Възпоменание в Германия за жертвите на катастрофата

Германия ще се опита да покаже национално единство днес при възпоменанието заедно с опечалените близки на жертвите на самолетната катастрофа над Алпите.

Обратно в новината

Коментари - Възпоменание в Германия за жертвите на катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре е да са обединени защото макар да не разбират Щатите им обявиха война... и на тях, и на Франция, и на Русия и на всички които се опитват да се освободят от американския гнет и диктат. Ще ми се правят на свободни и ще участват в Мински формати?! Бой по главата на двете събуждащи се държави! Американците от 90-те години се хвалят с постиженията си с безпилотно управление на самолети в това число и прословутите им дронове. Факт е, че Боингите могат да ги управляват дистанционно и дори да отрязват достъпа на пилотите на борда. С Еърбъсите им е малко по-сложно, ама и там са намерили вече чалъми за хакване. Не ви ли се струва, че напоследък зачестиха загадъчните авиокатастрофи? Не е случайно. Пилота бил самоубиец? Да бе, колкото и убиеца на Джон Ленън беше психопат... Хипнозата е страшно оръжие.

Те проправиха пътя са самоубийства на пилоти чрез пътнически самолети натъпкани с хора и багаж! Браво Германия! Браво Европа! Браво западна цивилизация!

Днешните германци са толерастки и пацифистки пачи! Нямат нищо общо с тези от първата половина на ХХ век. И като такива ,те нямат бъдеще!

TIREX

а оня самолет дето го свалиха фашистите в украйна? как пък не показаха нито 1 познат,приятел, роднина на холандските жертви!?

БЕЗСМИСЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ...

Най кръвожадната нация-германската убила планово милиони(+Деца и Жени) ще почете паметта на загиналите в Украйна от фашистите-бандеровци!

Я кажи СССР колко милиона изби???

Разлика от небето до замята. Едните го правят за 3 г. , я си представи ако имаха 45 ??

Щом и германците взеха да откачат значи този див капитализъм става опасен за хората... Неслучайно пилотите им всеки месец стачкуват за социални права- просто при пилотите социалните права са свързани и със сигурността на много други хора...

Хайде цирка започва...на чужд гръб!!!

...Германия ще се опита да покаже национално единство... --- Има и невъзможни неща: - Единна Германия - Единна Европа - Мъж да забременее и т.н. Но някои неуморно и непрестанно се опитват да ги правят! Защо ли, А?

Показването на единство е добре, но непоказването на почит на 9 май е предателство спрямо милионите загинали от фашистите.

Никакво възпоменание не може да утеши близките на загиналите от зверския начин,по който беше напра- вен.Германнеца винаги ще си остане нацист./справка концлагерите/

А лагерите на СССР, къде ги слагаме.

Ами в България ?

Винаги, когато се е налагало, германците са показвали, че са единни. За разлика от други.

И нека освен възпоменание, германците да се замислят какво е толкова дълбоко сбъркано във софтуера на сънародниците им.

Чичо,чичо...може ли да ми обясниш как един компютър със ,,сбъркан,, софтуер функционира перфектно,а нашия постоянно ,,забива,, ?? Ако не знаеш ще ти кажа-в нашия има много червени вирусчета , така както и в твоята глава!!И проблема е , че много български кратуни са заразени с тоя вирус и за него няма антивирусна програма...Единственото което трябва да се направи в такъв случай е - ФОРМАТИРАНЕ...ако знаеш какво значи...Та това е!

Сбъркани са кратуните на нихилистите, пиленце. Изгради си самочувствие и изкорени от главичката си погрешната идея, че западняците са по-по-най, а ние сме най-най-зле.

Само за пояснение, не става въпрос че всичко е сбъркано на германците - напротив. Но това което не е наред е ужасяващо и му е нужна тотална преработка.