Коментари - Австрия, Германия и Словения: Строг контрол на бежанците | Днес.dir.bg

Австрия, Германия и Словения: Строг контрол на бежанците

Германският канцлер Ангела Меркел и словенският премиер Миро Церар искат по-строг контрол на външните граници на Европейския съюз. Австрия подкрепя инициативата

Обратно в новината

Коментари - Австрия, Германия и Словения: Строг контрол на бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

По-млада си с 4 години от мен и за това млъквай и стига с тия твой словесни еквилибристики! Първо им викаш елате, а после не ви искам повече и на края искаш строг контрол по външните граници! Демек другите да опират пешкира що си го насрала, да си бият главите с тия безскрупулни ислямисти, а ти да си гледаш рахатя, да си въртиш фустата и да ръсиш мозъци, така ли?!

...баба МерАкел, все повече започва да придобива дебилен вид (виж снимката)!

Да дойде Хитлер! Да живее 4 Райх!

На меркелица й просветна в главата, благодарение на словенския премиер.

Дания даде най-добрата идея относно пришълците: всеки да се грижи сам за съществуването си. Който има полезна професия, нека търси работа, да наеме жилище, да плаща сметки и данъци и да се интегрира. Който не може - да се връща обратно. Никой не е длъжен да издържа безделници. В самия ЕС трябва да бъде извършена кардинална реформа в социалната политика, иначе пришълците постепенно ще го опоскат и ще тръгнат към Марс, но там няма кой да ги храни.

След като широко отвори Кутията на Пандора, г-жа Меркел вместо да се извини на европейските народи за предизвиканото от нейното гостоприемство нашествие, прехвърля проблема извън ЕС. Как ще се справи малката Македония, ако Гърция всеки ден и изпраща по няколко хиляди нежелани "гости"? А ние? Как да приемем толкова хора, идващи да ги храним и отглеждаме временно, както твърдят, но това ни струва много. Който разреши това "преселение", нека си тегли последствията - със самолети от Турция към Германия, а там да решават какво ще ги правят.

срещу паразитите тотален отпор или рано или не много късно ще унищожат гостоприемника си

Не ме трийте ! (ДИР-а) . Тема в темата разбирам НО: -Ген.Борисов подкрепям твоето за затваряне на границите , но не само за пришълци а и за тези които се опитват като Местан да напуснат България безнаказано. Турските диверсанти като него трябва да бъдат спирани и в обратната посока до установяване на процеса. Ще седи тука докъто не изплюе камъчето.Ако иска да пробва да прескочи оградата -кучетата и бой на гол задник 20 тояги

Не се надявай ,Местанчо да признае нещо-пак ще разтяга рахат локуми и все другите му са виновни.Той сега е като насран на последния ред и има право само на 2 минути да говори.

начи някой трябва да хоспитализира меркел защото такова раздвоение на личността е опасно. куха немска лейка.

Сега е момента да се вземат решителни мерки на европейско ниво. На пролет ще бъде много късно. Но вместо това ЕК се занимава с лишаване на Полша от право на глас в Съвета на Европа...

Германците са с дълбоко промити мозъци... Въпреки всички събития, 44% от тях все още подкрепят политиката на Меркел по отношение на бежанците...

Късно е Меркел Ханъм, късноооо - ти пусна вече 2 милиона е Германия, ха сега им кажи, че нямат право да ет и да ядат. И пресата ви, че и полицията само да им е наредено да мълчат и да гледат. Оня в гроба с мустаците сигурно се върти като дрелка, ама той нов ще се появи....освен ако с това си поведение не целиш да катализираш появата му :)

Тези 1-2 милиона са само началото... За 15 дни тази година, при отвратително време, в Германия са влезнали около 51.000 човека. Значи този месец ще влезнат около 100.000, а лятото могат да влизат по 300-400.000, както септември-октомври. Сметката е ясна - тази година Германия трябва да се готви за около 3-4 милиона. Отделно ще влезнат около 1 милион легално, по линия на събиране на семейства. Ако в един момент германците зарворят границата съседните и балканските държави (включително България) ще се напълнят до дупка, с по около 100-200.000...

Мигрантите да влизат само през ГКПП срещу лични документи след което да ги настаняват в погранични центрове за настаняване без право да излизат докато им се разглежда статута! Да се дава статут за не повече от 3 години само на семейства с деца ,които могат да докажат че живеят и бягат от места където се води война.Хванатите с хладно оръжие да се наказват от комендантите на общежитието. Хванатите нелегално влезнали незабавно да се въдворяват в общежития от затворен тип без право да се излиза навън, докато трае процеса към тяхното екстрадиране а наличната валута която носят да се конфискува!!!

