САЩ възмутени от германско военно сътрудничество с Русия

Американските власти обвиняват Германия, че е изградила център за бойна подготовка на руските сухопътни войски в Мулино край Нижни Новгород.

Обратно в новината

Коментари - САЩ възмутени от германско военно сътрудничество с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за нахалство от страна на САЩ! Как си позволяват диктуват на суверенни страни, какво да правят, с кого да сътрудничат, още малко ще искат да налагат и норми, колко и с какво да се храним. Ама че нахалници. Какво си въобразява тази сбъркана държава. То ако може така има поне още две страни, които доста по-осезателно могат да диктуват на света. Да се свиват там при торнадата, какво са зинали към други страни. Имат си континентАмерика, узурпират непрекъснато името му за име на своята пъчуърк-държава и толкоз. Достатъчно тероризираха другите страни от континента, достатъчно кръвопролития направиха там, айде стига. Че ако светът все още не се решава да ги сложи на място, природата ще го направи.

На крива ракета - космосът е малък ! Безсилието и кризата, в която сами се потопиха американците си е техен проблем, когато си заглъзнал до гуша в дългове и не ти е по силите да бъдеш "световния стражар" , робувайки на собствените си геополитически планове - просто се оттегли и поеми глътка чист въздух , а не си навирай мутрата където не ти е работата...! Лакомо дупе - кръв с*ере...!

Е, тия почнаха с оправданията отдалеко.

тези американски смешници - ако наистина го мислят това е добре, значи добре са заблудени. то те още мисят че победиха сами във втората световна а руските музици били назад. още едно потвърздение че загубихме пропагандната воина а не студената. руснаците са толкова напред че "напредналите" германци могат само да им купуват вв обратно. а и като ги гледам колко са напреднали в обученията маи в афганистан още се стрелят взаимно по погрешка... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нали беше обявено,че тази база се строи за обучение на германски войници.Как така сега се оказа ,че в нея се обучават руски войници и то преди да е завършена? Пропагандата и от двете страни е толкова силна,щото започвам вече тотално да се обърквам.По лошото е, че много от пишещите тук се подават на тази пропаганда.

по американски модел щом има печалба няма значение

Винаги когато има сближаване между Русия и Германия/и Европа разбира се/ САЩ настръхват и се започва.Когато се строеше газопроводът за Европа през 80-те пак имаше бясна ескалация на напрежението и подривни действия срещу всички.Да си спомним КОКОМ,войната на патентите,бойкота срещу ТОШИБА.Сега не се задоволяват само с това.Щом само за Украйна дадоха 5млрд за да се създаде ситуация,а Европа е ,,фък,, то къде ли ще спрат?Още повече ,че щом заговорят за Руско превъзходство ще има луди пари за оръжия,пентагона,ЦРУ,НСА,НПО и др.И този филм го гледахме по време на студената война.

Европейският съюз се държи помиярски, васалски към САЩ. зам. министър на САЩ псува Европейския съюз, а Барозото два дни по-късно я посреща на колене, вместо да я изгони. Да се чудиш защо? С нещо ги рекетира, шантажира този въплътил се в ролята на световен жандарм, колос на пясъчни крака. Така се мъчи да се задържи на върха, да живее богато за сметка на бедноста и живота на други народи.

Ша видат те, кат възродим ШЗО-то в Плевен!!?

Мамичката ви хамериканска ГЪРЧЕТЕ СЕ!

Да си тъп, колко да си тъп, колкото боко тиквата май... Благородно се съревновавате за приза "Най-тъп тъпунгер". Хвала на таквиз като вас...

Преди ВСВ Хитлер също имаше най-добрата армия във всяко едно отношение и като добавка - една изключителна промишленост зад гърба си. Сега Путин е в по-слаба позиция, отколкото Хитлер тогава, защото една зависеща от износа и чуждите технологии агресивна държава винаги може да бъде озаптена. Това е, което ще се случи на Русия. Нещата не стават за няколко дена и дори за няколко седмици, но все пак стават.

