Коментари - Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието | Днес.dir.bg

Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието

Германско проучване показва, че притокът на млади мъже мигранти, главно от мюсюлмански страни, увеличава насилието.

Обратно в новината

Коментари - Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието | Днес.dir.bg

Коментари

Че това беше ясно още като показваха снимки на всички тези орди мъже от Агфанистан,Сирия,Пакистан,Ирак и т.н.. То беше ясно като бял ден,че ще започнат да насилват и изнасилват ... И никой не ги контролираше като идваха!!!Срам за Европа и най-вече Меркел!!!

"Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието" Добро утро! Вкарват в Европа муслими, които от малки се учат на садизъм от корана, вярват в светостта на Мохамед, който е педофил и садист, изповядват ценностите на джихад срещу неверниците и в резултат от това живеят като скотове в собствените си държави и като дойдат при нас налагат и на нас скотския си живот. Естествено, че муслимите са източник на насилие. Само левичарите като Меркел не го разбират, защото виждат в муслимите братя-пролетарии. Където има ислям винаги ще има насилие, война и глад. Ислямът носи само разруха.

Императрицата Екатерина Велика (германка по произход !!!), още преди толкова векове е казала, че,цитирам: "Турция няма място в Европа!". А сега не само турция, но и каква ли не друга паплач е допусната свободно и мирно да нашества. Ужас!

германия, като държава управлявана от третополови политици и защитавана от третополови служби, като приеме истанбулската конвенция и ще се справи за има-нема два месеца! хахахааа...

някой със средно гимназиално да обясни с прости думи що е то "бежанец." На бежанците, без значение кои съчуствувам и нека се помага. Но не знаех, че бежанец днес вече означава много и ужасни неща, предимно застрашаващи сигурносттта на множество невинни хора.

Много учен този бе! Сетил се да направи проучване и да предаде доклад с резултати даже. Като нашите от бан - 12 души стигнаха до извода, че виното е за пиене а не за миене.

Да ги кастрирате!

за намаляване на криминалните прояви на така наречените (млади мъже). за да бъдат интегрирани по добре трябва да бъдат докарани техните жени, деца, майки и бащи, защото тогава щели да се кротнат. За 15 годишното момиче Миа, което беше зверски заклано казват, че нямало да се случи, ако роднините на изверга били в Германия. Това просто е подготовка за пускането на още орки от март натам. Така нареченият Familiennachzug е блокиран до март 2018. В момента имат това право 390.000 млади мюсюлмански мъже. Днес един такъж плачеше по АРД и настояваше, жена му и 6 деца да бъдат пуснати в Германия. 390.000 * 7=2.730.000 нови орки на социални помощи. По средно 1000 евро на месец и орка.

Министерство на Информацията : "Това е фалшива новина и тези, които са я публикували ще бъдат намерени и изпратени в лагер. Данните от статистиката са изфабрикувани от руски хакери. В действителност, престъпленията даже са намалели, а малкото регистрирани са извършени от психично болни, обработени от руски хакери. Само снимката от индийския сериал е истинска. За нея, написалият статията няма да бъде санкциониран.

Да бе?Верно?Неееее ,лъжете най-нагло ,я питайте БХК и тям подобни боклуци ,това е руска пропаганда!

Светът става все по интересен. Държава в която е практика да се крият престъпления, свързани с имигранти, все пак признава, че имало някаква корелация, между престъпността и навлизането в страната на главорези от ИД, както и членове на афганистански наркокартели.

Това е "смекчаващо ситуацията' изследване, действителността е много по-сурова. Става дума само процентите на разкритите престъпления с доказан виновник. Иначе немските полицаи едва смогват да регистрират оплакванията, камо ли да разкриват. В много случаи не се регистрира престъпление, поради невъзможност оплакванията на жертвата да бъдат доказани. И не бързайте да злорадствате: ситуацията в България с нашите, родни, тъмнозелени престъпници не е по-розова. Лошото е, че Германия заприличва на България, вместо обратното.

