Германия ни върна шофьор, убил двама на пътя

Шест години и половина затвор ще трябва да изтърпи Ангел Чавдаров, който беше екстрадиран от Германия по искане на Пловдивския апелативен съд.

Обратно в новината

Коментари - Германия ни върна шофьор, убил двама на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по пътищата трябва да има чистачи ЗИЛ-151 с предна навесна система за лебедка,КАМАЗ,ако трябва и БЕЛАЗ....колите ще излизат кабрио...

А аз мислех, че са ни върнали турчина, който прептрепа двамата мотористи и след това избяга и той в Германия.

ВКС ще приспадне ли от присъдата му престоя в Германия?

Да погледнем и от другата страна. Качили се неговите аверчета, виждат го как се е насвяткал/опил, а може и да са му припявали 'Черен влак се композира' и т.н. Не го оправдавам, но ако бяха мъже и приятели на място щяха да го настанят някъде да се наспи. Бог да ги прости...

И за кво ни е? Ние тук такива си имаме, с булдозер да ги ринеш.

Тази дребна рибка вече е заловена, ами едрите шарани кога?? Или вие тях не ги търсите, защото вие им съдействахте да напуснат страната??

Хубаво са го върнали. Сега някой да върне и турчето, дето затри семейството мотористи. И Галевите да ги върнат също. Или искането ми е твърде неполиткоректно?

Бягайте от тази държава, хора, ако си цените живота.

Тук да си дойде да си го пуснем, да си живее живота човека! тия там нямат правосъдие!

Споко, щом съдията вземе дължимото ( кеш ) пак ще го пуснат

d4

к,ъв ангел е тоя тъмнозелен??

А Германия кога ще ни върне турчина, който затри семейство мотористи и после духна от БГ, след като малоумния български съд го пусна под домашен арест....?

А нали имаше един турчин живеещ в Германия, зето беше обил едни мотористи по пътя за Калотина??? Турчина беше избягал какво стана с него??? Помните ли случея?

Тоя капут след като е избягал вместо 6.5 години що не му дадат двойна присъда ейтака за назидание на другите бягащи , щото това ако беше в бяла държава тоя щеше да има две доживотни присъди а не 6 години.

Смешна (направо тъжна) присъда - двойно убийство без книжка - 6 г.