Е, как няма да се сдушат старите фашаги? Те са си дружки още от времето, когато германка става империатрица на Русия (Екатерина II), а след това гврманският кайзер осигурява с пари и оръжие завръщането на Улянов-Ленин в Русия и победата на болшевишката сган в така наречената "Октомврийска революция". Пак като доказателство за вечната германо-съветска дружба е фактът, че не Германия, а съвместно Германия със СССР започнаха Втората световна война като нападнаха ЕДНОВРЕМЕННО и си поделиха Полша... Та не разбрахме с какво тъпите руснаци са по-малко нацисти?

Така е, руският тоталитаризъм и фашизма си приличат като две капки вода. Смазването на фашизма в Германия не ги унищожи като държава, а ги направи нормална такава. Да се надяваме, че скоро и Руския тоталитаризъм ще бъде смазан и най накрая Русия ще стане нормална държава, а руския народ ще си отдъхне.

Надявай се х. на пияни п.

Детройти и дебили напрягат всички сили, България забравят, Русия защитават. Кажете "братя" мили защо сте русофили? Затуй ли, че Русия ни върна до просия? След туй "освобождение" селата ни са празни, народа в напрежение, а младите - в чужбина берат, берат маслини...

Вече 25 години България е "свободна" и "демократична" страна, гол член на ЕС и НАТО и защитник на "евро-атлантически ценности". Всичките ни премиер-министри, министри и президенти се назначават с телефонно обаждане и след "интервю" във Вашингтон. Всичките ни партии са членове на европейски партии с представителство в Брюксел. Законодателството ни е хармонизирано с европейското т.е. по европейски правила. И да, за последните 25 години България обезлюдя, обедня, потъна в разруха и безнравственост, но пък прасетата и кокошките ни са щастливи! И за всичко това да обвиняваш някой друг...е само доказателство на твоя дебилизъм!

b боже .. , боже ..пази България и народа ни - от ТАКИВА ДУМОКРАТИ !!! оТ ТАКИВА , КОЙТО 25 ГОДИНИ (+45) , НИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС.. КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ И НАРОДОВЛАСТИЕ Е ИМАЛО... И НАКРАЯ - ВИДИТЕ ЛИ ... ВСИЧКИ ДРУГИ НИ СА ВИНОВНИ - НО ТЕ ...?? ТЕ -НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО ..ПРОСТО ТЕ СА ЕДНА КРАДЛИВА СМРАДЛИВА , ЛЪЖЛИВА БОЛШЕВИШКО-КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН , КОЯТО ЗА ТИЯ 70 ГОДИНИ НАПРАВИХА БЪЛ;ГАРИЯ БУНИЩЕТО НА ЕВРОПА... ДЪРЖАВА БЕЗ СЪД И СЪДИЛИЩА , БЕЗ ПОЛИЦИЯ , БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ЗАКОННОСТ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ИКОНОМИКА ПЪЛНА СЪС ОТРОВИ ВЪВ ВЪЗДУХА ПО СУШАТА И ВОДАТА .. ВИЕ ГОСПОДА "ДЕМОКРАТИЧНИ" ПОЛИТИЦИ , СТЕ ЗА БЕСИЛО И НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА МНЕНИЕТО !!!

Мен не са ме питали къде и какъв член искам да бъда!

Пич бъраш даржавата не Русия а хамерика ни "демократизира" ГЪРЧЕТЕ СЕ! ХАМЕРИКАНЦИ СВЪРШВА ВАЩА!

Ма 1342, те нали младите, сега избягаха в чужбина да берат маслини, щото в демокрацията, ни изгладня нацията, сринаха заводите, за повод ни водите, такива като тебе, се правите фелдфебели. Със мозък на кокошки все бъркате във коша, крадете като луди, но все вините другите. Невежи простаци с тумбаци като каци.

"Светът беше шокиран, когато руските сили със специално назначение нахлуха в Крим с най-модерни технологии, драстично подобрена оперативна подготовка и с такава оперативна сигурност, че дори американските разузнавателни служби не разбраха какво се подготвя. Светът или президента Обонго? Няма само американските войници да могат да нахлуват където си искат

Светът = Лангли

не съм срещал такива. Но тук е пълно с такива, за които: Светът=Путин=КГБ

Не знам за Обама, но Хитлер сигурно се върти , като шпиндел в гроба...

Що така бе американци все другите са ви виновни , вие сами ли летите в космоса или с руснаци ?