Интересно какво се очаквали от тези талибани на снимката ?! Те винаги са изкарвали хляба с престъпления без значение дали в Африка или в Европа !

Българските цигани дават своя достоен принос към ситуацията.. .

Сега е време да започнете да каните и тези от 3-тия пол , докато сте още влажни !!!!

А някога германците бяха еталон във всяко едно отношение.

Хубава снимка - Само Германци !!!! Сега им дайте по едно BMW X6 - Като за добре дошли , а те така или иначе вече се чувстват като удома си !!!!

"млади мъже бежанци"

Не ссе оплаквайте , поканихте си ги - Сега им берете гайлето - Заслужавате си го !!! Към източно Европейците се отнасяте като с роби , а тези неграмотни маймуни , ги галите с перце и се грижите нищо да не им липсва , че чак им настроихте и джамии, и само да получават наготово !!!! Ще ви изядат с парцалите , ама нали сте ''демократи'' - На ви сега !!!!! Искате ли да Ви изпратим БХК на помощ ?!

Колко велика може да една нация щом се надява на приток от млади мъже, вместо от приток на млади жени?

Нещо не си разбрал : Това с младите мъже е свързано с Евроценностите !!! Според последните Евродирективи ако искаш жена , значи нещо не си нормален !!!

Ааа, добрутро! ... На ти интеграция и човешки права! Варварите не могат да заживят по другому.

Тия "млади мъже" разбират само от смъртно наказание.

Те и от това не разбират, но поне спира част от неразбралите.

Мога само да кажа ДОБРО УТРО на германското правителство....

СВЕСВАНЕТО НА РАСИТЕ ВОДИ ДО ДЕГРАДАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО- ТАВА Е ОСНОНВИЯТ ИЗВОД В МОДЕРНАТА РАСОВА ТЕОРИА. ДО ТОЗИ ИЗВОД И ДОШЕЛ СЪЗДАТЕЛЯТ И ФРАНЦУЗИН ГРАФ ГАБИНО. МЕРКЕЛ ЗАЛАГА МИНА СЪС ЗАСЪСНИТЕЛ ЗА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ.

то, е ясно :: кастрация, приемане на новата вяра еврогейчик и чак тогава - ама, нали не било демократично!?

ПРОУЧВАНЕ. Явно в Германия трябва да си нобелов лауреат за да проумееш какво става в страната ти.Коне с капаци са тези немци.

Те нали затова емигрират. В техните страни не смеят да докоснат жена преди да са се оженили. А в Германия мислят, че всичко им е позволено. Освен това получават и помощи. Къде го има това в техните страни? Единственото спасение да ги върнат в родните им страни, ако наистина са от там. Защото много са унищожили личните си документи.

Каква интеграция ве немски лоени мозъци?! Вие турците, които си вкарахте за строителни работници преди 50-60 г.не успяхте да интегрирате, а вече четири поколения са от първите, които дойдоха и още не можете, а приказвате глупости за тези новите диваци, че сте щели да интегрирате. Те турците ви десетки години живеят при вас и някои грам немски не знаят все още. Просто не им трябва. Все едно си живеят в Турция. Капсуловали са се. Живеят в турски квартал, турска общност, съседи турци, турски магазини, дюнери, ресторанти и т.н. Говорят само турски и немски изобщо не им трябва. Важат турско-мюсюлмански закони на такива места, все още има убийства на честа и немците са се хванали за главата. На такива места полицаите не влизат, защото няма да излязат. Трябва да са поне 3 коли с полицаи с тежко въоръжение, за да се осмелят да влязат. Положението в Германия никак не е розово, а сега нов таралеж в гащите си вкараха с тези новите. Този таралеж обаче е още по-голям и бодлив. Той ще им изяде главата. Създадоха си мини държави в държавата, които се разрастват и ще ги превземат отвътре. След години германците ще са емигрантите в собствената си държава. Вече никой не иска да става полицай и постоянно п,щат по радиото и вестниците обяви за работа в полицията. Познайте защо!