Тия най-накрая се сетиха какво да правят. А иначе сме ларш, ама в случаите когато другите /като бедната РБ/ мъкнат теглото с преселниците, а не с така наречените "мигранти". И когато ясно се изричаше истината, че целта е ислямизирането на Европа, същите тия мълчаха като риби и нехаеха. Ама когато яйцето и на тях им опре до дупето се разшаваха и взеха да мислят трезво и разумно. От такива пишман демократи и лъжци за ценностите в ЕС - аман!!!

Да разбираме ли, че Орбан е решил въпроса в Унгария.

Ноември бях в Унгария,за 5 дни жив мангасар не видях,за разлика от Австрия например ...

При желание и без подлагане на САЩ въпросът с емигрантите се решава за кратко време. Спират се потоците от Западна Сахара и Турция чрез европейски въоръжени сили . въвеждане се синя карта за законен достъп в ЕС и приемане с преимущество на християни които наистина са жертви на ИДИЛ.

Германия отново активира споразумението от Дъблин-бежанците да се връщат,респ. да остават в страните, където за първи път са регистрирани. А ние тук послушно регистрирахме всеки влязъл у нас. В природата нищо не се губи, само преминава от една граница в друга....

Европа не мисли и не действа самостоятелно. Справка: Канцлерактът Това не са мигранти. Това е насочено планирано социално геоинженерство. Народите на Европа не са просто мултикулти и кибици. Те са целенасочено зомбирани и упоявани чрез медии, преса и по методите, описани в т.нар. прозорец на Овертън. Имунната система и здравия разум на европейците са сринати и унищожени целенасочено. Сега наблюдаваме на живо заразата на един континент, на едно цивилизация, на една култура.

Като се извади тестостерона от арабските общества и останат почти само жени е възможно да стане и демократизация и прогрес и да бъдат освободени жените от ислямските простотии...

Ген.Борисов ще му се разтопи сърцето ако събереме повече фотоси от едно време и му ги пратиме. Такива с ,вишки,кльонове. Граничари с автомати и големи кучета, под пагона на страшната БНА.Най-кът са тези с хванати турски диверсанти на колене омазани с кал и кожи на диви прасета на фона на усмихнат офицер и млади момчета с калашници

Потърсете в youtube "Мигрант vs европейские полицейские". Ще разберете защо казваме Гейропа, а не Европа. И го пуснете на своите познати и приятели, нека и те да знаят как на Запад контролират т.нар. "бежанци".

Границите се затварят, а ние сме разграден двор. Чудя се, като спрат мигрантите да се промъкват през Македония и Сърбия, дали няма да се насочта към България. Когато Румъния и Сърбия затворят границите си, дали пък няма да останат тук, все пак, колкото и да е зле, си е ЕС?!

Хан Тервел с Византия спира арабите мюсюлмани - ров, вал и цялата войска на границата. Глад за арабите, после и бой - и хоп обратно. 250 000 арабска войска - сила нечувана в Европа от разцвета на Рим дотогава. Сила по-голяма от възможностите на БГ и Византия взети заедно, но спряна с крепости (технологии), конница (танкове) и вездесъщите стратегия, тактика, акъл, постоянство, изтощение, глад. Дали днас с Гърция можем да повторим това?

много жестоко постъпва Германия- взима само младите мъже, а младите им жени остават във войната и без мъже- трябва сега да им приберат и жените, на които правата така са нарушени грубо... толкова изоставени жени и трагедии

Госпожо, явно не сте наясно: диваците, които напъплиха Европа не разбират какво означава жена. За тях това е средство за размножаване и задоволяване. А Германия вече е закъсала здраво благодарение на послушната Меркел, изпълняваща заповедите на юдите отвъд Атлантика, без да ѝ пука, че така унищожава почти цяла Европа.

така стават огромни дисбаланси мъже - жени- ако тези млади мъже са бежанци и си спасяват живота, то женското население вече е загинало или какво?

Свързана новина - Ангелкова обещава "туристи" от Австрия по зимните ни курорти :)

ските са спорт само за талибани- жена ми я различавам само по цвета на грейката и каската.....

Тази изкуфясала бабичка в критическа възраст много бързо забрави,че им казваше добре дошли.

някога им викаха гастарбайтери, а сега трябва да измислят нещо, ама без арбайт

zosha_@

сетила се мара..

Късно е либе за китка! А и при сега действащите закони дето всичко трябва да става хуманно и толерантно... Само да спомена че,тези младежи и мъже са си взели пишките а момите не...ко праим???

кастрация: и с котките и кучетата го правят като почнат много да дивеят.

Като продължение на предишния ми пост, искам да добавя, че тези от младите мигранти, които проявят желание, вместо да работят, могат да се включат в едно военно обучение и после да се изпращат обратно в Сирия, Ирак или Афганистан , за да се сражават срещу ислямистите.

Я слез на земята и не ръси глупости!

