САЩ настояха ЕС да обяви ”Хизбула” за тероростична организация

Заплахата на "Хизбула" за Европа е била една от водещите теми на телефонен разговор между новия американски държавен секретар Джон Кери и европейския дипломат номер едно Катрин Аштън, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ настояха ЕС да обяви ”Хизбула” за тероростична организация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ имат по големи проблеми от това да се месят в работите на Европа. Като например да се справят със затлъстяването на населението си.

Как няма да сме последни по свобода на словото в Европа, като човек един линк не може да пусне в новинарските сайтове. Строг комунистически контрол в последните 23г . "демокрация".

Ей Не трийте линкове,

Чичо Сам: Европа-а, стройсе-е! Мирно! Буда, дай тон на иврит! Европа-а, към рубежа на Голан, хо-о-о-дом марш!

а сащ кога ще я обяват за терористична организация ????

ББ-Буда съвсем целенасочено и планомерно бе отработван във всички медии като най-приемлив образ за водач на българското правителство с дирижиращата ръка на античовешката световна олигархия начело със САЩ,Израел и с участието на европейските и турските ни "приятели".Буда трябваше да изпълни всички поръчки на "приятелите" и главно да съсипе проекта "Белене" и да ни направи камикадзе в името на еврейските и турските интереси каквото и да струва това на определения за ликвидация български народ.Всичко това можеше да бъде ужасен сън и фантазия, но вече дори за олигофрените с два грама мозък е видима реалност, която с още повече лъжи и медийно зомбиране няма как да проработи убедително за голямата част от нормалните хора,защото колкото и от тях да са западни почитатели все пак нормалния жизнен рефлес им показва заплахата именно от "приятелите".

Дано нашите твърдят, че Хизбула е отговорна понеже е така и имат солидни доказателства, а на просто предположения. Срамота ще е ако ни намесват в конфликт, към който нямаме отношение отвъд океана и мамицата им ако е така и на управляващи и на кукловодите. Обаче ако арабелите са отговорни, мамицата им на тях. За т'ва е хубаво да видим резултатите от разследването и евентулано осъдените в резултат на него, понеже на думичките им вече не вярваме.

Ако утре гръмне някой мол, може ли Цветанов да си направи харакири, да не се налага народната любов да го беси!

ЕС не са българско министърче на МВР, което не може да хване обикновен крадец, но се изтъпанчва да обявява за "обосновани предположения". Това го няма в никоя правна система! Малее няма толкова проста кратуна

Живота и здравето на българските граждани са застрашени от следните РБ-терористични групировки: Зърнари, Кокошкари, Млекари и Месари! Гоните Михяля, губите ни времето, вие, Бойко и Цецо, Ники и Росенчо!? баба Тодорка.

Ето това е истината! Какво ще го усукваме?

С това ББ само показа, че няма топки! На мен лично чашата вече ми преля. Идат избори, Боко, да знаеш!

Пропускаш една малка подробност. Борисов дума не каза по този повод! Той беше зает да се обяснява за Буда. Нищо случайно няма! И тази буда според мен излезна не от БСП, а от вън за да може Цветанов да обяснява как предполагал обосновано. И аз мога обосновано да предположа, как всеки обвинен без 100% доказателства ще иска да върне жеста. Така че може да отидат зян 6 апартамента.

Хищническата политика на САЩ към целия свят скоро ще им изяде главата... непоносимостта към тях нараства с всеки изминал ден.

ами те затова канят бойко и цветанов американците,защото знаят колко им струват ангелите и ги използват.жалко за България.

С тази си постъпка България показва доблест и си повдига авторите всред свои и чужди.А се оказва, че Европа косвено подпомага тази терористична организация, несмейки да "обиди" правителството на Ливан, в което участва Хизбула, допускайки тя да си върши фин. операции в ЕС..

Ей богу ти не си нормален!!!

Не случайно са ни нарекли след краят на 1-вата световна война "подъл народ", по-скоро са имали предвид тогавашните управници но нали те са лицето на България, тогава "царство". Е, сега политиците ни играят същата мръснишка игра но пак от името на България и народа .

Пак се подложиха на евреите и американците тъпите ни политически проститутки!!! България вече е " Ц Е Л "не само на Ал Кайда но и на ХИСБУЛА!!! Радвай се българино "братския" САЩ пак ти го начука!! Сега следва инсталиране на ПВО срещу арабските ракети/борба с тероризма/?? Честито-нов американски диктат в Б-Я !!!!

да канонизираме Премиера и Милиционера: Св.св. Будал и Цецо.

планът беше ясен като бял ден, изсраел прави атентата ,за да мож е после с уса да накарт европа да сложи хизбула в списъка с терористични организации.....но европа вече им отказа....сега обаче европа ще смашка нашия будала буда и шивата цв.цв.....така, че всяко зло за добро....а че ние пак целуваме грешните задници, това всеки си го знае....аз и европа показваме среден пръст на уса и изсраел...да живее мира

Браво -надеждата ни е във вас -мислещите хора защото случващото се е ужасно

настоявам европа да обяви истината за терористичната външна политическа същност на държавите уса и изсраел...долу уса, долу изсраел....

