Обама ”изпържи” в шеговит тон Доналд Тръмп

Обама отправи шеги и остроумни и язвителни реплики към кандидатите за президент по време на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Обама ”изпържи” в шеговит тон Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това означава, че Хилъри ще е следващия президент. Нали и там всичко е подготвено, купено и организирано - гафа с предварителното обябяване на президента! Мможе би Тръмп също е купен, за да се имитира надпревара. Жалко все пак, че един настоящ президент видял само представителните изяви на един бизнесмен, построил толкова чудеса, оцелял в кризи в собствената си бизнес-държава. Разочарован съм.

Един се пържил цял живот и накрая решил и той да изпържи някого, уж смеейки се, ама май му се ревееееееееееее.

тоз още веднъж доказа какво едиквоси е той хубаво е, че тази мутра ще се махне от екраните, барабар с горилата му

Егати хумора! И се старал да даде максималното от себе си. Ако това му е максимума...

Ами путин с К по средата на името си, пита ли го някой как ходи изпържен от ердоган заради СУто, путин безмилостния "отмъсти" на турците със зарзават :-) и то заради Обама в чийто съюз членува турция

колко си примитивен, като едноклетъчен заради такива като теб тази държавица е на това дередже - най-бедната в цяла Европа

Обама беше казал на лилипута медведев че ще е по гъвкав и за разоръжаването и за всичко, на изключен микрофон, но другия лилипут путин се насссра, за това и сега русия е в това положение. Обама доведе Русия до банкрут без нито един куршум. Направи САЩ производител номер 1 на газ в света. При предишните администраци цената на петрола зависеше от арабите, то при Обама цената зависи от Америка. Смъкна петрола а руският бюджет беше планиран при 113$. Ррубла и бюджет се сринаха 4 пъти. Двуцифрена инфлация всяка година и обедняване на руското население. Обедини ЕС, в най- тежкия период на разединение на Европа, за санкции срещу Русия.

Пий си хапчетата, редовно!

В Амерка му казват но драма Обама, пърже ги всичките и то с усмивка на уста, докара утин до просяшка тояга, русия не е вече и в първите 15 световни икономики, изгониха я от г7, съюзниците на русия се броят на пръстите на едната ръка но по лошото е кои са те, суданци, от зимбабве, от тирия, нова са руските съюзници, изпържи асад като съюзник на путин за срамотите

Пий си хапчетата, редовно! Под колко имена пишеш, едни и същи глупости?!

барак усеин и неговата усмивка

Смееш се " аго", ама хич не ти е драго.. Скоро ще ти изстине усмивката.

С авера му Ердоган такава плесница му забиха на ботоксовото джудже със свалянето та несваляемото СУ че сега путин се чуди как да замаже положението с циркаджийски стойки над американските флотил с невъоръжени самолети да покаже на народа си пияний че е силен ;-))), а покрай турците не се и доближават СУ

Добре де откъде се пръквате такива гадове ?! имам предвид злорадството ти , не какви убеждения имаш , твои са си. СУ-то беше свалено по най-вероломен начин , СУ-то не беше изтребител , загина един човек и айде така да го кажа- не беше доказано нарушаване на турското въздушно пространство.

А на третия път предупредиха 10 пъти ама нали путин е заповядял да се провери колко са готови НАТО за това сега е с един пилот по малко и самолет и вертолет също

Как откъде, тия са помаци, с турска ориентация, от ДПС и ДОСТ, в Турция ги броят за цигани. Та, не може да се определи откъде са и какви са. То, май това са писантийте на един и същ трол, нещастен.

Чух под секрет , че щели да го връщат чак в Кения.

Обонго се радва , че скоро ще си ходи на Хаваите да лапка свежи бананчета!?

Да се пържат както си искат, но да си махат час по-скоро военните бази от Европа! И да не си врат носа в политиката на ЕС!... ВЪН на натовските антихристи от България и от цяла Европа!

Американски престъпници ! ТЕРОРИСТИ ! Убийци !Триубунала в Хага трябва да го съди ! От как е държава само знаят да грабят ... да убиват и да рисуват долари /памук+мастило/ и целия свят да им ги изработва !

Този шибек ИМА 2 запазени палми за катерене!!

А ОБАМА - МАЙМУНА! ....ГОВОРЕЩА :)

Интелигентен политик. Не е плужек самовлюбен като Путя. Но всеки народ си излъчва политиците, които му подхождат. Каква разлика в интелекта! Между Обама и Путин има цяла вселена и една епоха разлика. Потресаващо!

Говоряща МАЙМУНА

Ти си пишеща маймуна на n-та степен. С ерудицията и интелекта на Обама не могат да се мерят много световни лидери и предишни президенти на САЩ, а за пишещите в този форум тези две думи(ерудиция и интелект) не се отнасят.