Да обучаваме бойци за ИД. Не стига другата помощ от САЩ, от Сауд. Арабия, Турция. Няма толерантен ислям. Исляма е политика, мироглед , начин на мислене, психология и чак тогава религия. В Турция 10 процента са защитници на ИД. Ататюрк е успял да отдели ислям от държава - оказва се временно. С две думи непоправимо увредена и неадекватна система. Ново велико преселение на народите с неизвестен край. Атила и османците макар жестокостта си приемат много от достиженията на цивилизациите , които завладяват. Татарите може би по-малко. Дали исляма ще го стори? Докато Сауд. Арабия, Сомалия и някои други не бъдат смачкани няма как да съм оптимист. По-скоро може би Индонезия и Малайзия ще направят нещо цивилизовано , но не и арабите. Хрушчов е казал - с вярващи (мюсюлмани има пред вид) комунизъм не става. Е вижда се и демокрация не става. Само Асад, Кадафи и т.н. се справяха, но ...

след като си редложил да работят като строители и да бъдат обучени във военни дело, ти предлагам трети вариант - да ги дадат за домашни помощници на цена ти, защото сигурно не се оправя с толков а тъп съпруг

тия не държат на секс ;)

Германия, ще плати огромна цена, за старческото слабоумие на г-ж Меркел. Елементарно е! Когато има атака по дадено направление " Центъра" изпраща еди два легиона на мястото. Нищо не се е роменило от 2000 г. насам. Рим си е Рим варварите са си варвари. Или те или ние. Еничарите на Османската империя сега са 5-6 годишни деца вкарани в лагери за обучение на джихадисти.

Никакъв контрол няма да ни спаси, късно е. меркел да му мисли, какво да направи с този милион гости, но у тях, защото тя ги призова да дойдат. Сега забеляза, че има проблем, а когато започнаха да нахлуват, правеше селфита, за да ни покаже, колко са готини "бежанците".

Основната им дейност е да забременеят за да останат и да се множат. И да поличават пари, познато нали?

Накрая ще има консенсус, че мръсните Балкани са виновни и трябва да се изолират и, че емигрантите от балканските страни източват социалните им системи... а най- добре да ни спрат и еврофондовете та щастието да е пълно

На бежанците може да се помага и на място на Сирийско-Турската граница.Парите които се отделят за да преживяват тука и за да се защитаваме от тях,може да се пращат във вид на хуманитарна помощ в лагерите от които идват. Но истинската помощ не е да се лекуват последствията от войната,а да се прекрати самата война и бежанците да се завърнат по родните места,а това ще се случи най-бързо когато се пратят войски по суша. Съгласен съм че трябва да се помага на истинските бежанци но не съм съгласен да живея с тях(15%-20% бежанци) и всичката останала измет(80%) идваща с тях,както предполагам и голяма част от населението,а затова трябва да се пратят войски на границата и да не се допускат на наша територия. Допуснат ли се голямо количество африканци на наша територия ще се превърнем в резерват за африканци,африканско гето или нещо подобно.

И като се затвори гръцко-македонската граница, познайте накъде ще се отклони потокът!

Сопол,много си простоват.За военните от едно време,няма да говориш,защото не можеш да им стъпиш на малкия пръст.Военни бяха най-смелите,най-достойните,най-най-най.Бяха ОТЛИЧНИЦИТЕ.Друг е въпроса,че както всичко в българия така и при военните имаше АНТИСЕЛЕКЦИЯ.И няма да сравняваш ОФИЦЕРИТЕ,истински командири с МИЛИЦИОНЕРИТЕ.Всякакъв друг отпадък-необразован отиваше при ВОЕННИТЕ като помощен персонал ,ясно ли ти е.

Така е . Обаче аз като колекционер се интересувам от снимки не само на офицери. И една забележка гранични са били при МВР и тези обучаващите кучетата в Берковица и те

Всички тези млади мъже, влезнали незаконно на територията на България, трябва да бъдат арестувани, съдени по бързата процедура и настанявани в трудово наказателни лагери. С труда, който ще влагат в строителството на инфраструктура ще си плащат престоя и храната. Като им изтекат присъдите, репатриране.

ама ЕС ще скочи, ние ще клекнем. Освен това има стотици хиляди трайно безработни у нас, няма да назовавам етноси, защото ги има навсякъде, а отделно и фалшиви инвалиди. Те защо ще стоят - даже с предимство те трябва да работят трудова повинност. Хубави неша са тези трудова и военна повинност за гладни и смутни времена. Даже е добре ЕС да го въведе за всички мурзеливци и тунеядци в т.ч. мигрантите.

Много хубаво, но съгласно Европейското законодателство преминаването на граница с цел получаване на политическо убежище е законно...