НАЙ-ПОСЛЕ! НАЙ-ПОСЛЕ! СТАНА ТОВА, ДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕДИ 60 ГОДИНИ! СЕГА ХАМЕРКАНАСКИТЕ НАСИЛВАЧИ ЩЕ ТРЯБА ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ИЗРОДЩИНИТИ. ИДВА ВИДОВ ДЕН! РУСИТЕ СА В ПЪТИ ПО-ДОБРИ ОТ ВАС, ХАМЕРИКАНЦИ! ЗАПОМНЕТЕ ГО! АМИ НАШ'ТЕ ГЪЗОЛИЗЦИ ЩО СЕ ПОДЛОЖИХА НА ЧИЧО САМ?

1. Съюзът Русия-Германия пак ще обърка сметките на англо-американците (справка 1939 г.) 2. САЩ признаха, че "руските части и спецоперации са добри и толкова бързи, че... " - Моля, соросоидите да не говорят повече че Путин е смотан и няма армия. Придържайте се към новата американска гл.точка (=опорна точка). 3. Нали се борехте за ПАЗАРНА ИКОНОМИКА?! Ето ви пазарна логика - Русия плаща и германска фирма продава .строи) подготвителен център. Парите и печалбите са важни! Или вече не мислите така?

Не бе, Путин не е смотан и има армия. Само армия...

Абе тренировките на живо в Грозни и Афганистан даваха по дбра представа за воденето на война, ама какво да се прави, технически прогрес, ще се тренира на 3д тренажори. А иначе тактиката си я уважавам особено прицелният огън с реактивна артилерия. За мен по добра тактика няма.

това показва само колко изостанали са руснаците във всяко отношение, дори във военното, което е единствената им комплексарска гордост; германците винаги са били най-добрите във всичко и със сигурност са съжалявали, че са помогнали с действия или бездействие на болшевиките навремето да вземат властта и да спечелят гражданската война; добре е този път по-навреме да се усетят и да престанат да помагат на мужиците, защото парите са важно нещо, но след време тези печалби през задника ще им излезнат; мужиците са много прости, нагли и нямат достойнство и ще ги прецакат, така както навремето са унищожили например украинските анархисти на Нестор Махно, въпреки че същите малко преди това са им помогнали решаващо да победят белогвардейците от Доброволческата амрия; на мужиците никога не трябва да се вярва, а вместо това трябва да бъдат смазани, този път докрай; Европа не трябва да се лакоми днес, защото утре може да не съществува (поне не в днешната и форма на цивилизовани общества)

ВАЖНО Е ЧЕ Корнет (ПТРК) YOUTUBE И Хризантема (ПТРК) YOUTUBE ДУПЧАТ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ЛЕОПАРД-А , А ОТ 3 ГОДИНИ МОГАТ ДА СВАЛЯТ И ХЕЛИКОПТЕРИ :))) А РПГ-ОГНЕМЕТА ШМЕЛЬ Rocket Flamethrower Shmel-M YOUTUBE ПОДХВЪРЛЯ БУНКЕРА 15 МЕТРА НАГОРЕ И ГО ПРАВИ НА ЧАКЪЛ :))

Е няма как да не се съглася с теб наистина са тотално изостанали във военното дело и тук дето се пънкат разни ресофили да вземат да мълчат те руснаците ако бяха по добри по военните въпросищяха ли да си вземат крим без нито един изстрел и щеше ли един самолет модел 67година без закачено оръжие на него да прелити на страшния ракетоносец на САЩ и после половината екипаж да иска да напусне а на другата половина да се налага психолози да ги спасяват

Пич, май нещо не сипрочел добре статията ... в нея се казва, че руската армия в много направления е по-добре въоръжена от американската, а воперативно отношение направо гие уплашила до смърт ... ако още нещо не си разбралпиши ище ти го разтълкуваме ...

Тука има сериозно неграмотни хора на тема управление игеополитика. Нека тези неграмотници си живеят с неграмотните си заключения. Практиката показва, че след тридневната война в Грузия сега в руските музеи има 4 натовски бази. ХА СЪЗ ЗДРАВЕ с чайя направен с руски самовар от 18 век. Па вие си пийте 4 в 1 пълно с химикали!

