Захарова отвърна на обвиненията на Шефер

Официалният представител на руското външно министерство М. Захарова отговори на германските обвинения, че разпространява лъжлива информация по адрес на Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Захарова отвърна на обвиненията на Шефер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЯ БОРИСОВ СПА ЛИ ДО СЕГА ТОВА ДА НЕ ТИЕ ЛЕЛЯ МАРА ОТ БАНКЯ БЕ... ТАЗИ ЖЕНА И ПОСЛЕДНА ДА Е ПРИ ГЛАСУВАНЕТО Е ЕТАЛОН МЯРКА ЗАЩОТО Е В ПЪРВАТА ДЕСЯТКА НА СВЕТА А АКО НЕ ЗНАЕШ СЕГА КАВА Е ПРОЧЕТИ ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА ЮНЕСКО.. ТАЯ НЕЩАСТНИЦА КРИСТАЛИНА Е ЕДНА ОТ МНОГОТО !

Руснаците са царе на лъжите и манипулациите.Той всъщност Путин това е работил цял живот.

меркел Не е патологичен лъжец, популист, диктатор и манипулатор, както и любимците й, която тя е събрала около себе си... те никак не падат по-долу или в страни от нея. Но Фактите говорят точно обратното на горните твърдения. Тук и там някъде има същата една такава госпожа-другарка, която изменя коментарите до пълното им обезобразяване и извърта нещата така, че да изкриви Фактите докато натъкми нещата по свой образ и безподобие. Ама не става то така. На лъжата краката са къси, това поне трябва да е известно дори на физиците от гдр.

А "портретът от стенатааа само ме следиии... :-))) Ей, да бяхте толкова акуратни и бързи в новините си, колкото в цензурата - цена нямаше да имате! :-))) . Последният коментар тук бе от 19:16. Още не бях дописал точката на предния ми коментар в 21:59 и той бе цензуриран, заради Факти, демокрацийка, викате, начи... от меркел ли ги учите тия хаирсъзщини, или от dw? :-)))

Нещо не ми е много ясно. Нали се твърди, че Бокова даже и пета пак има голям шанс, защото отговаря и на двата искани в момента критерии: 1. Жена. 2. От Източна Европа. Ще бъде много странно точно на финала, когато е почти спечелила Борисов да се откаже от нея.

Дааа! И да потвърдим отново поговорката,,От два стола та на земята,,!!

Трудно ми е да повярвам, че Германия ще съгласува подкрепата за кандидат ген. сек. на ООН точно с Русия. Декларацията на Захарчова е дискретна подкрепа за др. Бокова, която явно е потомствена болшевичка и като такава верна на СССР или това, което е останало от него.

Лимбо, ами ако Германия е искала наистина да подкрепи по средата на състезанието друг български кандидат, то тя трябва да съгласува това така или иначе с Русия, защото Русия има право на вето. Какъв смисъл да се захващаш с някаква интрига, ако тя предварително е обречена на неуспех?

Без подкрепата на Русия България загива. Например при подписването на Парижкия мирен договор в края на ВСВ, ако не беше подкрепата на Русия за България Запада щеше да измести гръцката граница на 30 км от Пловдив и щеше да ни сполети национална катастрофа подобна на тази в края на ПСВ когато Запада ни откъсна Беломорска Тракия.

Кой некадърник те е учил на история, бе? Единствената страна от Атантата, на коята България не е обявила война и запазва дипломатически отношения през цялата ВСВ е СССР, въпреки непрекъснатите намеси във вътрешните работи ни. И точно тази "братска" държава нахлува и окупира цялата ни територия. Това дето го пишеш са коминтерновски измишльотини, на които и дядо ти не е вярвал. Може ли да си толкова прост?

Първо вие научете историята. По време на ВСВ СССР/ сега правоприемник е Русия/ е участвала в антихитлеристка коалиция а не в Антанта в която са участвали и САЩ, Великобритания,Франция. По решение на тази антихитлеристка коалиция СССР обявява война на България, но военни действия не са се водили на нашата територия, тъй като народа посреща Червената армия като освободителка от фашизма. Това всичко е документирано и има снимки, филми и е описано във вестниците.