Едно време тези от който нищо не става , ставаха военни или милиционери . Благодарение на тогавашните устави и заплахата от военен съд , тези хора ползваха седем до дванадесет процента от капацитета си . След падането на Берлинската стена и последващите промени , тези със седем и по-нисък коефициент си останаха милиционери но поради прекаленият наплив от желаещи много от тях се преквалифицираха в охранители . Останала та част от този котнингент станаха "политици" , ще кажете нищо ново още Алеко е регистрирал подобна тенденция и ще бъдете прави . Притеснително то в случея е че с лека ръка пренебрегваме стотици години еволюция , години през който кадърните създават блага , променят изцяло мирогледа ни , скъсяват драстично разстоянията между хората и изцяло променят начина ни на живот . Но тези 7 / 12% стоят непоклатими на пук на всички те тези събития случващи се във времето , а на тези които на практика определят жизненият ни статус въопще не им пука .

Аз пък имам приятели бивши военни и те направиха фирми, в т.ч. в ИТ сектора, станаха учители в техникуми и т.н. Не слагай всички в един кюп и не съди по себе си. По алеково време офицерите са били действителен интелектуален елит. Не знам дали си виждал ръкопис на офицери от царско време. Само красивия почерк е достатъчен за да схванеш какви хора са били. Учили са и краснопис, а не като сега всеки да пише с негова си собствена латинска азбука собствения си български и особено пък мекащия мазнишки новософийски диалект т.е. това , което младите мислят, че е книжовен език. Толкова сме тъпи и неграмотни вече, че куцо и сакато минава за елит.

Не е ясно какво искаш да кажеш. Даваш някакви проценти, делиш хората. Но ти самият си извън всякакви класации, защото толкова тъпотия и скудоумие са рядкост.

Ако има някой от пишещите служил по-комунзма в гранични войски да си пази фотосите. Те вече са хит

Пак изпълзяха разни оптимисти, тъкмо бяха млъкнали след Кьолн, ама ей ги на - позагладили перушината след срещата с реалността, качили се на стобора и пак кудкудякат и пишат мнения как ние сме ганьовци (сигурно те се мислят за непризнати гении)...Либерастите упорито отазват да тълкуват факта - защо бежанци са само млади мъже, в боеспособна възраст? Жени, деца, старци нямат ли нужда от хуманитална помощ? Това не са бежанци, това са завоеватели.

И що само тея три държави?.Доколкото помня от уроците по география и трите нямат нито морски, нито сухоземни граници с местата откъдето идват "орките".Уффф забравих едната ги покани на гости чрез канцлера си, а другите две са транзитна спирка към същата :).

Ангела Меркел каза, че Германия няма да затваря границите си. Меркел е това за Европейския съюз и Германия, което Горбачов за СССР...Изводите за вас кого обслужва..

И като продължа по аналогия от теб, Горбачов се спаси в държавата, чиито интереси защитаваше. Меркел ще е след известно време в щатите, защото там ще се чувства защитена да харчи спечеленото на наш (европейски) гръб... НО!!! Ние оставаме в Европа и ще трябва да се справим с последиците. Поне дедетилетие или две ще минат докато континента се отърси от наследството на тая отрепка и нейните сподвижници-сателити като Юнкер, Оланд и останалите гей боклуци.

Смях в залата. Строг контрол на гръцко-македонската граница? Човек би си помислил, че това е входна граница на ЕС, а не изходна. И защо лудата баба мисли, че може да заповядва на Македония? На мързеливите гърчоля може, те поне са в ЕС и просят пари, но Македония?

Още срещи и лозунги без дела, нищо ново. Какъв е смисъла на тези срещи? Поне вече не събират цялата некомпетентна пасмина....

Аз това му харесвам на Ганьовеца - колкото и да критикува Запада, накрая ще си прати децата там да учат, пък ако могат и да останат .... Поне от хубаво разбира...

Дано немаш женско, че кат го пратиш по западу ша има да го барат по подлезите....

В случая ти си най големият Ганьо. Ако беше живял поне малко на "Запад" щеше да разбереш, че хубавото се постига с много труд и постоянен граждански контрол. Като членове на ЕС критиките в случая са оправдани и нямат нищо общо с това кой къде живее.

Абе, бабко сбръчкана, ти луда ли си или да?!? В момента Европа е управлявана от хора, които буквално не знаят какво правят!!!

не искам некадърници да ме управляват. в момента са само такива. тъпи тикви.

От теб по-голема нема, да знаеш.

Ако тия от малоумния съюз отидат да питат един овчар с начално образование как да не идват овце от други стада при неговото, той веднага ще им отговори - като се направи ограда.

Тази я хвана олигофренията. Все едно и също повтаря и идея няма за промяна. Време е немците да се стегнат, но им е нужен водач а не либерален "плямпач"!