И от съветски компютър от 19 век ли го пусна това писание? :)) Може да се гордееш и с валянките и ватенката на дядо си :) Виж сега, любовта е сляпа, това всички го знаем, просто не се излагай. И пия Куба Либре, благодаря.

Тази статия и другата за възмутените немци от руското разузнаване /21.04/ са абсурдни. И двете не носят никакви новини. Спомняте ли си Пентагона като орева света, че някой им прелитал над "Доналд Кук", нашите пък как им изтощавали самолетите. После разбрахме какво се е случило. Та сега каква ли е истинската новина?

Пропуснаха да споменат, че американските военни кораби имат лимит да пребивават в Черно море. И след този 10 дневен лимит Руснаците имат пълното право да ги потопят без дори да ги предупреждават.

Паисий

лимитът е 21 дни. Поправям те просто!

От кога Черно море стана териториална вода на Русия? И в Български води ли нямат право да са корабите на НАТО? :) А на турците позволява ли им се да имат кораби в Черно море или руснаците са казали, че само риболовни може? :))

Руснаците винаги са били прекрасно обучени във военно отношение и не им трябват германски школи. Но взаимно обучение е в плюс. А американските спецслужби тук си нямат работа с латино трътки и фереджета.

Като е прекрасно,защо тогава има германска база в Русия,немска техника и обучаващи,айде не ги величай,германците избудалиха,че ги обучиха и стана храни куче да те лае!

Глупости на търкалета.

във Вашингтон се чудят как така изведнъж руските спецоперации станаха толкова добри, толкова бързи, без никой да забележи" - ми как ще забележите бе трътльовци посрани че те винаги са били по-добри ...вас на боен кораб в Черно море като ви облетят само с едн Су и 27 души напълват гащите и подават рапорти за напускане ...ега ти смешните краварчета...па и искат още да го дават сербез ....вече само духацио май ще тренирате...

Голем юнак си бе! От Пентагона ли ти показаха рапортите за напускане? Що не идеш в Афганистан да подбереш трътльовците насрани и смешните краварчета? Или немаш пари за билет? Изпери си официалния анцуг и иди земи назаем от руското посолство.

Хамериканците са неграмотници по история на Европата, ма за кво ли им требе??! Германците имат военно сътрудничество с ръшаните още от времето ,когато върнаха Ленин в свински вагон / секретно// да сбъркат руския цар!! А той взе, че направи пролетарска революция!!!?

Значи, скоро ще му честваме 100-годишнината!!

:-))))))) - Рррумм-ту-ту (както би запял Всеки, облизващ-се по Чужд мед)

Русия показа характер, който направо стъписа западния свят. Очевидно е, че в геополитически план, се върна двуполюсния геополитичен модел. Също така е очевидно, че докато това стресна ЕС и САЩ, много държави в Азия и Южна Америка мълчаливо се надяваха това да се случи!

Единственият който показа Човешко Лице от Русия - Е г-н Лавров, Колега ! (Извинете !)

Ти пък къде видя Лавров в тази непрогледна тайга, бе??!

Руснаците през цялата си история имат прекрасен и силен характер. Самозабравилите се западни сатанисти са неграмотни и това е добре.

Дядо, ти в кой век живееш?

...колко си прав. Само дето не е ясно как го виждаш този "характер" в положителна или отрицателна светлина. И не виждам никой "стъписан", само огромен брой възмутени. Двуполюсният стратегически модел е точно само "модел" - нито повече, нито по-малко. А как си разбрал надеждите на страните, които са си мълчали, остава тайна.

Геополитическият модел вече не е еднополюсен, нито двуполюсен а е станал триполюсен, защо забравихте за Китай и за това че според редица предсказания жълтата раса ще завладее света.

Обамино, аз много съжалявам и искрено се разкайвам и обещавам никога повече да не се интер-кросвам с Путилино, въпреки че е много як! Надявам се, че в името на Атлантическата дружба ще ми простиш!

Като не можеш да кажеш нещо смислено по-добре си трай...

го отнася!

