Хенри Кисинджър е пречил САЩ да спрат кланетата в Аржентина

Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър* е застрашил с провал усилията на САЩ да спрат масовите убийства от военната хунта в Аржентина (1976 – 1983).

Обратно в новината

Коментари - Хенри Кисинджър е пречил САЩ да спрат кланетата в Аржентина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези май ги подбират с конкурс по ГРОЗОТА. Искат така да уплашат света, щото явно от армията никой вече не се плаши. Лошото е, че децата като ги видят тези гроници по телевизията и после на другата сутрин след нощните кошмари са станали джихадистчета.

ФАЩ са терористична групировка която тероризира цялата ПЛАНЕТА ЗЕМЯ!!!

След Кисинджър кланетата са се увеличили многократно и нямат намерение да ги спрат.

Збигнев Бжежински? Издигнал ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА в крайъгълен камък? Онзи същия който на видео от 80те насъсква муджахидините с приказки "Аллах е с вас", точно преди да ги вкара в Афганистан? Който ги обучи, снабди с оръжие и ги отрака на търговията с опиум, за да се самоиздържат?ТОЗИ ли Збигнев Бжежински?

Те контролират света и винаги ще бъде така.Те са създали национ.банки на -Франция,Великобритания,САЩ и всички по-големи страни в двета,с изкл.на Азия.Те дават заеми на САЩ и Русия,те казват,кога ще е мир и кога -война.Такива са реалностите.

С едно изключение, че НЯМА да е винаги така.

Точно НЯМА да е винаги така, защото "те" не слагат в сметките си Господ Бог, а се кланят на Сатаната и опашката му целуват. Само че Сатаната ще ги изклати, когато най не очакват. Откачено, изперкало от алчност и умопомрачено племе.

Не само Кисинджър е проклет евреин в САЩ?! Боже, та там има 5 милиона проклетника. И споменатия Бжежински е още по-голяма гадина, която и в момента продължава да дърпа конците на човечеството в световната Ционистка организация. Добре е че хората по света започват да проглеждат кое е световното зло, Сатаната! А нашите тъмни балкански субекти, които дремят не само нощем, но и денем, съвсем не са наясно, кой им опразва джобовете всеки ден. Така че заслужено може да си им казваме потурджии!

Кисиндрър е един от най-проклетите евреи живяли някога на тази земя!

Моя грешка.. Имах впредвид Кисинджър.

Такива като Кисенджер, Чомски и подобни - са утрепки, придобили ореола на велики личности. Притежават определени силни качества, но диспропорцията в личността и идеите им спрямо етиката и морала е така голяма, че ги превръща в опасни демагози и негативни образи човешката история. Лично съм свидетел на демагогията на такива радетели за привидни ценности и фалшиви блага, та съм погнусен.

дърта иврит-лисица! Където и да са, все дърпат конците. Ама още ли е жив? Значи пак нещо крои.

Сега е ЛЕСНО да се докаже кой принадлежи към разните му там егейски ли, еврейски ли тайни ли общества - те не си общуват на езика на глухонемите, нали?

Нищо не му е пречИло, да научи бълг. езика, ама На! баба Тодорка

Хенри Кисинджър е ДЪРЖАВНИК ОТ ГОЛЯАМА КЛАСА. Той казва истината за втората световна война, казва я и за днес и много хора особено политиците могат да се учат от него. Останалите са врагове, особено на малките държави.

към пишещите тук...но и Фенри, и Збигнев, и другите "големи" политици са маргинали /не като нашите, разбира се. Такива "големи" полтици се отнасят към малките държави като котка към мишка...но в действителност не се знае кой е Том и кой Джери :-...с цялото ми "уважение" към големия Том

Абе с две думи - Русия да го духа

Не, не ти да го духаш

Аз

Я го захапете и двамата, че да няма караници!

Преди да триете откровението, допитахте ли се поне до кисинджър? за клинтън не питам. те са под водата!

Кисинджър е преекспониран заради успехите му с китай по време на поредната война на американците, срещу "диваците", които този път бяха виетнамците, а не индианците. Робовладелството е вкоренено в евреите и те, като всеки паразит се вкопчват в по-силно тяло до тогава, докато не го изсмукат до кости. Или холо-кости. Това е другарю кисинджър, а с бжежински ние просто Не преговаряме! Както и с умерените ви атентатори на клинтън!

За пръв път разбирам, че евреите са етнос, а стига бе!