Коментари - Австрия, Германия и Словения: Строг контрол на бежанците | Днес.dir.bg

Австрия, Германия и Словения: Строг контрол на бежанците

Германският канцлер Ангела Меркел и словенският премиер Миро Церар искат по-строг контрол на външните граници на Европейския съюз. Австрия подкрепя инициативата

Обратно в новината

Коментари - Австрия, Германия и Словения: Строг контрол на бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

По-млада си с 4 години от мен и за това млъквай и стига с тия твой словесни еквилибристики! Първо им викаш елате, а после не ви искам повече и на края искаш строг контрол по външните граници! Демек другите да опират пешкира що си го насрала, да си бият главите с тия безскрупулни ислямисти, а ти да си гледаш рахатя, да си въртиш фустата и да ръсиш мозъци, така ли?!

...баба МерАкел, все повече започва да придобива дебилен вид (виж снимката)!

Да дойде Хитлер! Да живее 4 Райх!

На меркелица й просветна в главата, благодарение на словенския премиер.

Дания даде най-добрата идея относно пришълците: всеки да се грижи сам за съществуването си. Който има полезна професия, нека търси работа, да наеме жилище, да плаща сметки и данъци и да се интегрира. Който не може - да се връща обратно. Никой не е длъжен да издържа безделници. В самия ЕС трябва да бъде извършена кардинална реформа в социалната политика, иначе пришълците постепенно ще го опоскат и ще тръгнат към Марс, но там няма кой да ги храни.

След като широко отвори Кутията на Пандора, г-жа Меркел вместо да се извини на европейските народи за предизвиканото от нейното гостоприемство нашествие, прехвърля проблема извън ЕС. Как ще се справи малката Македония, ако Гърция всеки ден и изпраща по няколко хиляди нежелани "гости"? А ние? Как да приемем толкова хора, идващи да ги храним и отглеждаме временно, както твърдят, но това ни струва много. Който разреши това "преселение", нека си тегли последствията - със самолети от Турция към Германия, а там да решават какво ще ги правят.

срещу паразитите тотален отпор или рано или не много късно ще унищожат гостоприемника си

Не ме трийте ! (ДИР-а) . Тема в темата разбирам НО: -Ген.Борисов подкрепям твоето за затваряне на границите , но не само за пришълци а и за тези които се опитват като Местан да напуснат България безнаказано. Турските диверсанти като него трябва да бъдат спирани и в обратната посока до установяване на процеса. Ще седи тука докъто не изплюе камъчето.Ако иска да пробва да прескочи оградата -кучетата и бой на гол задник 20 тояги

Не се надявай ,Местанчо да признае нещо-пак ще разтяга рахат локуми и все другите му са виновни.Той сега е като насран на последния ред и има право само на 2 минути да говори.

начи някой трябва да хоспитализира меркел защото такова раздвоение на личността е опасно. куха немска лейка.

Сега е момента да се вземат решителни мерки на европейско ниво. На пролет ще бъде много късно. Но вместо това ЕК се занимава с лишаване на Полша от право на глас в Съвета на Европа...

Германците са с дълбоко промити мозъци... Въпреки всички събития, 44% от тях все още подкрепят политиката на Меркел по отношение на бежанците...

Късно е Меркел Ханъм, късноооо - ти пусна вече 2 милиона е Германия, ха сега им кажи, че нямат право да ет и да ядат. И пресата ви, че и полицията само да им е наредено да мълчат и да гледат. Оня в гроба с мустаците сигурно се върти като дрелка, ама той нов ще се появи....освен ако с това си поведение не целиш да катализираш появата му :)

Тези 1-2 милиона са само началото... За 15 дни тази година, при отвратително време, в Германия са влезнали около 51.000 човека. Значи този месец ще влезнат около 100.000, а лятото могат да влизат по 300-400.000, както септември-октомври. Сметката е ясна - тази година Германия трябва да се готви за около 3-4 милиона. Отделно ще влезнат около 1 милион легално, по линия на събиране на семейства. Ако в един момент германците зарворят границата съседните и балканските държави (включително България) ще се напълнят до дупка, с по около 100-200.000...

Мигрантите да влизат само през ГКПП срещу лични документи след което да ги настаняват в погранични центрове за настаняване без право да излизат докато им се разглежда статута! Да се дава статут за не повече от 3 години само на семейства с деца ,които могат да докажат че живеят и бягат от места където се води война.Хванатите с хладно оръжие да се наказват от комендантите на общежитието. Хванатите нелегално влезнали незабавно да се въдворяват в общежития от затворен тип без право да се излиза навън, докато трае процеса към тяхното екстрадиране а наличната валута която носят да се конфискува!!!