КАТО НЕ ЩЕШ ПУТИЛИНЬО,ВЪРВИ ПРИ КЛИНТЪН ИЛИ ПРИ БЕРЛУСКОНИ,МА !!! ТЕ СА В ПЪТИ ПО-НАПРЕД С МАТРИАЛА!ОТ Е...Е НЯМАХА ВРЕМЕ ЕДНА ВОЙНА ДА СПРЕТНАТ КАТО ХОРАТА!

Колкото и да се джавкате русофили и русофоби, истината е, че в този конфликт няма да има печеливши. Икономическите загуби ще са огромни както за европейските държави така и за Русия. А най голямата загуба за Русия е вече факт 50 млрд. долара за олимпиадата за която трябваше да се говори години след нея, и която трябваше да покаже Русия пред света като една модерна демократична държава, а за жалост един Крим развали всичко. Крим показа истинската същност на Путинова Русия. Едно ла*но колкото и да го завиваш в целофан пак ще замирише, ей това е неговата Русия.

Напълно си прав. Само дето тези драскачи не са "русофили" а многобройни останки от дребната партийна номенклатура, които бяха изхвърлени от софрата, и лумпенизираните и озлобени слуги на предишния режим, които не бяха "интегрирани" в новата "демокрация".

Това, че на теб и твоите сатанистки американски господари не им изнася нещо означава просто, че нещата стават както трябва! :)

Бу-бу-бу-у, мойте сатанистки господари ми наредиха тази вечер да ти открадна ракията...

И все-пак, Колега : - Сме Длъжни да Вспомогнем ЗА Мирното Дълготрайно Устойчиво Решение ! ----- А тресне в Украйна - а Ни нюкнат. (Всички Знаят троянскоконието на 'наште' 'управляващи')

И това са го научили от германците ами ако някои се сети да изрови от папките методиката по която са готвени алфа вимпел кобалт и още знаини и незнаини подразделения от 70 и 80 години

Те всичко са научили от германците още от Петър, включително и как да воюват...

Германците са изобретили топлата вода!

Мммда Явно са добри ученици като имам в предвид изхода от втората световна но пък той и още Леонардо е казал жалък е този ученик дето не е надминал учителя си. А между другото можеш да се поитересуваш от историята на спезназ има доста материали в нета честно казано ако не е бил страха от върхушката в ссср от тях можеби сега изобщо света няма ше да има проблем Украина

big_uncle@dir.bg

Да де...Германия като държава съществува от 1888 година (обединението и), а Петър Първи е водил войните си в края на 17-ти и началото на 18-ти век - нещо си объркал епохите, пич! Така че май не се е учил от германците, а?

Изключителната надменност, невероятната арогантност и пословична наглост, пречат на Американските политици да вземат правилни решения. Поради тази причина, изглеждат все по-смешни. Номерата им щяха да минават, ако всички политици по света са мижитурки като Плевнелив. Намирайки се на майната си, те организираха целия този хаос в Киев, защото решиха да включат и Украйна в сферата на техните интереси. Тук обаче ще им се наложи да прогледнат и с болка да установят, че на този свят освен техните, има и други интереси.

А Защо 'забравяте' Нещата откъм Москава, Колега ?! - Това тяхното - на литийно шествие ли Ви мяза ?

Какъв проникновен анализ. Де да беше верен. Я по-добре се концентрирай върху собствените си интереси, та да ни обясниш защо като толкова разбираш си причислен към най-мизерното, нещастно и изостанало население в Европа.

Не Американските политици , а ПОЛИТИЦИТЕ НА САЩ, така е правилно, защото освен САШ има оше поне 20 АМЕРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ, чиито политици са също американски. Америка е континентът, на който се намира държаватаСАЩ, която с присъщата си тотална агресивност, присвоява не само територии 5-6 щата от съседните си държави, но и името на континента Америка за свое име. Иначе за другото си напълно прав.

Каква новина е това? Новина значи нещо ново, неизвестно досега. А освен това не е и верно. Някакъв чиновник не е САЩ. И "възмущението" е свързано с Крим. "Разкрита е структурата на задкулисното управление в България и държателите на присвоеното национално богатство. Задържани са 356 лица за недоказани доходи, включително 36 заподозрени подставени лица, между които и Васил Божков, Цветан Василев, Цветелина Карагьозова, и много други. В следствието са извикани и всички досегашни министър-председатели, много министри и зам. министри." Ето това ще бъде НОВИНА.