Какъв хубав сапун става от тях. Катранен

притокът на всякаква измет увеличава уродливостта и унищожава същността на европейската цивилизация!

"Изследване по поръчка на германското правителство" До Германското правителство: -А какво очаквахте, тъпаци.....

Не ви ли стигнаха нашите бежанци?! Гледам снимката - същите са! Преди 30 години се скъсаха, да се пишат политически репресирани, само и само да се докопат до вас. Видяхте се в чудо и какво ли не измислихте, за да ни ги върнете. Сега пак.

Откриха топлата вода.

А бе, това не са ли преоблечени израелци?

Прокълнатите не могат да го докарат на цвят... Тези орки са аватари на жидовете...!!! Дааа...!!!

Ами, ха честито!

Не искам да го кажа,ма ме натискат съучениците: -Тези тъмни демони,са дошли с една единствена цел-да повредят генофонда на белия човек,по поръчка на едни древни паразитиращи племена от близкия изток,и единственото решение е-геноцид! -Не исках да го кажа,но ме заставиха :)

В други новини от същия доклад: - Слънцето изгрява от изток - 2+2 е равно на 4!!!

ОЩЕ ПО-МАСОВО !! СЛЕД КАТО ГЕРМАНЦИТЕ НЕ РАЗБИРАТ , ЧЕ ТЕЗИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ИНТЕГРИРАНИ !!!

Ако си мислиш, че нещо зависи от обикновения германец...

ДА Е ПРЕТЕНЦИОЗЕН КЪМ БИРАТА , МОЖЕ ДА Е ПРЕТЕНЦИОЗЕН И КЪМ ЖИВОТА СИ КАТО ЦЯЛО !

Притокът на млади мъже бежанци увеличава населението.

Умишлено се целеше този ефект,който е постигнат.

papion

Ами интегрирайте ги, подсигурете на всеки кола, къща и 29 девици и не ги питайте за работа и учене на езика! Тъпата Меркел така и не разбра, че те не идват да се интегрират и да и работят, а да си живеят на помощи и да правят золуми. Да ги товари на самолети и обратно в Сирия, Афганистан, и там от където казват, че идват по евтино ще им излезе и престъпността ще намалее.

Като ги гледам тези орки от фотото не може да са от никъде другаде, освен от Пакистан, от Бангладеш или от Индия...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Откритие за Нобелова награда !

"Изследването потвърждава необходимостта от по-големи усилия за интеграцията в Германия, коментира говорителка на министерството на семейството, възрастните хора, жените и младежта." Демек, за да не бъдете изнасилвани, пускайте доброволно.

Ангела Меркел, месец април 2015-та. "Мигрантите ще подобрят възрастовите характерстики на населението" - Кристалина Георгиева. Айде сърбайте си попарата сега.

Жена ти и дъщеря ти да я сърбат. Пък и ти може да кусаш. Виждаш ми се отворен.

Имала е предвид, че мигрантите ще подобрят възрастните чатали на германките. Поне така се е надявала жената...

ще ги интегрирате на куково лято.Тая необразована,изостанала сган и след 1000 години не може да се осъзнае,защото е с друг,ама мноооооооооого различен цивилизационен код.Все едно белия да стане кафяв,кафявияжълт,жълтия черен и обратно.Перефраза.Не се интегрира туй що не е осъзнато.ДНК е много важна,тя идва от космоса.

Тези от снимката са се насилили взаимно, може би докато чакат на опашка за европа.

На позастарелите германски героини от прословутите немски порно-филми от миналия век вече им светят очичките.

Евала на германецо, откри топлата вода!!!!

Нещо което е ясно и без изследвания и проучвания. Цялата тази сган да се изхвърли от Европа.