етнос, ама с държава - хаха

Отдавна не е тайна , че световното правителство в сянка се именува комитет 300. Всички до един са от онзи , печално известен етнос :)))) Милите , честни , трудолюбиви и симпатични "хора" , дето много им се ще да пратят настоящатата цивилизация по дяволите .... Ще си останат само с мечтите :)))) Тяхната няма да стане !

По принцип антисемитизмът е невежество, доколкото ционистите не са семити. Семити са евреите и арабите, но поради заблудата, че всеки, който изповядва юдаизма, е евреин, настъпва голямо объркване. Ционистите, а и голяма част от жителите на Израел, никак не приличат на семити, както правилно са отбелязали аржентинските генерали. Тази заблуда я поддържат ционистите, за да се представят за народ, когато всъщност са особен вид секта. Със сигурност сред тях има хора от всякакви народности, включително и българи, за съжаление.

Пълни лъжи. Евреите изповядват най-човеконенавистния расизъм, за тях всички останали са гои. Виж един пост по-долу какво пише Мич и ще ти стане ясно за какво иде реч. Марк Твен правилно си го казва: Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите. Как мислиш, защо ги мразят?

три вида хора, които наричаме все евреи, а разликите между тях не са малки - 1. народ евреи, 2. изповядващи юдаизма, макар и формално и 3. изповядващи идеология, която на пръв поглед се основава на юдаизма, но допуска изповядване на всякаква друга религия за постигане целите на идеологията. Само евреите, като народ, са семити, т.е. физически и генетично са като арабите. От народа на евреите, обаче към днешна дата има сравнително малко, изповядващи юдаизма, повечето, както казва Давид Бен Гурион, с течение на времето и поради интереса си, са приели исляма. Хората от комитет 300 и техните слуги принадлежат към третата група. Тъй като точно те са причинителите на злини на цялото човечество, включително и на палестинците и другите араби, говоренето против тях не бива да се нарича антисемитизъм, а да се осъзнае, че те са най-големите антисемити и изобщо човекомразци. Не бива да им позволяваме да се крият зад думата евреи, сякаш са народ. Те не са народ, а тайна организация, целяща унищожението на човечеството.

Прехвърлят цялата вина само на един човек. За да не е на управлението на САЩ. Измиват си ръцете с него. То че сигурно е виновен, сигурно е така, но сигурно има още много.

Има книги написани по въпроса.За тези които искат да се събудя нека прочетът книгата "Комитетът 300" на Д-р Джон Коулман.А иначе и Бжежински и Кисиджър са едни от основните архитекти на "Новия Световен Ред".Дали и двамата са евреи или само Кисинджър няма голямо значение.И двамата са сатанисти и масони от най-висока степен.

Погледнете годините! В миналия век, когато светът едва не бе затрит на няколко пъти чрез ядреното оръжие. Факт е, че слабоумията на бжежински и кисинджър все още дрънчат, като залпа на аврора в различно обработените глави, а от това по-опасно за света - нпо му кажи.

Те по принцип американците са си дебили ама вие пък ги изкарвате ептен дебили. Просто не си пият хапчетата

Много се изненадах САЩ да признава за своите престъпления и конкретно да обвинява някого от своите. Факт е че САЩ е тоталитарна пирамида и име едно задкулисие което дърпа конците. Горните слоеве не са много, разбира се Кисинджер не главния шеф но е един от по важните долни слоеве. Не става дума за никакви пари а тяхното е най-страшната идеология виждана досега. Чувствам че тяхната пирамида се пропуква и няма да успеят да окупират целия свят, мисля че ще има интересни разкрития и в последствие наказания за тях.

в следващата новина ще ни обяснят , че кисинджър има приятели извънземни , между които е путин! тази статия е само подготовка за следващата !

само путин има приятели извънземини - зелените малките сиви играят сами

За да оправдаят своите действия империята на УЖАСА САЩ се оправдават с определени хора .Само наивници биха повярвали в тези смешни оправдания.Арабският свят не бива да забравя никога ,че САЩ и само те ,са виновни за смърта на милиони араби,а не след години да се оправдаят отново с някой ,който е в залеза на живота си.Трябва да се помни от човечеството КОя НАЦИЯ НАПРАВИ ТЕЗИ ВОЙНИ .

еееееееееее ся русия и иран как забравиха десетките войни между тях русия и турция как забравиха десетките войни между тях или казваш при сащ е различно - те са демоните!!! или за тва са ти платили днес :)))

Пич ,обясни ми как така Сирия е лоша за демокрацията ,а Сауд.Арабия ,катар Бахрейн са добри за демокрацията ,че империята на ужаса се прегръща с тях.Няма държава ,която да е участвалав повече преврати от САЩ по света.Не вярвам и някога да иматакава.

