Вълна ”бежанци от мизерията” залива Германия

Вълна "бежанци от мизерията" залива Германия, повечето са цигани от Румъния и България, пише руският електронен вестник НюзБалт. Германски медии "политкоректно" наричат тези пришълци мигранти, бягащи от мизерията, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Вълна ”бежанци от мизерията” залива Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом проблема с циганите е вече в Германия и решението ще дойде от там, както винаги...

Сега трябва да вземат и български хелзинкски комитет да им помага да ги интегрират !

А някой няма ли да се запита защо в България и Румъния има толкова много цигани, а в другите страни не? Май освен евреите, сме спасили и циганите от Хитлер, които през средните векове в Европа са били масово унищожавани и гонени, а по нашите земи (Османската империя ) са ги заселвали!

тия пък руснаци не виждат, че живеят още в землянките, тръгнали нас да критикуват!

Мноооого си зле!Трябва да им целуваш зад...ка на тези от "землянките", че днес се наричаме българи и живеем в България! Те все още много добре пазят славанската православна култура!

за съжеление всичкия български продукт е такъв.като започнеш от правителста до гражданите.

трябва да затворим границата с турците беjaнците от сирия не ни трябват ние и без воина 23 години сме вав воина с правителствата ни. старците ни умират в мизерия,младите нямат работа. не ни трябват измекярите на сиря да си ги взимат ек които им дават автоматите на военните на сирия. не на бедните сириици в бг тук не е фашистка германя. тук е поробен балгаря. глад мизери и болести има.

трябва да затворим границата с турците беjaнците от сирия не ни трябват ние и без воина 23 години сме вав воина с правителствата ни. старците ни умират в мизерия,младите нямат работа. не ни трябват измекярите на сиря да си ги взимат ек които им дават автоматите на военните на сирия. не на бедните сириици в бг тук не е фашистка германя. тук е поробен балгаря. глад мизери и болести има.

Колелото на историята се върти.На Германците, като се навъдят много ще им писне и пак ще открият сезона на лагерите...

много му драве на чичко хитлер! макар че загуби воината, германия до скоро беше добре. сега с тея цигани....

Зпадът много обича да критикува България, че не приобщава циганите. Ето сега иамт шанс- те да приобщят Българските цигани.

За дъртите цигани сте прави,но за тези малки циганета с черни като маслина очички с тъжен блясък,гладни и молещи за нещо както всички деца по света,какво ще кажете? Мен ме е жал и се чудя,как и защо толкова се плодят в мизерията в която живеят.

Осинови си едно. Кръв на вода не става.

Искам си Комунизма с всичките му изгъзици! Тогава имахме държава и циганите почти бяха интегрирани.

Ех колко хубаво беше по комунизма. Като съседа ти има по-хубаво жилиште казваш на ДС, че е дисидент, изпраштат го затвора, а ти му взимаш жилиштето. Ако искаш неговото лозе му пускаш една реч на Чърчил в поштата и ДС го вкарва в лагер в Сибирия. А циганите колко добре бяха интегрирани! Построиха им блокове, а те ги раглобиха за отрицателно време. Метал и стъкло разпродадоха, мебели и рамки на прозорци изгориха...

БATKO

А сега ги интегрирайте и да видите кон боб яде ли? Иначе Адолф ви беше оттървал временно, но да ви видим сега.

ИЗЛЕЗ ОТ ФОРУМА, БЕ ЧОВЕК! ВРЕМЕТО Е ДРУГО! СТИГА С ТОЯ ТАТО...... ЗА НЯКОИ СИ БЕШЕ ДОБРЕ. ЗА БОЛШИНСТВОТО ОТ ТЯХ И СЕГА СИ Е ДОБРЕ - ОГРАБИХА ДОСТАТЪЧНО ОТ "РАЗПРОДАЖБАТА НА ДЪРЖАВАТА", ТА И ЗА ДЕЦАТА ИМ ДА Е ДОБРЕ!

Дали светът нямаше да е по- добър без цигани , негри евреи и комунисти ?

Едно време Сидеров го искаше, но всиючки викахте че е луд.И сега не го слушате.

я не ми говори за този женчо - сидероффф. в катуница дойде ли? не. седя си пред президенството в кемпера, охраняван от полиция..

Занчи: 1. Те са виновни за това положение. 2.Като не могат да се оправят да ни питат ще им кажем : Свалете им кожата от гърба и после ги побийте още малко за разкош!

