Тръмп обеща да депортира 2-3 млн. нелегални имигранти

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да депортира от 2 до 3 милиона нелегални имигранти, в интервю за телевизия Си Би Ес. 75% признават избора му.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обеща да депортира 2-3 млн. нелегални имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е една страна да екстрадира незаконно пребиваващите в нея ПРЕСТЪПНИЦИ. Това го правят навсякъде. САЩ ще се поизчисти. Само не знам, как ще се изчистите от най-големия си проблем - нацистите, които ви спечелиха по света прякора ФАЩ ?

И чехлю трябваше да обещае да прогони всички имигранти

Така трябва да се действа.

Само да не настане лов на вещици и да не се тормозят нормални хора.

БОЙ ПО ОРКИТЕ!

И ние имаме да депортираме около 1 млн. гербери към Турция.

Лоша работа. Да не вземе да ни върне обратно Боковица и Сталинка.

Дааааа, човека не е като европедлаите от Гейсъюза...Които ни набутаха 5 милиона мюслита и ислями Джота в християнска Европа!

В БГ кой политик ще депортира нелегалните имигранти лъжливо наричани бежанци,от сороските политици и медии?

Кви планини бе? В планините ги чакат шерифи с кучета и пушки. Крият се в гетата. Както и идилците в Европа...

и като ги изгони после кой ще работи без осигуровки и здравни застраховки за по 900 на месец като шивачки и метачки? Американците ли? Съмнявам се. Да иде да пита феса Борис Джонсън що така няма да ги гонят техните въпреки че това им беше основата на брекзита.

Млъкни бе, каун. Недей коментира неща, за които не си наясно. Нито Австралия, нито Исландия, нито Япония, нито Южна Корея, нито Тайван разчитат на нелегални имигранти. Гонят ги като кучета по островите в Пасифика. Нелегалната имиграция е политически проблем, но не и икономически, както доста страни доказаха.

абе кух кавал. като си прост и хабер не разбираш от икономика и политика не се обаждай. Аман от прости мръшляци които се имат за нещо повече от плазмодий. завирай се в дупката от която си изпълзял.

и за да докажа че си ЛЪЖЕЦ И ТЪПАК ще цитирам малко заглавия и части от статии да прочетеш в пресата 1. "Австралия ВЕЧЕ (повтарям за идиота - ВЕЧЕ) ще заселва нелегалните имигранти в Папуа Нова Гвинея" 2013. Кой емигранти??? За тъпака - НЕЛЕГАЛНИТЕ !!!! 2. "Нелегални имигранти работят и в Япония и те идват основно от Индонезия, Бангладеш и Пакистан, но никой не ги преследва заради мюсюлманската им вяра" какви имигранти? Легални или нелегални? От къде били? В Япония ли били???? За Тайван просто няма да говорим щото.... ха ха ха ха.... абе по-добре да не говорим :))))))) За Исландия само ще те питам - знаеш ли къде е това и колко хора живеят там? :)))))) Е нЕма толкова тъп като тебе.

Да намериш повече работещи и внасящи в една взаимна осигурителна система е само единия начин да осигуриш баланса. Има и друг - по-високи данъци върху индустрията (частния бизнес). Т.е. може да имаш възрастно население и малко млади, но ако имаш висока индустриализация и добавена стойност пак можеш да си напълниш фондовете. Но тогава трябва да се изправиш срещу бизнеса и корпорациите, а с тях шега не става. Затова по-добре напълниш страната с ниско платени бежанци, които да облагаш с данъци, остави корпорациите да си правят печалбите и остани на власт.

Тръмпчо,започвай от българите,има доста за гонене !

Тръмп е лидер защото казва открито тава, което други политици не смеят или не искат да кажат. Незаконната миграция трябва да бъде ограничена и спряна и в Америка и в Европа.

готвиш се да ходиш законно да им метеш улиците и миеш кенефите ли? Доста ще засмърдят след като ги изгонят нелегалните.