А забрави ли цунките между Садам и едни американски президенти. Или това, че финансираха и създадоха ИДИЛ и талибаните. Също и Осама. Или това, че американци финансираха третият райх? Или викаш те не са от тия. А от кои са? От извънземните. Та демоните кои са всички виждат без ти да им казваш.

а на теб за какво ти плащат. гледам хвърчи слюнка навсякъде....

абе общо взето русофилите споделяте мението на ислямските ексремисти - сащ са САТАНАТА :)))) близки сте

Ти имаш милиционерска логика:Щом като аз харесвам агнешко и всички араби ядът агнешко, значи аз съм арабин.Или си Т-рол или си Т-ъп,а може и двете!!!

Ако няма войни и революции, как ще печели оръжейната индустрия?

от това се разбира че русия няма военна индустрия?? :)) а и войни е имало преди да има индустрия и преди да има оръжия дори :)

статията не е за русия но вие сте русофили а статията е в полза на руската пропаганда никога не съм виждал тук статия за действията на русия по времето на студената война! все едно да говориш само за единият бокьор в боксов мач и да казваш - колко е лош колко лошо удря! браво дир!

Дрън, та пляс... Я прочети трите питанки какво са писали......... Това е истината, а твоето мозъче е мно-ого промито.

Аз

Карикатуро комунделска, не върви нещо политпропагандата, а?! Смеят ти се, май, хората? Е нищо, де... поне не те бият и... ъъъ... таквоз... - радвай се! Или не се - се тая.

хора комунисти русофили никога няма да сте нормални аз ви казвам че виетнам мрази китай от над хиляда години защото китай ги е поробил за 1000 години вие ми казвате че сащ са виновни?! абеееее

Ти си никой и напразно си хабиш словото. Каквото и да казваш, то няма смисъл. Или и бомбите над Хирошима, хвърлиха вечните врагове на Япония -Китай?

Китай не е правил килимни бомбардировки с напалм над цивилни, алооо;-)!

Айдеее, сега на краварите им били виновни Кисинджър и Бжежински...баси и пропадналата нация!

Интересно е,ако започнат да излизат и документи за конспирации свързани с Новия световен ред!!!! Нищо няма да ме учуди вече. Току виж Ватиканът стои и зад преселението на бежанците,омешването на народите и религиите,унищожаването на съвременната Европа,войните в залива...

Каква стана тя, Кисинджър лош, а Бжежински добър? И бил католик, а не бил евреин?

Човеконенавистната политика на на Кисинджър,а на US,като цяло.То да беше само Аржентина......а Чили,Панама,Никарагуа,Салвадор,Еквадор......навсякъде е същото.Само се променя времето и държавичката.Но все е в името на"Демокрацията"-разбирай в името на всеобхватните и вечни US интереси.

а русия бяха в основата само на 2 световни войни и отделно на стотици други кой руски офицер беше писал онова писмо до императора че само 5 от последните 200 руски войни са били одбранителни :) айде по-спокойно

Вятър клати дървесата, куха мисъл във главата! Светът не е собственост на САЩ. И няма да бъде. Но сащисаните продължават да опитват. То и опитите гей да забременее продължават със същия успех.

Това че русия е в основата на 2 св. войни е най-тъпото нещо което съм прочел до сега в който и да е форум. Колко злоба трябва да има в човек че да започне да методично да пише неща нямащи нищо общо с тази планета.

Статията за Русия ли е или за американски политици? Къде те сърби, та навсякъде Русия намесваш ?

Та колко войни викаш са водили сащ? и нито една оТбранителна. Кажи една, че не се сещам. А Хирошима и Нагасаки? А над 500 000 индианци? Или викаш те сами са се таковали? Ясно е къде те боли, ама такова е положението

Слабо ти е познанието по история....чак па 200 воини ,не бяха ли 2000.От такива неуки злобари сме на тоя хал

Ама ти си страшно тъпо парче бе, тиквеник-освен да си каже мнението за теб, човек няма смисъл да си губи времето да комуникира

В Русия евреите спретнаха революция, в Щатите направиха Холивуд. На външен вид нещата в различните държави са различни, но по същество са едни и същи. Трябва да вкарат народите в морална деградация, анархия, зависимост, загуба на ориентация и способност за различаване на добро от зло, загуба на здравомислие и нормален разсъдък.