Нека Меркел да види нагледно до какво води наложената в Брюксел нейна политика на икономии.

kgb777kgb

Когато се научат да правят разлика между цигани / с Български паспорти / и БЪЛГАРИ , тогава да говорят !!! Ако според тях няма разлика , да си ги интегрират и да не пискат !!!

Да си ги интегрират, нали много знаят как става. Циганите не са наши, те са на света.

Честито на печелившите.

Ех,де да беше...Мустакатия австриец още жив!!!

Е, хората не са вечни и безсмъртни... ама... Ще се роди друг. Скоро ще го видим!

хахахаха как цигани бе

Ако Ханс отвори магазин или фабрика в България се нарича Евроинтеграция, А ако Хасан отвори катун в Германия се нарича "Гладен Българин" ... .. Стига с тия двойни стандарти бе Батета :)

крайно време е да обявим война Германия да дойдат да ни окупират и да се оправат нещата иначе с тия мирни протести с хапнали пак дървото

Цигани се развъдиха, защото им дават детски, по догмата на Сталин, че нациите ще отпаднат.Засега само ние българите отпадаме.Да се въведе данък циганче, а не детски за циганите, защото ще патим и ние и те.

НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!!! ДО ПРЕДИ "ДЕМОКРАЦИЯТА" ЗА ЦИГАНИТЕ СЪЩО ИМАШЕ РАБОТА. И ТОГАВА ТЕ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ ДА СЕ ОЧОВЕЧВАТ - ДО 2 ДЕЦА ИМАХА ПОВЕЧЕТО, НЯКАКВО ОБРАЗОВАНИ, В СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ ПОЛУЧАВАХА СТРОИТЕЛНИ ПРОФЕСИИ... И НЕ СЕ КРАДЕШЕ!!!! В НАШИЯ ГРАД / ЖИВЕЕХ ТОГАВА В РАЗГРАД/, КЛЮЧОВЕТЕ ОТ ВХОДНАТА ВРАТА ПРИ ВСИЧКИ БЯХА ПОД ИЗТРИВАЛКАТА НА ВХОДА. В ЛОЗЯТА И ГРАДИНИТЕ КРАЙ ГРАДА СЪЩО НЯМАШЕ КРАЖБИ... НО ГЛАДНИЯ СТОМАХ Е ЛОШ СЪВЕТНИК... БЛАГОДАРЕНИЕ И НА ГЕРМАНЦИТЕ НАШАТА ИКОНОМИКА БЕШЕ СРИНАТА - НЯКОЛКО ПРИМЕРА : ЗАВОДА ЗА ЕЛ. И МОТОКАРИ В СОФИЯ- В МОМЕНТА ВСИЧКО Е РАЗРУШЕНО И ТОЙ Е ГОЛА ПОЛЯНА, ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС Е СЪСИПАН, ТКЗС-ТА ОПРОПАСТЕНИ И РАЗСИПАНИ - ПРОДАВАХА СТОПАНСКИЯ ИНВЕНТАР, ТРАКТОРИ ПО 1-2 ЛЕВА, АКО ПЪТУВАТЕ ОТ ВАРНА ЗА СОФИЯ С ВЛАК - ПОГЛЕДНЕТЕ В ПЛЕВЕН В ДЯСНО - ПРЕДИ 3-4 ГОДИНИ ОТ ФАБРИКИ И ЗАВОДИ ИМАШЕ САМО ОСНОВИ. СЕГА И ТЯХ МОЖЕ ДА ГИ НЯМА... ВСЪЩНОСТ , САМО ПО-МЛАДИТЕ ХОРА НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧИ, КАК БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД БЕШЕ ОТНОВО ПРЕВЪРНАТ В РОБ. В НАРОД , КОЙТО ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ.... И ДА ПОМНИ САМО СЪВРЕМЕННИТЕ СИ ГОСПОДАРИ. ЖАЛКО, НО Е ФАКТ. ГОЛЕМИТЕ ПРИКАЗКИ КЪДЕ ОТИВАМЕ И КАК ЖИВОТА ЩЕ СТАНЕ ПО-СВОБАДЕН И ДОСТОЕН, СЕ ОКАЗАХА ЦИНИЧНА ЛЪЖА!!!

Моля те пиши с нормален български правопис и ми обясни как стигна до извода, че Германия е виновна за положението, което описваш, като се има предвид, че преди 1989 год. ФРГ ни беше най-лоялния търговски партньор и никога не ни отказваше изгодни заеми при нужда.

Написаното за Плевен е вярно! И още - ако дойдете в Плевен, няма да го познаете. Изоставен от младите хора, опустял, занемарен, мрачен град с тъжни, угрижени и унили хора.