Ама - Хайде зер ! (ЗА Тази Новина)

wenci

Аз пък съм възмутен от военното сътрудничеството на америка със терористите по цял свят!!!

КГБ + Карлос Рамирес Санчес КГБ + Абу Нидал КГБ и ДС + Сивите вълци КГБ и ДС + ООП КГБ и ДС + Черният септември СССР и НРБ + Муамар Кадафи ..................да продължавам ли повече?

в тази насока, няма да ти стигне полето за писане... но с една забележка ... КГБ са най-големите терористи до ден днешен, а не че те имат връзка с терористи.

цру - осама бен ладен например списъка не е по къс а напротив ама явно не ти изнася да го допишеш или ще ти спрат трохичките от чичко сорос

Дааа....то аслъ като Ни гледа Човек писанията/коментарите - Ясно-Защо Е Казано : ---> кАко и да съ вратиме - Все Ни Е изотзадека ! (задунайскогубернистичното ) ------ Извинете, Колеги - ама с тея ваши Откровени проКремлянщинки - почвам да се чудя Защо В.Нюланд се бави.

Издишаш, издишаш :) "Демокрацията" тип презокеанска - все повече не се котира нещо в наистина демократичният свят. Така че остави "госпожата" да си гледа техните "демократични ценностти" разхвърляни по цял свят ;) Не е добре дошла у нас!

Не виждам С Какво Ви дадох Аргумент за едно-такова поприплъзване, Колега ! И ! - да Си призная - Вече Не знам дишам-ли, издишам-ли ....или просто ми Се ДРАЙФА от Вонята у Нас. - Мигар с Вас-Лично не Е Същото ?!

Забравили си е кифлите в найлоновата торба маркитанката, затова се бави. И се позабавила на път през Европа да я напсува, докато Барозу с умиление и на колене я гледа, как развява боядисаната си коса, фучейки с метлата над Европа и ръсейки указания и наказания за европейските политици.

Я! Американските наглеци били изненадани от нещо си! А кой обучи Бин Ладен за терорист!? Кой му осигуряваше оръжие и информация!? Нима не беше американското ЦРУ!?

Господин Обама, как така от НАСА си дружите с Русия. Настоявам да изхвърлят вашия астронафт, да ми докарате шистов газ до нашата граница на цената на руския.

Може и да не може,според мен най-обективна оценка-съпоставка между руската армия и американската може да даде ветеран-талибан от Афганистан.Има един такъв запис в нета и той е показателен-муджахедина говори с възхищение за спецназ от съветско време и с безкрайно презрение за сегашната модерна американска армия,а колкото до техните спецслужби-те проспаха падането на Берлинската стена,разпада на СССР,11.09,че един Крим няма да прохъркат,айде холан

Най добре негърчето Обама да си свие партакешите и да се прибира в Хамериката войските по света. Никой вече няма нужда от тях. А Европа да не им удари един шамар и доларчетата да станат само за тапети

откраднал си мечтите на сталин, другарю!

САЩ възмутени, разузнаването не разбрало (такова им и разузнаването, значи), по-добри екипировки имали, трябвало Франция да се спре, Германия да се напляска, както казваше един нашенец... Абе те наистина ли се възприемат насериозно? Дори да е така, защо смятат останалите за идиоти?

НЯМА ГРАНИЦИ НАГЛОСТТА АМЕРИКАНСКА! ЗАВИДЯХА ИМ ЗА МОДЕРНОТО ОБОРУДВАНЕ, ВИДИШ ЛИ?! АМИ КАК МОЖЕ ДА ИМА НЯКОЙ НЕЩО ПО- ОТ ТЯХ! ,АМЕРИКА "ЮБЕР АЛЕС" ! ПРЕДЛАГАМ: НЕЗАБАВНО ДА СЕ НАПАДНЕ РУСИЯ С ЦЕЛ ДА СЕ ОТТЪРВЕ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ВЪОРЪЖЕНИЕТО! АКО ЛИ НЕ-В КРАЕН СЛУЧАЙ МОЖЕ И ГЕРМАНИЯ,ТА ДА ВИДИ КАК ТАКА ЩЕ ЗАОБИКАЛЯ ГЛАВНИЯ ДИЛЪР!!!