Коментари - Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието | Днес.dir.bg

Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието

Германско проучване показва, че притокът на млади мъже мигранти, главно от мюсюлмански страни, увеличава насилието.

Обратно в новината

Коментари - Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието | Днес.dir.bg

Коментари

Че това беше ясно още като показваха снимки на всички тези орди мъже от Агфанистан,Сирия,Пакистан,Ирак и т.н.. То беше ясно като бял ден,че ще започнат да насилват и изнасилват ... И никой не ги контролираше като идваха!!!Срам за Европа и най-вече Меркел!!!

"Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието" Добро утро! Вкарват в Европа муслими, които от малки се учат на садизъм от корана, вярват в светостта на Мохамед, който е педофил и садист, изповядват ценностите на джихад срещу неверниците и в резултат от това живеят като скотове в собствените си държави и като дойдат при нас налагат и на нас скотския си живот. Естествено, че муслимите са източник на насилие. Само левичарите като Меркел не го разбират, защото виждат в муслимите братя-пролетарии. Където има ислям винаги ще има насилие, война и глад. Ислямът носи само разруха.

Императрицата Екатерина Велика (германка по произход !!!), още преди толкова векове е казала, че,цитирам: "Турция няма място в Европа!". А сега не само турция, но и каква ли не друга паплач е допусната свободно и мирно да нашества. Ужас!

германия, като държава управлявана от третополови политици и защитавана от третополови служби, като приеме истанбулската конвенция и ще се справи за има-нема два месеца! хахахааа...

някой със средно гимназиално да обясни с прости думи що е то "бежанец." На бежанците, без значение кои съчуствувам и нека се помага. Но не знаех, че бежанец днес вече означава много и ужасни неща, предимно застрашаващи сигурносттта на множество невинни хора.

Много учен този бе! Сетил се да направи проучване и да предаде доклад с резултати даже. Като нашите от бан - 12 души стигнаха до извода, че виното е за пиене а не за миене.

Да ги кастрирате!

за намаляване на криминалните прояви на така наречените (млади мъже). за да бъдат интегрирани по добре трябва да бъдат докарани техните жени, деца, майки и бащи, защото тогава щели да се кротнат. За 15 годишното момиче Миа, което беше зверски заклано казват, че нямало да се случи, ако роднините на изверга били в Германия. Това просто е подготовка за пускането на още орки от март натам. Така нареченият Familiennachzug е блокиран до март 2018. В момента имат това право 390.000 млади мюсюлмански мъже. Днес един такъж плачеше по АРД и настояваше, жена му и 6 деца да бъдат пуснати в Германия. 390.000 * 7=2.730.000 нови орки на социални помощи. По средно 1000 евро на месец и орка.

Министерство на Информацията : "Това е фалшива новина и тези, които са я публикували ще бъдат намерени и изпратени в лагер. Данните от статистиката са изфабрикувани от руски хакери. В действителност, престъпленията даже са намалели, а малкото регистрирани са извършени от психично болни, обработени от руски хакери. Само снимката от индийския сериал е истинска. За нея, написалият статията няма да бъде санкциониран.

Да бе?Верно?Неееее ,лъжете най-нагло ,я питайте БХК и тям подобни боклуци ,това е руска пропаганда!

Светът става все по интересен. Държава в която е практика да се крият престъпления, свързани с имигранти, все пак признава, че имало някаква корелация, между престъпността и навлизането в страната на главорези от ИД, както и членове на афганистански наркокартели.

Това е "смекчаващо ситуацията' изследване, действителността е много по-сурова. Става дума само процентите на разкритите престъпления с доказан виновник. Иначе немските полицаи едва смогват да регистрират оплакванията, камо ли да разкриват. В много случаи не се регистрира престъпление, поради невъзможност оплакванията на жертвата да бъдат доказани. И не бързайте да злорадствате: ситуацията в България с нашите, родни, тъмнозелени престъпници не е по-розова. Лошото е, че Германия заприличва на България, вместо обратното.

