Германия ще експулсира 30 000 мигранти

Канцлерът на Германия Ангела Меркел призна, че няма План "Б", ако турският президент Ердоган изпълни заканата си за нова вълна от мигранти към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Германия ще експулсира 30 000 мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кои са опасност мюсюлманите и къде е възможно да стане исламизация? Нашите бивши комунисти, които продължават да властват и владеят обществената мисъл у нас, сега обвиняват западноевропейските държави ,че са приели мюсюлмани от Близкия изток и ги хранят. Наричат всички мюсюлмани терористи и плашат от ислямизация на Европа. Богатите европейски държави приеха по хуманни причини бягащите от войната в Близкия изток бежанци, а не терористи. Техните разузнавания работят добре и веднага намериха терористите криещи се в редовете им. Ето сега Германия експулсира 30 000 мигранти. http://dnes.dir.bg/.../Germania-turtzia-angela-merkel... Нашете съветски мозъци, вместо да прозрят най-голямата опасност в нашето съвремие- новият световен ред на американците известен като неолиберален капитализъм дал властта в ръцете на олигархията и богатите хора, станали по криминални пътища богати,те виждат опитността другаде- Наричат всички мюсюлмани- терористи и се борят срещу "евреите" и тяхнатаюдейсто ционискта пасмина.... ;) Това е типично заболяване у бившите комунисти, сред като от борци срещу капитализма се превърнаха в едри капиталисти- олигарси и мултимилионери от неолиберален вид и загубиха стария си враг капитализма, те го замениха с мюсюлмани, евреи, рИват и плашат с ислямизация на Европа и прочее. И пак поради старите си недъзи- неразбирането що е то демокрация и правовата държава. Те продължават да не знаят, че развита Европа има РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ и родената от демокрацията силно работеща ПРАВОВА ДЪРЖАВА спазваща закона със точката и запетайката. Главно правило (узаконено от правотата държава) на реалната демокрация е МНОЗИНСТВОТО УПРАВЛЯВА и налага правилата си на малцинството, а правовата държава изпълнява закона безпрекословно. Мюсюлманите са не повече от 10 % в западна Европа ,те са малцинство и няма как да се наложат над мнозинството там където има силно развита демокрация и работеща правова държава да съблюдава закона. Налагат се само в страни с ниско развита демокрация без правова държава, като България , Балканите и останалите бивши комунистически страни, където обществата продължават да се управляват от бивши комунисти и обществената им мисъл продължава да стои в 70-те години на миналия век ,без разбиране за демокрация и правова държава. Затова са и най бедните с най-пропадналите държави...

ДОПЪЛНЕНИЕ : Ще дам един пример от развитата демокрация и силно работещата правова държава на Финландия. Току що писаха за един съдебен процес във Финландия. Трима мюсюлмани работещи в една финландска фирма, в 11 часа всеки ден постилали килимчето и започвали да се молят пред очите на колегите им. Работодателят им забранил това, те се оплакали и вдигнали процес срещу него. Съдът излезе с решение са бъде подкрепен работодателя и мотивировката: Не може да нарушавате правилата във фирмата и нейния ред където е казано, че в 11 часа няма почивка, а обедната почивка започва в 12 часа. Също не може да натрапвате своята религия на другите Ето това е правовата държава, изпълняваща закона с точката и запетайката. Печелят и богатеят тези общества, които я имат. Представете си какво щеше да стане в НЕправота държава България ако имаше такъв сручай ДПС( за права и свободи) -проводника на Ердоганова Турция у нас, веднага щеше да наддаде глас и обвини съда в расизъм и ксенофобия, щеше веднага да се оплаче в Страсбург за унищожени права и свободи на малцинствата. Това е нашата демокрация, сравнена със запада тя не е демокрация , а анархия и демОСРАция.

E....30 хиляди боклука, при положнение, че Германия е приела повече от 3 милиона, мисля че е смешно. Колко е върнала България ...ето там е проблема....ами нито един!!! Да живее продажният български парламент, дето ни е....а майката. Благодаря ти Боко, въко, и останалите участвали в ограбването, порухата и унищоженитето на БЪЛГАРИЯ

Бабче, как да нямаш план? Екстрадирай све що е турчин у немско и да го видиме турския ненормалник какво ще си прави гастербайтерите! Само че нямаш топки да го направиш, там ти е проблема, и щете не шете с люксембургския гей, ще се наложи да търчите при Путя. Да ви .. и политиците!

