САЩ ще оглавят ”широка коалиция” срещу ”Ислямска държава”

САЩ ще оглавят "широка коалиция" срещу "Ислямска държава" и няма да се поколебят да атакуват бойците джихадисти.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще оглавят ”широка коалиция” срещу ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аххааа..., значи първо ги създавате тези "ревюлиционери", а после идва време да ги унищожавате. Между другото съсипвате държавата, например Сирия и ползвате, каквото може. А?!

Дааа, мойте момченца-тролчета. Който се заяжда с Чичо Сам ще си намери белята. Както си я намериха Саддам, Кадафи, Милошевич и други различни полуфукльовци. Сега е ред на ИДИЛ-Катил и кой ли още не. Хора избиват, глави режат. Нали убиха и двама българи преди година. Ама това не ви изнася да го говорите, важно е да псувате Америка и ЕС. Така, че както изтрепаха ал-кайдистите-така и на тия ще им отвеят плявата. То те са си старата Ал-Кайда под ново име. Затова-бой по кратуните! А троловете нека си лаят, да има стотинки за цигарки!

Много е важно да се възприемаш по някакъв,пък било то и какъвто и да е начин.Отнася се предимно за глупаци.

Много беден речник тролеееееее. Кратуната ти не може да роди нищо. Само преписваш от листа.

Стигнахме дотам черни "освободители" като Барак Хюсеин да ни освобождават от бели терористи-ислямисти, наречени Джон.

много е готин президента на тази снимка, като нашия, даже прилича на.............

....на настъпена жаба.

САЩ ще оглавят "широка коалиция" срещу ?.. срещу?... Широка коалиция от марионетки срещу целия свят - борба за "оцеляване" ли е това? Или борба за господство над света? Ако е така, да вземаме мерки овреме, докато не се е лудият налудувал.

Наш ПлЕВНю Офшорков не се ли натиска за коалицията? Да грабва пушката и да ходи да се бие с когото и да е.

чакай ти, от мистер бийн 'под чехъл' да идел да се 'бие'...

Рано или късно ще ви спрем, тъпи пиндоси. По лакът ръцете ви са в кръв. Щом икономиката ви има проблеми - единствения изход е война. Няма значение с кой. Най-важното е да прецакате другите. Как изобщо Земята ви търпи

Обамго дали въобще знае кого подкрепят и срещу кого ще се бият САЩ?!

малко неправилен въпрос ми се струва. бият се за 'защита на американските интереси там', каза го буквално така преди ден-два. лицемерие и наглост от комплексирани фашингтонски глупендери.

Ние ще хвърляме бомби отвисоко и ще гледаме какво става долу.

Вече хич не се и учудвам защо ги избиват американците по света, мога само да кажа,че наистина си го заслужават, след като върнаха толкова арабски държави с векове назад! Обонго това заслужава!

и за най-глупавите хора е ясно, какви интереси 'защитава' палячото - източването на ресурси от ирак от страна на фашингтонски фирми и нестихващ мерак да потроши и опоска и Сирия по подобен начин. само долни лакеи биха се вллючили с подкрепа на подобна 'кауза'!

навремето, като се гласеше бананояда да бомбардира силите на законното правителство в Сирия борещо се срещу тези същите изроди и други терористи, руснаците пратиха само един кораб наблизо, а повечето евро-лакеи му отказаха. сега обонгото си търси задна вратичка за да потрошава Сирия, щял да гони там терористите от ид! я у лево при бананчетата, гони си ги из фашингтон терористите!

янките да внимават много днес и 11-ти септември , да не ги изпреварят ислямистите с удара

цитата от обонгото: "ИДИЛ не е "ислямска" организация. Никоя религия не оправдава убийството на невинни хора, а по-голямата част от жертвите на ИДИЛ бяха мюсюлмани", заяви американският президент. няма ли кой да обясни на този бананояд, какво значи разделението на сунити, шиити и т.н. -ити, все варианти на исляма?? тръгнал коалиция да оглавява като не знае срещу кого - пълен смешник!

Полубрата му може да каже, но ... Малик Обама е леко зает да финанскира мюсюлманските братя.

"ИДИЛ е терористична организация - просто и ясно. Тя няма друга визия, освен клането на всички, които стоят на пътя й", заяви Барак Обама. Ето по това си приличат с американците, по визията. Разбирасе и едните и другите си имат свои цели, но средствата са им еднакви. Май си намериха конкурент, тия американци. Пък нали знаеш, монопола не търпи конкуренция.

Аз искам! Аз искам в коалицията!

Много правилно използването на кавичките в заглавието,но ме притеснява използването им долу в текста...Сиреч ще нападаме когото си искаме!А после -Ама мислехме ,че са ИДИЛ-и...Крайно време е да си затвориш черната уста !Да не мислиш,че хората са толкова тъпи навсякъде по света/изключвам САЩ/ ,та да ти вярват на дрънканиците?А и върни Нобела най накрая!Не се прави на ударен ,задник!