Интересно какво се очаквали от тези талибани на снимката ?! Те винаги са изкарвали хляба с престъпления без значение дали в Африка или в Европа !

Българските цигани дават своя достоен принос към ситуацията.. .

Сега е време да започнете да каните и тези от 3-тия пол , докато сте още влажни !!!!

А някога германците бяха еталон във всяко едно отношение.

Хубава снимка - Само Германци !!!! Сега им дайте по едно BMW X6 - Като за добре дошли , а те така или иначе вече се чувстват като удома си !!!!

"млади мъже бежанци"

Не ссе оплаквайте , поканихте си ги - Сега им берете гайлето - Заслужавате си го !!! Към източно Европейците се отнасяте като с роби , а тези неграмотни маймуни , ги галите с перце и се грижите нищо да не им липсва , че чак им настроихте и джамии, и само да получават наготово !!!! Ще ви изядат с парцалите , ама нали сте ''демократи'' - На ви сега !!!!! Искате ли да Ви изпратим БХК на помощ ?!

Колко велика може да една нация щом се надява на приток от млади мъже, вместо от приток на млади жени?

Нещо не си разбрал : Това с младите мъже е свързано с Евроценностите !!! Според последните Евродирективи ако искаш жена , значи нещо не си нормален !!!

Ааа, добрутро! ... На ти интеграция и човешки права! Варварите не могат да заживят по другому.

Тия "млади мъже" разбират само от смъртно наказание.

Те и от това не разбират, но поне спира част от неразбралите.

Мога само да кажа ДОБРО УТРО на германското правителство....

СВЕСВАНЕТО НА РАСИТЕ ВОДИ ДО ДЕГРАДАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО- ТАВА Е ОСНОНВИЯТ ИЗВОД В МОДЕРНАТА РАСОВА ТЕОРИА. ДО ТОЗИ ИЗВОД И ДОШЕЛ СЪЗДАТЕЛЯТ И ФРАНЦУЗИН ГРАФ ГАБИНО. МЕРКЕЛ ЗАЛАГА МИНА СЪС ЗАСЪСНИТЕЛ ЗА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ.

то, е ясно :: кастрация, приемане на новата вяра еврогейчик и чак тогава - ама, нали не било демократично!?

ПРОУЧВАНЕ. Явно в Германия трябва да си нобелов лауреат за да проумееш какво става в страната ти.Коне с капаци са тези немци.

Те нали затова емигрират. В техните страни не смеят да докоснат жена преди да са се оженили. А в Германия мислят, че всичко им е позволено. Освен това получават и помощи. Къде го има това в техните страни? Единственото спасение да ги върнат в родните им страни, ако наистина са от там. Защото много са унищожили личните си документи.

Каква интеграция ве немски лоени мозъци?! Вие турците, които си вкарахте за строителни работници преди 50-60 г.не успяхте да интегрирате, а вече четири поколения са от първите, които дойдоха и още не можете, а приказвате глупости за тези новите диваци, че сте щели да интегрирате. Те турците ви десетки години живеят при вас и някои грам немски не знаят все още. Просто не им трябва. Все едно си живеят в Турция. Капсуловали са се. Живеят в турски квартал, турска общност, съседи турци, турски магазини, дюнери, ресторанти и т.н. Говорят само турски и немски изобщо не им трябва. Важат турско-мюсюлмански закони на такива места, все още има убийства на честа и немците са се хванали за главата. На такива места полицаите не влизат, защото няма да излязат. Трябва да са поне 3 коли с полицаи с тежко въоръжение, за да се осмелят да влязат. Положението в Германия никак не е розово, а сега нов таралеж в гащите си вкараха с тези новите. Този таралеж обаче е още по-голям и бодлив. Той ще им изяде главата. Създадоха си мини държави в държавата, които се разрастват и ще ги превземат отвътре. След години германците ще са емигрантите в собствената си държава. Вече никой не иска да става полицай и постоянно п,щат по радиото и вестниците обяви за работа в полицията. Познайте защо!

