Около петдесет ранени при сблъсък на два влака в Германия

Около петдесет души бяха ранени при сблъсък между два влака близо до Дюселдорф, в западна Германия.

Обратно в новината

Коментари - Около петдесет ранени при сблъсък на два влака в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са се ударили 2 влака а товарният е стоял и чакал, а пътническият го е ударил в въпреки спирачките!

защо Мануел Насименто не пише точно:ранени са 43 от от които са 3 тежко. Новините на са ГОРЕ ДОЛУ!

То пък в българското посолство в Берлин, така им се работи... Да ги фаниш, и сички в ямата... Мързеливци и нагледци...

нали само в раша ставали такива неща, а, протести???

Германските точност и качество отидоха на кино, уви! Жалко за тази държава-еталон на ред и прецизност, която ще стигне до пълна разруха под напора на ВАРВАРИТЕ. Може би все още процесът може да се обърне, ако се даде шанс на източногерманците да отстранят продажниците -неолиберали от властта, да спрат мигрантската напаст и да възстановят реда.

Невъзможно...фейк нюз на Путин!!!Бе що така аз ли греша или германските ж.п. Катастрофи станаха доста повече от нашите?Явно само аз си ги спомням,"путиноид"съм си и това е!!!

нещо бъркаш, това няма как да стане в Германия, особено федерална, това е станало някъде в България, с една дума както се казва това може да стане само в България и довечера Слави ще каже къде точно, в Учин дол всичко са изучили

Жалкото е, че повечето от вас едва ли са пътували с влак в Германия! На територията на Германия пътуват дневно 40 000 влака! Нормално е от време на време да става някоя грешка. В нашата родина само в последните години колко тежки инцидента станаха с влакове пък вие сте тръгнали да обяснявате колко зле ставала Германията...

Така е. Но ако сравним пропорционално с влаковете в Китай или Япония май Дойчебан губи в това сравнение.И това е тенденция от последните 20 години.

разбирам ви напълно, по някакво нещастно стечение на обстоятелствата сте родени и отрасли в България, но иначе сте си чист германец, много съжалявам

Деба тия герберасти, и германското БДЖ съсипаха и източиха.

Ислямските скакалци май пробват и такъв подход. Меркел си ги прибира и ще си блъска главата...

Хич не е ясна причината!Ами,движели са се по един коловоз!Не са се засекли на околовръстното.

... Германия не е това което беше!

Скоро ще стане мюсулмански вилает хитлер друго искаше-продажници.

Важното е, че катастрофата с нищо няма да попречи на провеждането на следващия гей-парад, за който се готвим усилено. Все пак евроантлантическите ценности са над всичко.

Някой талибан е преместил стрелките

За втори път казвам: Господ шепне, но Западът не чува..

Градът е Меербуш. Кварталът Остерат.

Преди 25-30 години, произведеното и свършеното в Германия беше символ на недостижимо-високо качество и съвършенство. Но мултикултурата се намеси и не гастърбаитърите станаха германци, а германците се промениха ... измързеливиха се, делегираха им права и ... Германия вече не е това което беше. ЖАЛКО!!!

Не рони сълзи на чужд гроб,имаш си свой.