тъпако ...по добре да метеш улиците във САЩ и да изкарваш и живееш достойно ,отколкото да робуваш на некой Ганьовец за 500лв и да бройш стотинките във магазина

не си разбрал.не става въпрос за метачи и чистачи - тръмп каза, че ще върне обратно производството в usa и ще създаде нови работни места за американци

Не може така.Роско докато все още е президент да ги строи и Тръмп и Путин и да им обясни, че трябва да са по-толерантни и политически коректни.Какви са тия своеволия, а ? Росенеееееееееее...........айде мааа

Огромна и мощна държава като САЩ отчта опасността от незаконно влезлите мигранти, сред които има престъпни типове, а ние, малката и слаба България да ги приемаме ли?

Хахаха, тролското лайно на всяка пица мерудия! Що не ходиш да те лашкат другарите на посирано 20?

Мексиканците от гетата ще идат у планините - та те на 3тия ден ще са измрели там.

Този няма да доживее да стане президент ...

се до властта. Човечеството явно изкукуригва.

Ами да екстрадира Брайтън Бийч и престъпността ще намалее поне с 90%.

Руската престъпност е най добрата престъпност на света. А БраЙтън Бийч е меката на руските мафиоти. Никой не смее да ги пипне. В Брайтън Бийч важат руските закони. А Тръмп уважава Русия.

Значи е руско мекере ???

Освен Тръмп, още един приятел на Путин спечели президентските избори. Нещо много му тръгна напоследък на тоя Путин. Приятелска България най после избра приятел на Русия за президент. Нека да очакваме още добри новини и промени.

Прегледай се при психиатър, показваш симптоми на латентен хомосексуалист, като любимците ти.

тоя комплексиран плейбой иска деа изглежда млад в компанията и затова се е напълни с подвижни некролози ???

Ами да екстрадира Брайтън Бийч и престъпността ще намалее поне с 90%.

Като са нелегални, как им разбра престъпното минало? Нещо за руската мафия с легалните документи да беше казал!

Ако гледате цялото интервю, тези 2-3 милиона са само началото. Това са престъпниците които веднага ще бъдат изхвърлени. И после като се затворят вече граници, така че да не идват повече нелегални, тогава ще се види какво ще се прави с останалите. А за стената е ясно, че ще я има. Така ще се пази границата най-добре! Ех, къде е сега българския Тръмп, който да направи същите работи и в БГ! Бойко не си ли е подал оставката още?

Има един проблем с Българската стена. Ако построят стена по границата с Турция, ще спрат бежанците, но ще спрат и каналите (на бяло включително). А каналите хранят. Хранят всичко наред от Парламента до Драгалевци. Освен това един емигрант, за да стигне от Кап Андреево до Калотина, оставя едно 1500-2000 Евро в БГ, а тия пари също хранят. Но за това не се говори. Така че забравете за стената. Наша стена няма и няма и да има.

Роско, къде е ?! Да се скара на Тръмп ,че нарушава либерастките цености. После може и Путин да привика за едно конско.

Абе той и наш Боко обеща още на първи тур, ама нали си е пу..ьо.

да обещаеш и да изпълниш са две различни неща...

допитали цели 860 души; да сте чували че америка е над 300 милиона? можеше да допопитат и бара на съседната улица не само кварталния

ми сега наште евротолерасти ко ши праят....

Хе, че то либералният Обама изгони 3 млн. за 8-те си години, Тръмпчо много скромна заявка е дал....

Обонго не изгони никой,а докара цяла Азия и северна Африка,при това само от неговата вяра,която уж отрича.От бивша Югославия също докара само мюслита.От бившите съветски републики-също.Напълни се с мургави,мустаклии и наглеци.

Да моля - продължавайте да публикувате и разпространявате такива анкети, за да могат техните спонсори най-накрая да си получат заслуженото. И вашите също.

Това трябва да бъде почтената позиция на всеки политик, застанал на върха в своята държава! Един народ работи здраво, полага усилия, има постижения и изведнъж някой от някъде решава да отиде и да ползва онова, което този народ е постигнал. Ако този някой спазва законите, приема правилата и иска да допринесе с нещо полезно, добре дошъл! Търси ли да живее на чужд гръб - няма място в цивилизовано общество.

Десетки хиляди таланти от цял свят постъпват в Американски университети и след завършването поълват състава на хай-тек компаниите.