Преди Холивуд сценаристите са създали християнството и исляма. Книжните религии. Всъщност не става въпрос за някакви 'лоши/добри евреи' които управлявали света. Преди векове книжници са създали предпоставките за посредствеността , която е основният проблем. Посредствеността във възприятията рано или късно води до грешно осмисляне за света. И се започват всякаквите други грешки. В натрупването на грешки осмислянето за света става все по- конюнктурно и дори добри намерения водят до идиотски резултати. А в схемата за историческите събития представени от книжници и осмисляна от 'по-будните последователи' се формират социални групи определящи се като евреи. Това преди 300-400 години. До преди 600- 700 години не се е правела разлика християнин евреин- всички са били КНИЖНИЦИ. Не случайно и в източните общества на Япония и Индия НЕ СЕ ПРАВИ разлика между християнство и еврейство

"Преди Холивуд сценаристите са създали християнството и исляма." Не заблуждавай. Създадоха само исляма. Християнството няма как да са го създали, тъй като те разпнаха Христос. А исляма го създадоха за да воюва с християнството, щото християнството им е трън в . Всъщност ония от тях, които приемат Христа ще се спасят /ще има и такива в последните времена/. Останалите ще се пържат като чевермета.

е средство, а не цел. Целта е вековечна -заробване и експлоатация на човечеството, за осигуряване на неограничен достъп до всички ресурси на планетата. Разбира се, от поколенията на планетния велможа.

САЩ - разсекретени документи, ФР - засекретен и личният живот на Капото. :))))) За какво става въпрос.

Разсекретените документи в САЩ са от 70-те години, докато другите отдавна разсекретиха документи до 1990г.. С това темпо сегашните американски "намеси" ще ги видим разсекретени едва към 2055г.

На този свят няма понятие разсекретени документи- те са винаги толкова разсекретени колкото е нужно за дадения момент.

Нищо ново под Слънцето. САЩ са подкрепяли и подкрепят и най-кървавите диктатори, достатъчно е да са послушни и проамерикански настроени.

30 000 убити .... много хора но в малка Бългаия комунистите под ръководството на москва избиха повече да не говорим за китай, русия и висчки останали държави под комунистически гнет където бяха избити милиони явно днес никой не ги съди за това :) пропагандата бълва само в едната посока :) браво дир!

Три милиона предимно цивилни виетнамци викаш кой ти ги брои,а? Останаха още към 100 локални конфликта, разпалени от САЩ след ВСВ. Който не го мързи да пише.

това беше открита война наистина ли искаш да броим жертвите на войните в които русия беше основен играч??? де факто русия обяви първата световна война на австроунгария стаилн и хитлер разделиха полша и европа и сталин е виновен колкото хитлер отделно 70те милиона избити от комунистите на мао по време на културната революция не са ли ти достатъчни за да млъкнеш??? и виетнам северен виетнам нападна южния и тогава започна войната а виетнам след това има война и с китай ама никой не говори за нея :))

Нали те предупредих бе мужикистанец такъв?? С`Я ако Земе да изчезне от форума както го погваш,хем ще ти искам обезщетение за загубената инвестиция,хем останалите форумци ще те проклинат `щото няма да имат кого да ползват за изтривалка!! Е,докато се появи Щерев де.....

В малка България партизаните-комунисти бяха финансирани, обучавани и снабдявани с оръжие от британските и американски съюзници. Значи САЩ и Великобритания са подкрепяли превратаджиите комунисти, а :)

Така излиза.

В статията темата е Аржентина какво общо имат руснаците.Явно на някои постоянно му се иска да извърта темата.

Честита Нова година! Част от еврейския елит е в основата на всяко зло по света.

Както се вижда от грамите, никой не определя З. Бжежински за еврей, а за водач на ционисткия заговор. За него се знае, че е литовски шляхтич, какъвто бил и безславният основател на ЧК (КГБ) Ф. Джержински. Но това, че Бжежински (отявлен русофоб) е замесен в световната мръсотия се знае, както и че Барак-Хюсеин е негов любим ученик и избраник. Полско-литовската шляхта винаги е била параноична.

Тези факти по 50-60 години се наричат теория на световната конспирация и само лудите вярват в тях. След това изтича срокът за секретност и ги публикуват и всеки разбира, че са били истина, но вече никой не се интересува от тях - не са актуални. Сега на дневен ред е, например, да си невеж и да мислиш, че Ердоган е дьонме, защото той очевидно иска да наложи ислямизма в светска Турция, значи е заклет мюсюлманин и трябва да си много прост да вярваш, че е пребоядисан евреин, като Мустафа Кемал. А тяхната религия им разрешава до три пъти да я сменят външно без да са убедени вътрешно. Хитро, а? Вие можете ли така?