Има толкова хубави рускини...

Отивай в статия "Борисов: От Благоевград до Бургас караш само по магистрала", там може да се любуваш на комунистическа внучка Л. Павлова или учителка по руски Фандъкова.

а аз не зная тая която е за ген.секретар на ООН НО ЗНАЯ ПОЛИТИКАТА НА НЯКОЙ СИ ПАЗАЧ НА КОЛИ (И чиста подстилка на хамерлъка )и мога да допусна че тая ще е против разума си !за сега имаше един горе долу нормален -КОФИ АНАНТ-ОСТАНАЛИТЕ БЯХА ПРОХАМЕРСКИ - ТЕЗИ КОИТО искад да завладеят планета и да я превратът в своя колония (на хамерските кланове

Иване ,Иване да те такова който те хване..ха.ха Ами България е ПРОХАМЕРСКа още от 1989г.... Пить надо менше ,Иване!!!!

аз имам неопровержимо доказателство, че Путкин не е гей, ама за сега ще си го пазя в тайна и няма да ви го кажа.

Тогава заври си го там, където слънце не те огрява

и кога го пробва това гейоглупача

Добре де,можели една говорителка или чистачка в Кремъл да представлява руската държава..ха.ха Тази използва момента че Путин е на риболов с Медведев и се вживява като Екатерина Велика... ама Катето Велика е София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст ,не някоя си "наташка"..ха.ха

Де да бяха на нивото на тая "чистачка" Тетка, КриСталинка, Кукуневата, Шматката, Свинетката, МенТата и другите квачки от курника на Баце, па и сАмият той...

Е не може всички да са като Псаки-)

Тая не само, че е много грозна, ама и постоянно си отваря устата, въпреки че никой не я пита.

Ти сигурно си почитател на красотата на Пръмова и Бъчварова?

Тези вещици са ненадминати по "красота" и глупотия.

Често го лапа...езика си,имам предвид...

Не виждам защо привържениците на двата лагера (Русия,Германия) се радват толкова на своя кандидат и плюят чуждия, като от цялата статия се разбира , че въпросните кандидати ( + родните т.н. политици ) са пълни марионетки на чужди държави и ще защитават чужди интереси (освен личните си, разбира се). То си е така от над 25 години , всички властимащи алчно изгризват каквото могат и изпълняват поръчки с цел да се пооблажат и да останат още по-дълго на власт. Страната , икономиката и народа са оставени на самоход и оцеляване кой както може. Държавата е инструмент за създаване на зависимост , трупане на облаги за чиновниците и поддържане на статуквото.

Как няма да е на пето място като всички останали страни работят за избирането на техния кандидат и срещу другите а само ние сме срещу нашия и подкрепяме всички останали.

Чуждопоклонството винаги е било наш национален спорт.

само гробове копаете в калната си кочина.

К'ъв "Фройд" си ти бе, Тъпунгер?!... Я си смени ник-а, че ставаш все по-смешен!...

До кога,ще я показвате,бе?!

Браво Мария Захариева! Поздрави и на Владимир Путин!

Ако отидеш в някоя статия за България, например "Борисов: От Благоевград до Бургас караш само по магистрала", там може да се любуваш на комунистическата внучка Л. Павлова или учителка по руски Фандъкова.

каква връзка има едното с другото ... поредния руски булшит

Вече 26 години Западът си играе с България както си иска. Вече 26 години нашите управници се надпреварват кой по-силно да вреди на всичко българско. Ето и сега: Еврогейският съюз в лицето на Меркел и Юнкер са натиснали нашия със зеленчуковото име да смени Бокова с Георгиева. Той обаче се опитва да хитрува - дава срок на Бокова от пето да отиде на първо или второ място (като че ли това зависи от нея). Тогава Борисов щял да посочи Георгиева. Какво ще се случи? Разбира се, че Бокова няма да отиде на първо или второ място. Тогава индивидът със зеленчуковото име ще посочи Георгиева, която НИКОГА няма да бъде подкрепена от Русия. Накрая и двете българки ще пропаднат. И България отново, както винаги, ще загуби престиж и лице пред света. А оня със зеленчуковото име ще получи потупване по рамото, което ще бъде и възнаградено обилно, и ще почне да се сочи в огледалото и да вика: Булгар! Виждам пред себе си Господа! Отврат.

