$100 хил. за прием на годишнината на Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще отбележи първата година от влизането си в Белия дом с прием в резиденцията Мар-а-Лаго.

Обратно в новината

Коментари - $100 хил. за прием на годишнината на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руководство крупнейшего в США Пенсионного фонда государственных служащих Калифорнии (California Public Employee Retirement System, CalPERS) слишком увлеклось политически ангажированными рискованными инвестициями и довело его до катастрофического состояния. Обязательства CalPERS превышают активы на 138 миллиардов долларов, ресурсов фонда хватает на выплату только 68 процентов будущих пенсий. Ангажированное инвестирование может оставить миллионы американских госслужащих без пенсии, а правительство США с миллиардными убытками. Американский пенсионный коллапс федерального значения в материале Ленты.ру

Някой дали си спомня колко се плащаше навремето за закуска с Обама. Имам и други "спомени": - Вечеря с Хилъри - $200 000 ... - Прием, обяд и вечеря с Клинтън - вход между 500 и 250 000 долара на човек - Джъстин Тимбърлейк организира обяд в Холивуд за 100 поканени гости с присъствието на Хилъри Клинтън. Кувертът струваше по 33 400 долара. - 40 000 долара за обяд с Джордж Клуни ... и т.н.

благотворителният обяд на Клуни беше с цел събиране на пари в подкрепа на Барак Обама. За банкета са записани 150 души.

Има ли луди хора, които да дават такива пари и то за нищо?

Снимка с президента те легитимира като БОГАТ, УСПЕШЕН и С ВРЪЗКИ. Знаеш ли как помага това после навсякъде? Така че има доста "луди".

Е....точно с този президент не е за хвалба.

Евала пич, така се става милиардер :D

ако вервате, че президентският пост в уса не е машина за мънгизи, то се заблуждавате напълно. и тръмп не е първият, който се възползва. обама, бедният негър също се възползва, но си трае. използва медиите на клинтън за да подкрепи "демокрацията", за която парите са бог, а евреите техен пророк.

бедният негър и Килъри сега четат лекции за по 400 000 долара на бройка. 2 часа по 200 000.

и нямат нищо общо с призивите им за пладнешки грабеж откъм "благотворителните им "организации", съсипващи безджердъните и цензуриращи от кадъните, мъжки секретарки от дпс?

шегата на страна,но прави ми впечатление,че тук има голяма пропаганда срещу доналд тръм,тои разсрърди германците ката обяви,че ще изисква голямо мито на немски автомобили произвеждани във мексико,а и каза съвсем просто истината че европа това е само германия!независимо от това обаче амариканските борсови индекси дау джонс,сп500,насдак100 никога от соето създаване не са били толкова поскъпващи!това разбира се може всеки да види,докато немските и европеиските компании -дах30,евростокс50 се затрудняват в сравнение с американските компании ,а това се забелязва и буди съмнения относно евросъюзът!

Това си е узаконена корупция

Цецо тЪпира ще е там, с каква пара ще влезне.......,

Мисля че ще са само с Борис Джонсън очи в очи, на много и Иванка с мъжа си от немай къде. Меланката ще бета с някой инструктор

Спокойно, заплатата му е половин милион на година и той се е оказал от нея, за разлика от негъра.

А имайте предвид, че вчера или оня ден той отряза доста пари от помоща за палестинците за да ги принудел да започнат преговори с Израел. Този е неповторим мискинин.

$100 хил. за прием на годишнината на Тръмп По - скоро Тръмп ще трябва да плаща по 100 хил.долара , за да дойде някой на годишнината. Да покани и неговият "приятел" Ким.

Не се притеснявай ,навалицата е голяма и дори местата не стигат за желаещите ,в щатите и от чужбина хора с по 100 000 $ джобни пари е пълно .

Приятел му е Дуарте, еднакво са откачени.

и нашите български патриоти да се запишат за среща със тръмп на когото се уповаваме!

Това е установена практика в САЩ от години. Не го преписвайте на Тръмп. Преди две години имаше в интернет имената на украински политици, които са платили за подобно нещо. Това е узаконен лобизъм и спонсориране на политически фигури.

Storen

Да. В щатите има една организация -"улф пак" (вълча глутница) която се бори за забраната на този тип практики защото става въпрос за очевидна и брутална корупция убиваща демокрацията. Доколкото си спомням няколко щата вече подкрепиха предложението с официално гласуване на локалните сенати. За съжаление откритото купуване на политици в Щатите все още е популярна практика и не е незаконно. Мнението на Тръмп по този въпрос мисля че е очевидно.

А защо не е обявена цената за снимки и други работи с първата дама?