Мога всеки ден да сменям - днес на скоч, утре на дюлова, в други ден на бърбън. Мога и на шардоне, и на руска водка, че и на саке мога... в краен случай.

дали Ви плащат, за да омаловажавате с глупостите си коментарите на другите или просто реагирахте, преди да се замислите, но и в двата случая сте жалък

Айде..пак се започнаха вицовете от типа еврейте са виновни за всичко - и за потъването на Титаник, щот нали Айсберг е еврейска фамилия ;) Кисинджер е от еврейски произход, и въпреки това ясно се показва в разсекретерените документи че е казал на Никсон "Ако СССР вкара еврейте в газовите камери, това не е проблем на Америка"! "Роден съм еврейн но това няма значение за мене....Америка ми даде всичко" - Хенри Кисинджер. Може да го харесвате или да го мразите, но истината е че този човек е правил това което е намирал добре за интересите на САЩ.

Абе, бОли ма ханшо какви са дебелината на носа на Кисинджър и дължината на ушната му мида! Въпросът е, че изтипосаха поредната доза факти как администрацията на САЩ подкрепя масови убийци и завършени изроди. Без да се вълнува от броя, възрастта и пола на жертвите.

аржентина - 30 000 убити китай при мао - 70 милиона избити русия при сталин - 20 милиона избити червените кхмери - 1/3та от населението - избити

защото отлично е знаел, че дори Хитлер не ги е вкарвал в никакви газови камери, а в СССР-то управляваха точно евреите, така че нямаше опасност за тях, изключая периода на чистките на Сталин.

Интересно как повечето от коментиращите тук сякаш са си сложили някакви филтриращи очила и виждат само това, което подкрепя тезите им. От изнесеното излиза, че на Запад има различни хора в управлението, с различни идеи и действия. Не може да се генерализира кой какъв е да му сложиш присъда. Само че на някои им се иска светът да е черно-бял и "нашите" да са само добри, а другите - винаги лоши, зли и неправи. Няма такова нещо, истината винаги е многопланова. И нещо не излизат много документи примерно за това какво наистина се е случвало в Кремъл по същото време. И малкото, които се промъква, вони даже и по-лошо от горенаписаното.

дори тогава в сащ е имало хора които са били несъгласни с властимащите и са се борили с тях в момента в русия всички гледат с отворени очи бога-слънце и не смеят да мигнат!

на джугашвили и компания мислещият човек може да прочете в разсекретените съветски архиви публикувани в поредицата "Россия ХХ век". Голям интерес представляват томчетата "Дети ГУЛАГА" и "Сталинские депортации", където става въпрос не за десетки хиляди, а за гаврата с милиони деца, жени и възрастни хора.

Организирайте се бе тъпаци с тъпаците!! Подлостта изисква да си виртуоз бе,не дърво!! Ето,аз ви плащам а вие се прецаквате един друг... Айде прочети с`Я коментара на дебила ">>>" под теб,да видиш какво пише тука за демокрации,архиви,информация и истината...:):)))))) Катили сте,катили... Прави са мужикистанците,че ви разгонват фамилиите тука...:):)))))

затова сащ вървят напред а русия на никъде в сащ казват открито проблемите и ги решават кога ще прочетете такава статия за нещата които са правили хората начело на русия по света :) като пишете за терористите в кавички защо не поясните дали са терористи в кавички или истински терористи студената война си беше доста гореща в много области по света няма как да обясните слувалото се без да гледате през призмата на войната между свободния сдвят и ссср ссср направи доста повече гадости без да има кой да ги съди в страната в сащ има реална опозиция и свободна журналистика и проблемите излизат наяве

В Дилема съм... Хем ако изчезнеш от форума,няма да има с кого да се гаврим,хем ми е съвестно и не мога да не ти кажа,че твоят дилър не е лоялен към теб,батка.....

ще пренебрегна идиотията ти за момент кажи в прав текст че не е имало КГБ и ссср не е правил гадости по света

Вие май сте поредният шизоид с многоразклонено съзнание ?

Злите сили , отдавна са разкрити това са само подробности , който се интересува ги знае !

Айде бе!! Сериозно ли?? Кисинджър,да направи такова нещо? Не ми се вярва,той е известнен с това,че не е отговорен за кланетата във Виетнам,Африка,Индонезия,хунтите в Гърция,Чили,Парагвай,Уругвай,Аржентина,за бомбените атентати в Куба и за агресивната политика на Турция.....