Я стига тъпи пропаганди! 26 години сме си на тоя хал защоно Държавна Сигурност продължава да си прави каквото иска! Да, ама не! Иска ѝ се да смятаме, че западът ни дърпал конците! Е, наясно сме, че това е долнопробна лъжа и цели да укрие истинските кукловоди! ТЕ СА В КРЕМЪЛ!

...... този път на Кремъл му е ред да определи кой да е Генсек на ООН.

Човече, бЕгай си пий хапчетата! ВЕДНАГА! Апропо, сещам се за едно положително нещо при соц-а: Такива истерици, ненормалници и шизофреници, като теб ги прибираха веднага в лудницата, където им е мястото...:-D

Опитите да се повлияе на суверенните решения на страните при издигането на свои кандидати за поста генерален секретар на ООН са неприемливи и съобщенията в българската преса, че Русия би могла да подкрепи подобни действия, са лъжа, каза тогава Захарова...........................А ДНЕС Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров е поканил на разговор посланика на България в Москва Бойко Коцев.Съобщението за разговора идва след като през уикенда стана ясно, че се обсъжда евентуалната замяна на българския кандидат за генерален секретар на ООН Ирина Бокова или издигане на втора номинация на еврокомисаря Кристалина Георгиева.ХА ИДИ ВЯРВАЙ НА РУСКИТЕ ПУБЛИКАЦИИ.

Гаче си им светил или Лавров лично ти се отчита, а?

..... че са привикали Бойко Коцев за да му заявят, че няма да ни огрее с друг кандидат. Да си правим сметката, защото от втория до шестия са само хора на Москва.

Още отначало беше ясно че Бокова няма шанс , Жалко за парите дадени за участие и реклама !

Така де! За това, долу в Ада, до казана дето врат българите дори няма демон, който да следи някой да не избяга, защото ако все пак се намери такъв смелчага, другите "родолюбци" веднага го издърпват за краката обратно във врящата "супа"... Бъдете сигурни, че България ще е първата държава, която ще се отметне от собствения си кандидат... Толкова по въпроса за честта, достойнството и самочувствието българско!... Важното е мръсните ни политици да се наиграят, мислейки си че са по-по-най... Точно, като селска мутра-тарикат, която се опитва да изпревари всички чакащи автомобили на опашката пред светофара!

Глупак ! Ако ще 6 милиона българи да се молеха всеки ден пак нямаше да е Бокова , него решаваме Ние или Б.Б. А ЦРУ и КГБ !

Бедни ми комплексарю, отново не си вникнал в написаното, но това е нормално за твоя скромен умствен капацитет... Ти си типичният представител на тези, които описвам във врящия казан... А впрочем, ГЛУПАК е онзи, който виждаш всеки път, когато се погледнеш в огледалото, смешнико... Но ти май си го знаеш, нали си "Фройд", макар едва ли знаеш, кой е той всъщност... Обърка ли се вече - няма страшно! Ходи бери гъби, по безопасно е! ;-D

...Наско Сираков: Българите сме лоши хора... Какво повече може да се добави...!? За 25-26 години доведоха милата ни родина до тотален разпад!? То не бяха доноси...не бе чудо...Евгени Михайлов,Методи Андреев и т.н. да не ги изреждаме всичките "демократи"... ОТВРЪТ... Правителството е предложило българския представител....и цялата държава с всички средства...трябва да лобира за уникалния шанс.българка да оглави Обединените Нации....а то какво става...!? "Който копае гроб...сам пада в него"!!!

Браво на Захарова. Както винаги точно в целта. Надявам се, че изпадналите германци този път няма да се излагат повече ,и ще си замъчат. Видяхме кой лъже.

значи с много думи не казва нищи - къде и какви са неопровержимите доказателства, това не стана ясно? има ги, ама засега няма да ви ги давам, хехе

Да пуснат записания разговор и готово. Аз съм сигурен , че е записан

Сигурно записа е на китайците,нали бяха домакини . Но и да го пуснат Шмеркел няма да се засрами,тя е от една порода с нашите.

