Доживотен затвор за германски медик за убийство на пациенти

Бивш медицински работник беше осъден в Германия на доживотен затвор за убийството на двама пациенти, но е заподозрян в още десетки убийства.

Обратно в новината

Коментари - Доживотен затвор за германски медик за убийство на пациенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв доживотен затвор! Нали ЕС е срещу това. Та даже ни съдят по такива обвинения.

В нашата страна и медиите цари страшно преклонение пред Германия, там всичко е хубаво, чисто, хората са приятни, усмихнати. Болниците им са чудесни, да ти е кеф да идеш в тях. А виж ти какви убийци се въртят по тях, масови убийства. Колко ли още има да се разрови за прехвалените им болници и не само за тях?

болниците им наистина са на светлинни години пред нашите, казва ти го лекар хирург, който работи там. Знаеш ли колко осакатени българи от бг лекарите идват при рутинни операции идват тук и търсят помощ.

Знаем много добре как работят в Германия хирурзите. На едно прекрасно българско девойче в България му казаха, че трябва да му отрежат крака, за да го спасят от рак. В Германия му обещаха, че срещу сума от порядъка на 200 000 евро, ще го спасят, без да режат крака. Събраха се парите от добри хора и девойчето замина за Германия - взеха му паричките, отрязаха му крака и го изпратиха да си ходи в България. Това е.

Духът на д-р Менгеле е жив.

тиквата оби 7мил .българи и никога няма да бъде съден за това, тия там съдели за 100.... чудни истории, никаква логика или съм зле с математиките?

Извън темата е,но да "Обивате" както и вашия "колега,който псува ЕС..? Не предпочитате ли да "Убивате".

дирчето не дава да се "убива" тук, не забравяите това !

Е, къде е сега милата ни вицепрезидентка та да се изходи по темата - не заслужава ли такъв изверг незабавно изпълнение на смъртна присъда?! Или да е макс. "до живот с право на помилване", за да има шанс да се поправи и да се реинтегрира в обществото, а г-жо Попова?

всеки народ, всеки град, всяка държава за съжаление си има своите садисти. за какво служи да се правят генерално грозни и отвратителни заключения за цяла германия и хората в нея не мога да разбера. не е много умно. жалко за погубените хора и дано този изверг си поличи заслуженото от правосъдието. а иначе има кои да ни съди!

германците са много добри в тази област, преди няколко десетилетия- с газови камери, сега- с инджекции...кръвта вода не става наистина ;)

Не става, наистина и ти си най-доброто доказателство!!! Но да знаеш - и водата кръв не става!!!

А у нас кога осъден медик? Много от нашите знахари съвсем целенасочено и преднамерено оставят пациентите си да умрат, или просто тъпо ги обиват с некадърността си.

Наистина да Обиваш с некадърността си е престъпление.

Този човек е съвсем нормален средностатистически европеец. Не трябва да го съдят.

Тука ни трепат на рояци и на никой не му пука!

Грешката му е, че след деянията си не е дошъл в България. Тук след като си плати на неподкупните съдии, щеше да получи присъда два месеца при това условно.

Това немците го могат - доказано... скучно ми е хайде да разпуснем като умъртвяваме други хора...

ало,свободнословещите журналисти!!! къде скрихте новината за доживотния затвор на убиеца на американския снайперист-борец за деКорация по всички земни кълбета????к"во ,от хамериканското посолство не харесаха коментарите ли???????

-не съм видял съществуването на тази новина.. -работя и/или имам акции на дир -съм американско цокало -съм българофоб -съм с друга сексуална ОРИЕНТация -щот не се кефиш.

а,издадоха се ,че са гей двойка....

Коминягите у нас избиха десетки хиляди и пропъдиха зад граница милиони и не само, че няма нито един в затвора, но и са олигарси и политици, които управляват ограбеният и омерзен от тях народ. Германския садист и нищо в сравнение с тези изроди, които погубиха безнаказано българския народ

Де го чукаш, де се пука... Едно баба знае, едно баба бае... Краставицата , краставицата...

