една от най-добрите и справедливи съдебни системи. Никой не е над закона. Трябва да се поучим от тях. Условните присъди за причинена смърт са гавра с държавността.

МИ НИЕ СЕ ПОУЧИХМЕ - КАРАМЕ ПИЯНИ И УБИВАМЕ - НАЛИ ЗАКОНИТЕ СА НИ ДЕМУКРАТИЧНИ ВЕЧЕ... И ПИАРА....ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ДАХАУ

И в САЩ няма правосьдие. Синьт ми и едно момиче бяха убити на място, а убийцата избяга. Прокурора каза че само за убийствата ще получи по 25г. за всеки от тях а за бягството отделно - да ама не. Осъдиха я на 3г. условна и 18мес ефективна присъда при 100% доказана вина

Уважаема Янинска, съжалявам за случилото се и мир над прахта им, но бихте ли ни снабдили със съдебното решение за което е убил две лица и е постановена условна присъда. Аз не вярвам да може да покажете решение за такъв случай.

Добре дошли в империята на "доброто" ....

Жалко за момичето , нека почива в мир ! А физиономията на гадната печка , достатъчно добре показва какъв е . Не знам дали ще мине линкът , но нека опитам www nbcphiladelphia com/news/local/Woman-Critically-Injured-In-Hit-And-Run-143094635.html сложете точки между на двете места , където ги махнах . Доколкото знам гаранцията за чернилката е 1 милион долара .

Не съм расист, но в такива случаи направо побеснявам! Явно не само нашите мутри отчуват дришльовци и сополанковци...

.... че 22-годишното момиче се е подготвяло за прослушване за големи балетни компании ??!!! В Щатите балерините ги прослушват...??? О чудо. Те дори и пеели ! Страшни журналисти имаме!!

Условна присъда за шофьора-както на Максим Ставийски!!!

Съболезнования на близките. Впечатли ме обаче въоръжението на полицаите от снимката и как мургавият си държи пръстчето на спусъка - там полицаите май не треперят повече от бандитите относно употребата на оръжието, както е у нас ...

Не треперят вервай ми. Там понятие като превишаване предела на неизбежна самоотбрана и неравностойни по сила оръжия няма. Там да нападнеш полицай означава че си свършен по един или друг начин

И естествено пияния шофьор е бил печка!

И кое му е естественото бе, Иво? Убиецът на Лора Николова не беше печка. Или мислиш, че в Щатите само чернокожите извършват ПТП?

Сега ще видите разликата между нашето и истинското законодателство.Пичът до 2 месеца е бяла робиня в щатски затвор и няма споразумения с прокуратурата и условни присъди.

Жалко за хубавото и младо момиче. Убиецът и със сигурност ще си получи заслуженото от съда, но се питам тя какво е правила в ранни зори по ресторанти, като знам балерините какъв железен режим спазват?

според теб трябва да живее в кафез ли?

В един сай пишеше, че е била като компаньонка в ресторанта, ама защо не са и осигурили превоз до къщи не става ясно. От снимките там се вижда, че е била красавица, жалко!

Същия този 19 годишен пикльо на 2-ри април има изслушване в съда за нападение над жена от миналия Август. Надявам се, че като добавят и това убийство към досието му да лежи до живот. Толкова младо, талантливо и красиво момиче си отиде. Мир на праха и.

Ако това което казваш е вярно и доколкото имам бегли наблюдения от тяхното правосъдие този повече няма да излезе от пандиза

Ако успее да докара някак си адвоката Марковски през океана сигурно ще отърве ефективната присъда. Бога да прости момичето!

Ще му трябват барем 3 кораба!

Да се надяваме, че правосъдието в САЩ ще накаже виновника. Така ще сравним и с законовата база у нас.

Това при Първанов не може да се случи. Само той ще ни оправи.

Интересно ми е какво ще е наказанието за шофьора, защото за такова деяние в България се дават 2-3 години условно!!!

тоя не мъ мърда панделата. само за каране пиян има затвор, за непредумишлено убииство сусто затвор, и за хит енд рън състо затвор. сте има поне 3 присъди

Заглавие "Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда"

Жалко за момичето! Филаделфия, Балтимор .... = негърски гета и наркомани ! Абе, върха на цивилизацията и модел за подражание от родните чалгарци.

Тъп си, бате, тъп си! Филаделфия е най-хубавият град в САЩ ;)

хах, превъзжоден едва ли не!?!?:)"джънки америкън (бул) шит"....затва и се случват подобни изцепки, а иначе виза за прекрасната им страна се взима ако си супер заслужил и по личнна преценка .....рип на хубавото младо момиче:(

Не е ясно в колко американски града си бил и каква ти е представата за "хубав"?? хаха

много много жалко...