определено колйо тъпото става за генерален секретар на оон след 20 ноември издигаме него ясно ли е на всички

настамнет, настамнет, настамнет!!! в русия това стана нещо като крилата дума, използвана от самите руснаци, когато не вярват на политиците си. та и сега- "ние сме руснаци и не лъжем...хм...нииикогааа"...

..... ти за баба Меркел ли говориш?

Ако не беше дългогодишната работа на Бокова в организацията, дали щяха на неин гръб да се опитват да пробутват Сталинка, неуспешно номинираната за президент на България

С два перхидролирани косъма и особен блясък в очите! Дали пие много водка не знам, но като пияна все срещу господин Плевнелиев се изказва. С това съм я запомнил!

Защо бе?! Плевнята да не ти е гадже, защото този несретник, не само Бокова не го харесва... Всъщност, няма нормален човек, който да го харесва... Смешльо! Такъв продажен дебил НИКОГА не сме имали за държавен глава!

Таз Захарова колко плюе и лъже срещу България , не е истина! Такова злобно същество ,от къде се взе?!

би ли я цитирал?

Русия разкритикува Плевнелиев (видео) 19 Ноември 2015 15:03 Русия разкритикува Плевнелиев (видео) /КРОСС/ Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова разкритикува твърденията на президента Росен Плевнелиев, че руски самолети са нарушавали въздушното пространство на България.

И каква е по-точно лъжата ?

когато има заподозрени в лъжа и отсъства уса, то значи е европата

Като нищо може да предизвикаме световна война! Захарова твърди, че се позовава на български медии. Като знам колко истински журналисти се подвизават из нашите СМИ, не е чудно някой умник да е написал нещо непроверено, без да се сети, че сериозните хора не пропускат нито една новина и четат всичко.

От поне 2 години насам, всички изказвания на Путин, Лавров, Медведев, Марийчето и т.н. са само за вътрешна руска употреба. Никой вече не вярва на тези патологични лъжци.

Ако ти си никой - така е!

Тая просто овца защо не вземе да млъкне, тя легендарна стана с неподготвените си изказвания.

Други аргументи имаш ли?!

Миче, Внимавай с гробищата, че навремето СССР беше гробокопач на капитализма, пък се гътна в приготвения гроб.

Германците се излагат асъл като "изпаднали германци"! Човек в кенефа да отиде и пуска запис, а те се чудят дали ще ги запишат руснаците като им правят мурафети! Аматьори , ама аматьори! Пуснете им записа - да си опреснят паметта!

"Всеки опит да се повлияе на България е неприемлив"- твърди другарката Захарова, а в същото време викат българския посланик в Москва да обсъдят ситуацията около българската/разбирай кремълската/кандидатура. Всъщност, всичко казано или сторено след първата лъжа е само загуба за Москва и другарката Захарова напразно се поти.

много ясно, че ще го викат, след като предизвикваме международен скандал!!!

.... та да му каже хич да не се и надява на това, дето баба Меркел ни лъже.

оон се дискредитира още 1993 при геноцида в уганда, когато им е било много добре известно какво се случва и не са вземали нарочно мерки цели 9 месеца докато там са избити 800 хил човека, да не говорим че в украина въобще не забелязаха че имаше преврат и че украинската армия обстрелва мирни жители, но видяха не се знае от къде че руската армия нападнала украина, оон е отживелица и е подвластно на същите жидове както и банките и повечето западни страни , не чакаме от тях справедливост

Бокова е еврейка. Затова са калташките номера, а ла "Окончателно решение".

Ти, когато аргументите ти срещу даден човек свършат,го обявяваш за евреин.

Тази Захарова много тъпа!!! Вчера:"Неотдавна по време на срещата на Г-20 в Ханчжоу, германският канцлер се опита да говори с руските лидери относно възможната руска подкрепа за друг страничен кандидат от България, а не за издигнатия официално", каза Захарова, цитирана от ТАСС и БГНЕС.". Днес - българските медии си го измислили????