Тя не беше ли от източните "немци"? Егати, ако й намерят некое досие как е сътрудничила на "Лубянка"! Нали навремето хванаха бившия си канцлер Вили Брандт, че е бил масковски подставеник? След 4-я мандат ще видим каква е била истината, дано само не е късно за света. Тва с бежанците съвсем я разконцентрира и сеа не знае кво да праи, женицата. Да пита Бойко, нали там уж нещо си говорят на незнам къвси език.

Абе, тя си е източногерманка, ама на снимката е срещу два черни микрофона...

ЕДНА ОТ ХАРАКТЕРНИТЕ"ЦЕННОСТИ",ОСВЕН АЛЧНОСТТА,НА ЗАПАДНАЛИЯ СВЯТ,Е ТОТАЛНАТА БЕЗПРИНЦИПНОСТ!!!

Меркел е уникална, ще влезне в учебниците по физика. Макр и към 80 кила лети в облаците

Защо Германия може да експулсира мигранти ,а ние НЕ????? Защо сме длъжни да ги държим в страната си и да им плащаме повече от това, което взимат нашите майки, бащи,баби и дядовци???? Докога ще търпим това?????

Меркел е слабоумна жена. Направи такива глупости, че вече влезе в учебниците , като световен негатив.

Баба Ангела ще става хилядолетна канцлерка. Хилядолетна като третия райх.

Само, че Меркел греши ако мисли че след това изказване каналджийството ще спре при положение че в Турция са 3.5 млн. и реално не могат да бъдат контролирани.Тя иска отново да е канцлер и да се хареса,но с този хаос който създаде ни поставя на този етап в риск да се залеем от бежанци ,а тя отгоре отвисоко да нарежда че повече не приема! Е хубаво ама плана и е само за Германия, не за целия ЕС,е значи какво,сами да се оправяме!

Ами Меркел си изпълни нормата от 1 млн. и вече ще връща,като най вероятно ще им осигури и самолетен превоз! След като вече никой не иска повече мигранти,кво праим,ако Реджебчо вдигне бариерата?

стрелба от упор,нон-стоп

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЛЪЖИ. В ЕВРОПА НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕИСКИТЕ МЕДИИ СЕ ОГРАНИЧАВАТ С УНГАРИЯ И ЧЕХИЯ НА ИЗТОК. ЗА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОВОРИ САМО КОГАТО БЪЛГАСКИТЕ ЦИГАНИ ИЗВЪРШЛИ КРАЖБИ ТАМ. ЕДИНСТВЕНО МЕСТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЕСТНИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ У НАС НИ ГОВОРЯТ И ВТЪЛПЯВАТ ЧЕ ЕВРОПА ВСЕКИДНЕВНО НИ СПОМЕНАВА

Всички европейски про американски правителства трябва да бъдат свалени и чак тогава може да се разчита на решаване както на мигрантския набег, така и на останалите проблеми които разделят страните в Европа.

Всеки канцлер на Германия, да минава ориентейшън в Перник, за три месеца. Винкел, винкел и чак тогава Кинкел.

Браус Мери Грухщайн! Пак кочини и свинщини мислиш. Всичко вони бе КВИКИ....

...госпожо Меркел качвате се на една камила и повеждате кервана от 900 000, които ще ви последват приетите от вас в Германия минавате през Италия от там забирате 100 000-150 000, минавате през Турция от там ще поемете 3 000 000+тези които ще ви доставим от другите Европейски прецакани държави и ги повеждаде към индийската пустиня "Гоби", там ще основете собствена държава!!!...вие ще бъдете обявена за Месия "Меркелисей" и ще бъдете записана в свещената книга "Коран", така както ние си записахме в Библията "Моисей"!!! P.S. По пътя си до там нямате право да заграбвате, завладявате и убивате други народи!!!, защото ще бъдете Анатемосани за винаги++++++!!!!!!

Уникален План "Б", точно това е, да започва да купува камили, ще трябват околу 4 000 000-5 000 000, Саудитска Арабия и Катар(нейните приятели) ще я финансират!!!

Германия ще експулсира 30 000 мигранти Ако експулсират Меркел в извънземна орбита завинаги, ще бъде най-добре за ЕС.

започваш План "А' без да имаш План "Б" ? Е, затова казах, че германците са извънземни !