Сега к'во? Създадоха Ал Кайда - после се борят срещу нея. Създадоха "опозиция" в Сирия и Ирак - сега ще се бият срещу нея. Създадоха МВФ, Световна банка, НАТО - сега прецакват Европата. Какво ли следва?

Пак ли ще "оглавяват"... Не знам кои са по-напористи в глупостите си, сбирщината асоциални шутове (саш), пусия или макетата.

Eйй, ама тия убавци наистина ги няма.Връчват им ордени за вярност или дебнат за нисколетящи самолети някъде над Манхатън или Черно море-абее, няма значение къде, то все територия на американски интереси.

До преди година САЩ снабдяваше с оръжие тази групировка. С пари на Саудитска Арабия и Катар. Подизпълнител Турция. И също спонсор. Оръжието е американско. Сега срещу тази оформена военна структура ще се ползва американско оръжие, от друга, пак създадена от САЩ формация. Пак ще се ползва американско оръжие. Ще плаща Широката коалиция. Тъй като нито ООН, нито НАТО ще искат да плащат печалбите на американските оръжейни компании.

Първо ги финансират и въоръжават за да свалят Асад, после се борят с тях. ЦРУ май не се справят с работата си напоследък. Обама ще го запомня не като първи черен в Белия дом, а като най-големия некадърник бил в Белия дом. Дори Буш Младши е титан на мисълта сравнен с "момчето от гетото" :)

Напоследък? Че на ЦРУ това му е една от основните дейности...

Ако искат този проблем ще го решат за две седмици. Но липсва такова желание. Трябва да има плашила и дежурен враг.

Те са по създаването на проблемите. Де има проблемна точка по света - от американците е забъркана.

Може и да има "широка коалиция", но за да има успех, военен и ПОЛИТИЧЕСКИ, САЩ трябва да не я "оглавяват". До сега всички патаклами в Близкия изток, са тяхно дело. Много е подличко да не се ангажираш със сухопътни операции, а "коалицията" да достави пушечното месо. А "оглавяващите" ще си обстрелват когато и когото си искат, може и приятелски огън да си позволят! И за какво и как ще изхарчат 500 милиона военна помощ за "добрите въстаници" против правителството на Сирия? Е, за Украйна бяха нужни 5 милиарда за бунтовниците, а сега 15 милиона за военна помощ да се поддържа гражданската война. А бе, чуеш ли за помощ от САЩ, военна или не правителствена, бъди сигурен че държавата вече е срината.

АЛЛАХ акбар! Честито!! Да здраствует!!! ......

Ха ха ха ...!

Плевнелиев е обиден. Все още България не е включена в ,,широката коалиция" на Барак, въпреки горещото желание на българския президент. С нашите две танкови бригади, бойната фрегата и трите Кугера ...

Той ще се включи лично, в тиловата служба. Ще оглави пералното отделение.

Къде видя две танкови бригади? Една танкова бригада е над 130 танка, а ние имаме само 92 танка. А може би това е ирония?

Ебамата пак са изцепи яко по талавизиите!? Утре , в други ден онези пак ще резнат главата на някой невинен джърнал! Котлето плямпа , качулките - режат!??

И ще чуете за война и за слухове за война.но вие не се боите.Това има да мине.Защото кротките ще наследят земята,а чистите по сърце ще видят Бога.

Комунистите си намериха нова опорна. точка, - "САЩ създадоха ИСИС" - Разбира се доказателства за това нямат но важното е да звучи добре

И докато САЩ бомбардират ислямистите руснаците стрелят по украинските християни...

Нещо си в грешка : Укрофашистите убиват християните и от двете страни на конфликта.

Сноудън друго каза по въпроса,ама хайде.

Сноудън отдавна е марионетка на Руската пропаганда и ще каже всичко което му наредят

Добре, че е САЩ да се справи с ислямистите, че русия е много заета да се бори с украинци :D

Uragan

САЩ се готви да помогне на шиитските ислямисти, да се борят срещу сунитските ислямисти. После обръщат таблата и хайде пак. А ако и един руснак се мерне из пясъците на ИДИЛ то обама и къмпани ще зареват като магарета на склон, колко агресивна е Русия, че вече вият като заплодени хиени само ако руски самолет се вясне на 800 километра от украинската граница и навътре в Русия, а какво останало ако летят на толкова отвъд нея. А трета световна за това кой да бомби ИДИЛ не е особено адекватно положение.

СС частите на САЩ пак ще "спасяват" светът от нещо, на което самите те са му създателите. Пресен пример си имаме и с Петро Вайцман в Укропия и нестихващият геноцид както спрямо рускоезичното, но и спрямо укроговорящото население.

"САЩ е терористична организация - просто и ясно. Тя няма друга визия, освен клането на всички, които стоят на пътя й", заяви Пионко.