Обвиняването на Хизбула за извършители на терористичния акт наподобява обвиняването на Георги Димитров и още двама българи за извършители на подпалването на райхстага. На Лайпцигския процес беше установено, че това обвинение е фалшиво. То показа истинската същност на фашизма, който по-сетне рухна... В същото положение се намира днешна България. С фалшивите си обвинения тя, под натиска на евреите и американците, се въвлича в чужди за нея игри, за което все някога скъпо ще плаща.

Сега разбирам, защо сме влезли в Европейският Съюз. Ами ние сме си троянският кон на Америка.

pompai

Глупост.Като нямаме силни управляващи а само оФсе за съжаление е така.

те за това от европа не ни искаха, и много се сърдиха, че наравно с тони блеиката и брадърите от уса пратихме воиски в афганистан...сега америка си има 2 подлоги в европа: бълогаря и турция....срам....

Теророст! - опасен вид терорист, съседен клавиш на и.

Само глупак прави забележка заради пропусната буква. Това не е ръкопис бе аланкоолу! Защо четеш форумите като мозъкът ти не може да асимилира написаното?

pompai

Нека си кажем ,че нямаме общо със САЩ далече са ,трябва с комшиите да сме добре 1-во а после и с европа-та .

Пиронков, днес колко пирона заби накриво?:)

Никой по света не обича шушумигите,та дори и самите араби!Истината винаги трябва да се казва високо и ясно!Когато имаш такова поведение печелиш уважението на всички ,дори и на враговете!Когато страхливо се снискаш и си осрал терена от шубе,не печелиш нищо друго освен унижения и умираш като страхливец!Точно такива са и тези,които сипят хули иглуми срещу казаната от нашето правителство истина!А вие мравки червени,не разбрахте ли ,че нещо се е променило в тази държава и няма да живеем,като лъжливине балканци,които са направили ако от шубе!Такъв е светът ,в който живеем и се научете да не правите мили очи пред терористите от страх!Хайде марш в креватите да нанкате!

Ти си много объркано човече. Бас ловя, че любимото ти занимание е да гледаш Биг Брадър и БТВ.

мухльо си!

абе цирк да става, нали знаете, че 80-90% от народа вярва на това дето му го казват по телевизора, а там казват "СЪВЪРШЕННАТА ИСТИНА", така че ликувай народе, заповедите са изпълнени, идете и отново гласувайте за "по-малкото зло"

Ако Европа не склонят сега, САЩ ще направят още един -два атантата във някоя своя европейска колония. Те, човеконенасистниците много добре го умеят това!

сме проводник на американски, руски, турски, израелски ( и всякакви други взаимоизключващи се по логически път, но не и в бананова държава ) интереси, ще бъде нарицателно за всичко пошло, низко и елементарно. След като се допуска чрез името и от името на България да се изпълняват всякакви мръсни поръчки винаги ще имат едно наум за нас, винаги. От много години българските политици ( къде доброволно, къде с външно убеждаване, къде с малко и повечко набиване на канчето ) се борят за всичко друго, но не и за интересите на народа, който би трябвало да представляват. Самият факт, че в Европа ( изключвам лейди Аштън, която прилича на продукт на зловещ провалил се генетичен експеримент от кръвосмешение на първо коляно роднини, и представлява държава, която е в пъти по-близка със САЩ, а не с ЕС ) с месеци не се спекулираше с извършителите, а не пет минути след атентата да обяват за извършител организация, която по твърдения на службите поне от 20г. няма извършен и един атентат в Европа, както стана в Израел, говори доста. Лошото е, че индиректно в бъдеще ще донесем страдание на милиони хора в Близкия Изток.

Вижте какво казва Найджъл Фараж относно Баронеса Аштън Вижте ѝ биографията в интернет. Някаква абсолютна марионетка.

биографията покрай една неуспяла кандидатура на ценен перхидролен-мутресоподобен кухоглав партиен кадър от България. А иначе Фаридж раздава определения на много хора, след като нахрани по такъв брутален начин един Ромпой едва ли може да очаква да си спестява недипломатичното мнение за някого. Конкретната Аштън е подобрено копие на нашето ревливо човече Соломон Паси.

На такова унижения България не е подлагана от много десетилития. Това е една абсолютна гавра с нас. Благодарим ти бате Бойко, че се изгаври с нас. Боклуци. Европейският съюз трябва да бъде помолен от делегация от българи, да се намеси и да ни измъкне от американската окупация. Кои бяха кретените, които ни вързаха с тази гадна страна и с еврейската чума. Това е открита гавра с нас

Напълно съгласен...да ви кажа чесно, не очаквах да стигнат любимите ни политици толкова ниско..

САЩ настояват ЕС да обяви Хизбула за тероростична организация... Хааа-ха-хааа! САЩ вече има първият съюзник в това! На Винету са му оказали почести във Вашингтон, а Цеко с физкултурния мозък седя цели 3 седмици ТАМ! Браво, другари и другарки, освен на Монката НАТО-то, спечелихме и отвън морски съдружник! Тероризъм - дръж се, Батман ще те гази кат Луна, земя македонска! Е, бива нонсенси и дебилии, ама чак такива кретении...

ако наистина хизбула стои за това всички които плюете трябва да млукнете не знам да ли си спомняте че автобуса грумна в бургас -един булгарски град и приказваики глупости доказвате кви палячовци сте ! ако наистина е хизбула ние трябва да не се свиваме като мишки ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.