Тия най-накрая се сетиха какво да правят. А иначе сме ларш, ама в случаите когато другите /като бедната РБ/ мъкнат теглото с преселниците, а не с така наречените "мигранти". И когато ясно се изричаше истината, че целта е ислямизирането на Европа, същите тия мълчаха като риби и нехаеха. Ама когато яйцето и на тях им опре до дупето се разшаваха и взеха да мислят трезво и разумно. От такива пишман демократи и лъжци за ценностите в ЕС - аман!!!

Да разбираме ли, че Орбан е решил въпроса в Унгария.

Ноември бях в Унгария,за 5 дни жив мангасар не видях,за разлика от Австрия например ...

При желание и без подлагане на САЩ въпросът с емигрантите се решава за кратко време. Спират се потоците от Западна Сахара и Турция чрез европейски въоръжени сили . въвеждане се синя карта за законен достъп в ЕС и приемане с преимущество на християни които наистина са жертви на ИДИЛ.

Германия отново активира споразумението от Дъблин-бежанците да се връщат,респ. да остават в страните, където за първи път са регистрирани. А ние тук послушно регистрирахме всеки влязъл у нас. В природата нищо не се губи, само преминава от една граница в друга....

Европа не мисли и не действа самостоятелно. Справка: Канцлерактът Това не са мигранти. Това е насочено планирано социално геоинженерство. Народите на Европа не са просто мултикулти и кибици. Те са целенасочено зомбирани и упоявани чрез медии, преса и по методите, описани в т.нар. прозорец на Овертън. Имунната система и здравия разум на европейците са сринати и унищожени целенасочено. Сега наблюдаваме на живо заразата на един континент, на едно цивилизация, на една култура.

Като се извади тестостерона от арабските общества и останат почти само жени е възможно да стане и демократизация и прогрес и да бъдат освободени жените от ислямските простотии...

Ген.Борисов ще му се разтопи сърцето ако събереме повече фотоси от едно време и му ги пратиме. Такива с ,вишки,кльонове. Граничари с автомати и големи кучета, под пагона на страшната БНА.Най-кът са тези с хванати турски диверсанти на колене омазани с кал и кожи на диви прасета на фона на усмихнат офицер и млади момчета с калашници

Потърсете в youtube "Мигрант vs европейские полицейские". Ще разберете защо казваме Гейропа, а не Европа. И го пуснете на своите познати и приятели, нека и те да знаят как на Запад контролират т.нар. "бежанци".

Границите се затварят, а ние сме разграден двор. Чудя се, като спрат мигрантите да се промъкват през Македония и Сърбия, дали няма да се насочта към България. Когато Румъния и Сърбия затворят границите си, дали пък няма да останат тук, все пак, колкото и да е зле, си е ЕС?!

Хан Тервел с Византия спира арабите мюсюлмани - ров, вал и цялата войска на границата. Глад за арабите, после и бой - и хоп обратно. 250 000 арабска войска - сила нечувана в Европа от разцвета на Рим дотогава. Сила по-голяма от възможностите на БГ и Византия взети заедно, но спряна с крепости (технологии), конница (танкове) и вездесъщите стратегия, тактика, акъл, постоянство, изтощение, глад. Дали днас с Гърция можем да повторим това?

много жестоко постъпва Германия- взима само младите мъже, а младите им жени остават във войната и без мъже- трябва сега да им приберат и жените, на които правата така са нарушени грубо... толкова изоставени жени и трагедии

Госпожо, явно не сте наясно: диваците, които напъплиха Европа не разбират какво означава жена. За тях това е средство за размножаване и задоволяване. А Германия вече е закъсала здраво благодарение на послушната Меркел, изпълняваща заповедите на юдите отвъд Атлантика, без да ѝ пука, че така унищожава почти цяла Европа.

така стават огромни дисбаланси мъже - жени- ако тези млади мъже са бежанци и си спасяват живота, то женското население вече е загинало или какво?

Свързана новина - Ангелкова обещава "туристи" от Австрия по зимните ни курорти :)

ските са спорт само за талибани- жена ми я различавам само по цвета на грейката и каската.....

Тази изкуфясала бабичка в критическа възраст много бързо забрави,че им казваше добре дошли.

някога им викаха гастарбайтери, а сега трябва да измислят нещо, ама без арбайт

zosha_@

сетила се мара..

Късно е либе за китка! А и при сега действащите закони дето всичко трябва да става хуманно и толерантно... Само да спомена че,тези младежи и мъже са си взели пишките а момите не...ко праим???

кастрация: и с котките и кучетата го правят като почнат много да дивеят.

Като продължение на предишния ми пост, искам да добавя, че тези от младите мигранти, които проявят желание, вместо да работят, могат да се включат в едно военно обучение и после да се изпращат обратно в Сирия, Ирак или Афганистан , за да се сражават срещу ислямистите.

Я слез на земята и не ръси глупости!