Не - просто днес ти се свърши ракия и ти си включи нелевизор

Очевидно Бокова е аут. Лоша новина за господарите на Мичето от снимката.

То па като че ли има някаква разлика между Сталинка и Боковица!

Разлика трябва да има, щом Русия открито подкрепя Бокова и е против Георгиева.

Кристалина никога не може да бъде избран за шеф на ООН,по причина,че нито Русия,нито Китай ще гласуват за нея.Ако не ти е ясно ООН се управлява от съвета за сигурност - Русия,Сащ,Китай,Франция и Англия.Германия и Меркел са НИКОЙ в ООН.

кво значение има какво казва Германия -държава чиито глас и влияние в световната общност /ООН/ е равен на този на Панама.

А знаеш ли, че сегашната руска държава никога не е била приемана за член на ООН? И ако не бяха ръждясалите и ракети, никой за нищо нямаше да я пита!

ако не бяха ръждясалите им пушки и въшливите им шинели ти сега щеше да си резак и да се дупиш на байряма а майка ти щеше да е с шалвари

Няма ли кой да ти напише друга опорна точка, че тази я четем вече няколко пъти???

Хайде напъни си още малко промитите гънки и се замисли защо е така? "ръждясалите ракети" са си свършили работата когато е трябвало. Германците да си траят защото просто нямат думата да се обаждат. Ние като имаме един самолет на кръст пита ли ни някой нещо? Само се заповядва. А преди ни питаха.

абе никога не била приемана за член на ООН- е как да еприемана като тя е един от създателите и управляващите ООН.Така е било така и ще бъде независимо от друго.И не е заради ракети а заради безброй факти и обстоятелства които ти няма как да разбереш.

Подозирам, че тиквата е на дъното на тоя скандал.

Иринка, ако не я направят Генерален секретар на ООООО>>>НЕТО, свалям си доверието. Ша ходи да ни излага, нас евреите, я. НИЕ ВИНАГИ СМЕ НАМБЪР УАН -NUMBER ONE.

Най-важното е, че руснаците дълбоко вярват във всички лъжи на Путин и неговите хора. Няма значение какво ще изръсят на ватата: днес ние НЯМА да забравим оня летец, утре сме братя на турците. Поради което на Захарова и е все едно какви ще ги бълва. Руснаците и вярват, за другите и е все тая

досега лъжите са само на запад -като почнеш от ядрените химически и бла бал оръжия Садам, като минеш през лъжите за взривените кули в Н.Йорк и стигенш до олигофренските полудиоти -либералтравестити които всеки ден те хранят с човешките права и евроатлантическите демократични ценности на олигархичната им клептомания управляваща запада.

Никога никой не е твърдял, че Саддам има ядрени оръжия; а химическите ги скри в Сирия. Ползва ги престъпникът Асад, наскоро пак в Алепо.

Лудите крави блеят Бе-е-е-е-е-е-е-е-геец!!! Способна краварска БГ проститутка. Вече и регистрирана в отделението за венерически заболявания и ветеринара, който и оформя документите за екарисажа.

Отдавна и подозирам Меркел в подли лъжи. Помните ли там тая работа с Хот Спотовете на Тиквата? Каза по телевизията че Тиквата била предложила...после Тиквун каза че станала неква грешка и не било точно така. Са верно че Тиквата кат ти каже "Добро утро" трябва да провериш дали слънцето е изгряло, но и старата лисица Меркел не е света вода ненапита!

Германците стават все по-жалки, и те като сащ-исаните удариха дъното...

А защо се съмняваш, че са еднакви? Германия от края на войната през 1945 продължава да си е окупирана държава! Е, с някои "привилегии", но всъщност там НИЩО не се прави преди да се "съгласува" с големия брат!

Да Знаещ така е Германия е съвсем зависима от сащ, за инфо " Канцлер акт" от 1949г.

Някой съмнява ли се, че има запис на разговора между Меркел и Путин или някой от подчинените му? Мисля, че Шефер не се съмнява.

Всичко е записано :-) За 5 мин се качва в ютюб ще го чуем, така както чухме "великите демократи" да псуват европа и да определят кой ще спечели "демократичните" избори в Украйна :-)