Схващаш ли разликата между легален и нелегален имигрант.

Разлика между студент и воин на Мара Салватурча намираш ли ?

Тръмп ще гони нелегални имигранти, без документи, без работа, с престъпно минало и тежки престъпления (продажба на наркитици, убийства и тежки телесни увреждания) няма да гони хора, които са се напили и са карали кола та са прекарали седмица две в затвора. Такива студенти дето са на служба в мафията май няма. Нито ще гони нормално работещи имигранти, дето са милиони. Е Тръмп както винаги се изхвърля. Тези, които има в предвид са около 90000. Колкото и да се пъне няма да може да изгони повече от 150000 по този критерий. Но дори и само тях да изгони ще го посрещнат с овации точно по границата дето гласуваха против него.

точен коментар.браво

2-3 милиона, как практически ще го направиш, кой ще ги приеме, ще ги изсипеш в океана ли ??? Как ще намалиш безработицата, като в момента тя е на абсолютния икономически минимум. Какви работни места ще откриеш ??? Абсолютен ненормалник.

А ти си глупаво момче, което е още голобрадо и няма никаква отговорност за себе си и света, в който живее. Това, че някой примитив се размножава, без да мисли за последствията от това, не му дава право да има претенции някой да плаща за безумието му на примитив! Крайно време е да влезете в час!

ама ха че е задръстен ..и то най-вече щот не те взе теб за съветник с опита си от кръчмата в Подгумер щеше да си неоценим...))))

той казва "..или в затвора..." безплатната работна ръка е много добра за бизнеса

колко струва на американския данъкоплатец един затворник ???

как да е невъзможно - депортира ги точно за 24 часа - от улицата те вземат като нямаш редовни документи за пребиваване и на летището и чао - има си закон за депортация - а за престъпниците - наркодилъри , убиици , трафиканти на хора и т.н - затвор - аз си мисля, че тръмп няма да ги остави да лежат в затвора и нищо да не правят, той ненавижда мързеливите - може би ще прокара закон за отрепките в затвора ако работят да излизат по-бързо и оттам-пак на летището -2-3 млн. са само началото - ако остане четири години тръмп ще ги изчисти всичките - тръпм уважава хората, които работят законно и изкарват насъщния за семействата си, поне така каза

Незаконните имигранти се намират незаконно в страната!Значи са нарушили някакъв закон!И е напълно естествено да бъдат депортирани, изгонени, изритани или кой както му харесва да го нарича! Противното е криворазбран хуманизъм и "толерантност"!

Там е работата че е са нарушили закон а само административна разпореда. Повечетл от.тях. Не се третира като престъпник някой пресекъл на червено. Но ако Тръмп започне депортирането на престъпниците даже самите имигранти ще му ръкопляскат. Доста по-малко са от милионите които споменава като бройка.

jingiby

Този човек явно не е запознат с евроатлантическите ценности. Или просто не му пука за тях...

Сериозно...къде евроатлантическите ценности казват, че престъпниците и наркотрафикантите имат право на свободно предвижване където и когато си поискат?

Ами след като отвориха границите на Европа за няколко милиона терористи и мюсулмански наемници...

Къде ли къде ли? Ами например на Кьолнската гара.

Къд€ ли, къд€ ли, по €€€врог€йскит€ ц€€нности.

А трябва ли да му пука когато престъпността и безработицата са до входната му врата?

И тука трябва така да ги депортират . Който не работи и няма жилище вън .

А ние днес депортирахме само една ТИКВА.

И Москов

Ами браво на Тръмп. И ние трябва да депортираме имигрантите, едните за Индия, другите за Турция.

За какво браво - затова че е обещал? Колкото до индийците в България -повечето са ИТ специалисти и са културни момчета. И печелят много повече от 'революционерите'.

ДРУГАРЯ

Аз имах друго в предвид, ромите тръгват от Индия, трябва да депортираме за Индия, другите за Турция, защото и турците са си средновековни имигранти. България не е тяхна земя.

Не си ли чувал, че циганите са родом от Индия? Или наблягаш на индийските сериали. Колко работещи индийци смяташ, че има в България - май се бъркаш с други държави.