Дир явно сериозно са закъсали с рейтинга. Вдигат тока с 20% от юли, 16 милиарда заем гласуван, държавата пред фалит, а в Дир ? От сутринта започнаха с медийните кампании срещу лекари, учители, компютърни специалисти... Заприличват вече на един известен жълтеникав сайт, в който събират гадни новини от цял свят и ги публикуват. Много неприятно е за четене. Това ли е най-голямата новина за България, че някакъв луд в Германия убивал и е осъден? В България колко престъпници остават ненаказани? Защо не пишете за това???

Радвам се, че има прогледнали и мислещи хора като теб. Напълно съм съгласен. Медиите са поръчкови послушни паленца на управляващите престъпници. Има поне 5 парещи и жилещи теми в Бугария-та, те седнали над чужд гроб да ронят сълзи... Подлоги. - милиардите -КТБ -Окаяното състояние на болниците и болничната помощ -окаяното състояние на образованието - и още и още и още Хвърлят пепеляк в очите на наивния и прост български скот.

той е един болен човек - и е само една мъжка медицинска сестра - фелдшер

Важното е да се отвлича вниманието на българския народ от това, какво се случва в България. Разделяй и владей! Това е. Настройват хората едни срещу други и крадат, крадат ...като за последно.

а е прислужник - това не е МЕДИК. Няма ди види никога повече свобода! Това е изключителен случай

Този бледнее в сравнение с тарторите на политическата шайка в България, които за 25 години псевдодемократично управление прокудиха в чужбина милиони и затриха стотици хиляди чрез глад, мизерия, недоимък, беднотия, липса на лекарства, унищожаване на здравеопазването, отровни храни, стрес,, психическо напрежение и всяване на паника...

Нашите се забавляват но ти искат пари за това след забавлението на разположение са компетентни погребални агенции .

Ти си сериозно болен човек. Психично болен. Лекувай се! Имаш крещяща нужда!

Този феномен се нарича "Hero syndrome", има информация в нета за него. Проявява се при хора, които търсят признание/известност, създавайки проблем, който те сами да решат после. Синдромът е описан още по време на Втората световна война. Хора с такъв синдром са медицински лица, пожарникари, полицаи, компютърни специалисти, които в детството си са били пренебрегвани родителите си.

извинявай, ти от кои си?:) и пренебрегвали ли са те като малък? питам, защото ми стана интересно, през WWII какви компютърни специалисти е имало...

Ако и беше мълчал, може би много хора щяха да си мислят, че не си много умен, обаче ти реши д се обадиш и сега вече никой не се съмнява в това.

Извинявай, но на теб четене с разбиране хич не ти се отдава.

правилно, това си е дягноза. скоро четох за друг подобен случаи с медицинска сестра която го е правила със собствените си деца. накрая обаче те са загинали, не е могла да ги спаси, уви.

Прочетох заглавието "Медик осъден до живот" и сърцето ми трепна... Отворих статията и гледам - то било в Германия, бе, не в с. Герман... И се успокоих за българската бяла мафия - нея никога никой и с нищо няма да я пипне...

1000+

България веднага да прати правителствена комисия за праверка, да се започне наказателна процедура! Вече румънският, чешкият и унгарският президенти подкрепиха идеята!

Deutschland uber alles, Германия, Германия над всичко...

Не сме забравили: "Зиг хайл" и "Хайл Хитлер"...

е значението и от кога съществува? Тарикат, и Левски не е бил още роден 1812 от Август Хоффманн а музиката е била вече композирана. от Хайден A Папагалите повтарят без да го знаят. Значението е "да обичаш Германия повече от всичко" и ние така го правим!

слага минуси а не се УЧИ НА КУЛТУРА И ИСТОРИЯ. И Левски не е бил още роден!

Някой още да е на мнение, че смъртното наказание не трябва да се прилага?

Аз! Със смъртно наказание много леко ще се отърве изрода. Няма по-жестоко мъчение от доживотния затвор, освен ако осъдения не е някъв смахнат, на който му е гот в затвора.