Какъв хубав сапун става от тях. Катранен

притокът на всякаква измет увеличава уродливостта и унищожава същността на европейската цивилизация!

"Изследване по поръчка на германското правителство" До Германското правителство: -А какво очаквахте, тъпаци.....

Не ви ли стигнаха нашите бежанци?! Гледам снимката - същите са! Преди 30 години се скъсаха, да се пишат политически репресирани, само и само да се докопат до вас. Видяхте се в чудо и какво ли не измислихте, за да ни ги върнете. Сега пак.

Откриха топлата вода.

А бе, това не са ли преоблечени израелци?

Прокълнатите не могат да го докарат на цвят... Тези орки са аватари на жидовете...!!! Дааа...!!!

Ами, ха честито!

Не искам да го кажа,ма ме натискат съучениците: -Тези тъмни демони,са дошли с една единствена цел-да повредят генофонда на белия човек,по поръчка на едни древни паразитиращи племена от близкия изток,и единственото решение е-геноцид! -Не исках да го кажа,но ме заставиха :)

В други новини от същия доклад: - Слънцето изгрява от изток - 2+2 е равно на 4!!!

ОЩЕ ПО-МАСОВО !! СЛЕД КАТО ГЕРМАНЦИТЕ НЕ РАЗБИРАТ , ЧЕ ТЕЗИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ИНТЕГРИРАНИ !!!

Ако си мислиш, че нещо зависи от обикновения германец...

ДА Е ПРЕТЕНЦИОЗЕН КЪМ БИРАТА , МОЖЕ ДА Е ПРЕТЕНЦИОЗЕН И КЪМ ЖИВОТА СИ КАТО ЦЯЛО !

Притокът на млади мъже бежанци увеличава населението.

Умишлено се целеше този ефект,който е постигнат.

papion

Ами интегрирайте ги, подсигурете на всеки кола, къща и 29 девици и не ги питайте за работа и учене на езика! Тъпата Меркел така и не разбра, че те не идват да се интегрират и да и работят, а да си живеят на помощи и да правят золуми. Да ги товари на самолети и обратно в Сирия, Афганистан, и там от където казват, че идват по евтино ще им излезе и престъпността ще намалее.

Като ги гледам тези орки от фотото не може да са от никъде другаде, освен от Пакистан, от Бангладеш или от Индия...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Откритие за Нобелова награда !

"Изследването потвърждава необходимостта от по-големи усилия за интеграцията в Германия, коментира говорителка на министерството на семейството, възрастните хора, жените и младежта." Демек, за да не бъдете изнасилвани, пускайте доброволно.

Ангела Меркел, месец април 2015-та. "Мигрантите ще подобрят възрастовите характерстики на населението" - Кристалина Георгиева. Айде сърбайте си попарата сега.

Жена ти и дъщеря ти да я сърбат. Пък и ти може да кусаш. Виждаш ми се отворен.

Имала е предвид, че мигрантите ще подобрят възрастните чатали на германките. Поне така се е надявала жената...

ще ги интегрирате на куково лято.Тая необразована,изостанала сган и след 1000 години не може да се осъзнае,защото е с друг,ама мноооооооооого различен цивилизационен код.Все едно белия да стане кафяв,кафявияжълт,жълтия черен и обратно.Перефраза.Не се интегрира туй що не е осъзнато.ДНК е много важна,тя идва от космоса.

Тези от снимката са се насилили взаимно, може би докато чакат на опашка за европа.

На позастарелите германски героини от прословутите немски порно-филми от миналия век вече им светят очичките.

Евала на германецо, откри топлата вода!!!!

Нещо което е ясно и без изследвания и проучвания. Цялата тази сган да се изхвърли от Европа.