Хиляди се бориха да спрат влак с ядрени отпадъци в Германия

Германската полиция заяви, че е разпръснала днес хиляди демонстранти, опитали се да организират седящ протест по маршрута, откъдето преминава влакът с ядрени отпадъци, и е арестувала 1300 души.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди се бориха да спрат влак с ядрени отпадъци в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави в другите държави - организация и протест до край. Ни полиция, ни арести могат да изменят гласа народен. При нас който ми свирне - за мего сме, всяко нещо е предпоследно: Няма да пушите в заведенията-ще пушите в заведенията, ще деигаме пнсиите, ама друг път, ще стачкувате, ама кйто стачкува стачкува незаконно, ние трябва д ави дадем разрешение. БЯГАЙТЕ от България докатосте млади! И нищо да не ви връща назад. Ние сме вече стари, но съшо натам гледаме ... доде ни писне.

Нали Германия беше велфаре стате а там имаше правова държава, върховенство на закона и истинска пряка демокрация. Как може да има такива протести и арести? Я Дора Идейната да се яви пред форума и да докладва как тия нахални германци смеят да не се съобразяват с нейните писания.

Дали и у нас ще има протести, когато ядрени отпадъци от Западна Европа тръгнат към нашето нуклеохранилище, което Трайчо хариза без много шум на Запада? За 22 години България беше превърната от райска страна в клозетно кошче на Запада.

мноого знаеш четеш като дявол евангелието

То в България руснаците си изхвърляха ядрените боклуци 50 години без никой нищо да разбере та сега ли няма да могат да го покрият... нали са същите умници.