Двама германски полицаи са ранени в сблъсък с неонацист

Двама полицаи бяха ранени вчера при при стрелба, започната от член на неонацистко движение, който оказал съпротива при извеждане от дома му, съобщи полицията.

Обратно в новината

Коментари - Двама германски полицаи са ранени в сблъсък с неонацист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

асам балгарче под 500 години робсво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

помислете за балгаря не за чужди даряви коийо грм не мислят за балгарският народ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БЕ ПСЕТА НЕШТАСНИ факайте се що мислите э Чубдите проблеми Не эа вШите иэнСилени педЛи криви

Тази политика на Меркел към бежанците ще докара всякакви екстремисти. Това е само началото.Трябва незабавно смяна на Меркел и нов курс на политиката.

Същите аргументи са използвали и гражданите !!!

ТОЙ беше прав...!!! Да...!!! ----------- ТОЙ - Шикългрубер

Бързата промяна на етническия състав и изземването на жизненото пространство на европейците със сигурност ще доведе до гражданска война. Въпрос на време. Всичко това може да бъде избегнато, ако мюсюлманите бъдат изведени извън Европа до последния получовек

Лъжат - терорист е!

Този мургав Адриан с това средиземноморско излъчване е по-скоро някакъв особняк, от колкото сериозен политически играч. За съжаление либерастката пропаганда умело използва различни чешити и полезни идиоти, за да компрометира нормалната консервативна идея.

поощряват неонацистите в Украина, от ръцете на които са загинали и били осакатени хиляди хора, в това число и малки деца в Донбас, на германците им се връща от неонацистите у дома им. Идва Видов ден, идва.

Леле...

Сто полицаи за задържане на победител в конкурс за красота. А на площада в Нойесяр нито един да защити мацките от сексуални нападения. Евала, германците знаят защо плащат 50% данък върху доходите. Тяхната полюция "пази" по-добре и от нашата!

Това движение не е ли ХАМБУРГЕР?

Модерните държави много ги бива да пратят 100 полицая да изведат един човек, ама ако е да опазят жените по улиците на Кьолн никакви ги няма ами и прикриват доклади за сексуално насилие

Ислямизъм или неонацизъм - изберете сами!

Залагам на националсоциализма.

Този господин греши , не е трети Рейх , а окупация до 2049 година , затова върви вълна от мюсюлмани за да измени състава на Германия в етност и религия , наказание от Американските чифути и има и Канцелер Акт !!!!

Време и в България да се появи такава Партия за защита на Българските граждани от Управляващите Партии и Беззаконията на Данъчни и Банки ! Много от Българските граждани са готови да защитят границите на България от прииждащите тълпи Пришълци и либералното отношение на някой от силовите ведомства ! Еврогейските Подлоги в България със своето бездействие или действия подпомагат преминаването на нарошители на Българската граница , което е противозаконно !

Първо трябва да защитиме България от кремълските бейове ......

драги ХХ, що ще рече "нарошители"?