Силно безпокойство буди намалението броя на "будните "избиратели на БСП к ДПС.Не си живее с 50лв. на 4 години и празни приказки. В Б..Г. не остана нищо за скраб.Изборът е да разбиваш бетон за малко желязо или да живееш на германски помощи и здравни грижи без пари и без да работишБраво на ромит! Винаги на крачка пред българите които пък щели чак сега да си оправят държавата.

Не така бе батеее! Ний сме арийци от древна Индия - индо-европейци и индо-германци. Искаме да се върнем в родината си.

Имаше едни лагери преди време в Германия ...

Пак ще ги има ... скоро... ! Като се разпадне ЕС.

ТЕ ИМАТ ИСТОРИЧЕСКИ ОПИТ КАК ДА СЕ СПРАВЯТ С НЕАРИЙЦИТЕ.... И ТОГАВА НЕ СА ИМ ХАРЕСВАЛИ.

Проблемът е там, че дори и да имат достъп до пазара на труда, тези хора не само, че не са способни да работят, но и не искат! От кражби и просия се живее по-лесно! Лошото е, че всички българи са приемани по този начин. Ясно е, че теб това не те засяга, но на мен ми се е случвало да ми кажат, че не е възможно да съм българка, защото съм много бяла. Когато ти се наложи да се сблъскаш с тази реалност, ще разбереш, че проблем има и то голям!

Колкото повече неравенство и глобализация генерирате, толкова повече ние от втория, третия, четвъртия и петия свят ще идваме при вас. Чакайте ни.

Някаква важна фигура в политиката в Германия сутринта каза, че се дават достатъчно средства за циганите по Европрограми в България, за да си стоят в къщи. Попита, къде са тези средства? Българските политици трябва да отговорят на този въпрос. А и защо нищо не се предприема спрямо циганската престъпност в България. Тези дни даваха за Петрич, хората се вдигат на протест заради циганската безочливост. Но никой не им обърна внимание. Най-лесно е да абдикираш от властта. Народа, като му писне може пък и сам да си реши проблемите. Въпросът е, на каква цена? Защото циганската популация, наглост и безнаказаност е в пъти повече от това, което българите могат да понесат. Следващият важен политически, граждански и социален ход на бъдещо правителство е справянето с циганския проблем! Германия, Франция, Великобритания и целият Европейски съюз си решават проблема, като ги връщат в мизерията да продължават да крадат, но ние как да ги убедим да се интегрират, това е въпроса! А не някакви сълзливи предавания, като "Шатра" да ни убеждава, че ние трябва да се интегрираме към циганите. Виждате ли, те добрички, работливи, честни/не че няма и такива, но за жалост са малко/, а българите как не могат да ги разбират!?...

Как къде са парите? В Дубай и разни офшорки. За тази програма за интеграция отговаряше вицепремиера Цецо Цв. Не помните ли? Българите са доста късопаметни май.

Ами да не ги дават на държавата тия пари за интеграция на циганите- да ги дават на държавите в които са отишли и да си ги интегрират там, на място! Да се изнесат колкото се може повече и да се намери легален начин да им се вземе българското гражданство и изобщо- откъде са, та да не могат да ги натоварят обратно и - халал да са им, да ги интегрират по живо, по здраво!

ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ В ГЕРМАНИЯ СЕ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ! ЗАЩО НЕ ЗАЛИВАТ РУСИЯ?!?!?!

Защото, драги при руснаците 6-5 няма - ако не спазваш законите - бой, е..не и Сибир. както беше по времето на Тато. По същата причина и пере....е и всякакви обратни там не виреят. А тези от Германия, които продължават да инвестират в двете държави само в търговия, чрез която ги източват и допринасят за мизерията тук, да не пищят сега - то не може само да се реве за ЕС със свободно движение на стоки и пари , а хората да са им крепостни на "неоколиниалните територии". Като сееш ветрове, ще жънеш бури!

Точно Русия да сочиш като страна, в която се спазват законите някак не е прилично.... Познай къде има повече корупция - в Русия или в Германия.

Циганите - нация от раазбойници. Това явление души страните ни, разсипва България, сваля равнището ни на живот и ни принизява до животните. Нека Западът види с какви изроди съжителстваме, какви индивиди плячкосват домовете ни и разоряват трудовите ни хора. Невероятен кеф - да разберат отчаянието ни и основата на омразата ни към тези безполецни диванета, плодящи се в геометрична прогресия от 10 годишни. Това е новата чума на 21 век, заедно с рязаните чалмалии. Цялата тази напаст залива цивилизованите държави и заплашва мира на света.