Да обучаваме бойци за ИД. Не стига другата помощ от САЩ, от Сауд. Арабия, Турция. Няма толерантен ислям. Исляма е политика, мироглед , начин на мислене, психология и чак тогава религия. В Турция 10 процента са защитници на ИД. Ататюрк е успял да отдели ислям от държава - оказва се временно. С две думи непоправимо увредена и неадекватна система. Ново велико преселение на народите с неизвестен край. Атила и османците макар жестокостта си приемат много от достиженията на цивилизациите , които завладяват. Татарите може би по-малко. Дали исляма ще го стори? Докато Сауд. Арабия, Сомалия и някои други не бъдат смачкани няма как да съм оптимист. По-скоро може би Индонезия и Малайзия ще направят нещо цивилизовано , но не и арабите. Хрушчов е казал - с вярващи (мюсюлмани има пред вид) комунизъм не става. Е вижда се и демокрация не става. Само Асад, Кадафи и т.н. се справяха, но ...

след като си редложил да работят като строители и да бъдат обучени във военни дело, ти предлагам трети вариант - да ги дадат за домашни помощници на цена ти, защото сигурно не се оправя с толков а тъп съпруг

тия не държат на секс ;)

Германия, ще плати огромна цена, за старческото слабоумие на г-ж Меркел. Елементарно е! Когато има атака по дадено направление " Центъра" изпраща еди два легиона на мястото. Нищо не се е роменило от 2000 г. насам. Рим си е Рим варварите са си варвари. Или те или ние. Еничарите на Османската империя сега са 5-6 годишни деца вкарани в лагери за обучение на джихадисти.

Никакъв контрол няма да ни спаси, късно е. меркел да му мисли, какво да направи с този милион гости, но у тях, защото тя ги призова да дойдат. Сега забеляза, че има проблем, а когато започнаха да нахлуват, правеше селфита, за да ни покаже, колко са готини "бежанците".

Основната им дейност е да забременеят за да останат и да се множат. И да поличават пари, познато нали?

Накрая ще има консенсус, че мръсните Балкани са виновни и трябва да се изолират и, че емигрантите от балканските страни източват социалните им системи... а най- добре да ни спрат и еврофондовете та щастието да е пълно

На бежанците може да се помага и на място на Сирийско-Турската граница.Парите които се отделят за да преживяват тука и за да се защитаваме от тях,може да се пращат във вид на хуманитарна помощ в лагерите от които идват. Но истинската помощ не е да се лекуват последствията от войната,а да се прекрати самата война и бежанците да се завърнат по родните места,а това ще се случи най-бързо когато се пратят войски по суша. Съгласен съм че трябва да се помага на истинските бежанци но не съм съгласен да живея с тях(15%-20% бежанци) и всичката останала измет(80%) идваща с тях,както предполагам и голяма част от населението,а затова трябва да се пратят войски на границата и да не се допускат на наша територия. Допуснат ли се голямо количество африканци на наша територия ще се превърнем в резерват за африканци,африканско гето или нещо подобно.

И като се затвори гръцко-македонската граница, познайте накъде ще се отклони потокът!

Сопол,много си простоват.За военните от едно време,няма да говориш,защото не можеш да им стъпиш на малкия пръст.Военни бяха най-смелите,най-достойните,най-най-най.Бяха ОТЛИЧНИЦИТЕ.Друг е въпроса,че както всичко в българия така и при военните имаше АНТИСЕЛЕКЦИЯ.И няма да сравняваш ОФИЦЕРИТЕ,истински командири с МИЛИЦИОНЕРИТЕ.Всякакъв друг отпадък-необразован отиваше при ВОЕННИТЕ като помощен персонал ,ясно ли ти е.

Така е . Обаче аз като колекционер се интересувам от снимки не само на офицери. И една забележка гранични са били при МВР и тези обучаващите кучетата в Берковица и те

Всички тези млади мъже, влезнали незаконно на територията на България, трябва да бъдат арестувани, съдени по бързата процедура и настанявани в трудово наказателни лагери. С труда, който ще влагат в строителството на инфраструктура ще си плащат престоя и храната. Като им изтекат присъдите, репатриране.

ама ЕС ще скочи, ние ще клекнем. Освен това има стотици хиляди трайно безработни у нас, няма да назовавам етноси, защото ги има навсякъде, а отделно и фалшиви инвалиди. Те защо ще стоят - даже с предимство те трябва да работят трудова повинност. Хубави неша са тези трудова и военна повинност за гладни и смутни времена. Даже е добре ЕС да го въведе за всички мурзеливци и тунеядци в т.ч. мигрантите.

Много хубаво, но съгласно Европейското законодателство преминаването на граница с цел получаване на политическо убежище е законно...