ЕРУДИЦИЯ,ИНТЕЛЕКТ ?! НЕ,СКЪПИ/А !!! АКО ПЪК Е ТАКА,ТО ТОВА Е НАЙ-ЕРУДИРАНАТА КУКЛА НА КОНЦИ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ,КОЕТО САМО ПО СЕБЕ СИ ВЕЧЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НИТО Е ИНЕТИЛИГЕНТНА,НИТО ЕРУДИРАНА !!! ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ И ЕРУДИРАН ЧОВЕК ВИНАГИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗБИРА ИСТИНАТА И СВОБОДАТА, И НИКОГА ВОЙНАТА !!!

Манго - Хуморист !

Ми тъй де. Щом няма да ви таковам мамамта, за какъв хумор може да говори, нали ?

Това е като Бойко Борисов да събере Младежкото ГЕРБ и то да не пляска и да не се хили . Ако избирам за Президент между Борисов и Обама бих избрал Борисов нищо ,че е ял филия с мас и да е завършил Симеоново . И на Хумо4р е по-добър от Обама .

Аз съм прост и вие сте прости, че ме избирате ! Класика в жанра !

какъвто му е хумора такава му е политиката

Интелигентен!

Но продажен. Купен от акулите от Уолстрийт.

Обама е поредната кукла на конци доказа се ,че Черните скачат толова колкото им кажат белите . Най-слабият Президент на САЩ според много американски политици. Дълга на САЩ в началото на мандата на Обама е 2008 год . $10.718 трилиона а днес 2017 год . е над $60.000 трилиона . Самучуствие основаващо се на Страшни дългове и на Холивудските филми - колко страшни и непобедими са американските войни и има ли "Еър Форс 1". във филма задължително присъства и еднин бодигад който заедно с Президета им ще изпотрепат десетки даже стотици от Паразите и накрая ще дойдат да ги спасят и спец . частите - ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ . А после ще реват ако някой руски самолет си направи Бъчва около тях . В Крим не шукнаха специалтите от ЦРУ и другите подразделения . На героя им Маккейн , го направиха жена докато е бил в плен на Виетнамците и затова е толкова злобен към всички - золбен Педераст . Америка е просто Холивуд ... правят се ,че не разбират какво е фил икакво е действителност и все пак Американците са избили над 20 Милиона Индиански народи ! Най- масовото избиване

Мистър щерев,снимайте се с любимата си шушумига на снимката.Белким разказваш на внуците си ,че и авограф ти е дал.Като целуваш ченото му дупе ила ли пършей.ближи,познавам те,езикът тие голям.ГТледай и му се радвай на твоят любимец.Може и женати да оно...

А руския президент кога ще даде такава вечеря и ще отстъпи от длъжност?Завинаги.Не само да се менкат с Медведев и да правят цирк пред целият свят! Нивгиш!Само с ногите напред!

руснака дава всеки месец прес конференция по телевизора и го пита за всичко от цяла Русия по телефона. кога някой от твоите президенти от вхите науз ще се осмели на подобна открита дискусия , барем веднъж годишно

Човекът те пита кога ще даде длъжността си. Не се прави на глуха крастава кучка. И като отговаря на въпросите, слушал ли си отговорите? Ниска топка след ниска топка. Лъжа след лъжа, при това посредствени. Надуто его на постредствен еднодържавец комунист. Мирише на гнили червени лайна. Но за разлика от гнилите лайна в природата - никога няма да родят нещо хубаво.

Тръмп е голяма смешка , абсолютен клоун.Не става ни за президент ни за чеп на буре.

Е напоследък американските президенти са се прикрити Тръмповци.

Има истина една, за президент на САЩ трябва да изберат някой, който ще защитава руските интереси!

Мани с глупостите .Намираш ли за нормално тия да размирят целия свят заради това което наричат свои интереси .Па по тая логика аз имам интерес САЩ да ги нема , ама ще кажеш немам ресурс да го направя. А , ако имах....?!

ако имаше възможности и не нарушаваш закона и правилата, щеше да си защитиш интереса!

Тоя да си рупа бананите и да не се бърка в работите на БЕЛИТЕ хора ...

НЕГЪРЧЕ ДА СЕ НАРИЧАМ , ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ :))

Само българите имат проблем, когато някой се нарича нетърче!

да си го кажем- това беше един ПР за Клинтън чиито шансове пред Тръмп не изглеждат блестящи. Обама този слаб президент по отношение на външната политика, иначе с късмет в икономиката за САЩ, се опита да подиграе Тръмп и помогне на партията си ерго Клинтън. Ще видим какво ще й помогне това.

Да си кажем, че е вечеря, давана от президента традиционно. И да си кажем, че всеки има право да каже кого уважава като наследник. А за шансовете на Клинтън... в общество, което изпростява, по-интелигентните имат по-ниски шансове.

да кажеш че шансовете на клинтън са ниски, означава непознаване на ситуацията. разбира се всичко може да се промени, но в момента обратното е по-скоро вярно.