когато се насра-няма план'Б',защо я слушат още?Тя е паразит за Европа,която погуби и скоро няма да я има

ДОРИ И ТЕЗИ НА КОИТО СТЕ ДАЛИ ВЕЧЕ ДОКУМЕНТИ. ЕВРОПА НЯМА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В РАЗВЪДНИК НА ПАРАЗИТИРАЩИ МАЙМУНИ!

ердоган ще ги пусне към европа според мене.

План 2 за Меркел - да вземе да се гръмне, вместо да се кандидатира за още един мандат.

цензура а? евро лизачи... няма спам, и не е извън темата... дираджийски задници

Къде ще ги експулсира- в България или Украйна.

И сега иска още един мандат, въпреки че ссъипа Европа! На Германия и Европа и трябва твърд политически лидер, който да изчисти икономическта сган от континетта!

Тъпа КРАВА, която единствено може да намери пътя до WC-то!!

Тъпа крава!

даа тази направо се забърка какво да говори ???мълнията от сащ я удари непоготвена а сега нов популизъм щеги гонят ама как???????????с тоягите ли или социялни помощи които им дават ???????????

че щели да си тръгнат сами ???!!! тази не е добре наистина май. нещо я облъчват

Всички сте добре дошли Ще се справим Ама вече песента на меркел е предизборна и популистка. Меркел инициира мигрантския наплив сега се прави на загрижена.

Истината е, че въобще не и пука за мигрантите!

Искрено се надявам тази жена да изчезне от политиката , достатъчно зло направи на Европа.

тлъста шмъркелска краво, да ти набучат на кол ...

Тази съсипа Европа, сега гледа да си измие ръцете и чиста и неопетнена отново на избори и дебилните немци да си я преизберат. Дано нашите да действат адекватно и да реагират на опасността да се напълним с гмеш... и дано да не се налага народа ни да води война за държавата си.

е смешното ?!

A така!Германското чудо не сработи!Мигрантите са мързеливи,необразовани,нямат квалификация,а тези които работят се пазарят за не повече от 4 часа!Лошо!Не стават за работна ръка както се надяваха експертите в Германия! След като Меркел обявява официално че ще експулсира или отговаря на Ердоган,ние оставаме между чука и наковалнята!А това че работели по споразумението с Турция не личи!Не че е нужно в този момент да паднат визите,а да решат поне частично финансовия проблем,като е логично да се включат и САЩ и други държави,да не са слепи!

Само трябва да се изпълни план А: Оставка на Меркел и край на вредната предателска политика в Европа.

Гадостите предстоят. Ислямските скакалци ще опоскат Европа и така ще ислямизират християнския стар свят. Изключителна геополитическа грешка.

"Вишеградската четворка отказа да приема повече мигранти".

От тази работа ние само печелим, заедно с Гърция и Италия. Не на квотния принцип, кой от където е влезнал в ЕС, там да си остане.

"Канцлерката се надява, че около 100 000 мигранти, които не са получили право на убежище в Германия, ще напуснат страната до края на 2016 г. " И дедо се надява пенсията да ми стане поне 400 Евро като във фалирала Гърция.

Ако Ергоган пусне ордите и залеят България, Меркел как ще носи отговорността?

Ами как - в най-добрия случай ще се "извини". А в нормалния случай, ще каже, че трябва да ги приемем с отворени обятия и няма никакъв проблем.

Ще има. Спокойно. Когато я "консултират" от центъра на империята...

диктаторката меркел продължава да манипулира съгражданите си тази новина е предназначена наи вече за тях з0000 хаха знаете ли какво означава това за немските мащаби на приети араби и африканци ? тази цифра означава все едно ние връщаме 13човека а и на дали това ще се изпълни по скоро няма дастане

"Меркел призна" , Какво има да признава? Тя си каза мнението, и то не e признание. Признание е ако съм виновен и си го признавам! А това си е становището и!

това изчадие като му видя снимката и ми се повръща -гнус и отврат също като станишев

тая вещица гнусна мазна и зла да се маха че само като я гледам как се е ояла с власт и насилствено иска изнасилвамчи в европа е за бесило камо ли да се показва още по медиите и наш боко още я следва сляпо и се чуди що загуби изборите-смахнати хора перверзни политици

Малко полезна информация в картинки дирекно свъзана с темата. "link/pin/434878907752222255/"