Защото на САЩ им се иска всички останали да са идиоти. До там са стигнали в общественото си развитие за разлика от Стария свят.

Те германците пронудиха руснаците да се научат да воюват преди 70 години и от тогаз не ги е оставяло. Другото са форумни плямпаници...

Нещо не ми е ясно! Руснаците немогат да си построят кораби и купуват от Франция!?!? И бронетранспортьори немогат да си построят и за това ги купуват от Италия!?!? Що не си купиха от нашите бе, от Червен Бряг, незнам обаче дали още го има завода или и него порутихме??? Или да си ги поръчат от Чичо Сам, тогава просто няма да има недоволни! А може би и калашници ще почнат да си купуват???

Някой да даде повече информация за този юнак "ИРЕЧЕК".Много ми прилича на лице с ментални проблеми и не е лошо да потърси съответната компетентна помощ.Другия вариянт е по неговите постове да се оценява заплащането му , което варира както от количеството , така и от неистовата злоба която се лее от тях. Трябва ли да разбирам, че той работи на парче?

Един обучен войник познава въоръжението на противника. В едни евентуални бойни действия той трябва да умее да борави с тяхното въоръжение. Закупуването на тази техника е с цел обучение или "заблуда на врага" при едни евентуални бойни действия (Използване на троянски коне в редиците на противника)

А колко американска техника закупиха? Или се канят да воюват само с Италия и Франция? Затова ли си купуват и Мерцедеси? Та като превземат Германия да им карат техните? Е това беше голям купон...

С танкерчета, с танкерчета, на север и пуф-паф, пуф-паф и хоп в чинизия. Вижте колко суровини внася чинизия от Австралия, леле що сили аба да Ви ограмотявам, е.ати тъпунгерчетата.

С танкерчета,с танкерчета... Само че капацитетът им е вече на 100%.... Новите-ти ли ще ги направиш?

Това са поредните абсурдни лъжи на САЩ. 90% няма грам истина във всичко това. Българските медии пак си съчиняват някакви безумия и като гледам всички тук така сте разпалили, че чак хора ви се смеят.

На господина с вносните за Австралия барели му отговарям, но ме трият, неизвестно защо, но както и да е - вижте аустралиън ойл експорт графиката, та да се убедите как жестоко нараства експорта от 2010, след откритите огромни висококачествени залежи в Западна Австралия, на север от Пърт.

А ти правиш ли разлика между ПЕТРОЛ и ГАЗ? :) Ама си и ти един "експерт" :) Типично американски "мозък" :) Газ изнасят, ама по море, па камо ли до Европа - малко трудно ще могат да предложат количество и редовни доставки :) Те американците не могат, че са по-близко - той с Австралия плаши :)

pmotikov@abv.bg

Еееее, неспасяем е сте, добре тогаз, стойте си неограмотен щом Ви харесва...

Първо прочети какво е LNG и как се пренася със специални кораби. Терминал за това се изгражда за 2-3 години.

Американските законодатели "се опитват да спрат доставката от Франция на два универсални десантни кораба тип "Мистрал" за руския военноморски флот" ---хе ако бях аз отдавна да съм им бръкнал в доларовия задник...))

ама никога. Толкова много лъжат, нямат чест и доблест, нагли. Не знам дали нашите комуняги или руските са първенци в това отношение. Който не помни миналото - няма бъдеще.Спомнете си Катин, където избиха хиляди млади поляци с куршум в тила, а после казаха, че Хитлер го направил. Не знам под какъв натиск на обстоятелствата си рпризнаха след десетки години.Те заслужават само презрение - ръководството им комунистическо.

пиндосите щот са много почтени викаш

Аз ще приема,че си прав-за да видиш колко си глупав.... 1)С твоята логика за Катин(между другото руснаците,никога не са приели официално твоята теза)трябва заради робството и избиването на индианците и виетнамците от САЩ и хитлеризма в Германия-тези две държави да се заличат!!-СПОРЕД ТЕБ-повтарям...... 2)Блеър за войната в Ирак,американците за помоща от 4 милиарда за България-поради ембаргото в Югославия-,западняците за войната в Сирия и за политическата ситуация в Иран,и европейските гниди-гаранти за споразумението с Янукович(`дето го нарушиха следващия ден)-не лъжат а???? Ай ходи се лекувай бе дебил......