Ти си простак тройна дистилация!!!

Интегрирайте ги! Нали това искате от нас. Направете го, защо мрънкате?

това е добре казано :)браво

Ами тези шваби какво искат , само учени и образовани българи да им работят като роби , а техните пенсии да ходят по света . Айде всичките цигани у тях и да си покажат циганията навсякъде - нека те да ги интегрират като дават много акъл на нас.

Когато пристигат изгонени от Индия, циганите се разпръсват по цяла Европа. Стигат дори и до Англия. Питанката е защо има цигани основно в Румъния и България?

Защото в Германия и Франция са ги избили и прогонили,а сега ни дават акъл за интеграция.

Защото в България се развъдиха по времето на комунизма и на "демокрацията"

ТТ е по-близо до истината. Са да допълня, че не са само Германия и Франция. Цяла Европа е направила така. Дори скоро имаше съдебен процес в Чехия, че по време на "рутинна" оперция, циганка се простила с плодовитостта си.

Замислете се само.Ако на световните управляващи не им беше нужна територията наречена България, по геополитически или каквито и да са там причини, щяха ли да ни приемат в ЕС ??? ... Е, тогава да не реват , ами да ни приемат такива каквито сме , барабар с циганите ни . Те са нашият Бонус към братята европейци .

Тези германци много късопаметни! За 65 години забравиха решението :-D

Леле ми сега. Кво ще правим . Кой ще гласува сега за БСП когато циганите се махнат ...

Бъркаш! КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ?!

Не ти бъркаш . Кой обещава големи социални помощи за мързеливите и циганите ?

Скинарите....скинарите.

"... Никой обаче не вижда решение за проблема, добавя електронният вестник." Как да не виждате решение бре будали още Хитлер го беше измислил това решение ....

повишете жизненият стандарт на народа и всичко ще е о.ок.никой няма да се интересува от вас така наречените "управници".

В Германия не правят разлика дали си българин ,циганин или турчин всички сме от България .Това е лошото според мен ,за тях българите са роми ...............

НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ НА ПРОВОКАТИВНИ ИЗКАЗВАНИЯ.ДОСТАТЪЧНО НИ ПРОМИХА МОЗЪЦИТЕ.КОЙ КЪДЕТО ИСКА НЕКА ПЪТУВА.НАЛИ СМЕ ЧАСТ ОТ ТОВА ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО.

Поредната вълна от "изтичащи мозъци",които ще ни представят пред германците. А после се чудим защо ни хлопват кепенците и Великобритания,и Германия и защо не искат повече емигранти.Тези ЦИГАНИ,заедно с българските мошеници,проститутки и наркотрафиканти дават лицето на страната ни в Европа,а след тях вече читавите и грамотни българи нямат шанс нито за работа,нито за дообразоване. После упрекваме в расизъм и дискриминация европейците за това,че не ни оценявали реално колко сме велики...

НЕ НИ ПЪДЕТЕ, МОЛЯ,МОЛЯЯЯЯЯ! САМО КАТО ДЪРЖАВА С НАЙ-СИЛНА ИКОНОМИКА НА ЕС - МАЛКО НИ ПОМОГНЕТЕ ПОНЕ НИЕ НЕ СМЕ МАНГАЛИ, А МЛАДИ ХОРА НА РЕДА КАКТО Е ПРИ ВАС .... НЕ НИ ПЪДЕТЕ!!!!!!!!!!!

Правилно е да се каже, че това са "бежанци НА мизерията", защото тя върви с тях. Тяхното племе е създадено да я генерира около себе си. Един от основните проблеми на България е многобройността на мангалите тук.

Мангалите в България е логично да избегат към Германия, защото вече няма кой да им дава пари да гласуват за него...нема го Бойко :)))

деер

Разходете се в Германия в дните след раздаване на помощите по кафетата и се убедете , че сякаш сте в Турция!!!

турците не са им проблем щото бачкат за разлика от циганите и българите, то май няма голяма разлика де

Бачка , не бачка ... турчина си е турчин.

деер

Защо говорите, без проверите действителността? Туркинята има по 5-7 деца и живеят на помощи в социално жилище , а таткото работи по 4 часа. Знаеш ли как се цвъкат тези? Германките пък много харесват черните турци....

Нека ни покажат сега как се интегрира това диференцирано чудо! Обявявам задачата за нерешима.

Щом може да се диференциира, значи може и да се интегрира.