Едно време тези от който нищо не става , ставаха военни или милиционери . Благодарение на тогавашните устави и заплахата от военен съд , тези хора ползваха седем до дванадесет процента от капацитета си . След падането на Берлинската стена и последващите промени , тези със седем и по-нисък коефициент си останаха милиционери но поради прекаленият наплив от желаещи много от тях се преквалифицираха в охранители . Останала та част от този котнингент станаха "политици" , ще кажете нищо ново още Алеко е регистрирал подобна тенденция и ще бъдете прави . Притеснително то в случея е че с лека ръка пренебрегваме стотици години еволюция , години през който кадърните създават блага , променят изцяло мирогледа ни , скъсяват драстично разстоянията между хората и изцяло променят начина ни на живот . Но тези 7 / 12% стоят непоклатими на пук на всички те тези събития случващи се във времето , а на тези които на практика определят жизненият ни статус въопще не им пука .

Аз пък имам приятели бивши военни и те направиха фирми, в т.ч. в ИТ сектора, станаха учители в техникуми и т.н. Не слагай всички в един кюп и не съди по себе си. По алеково време офицерите са били действителен интелектуален елит. Не знам дали си виждал ръкопис на офицери от царско време. Само красивия почерк е достатъчен за да схванеш какви хора са били. Учили са и краснопис, а не като сега всеки да пише с негова си собствена латинска азбука собствения си български и особено пък мекащия мазнишки новософийски диалект т.е. това , което младите мислят, че е книжовен език. Толкова сме тъпи и неграмотни вече, че куцо и сакато минава за елит.

Не е ясно какво искаш да кажеш. Даваш някакви проценти, делиш хората. Но ти самият си извън всякакви класации, защото толкова тъпотия и скудоумие са рядкост.

Ако има някой от пишещите служил по-комунзма в гранични войски да си пази фотосите. Те вече са хит

Пак изпълзяха разни оптимисти, тъкмо бяха млъкнали след Кьолн, ама ей ги на - позагладили перушината след срещата с реалността, качили се на стобора и пак кудкудякат и пишат мнения как ние сме ганьовци (сигурно те се мислят за непризнати гении)...Либерастите упорито отазват да тълкуват факта - защо бежанци са само млади мъже, в боеспособна възраст? Жени, деца, старци нямат ли нужда от хуманитална помощ? Това не са бежанци, това са завоеватели.

И що само тея три държави?.Доколкото помня от уроците по география и трите нямат нито морски, нито сухоземни граници с местата откъдето идват "орките".Уффф забравих едната ги покани на гости чрез канцлера си, а другите две са транзитна спирка към същата :).

Ангела Меркел каза, че Германия няма да затваря границите си. Меркел е това за Европейския съюз и Германия, което Горбачов за СССР...Изводите за вас кого обслужва..

И като продължа по аналогия от теб, Горбачов се спаси в държавата, чиито интереси защитаваше. Меркел ще е след известно време в щатите, защото там ще се чувства защитена да харчи спечеленото на наш (европейски) гръб... НО!!! Ние оставаме в Европа и ще трябва да се справим с последиците. Поне дедетилетие или две ще минат докато континента се отърси от наследството на тая отрепка и нейните сподвижници-сателити като Юнкер, Оланд и останалите гей боклуци.

Смях в залата. Строг контрол на гръцко-македонската граница? Човек би си помислил, че това е входна граница на ЕС, а не изходна. И защо лудата баба мисли, че може да заповядва на Македония? На мързеливите гърчоля може, те поне са в ЕС и просят пари, но Македония?

Още срещи и лозунги без дела, нищо ново. Какъв е смисъла на тези срещи? Поне вече не събират цялата некомпетентна пасмина....

Аз това му харесвам на Ганьовеца - колкото и да критикува Запада, накрая ще си прати децата там да учат, пък ако могат и да останат .... Поне от хубаво разбира...

Дано немаш женско, че кат го пратиш по западу ша има да го барат по подлезите....

В случая ти си най големият Ганьо. Ако беше живял поне малко на "Запад" щеше да разбереш, че хубавото се постига с много труд и постоянен граждански контрол. Като членове на ЕС критиките в случая са оправдани и нямат нищо общо с това кой къде живее.

Абе, бабко сбръчкана, ти луда ли си или да?!? В момента Европа е управлявана от хора, които буквално не знаят какво правят!!!

не искам некадърници да ме управляват. в момента са само такива. тъпи тикви.

От теб по-голема нема, да знаеш.

Ако тия от малоумния съюз отидат да питат един овчар с начално образование как да не идват овце от други стада при неговото, той веднага ще им отговори - като се направи ограда.

Тази я хвана олигофренията. Все едно и също повтаря и идея няма за промяна. Време е немците да се стегнат, но им е нужен водач а не либерален "плямпач"!