Нищо лошо в това , след като два мандата го игра измамник сега да се пробва малко и като комик пред US народо населението.

"Миролюба" Банана влезе в историята с цветът си и някаква награда за Мир !

Тъпак с такъв жалък ник не трябва да се изказва тук.

твоя ник щото е много як ? или това ти е името ?

Тръмп ще "изпържи" накрая и печката и килъри.

Продължавайте да триете, другари бойковисти, че от ул. Козяк четат и си правят изводи, трийте, за мен вие не сте журналисти, а краваро-герберастки подлоги!!

Изтрили са доста от птичия ти мозък изглежда.

хюсеин обама е най-некадърния американски президент.

е имат си още 3-4ма в групата . лошо е че и нашия е в тая група

"Преди осем години казах, че е време за промяна в тона на политиката. Сега си давам сметка, че наистина е трябвало да бъда по-конкретен" Това е свенливото признание на Обама, че не е изпълнил нищо от гръмките си обещания. Здравеопазването им е добро само за свръхбогатите, основното образование произвежда неграмотници( и ние вървим по този светъл път), а децата на милиардерите учат в прекрасни университети за да могат да управляват неграмотната, манипулирана сган от хамбургероядачи. Ако Обама се беше пробвал да направи истинска промяна просто щяха да го убият.

са в почивка.

Обама беше избран от бедните и негрите с наджда да намали социалното неравенство. По време на управлението му обаче богатите станаха още по-богати, а бедните - още по-бедни. САЩ заприличват по пропастта между свръхбогатата олигархия обедняващата средна и бедна класа на латиноамериканска страна. Останалото са шутовщини. Но кой ли американски президент не е бил само един шут по същество!

Затова са големи, защото се бъзикат на всички нива! И няма да ги озаптяват и въдворяват както насам. Много фини шеги в типичен англо-саксонски стил. Жалко, че тук обичат по-пиперливите, дебелашки и директни такива, та много-много не отбират. Ако се пошегуваш с някое дете, веднага вика майка си, че го обиждали....Същото е и на пътя - там направо претрепват само за един крив поглед. Хората имат мозък в главите си, тия - тестостерон /мозъкът им е в другите глави/.

Не знаех, че англосаксонците живеят в Америка!

миротворецът Обама е подкрепил Килъри ?

Тоя маймун да си ходи в Индунезия и да не се бърка в неща дето не са му работа! За 8г. дето беше на "власт" докара хамериката до предсмъртно състояние!

В Индунезия, а ?

няма да чета статията, ама малко некрасиво ми се струва това нещо на снимката! Наздраве!

Що бе? К'во не му харесваш на макака?

ЕЕЕЕ..... не виждаш ли че т'ва е гъбон :)

Обама, не е здравословно да се шегуваш с Тръмп предварително! Въобще, да гледаш твърде напред, не е далновидно. И сега, ако обявяваш, че ТЯ ще е следващия президент, трябва да си готов, след година смислено да обясниш, защо това не е станало. Да не стане като в оня виц, при който вълкът паднал в една яма, заекът го видял и почнал да му се подиграва. Изведнъж, заекът се подхлъзнал, паднал и той в ямата и казал на вълка: - Вълчо, няма да повярваш, но дойдох при теб, само за да ти се извиня!

Бай Стояне, хората не са комплексирани като теб и обременени със селски манталитет. Гледай си мизерната пенсийка и не се тревожи за Обамата. Този същият е изкарал толкова пари колкото ти и всички твои познати не сте изкарали през живота си.

дааа, този Обама е избил толкова жени и деца, колкото ти не би имал за целият си живот. Няма какво да се тревожим - в казана ще е.

В САЩ е така, политиците се шегуват с опонентите си, а в Русия ги разстрелват край р. Москва, пред жилищата или им дават отровен чай.

Хамериканците са специалисти по убийство на президентите си. И на кандидат-президентите ... Сега моментът е подобен

Я дай поне един пример. Аз мога да дам един пример за гръмнат краварски президент.

Аз знам за четири: 1. Ейбрахам Линкълн през 1865 г. от Джон Бут 2. Джеймс Абрам Гарфийлд през 1881 г. от Шарл Гето 3. Уилям Маккинли през 1901 г. от Леон Шлогож. 4. Джон Фицджералд Кенеди през 1963 г. от Лий Харви Осуалд Т.е. всеки един от десет!

Абезяната как се е ухилила

Няма никакво значение кой ще е президент. Той/тя не решават нищо..

Маймунка с шеговит тон ...

Голям хуморист , голяма работа . Бени Хил ряпа да яде .

Русофилите таят надежди, че Тръмп ако стане президент, САЩ ще загубят своята мощ и Русия ще определя световния ред! Това няма да се случи. Тръмп може да говори врели некипели, но не е малодушен, запомнете го!

Кой ти говори за някакъв световен ред ? Всички искаме да няма противопоставяне между Русия и САЩ! А това може да направи само Тръмп!