"... САЩ ще ОГЛАВЯТ "широка коалиция" срещу Ислямска държава. Американски войски НЯМА да участват в сухопътни сражения на чужда територия. Ще се действа с въздушни удари и подкрепа от партьнорските сили ..." Абе тези американци не станаха ли много мазни?

Ураааа! ДА ЖИВЕЙ ДЕМОНОКРАЦИЯТА!

"Войната е нашата жетва" - това е девиза на САЩ. В постоянна война са от ВСВ насам и явно така ще я карат до ТСВ.

Добрата новина е, че след ТСВ няма да има ЧСВ :)

Тази новина ме разсмя. Колко са жалки от сащ, дори не могат да намерят друг начин освен с война, за да си съживят икономиката поне за още няколко години и после пак същият цирк и така до безкрай, но уви вече не става, хората прогледнаха и им се подиграват, само платените им клакзори се правят на слепи, но за тях има друго наказание. :)))

А ти какво искаш. Да оставят халифата да погълне света ли ?

САЩ се компрометираха като световен стожер на мира, ценностите и демокрацията.

Барак издига войствени лозунги и сочи ислямската държава с пръст - ти си терорист. А кавказките ислямисти по границите с Русия са хамерикански приятели. А същност те са едни и същи. Те са родени от двойствената хамериканска намеса в арабските страни, където загинаха стотици мирни хора по вина на САЩ. Така е когато наоколо се носи мирис на газ и нефт. Хамериканците винаги са наблизо и носят демокрация на местните народи с бомби и ракети.

ИДИЛ това е САЩ тези хора са обучени и финансирани от Америка. Това е просто един уродлив клонинг на американската външна политика. Президентът Обама е един лицемерен лъжец държан на конци от военната индустрия на САЩ. Американските олигарси нямат интерес да инвестират в просвета и цивилизоване на тези хора, за тях е важно да си пробутват оръжието и да създават постоянни конфликти за да може смед това да се правят на спасители и да мачкат всичко наред. Истината е проста и очевидна!

колко си глупав. Такива хуморески може само лудия ти мозък да измисли и няма да хрумнат на никой нормален човек. Теория на конспирацията. Като човек нищо не разбира от някаква тема, започва да фантазира какви ли не небивалици

Защо да не е прав човека?! Ако не щаците, според теб кой, кой финансира ИДИЛ... От Луната и Марс извънземните ли, "умнико"?

Каква теория на конспирацията бе минтил, докато Садам беше жив и Асад не беше атакуван точно със средствата които аз описвам от САЩ, всичко си беше ок. Или викаш тия са извънземни и са се появили от космоса. Кретен смотан!

Зъл дух, Пъстър свят, Пешев, Т(П)утку, оня Швейк ли беше,Иречек ли,Реформатор нещо ги няма тази сутрин.А може би са на възпоменание (лошо няма) по случай 11 септември.

Тези които създадоха идеалните условия за възникването на джихадистите сега иска да се бори сресшу тях. А по късно можеби и сресшу тези които са победили джихадистите и тн. Абе оръжия да се продават и сечта да тече.

ГЛЕДАХ РЕЧТА В ОРИГИНАЛ И ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ Е : АМЕРИКА НЯМА ПАРИ ЗА НОВА ВОЙНА В ИРАК И СИРИЯ ... КОЙТО ИСКА ДА ГО ЗАЩИТИМ (САУДИТИТЕ ) ДА СИ ПЛАЩА :)

Абе аз от одавна те наблюдавам!! Ти седиш в Америка пък я плюеш, я си дай адреса да те навестя аз теб!! Очаквай гости от Лос Анжелес!!! Пълен Идиот и Кретен, с главна буква

Мен наблюдаваш ли ме,"богоизбрани" почитателю на Usrael?

И ти си наблюдаван, докато наблюдаваш.

""ИДИЛ е терористична организация - просто и ясно. Тя няма друга визия, освен клането на всички, които стоят на пътя й", заяви Барак Обама." Че те американците са абсолютно същите...Не че съм фен на ИДИЛ ама нещо не ми е хич ясно как те точно заплашват сигурността или каквото и да е било в САЩ. А по повод взривяването на кулите близнаци-във филма Zeitgeist ясничко е показано...

Е кова да си им фен бе то тва ИДИЛ си е САЩ, обучени и въоръжени от ЦРУ. Точно и ясно!!!!

"С цел преодоляване неприлично високите цени на въглеводородите, внасяни от Русия на средна цена 390 USD за 1000 куб.метра ще се внася, ако Сената разреши износ Щатски втечнен шистов газ на цени от 500-520 USD за 1000 куб.метра."Това прочетох днес във вестник Преса като изявление от някакъв(за съжаление не помня името) европейски политик.Това разбира се касае Европа.Според математиката, която съм учил 500-520 е повече от усреднената-390.Аз обаче съм учил по тоталитарно време.Да не се е случило с математиката нещо в последните демократични години, та 500-520 да е станало по-малко или намирисва на нещо като"съветския атом-най-мирния атом в света".