Виж филмът "Катинската подлост" и си свери часовника. Поляците са избити от немците, след ВСВ запада се опитва да го препише на СССР. Горбачов дава едно рамо на идеята и ето ти фалшификация на историята. Путин каза преди половин година, че не се признават за виновни. А Полша иска просто 20 милиарда от тях, за утешение...Защото не им стиска да си ги поискат от немците.

Милиони са загинали през ВСВ. Сега какво? Вярваш в 21 век на САЩ-миролюбците, които разгромиха буквално в пряк и преносен смисъл Египет, Ирак, Либия. Тези народи се върнаха с век назад, избиха толкова цивилно население и продължават, съсипаха ги икономически. Когато Осамата беше срещу СССР си го дундуркаха, после стана лош. Кадафито си разхождаше шатрата по "английските " им ливади докато им пригласяше, нещо не им се получи да сложат господство над петрола му, айде у лево. Изобщо, има ли нормален да вярва че Щатите са много загрижени за украинския народ, за демократизирането му. "Шистозните" вече ги подгониха и американците. Я тук украинците що пък да не се избият, важно е да ги сринем до нулата и да си правим на тяхна територия каквото си искаме. А като влезем и да ги умиротворяваме, ох леле колко е близо Русия.

Горното е за "на Русия нямайте вяра"

"Те имат потресаващи нови гранатомети. Шлемовете им са по-добри от нашите, бронежилетките - също", твърди Скот Трауд - производител на въоръжения от щата Вермонт. - мия ся ко ши праи "най-великата" нация ....брях брях май шъ съ учи да тренира духацио галиба...)))хихи

Хамериканците има мнооого да се възмущават на германо-руското икономическо и военно сътрудничество. Черен кошмар виси над бедните хамерикански глави ... А мисълта за Европа от Брюксел до Владивосток направо ги влудява. Тогава столица на обединена Европа няма да е Брюксел, а .... даже Хиречек може да познае.

Под камшика на хипофизните джуджета, цела Европа ще завие от радост ?

Брачет, по-добре си мечтай за Дюселдорф и не се забърквай в голямата политика. За това се изисква акълец ...

наглите говедари "възмутени" голям смях..

Туземните рашофильофчета да прочетат за Австралийския петролен бум, висококачествен, леснодобиван, леснотранспортиран, чизизийскоизкупуван. Толкоз сте прости, че не можете на най-простия въпрос да си отговорите . "За чий х.й му е на кюрето кларинет, т.е. защо тъй неистово се пънат москалците да направят тоз южен пъток, та заплашват, подкупват, шантажират,...??? Провали ли се южен пъток до 2-3 години Европа въглеводородно се еманципира и москалия загива, прочетете по-долу за великите москало-чинизийски търговски връзки.

Гений!

Точно де! Тука не дават да се постват линкове но направи справка в любимите ти американски справочни данни. Австралия е някъде на 80-то място по добив на петрол. Като производството и не достига да задоволи собственните си нужди и ВНАСЯ петрол!!! :) И това според американските източници :) Или те американците са комунисти!? :) Или по-вероятно ти си изперкал :)

pmotikov@abv.bg

Стари са ти данните момиченце/момченце, влез в аустралия газ&ойл и ще видиш кво става.

574 ХИЛЯДИ барела дневно ВНАСЯ!!! Къде го виждаш да изнася, па камо ли да срине пазара :)

...и едно кенгуру увива шоколад!

Много си назад и както обикновено, не си в час. По добре си мечтай за Дюселдорф. Днес Австрия пожела трасето на Южен поток да мине през нейна територия. С това стойността на строителството намалява с 1 млрд евро. Южен поток не е Набуку или Тарабуку ...

Кюрето да ти отстъпи кларинета на теб и ще настъпи равновесие, което ще те успокои!

Форумците да обърнат внимание как има 2-3 редовни глупаци, които се опитват да задръстят коментарите с простотия и бял шум и как дир.бг не правят нищо по въпроса.