Ранените в Анево чужденци вече са в Германия

Двамата чужденци, които пострадаха при взрива на полигона на ВМЗ-Сопот в село Анево и бяха приети в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, са транспортирани в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Ранените в Анево чужденци вече са в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И въпреки всичко коментирано досега, какъв кретен трябва да си за да успееш да се самовзривиш с РПГ ?

Какво да го усукваме, Българ(к)и ?! - да 'благодарим' Отново на 'наште' 'избранници'/'елит' за Приза 'Троянски Кон'.

TТи верно си много добре... Евалла за логиката ти ! Да ти имах и самочувствието!

Къде са сега защитниците на ЕА ценностите? Щерев, ОЗЗИ, няма ли да попитате, " От къде Руски оръжия и боеприпаси в ИД? Или тактично ще превключите на режим изчакване? Както стана с героите от Косово в Македония и много други неизнасящи ви новини...

Да помогна на НАШЕТО следствие. "Неизвестни извършители" ви ги докладвам безплатно. Недоразумението плевнелиев, един натовски ибрикчия шаламанов, това главен прокурор, това министър-председател веднага арест, че скоро ще вземат да излетят при господарите си. Колкото до военния и икономически министър не хабете ресурс, тях всеки съд ще ги оправдае поради дебилност. Всички сме наясно, че не знаят защо са там. Тези, които ги назначиха, и те знаят че те нищо не знаят.

ТЪПА баба

Умен Иванов. Тези пострадали са търговци на оръжие за сирийската опозиция-инфо от американците. Значи България въоръжава джихадистите. Изброените от мен дали не знаят за кого България продава оръжие. Народният съд е неизбежен.

Та за какво са им на Американците (нашите братя по оръжие) 30 годишни гранати? Не разбрах нещо!

"нашите братя" да изкарат някой лев.

Наричайте нещата с истинските им имена - това не са чужденци, а са ТЪРГОВЦИ НА СМЪРТ!

Предстоящи изпитания на полигона в Анево: Пускане на мина в мх-то и запушване на тръбата с вестници с цел предотвратяване на изстрел Предно пълнене на гаубица Ръчен пуск на БМ21 град

Това с МХето е добре да го пробват на 82 милиметриво, защото по условие изстрела винаги е на жило. Ако барат със 120 милиметрово преди да пуснат мината да превключат от "Спусък" на "Жило". И тогава да уплътняват с весници.

Задно пълнене на храносмилателния тракт.

А платиха ли си за полета тия чужденци, или пак за наша сметка? Не стига че са искали да купуват за ИД гранатомети и после ние да го изядем за неспазване на ембарго, не стига че нашите доктори ги лекуваха и оперираха, ами и ги закарахме до Германия!!! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

А бе тези леваци, пишман търговци на смърт, да не са същите, дето ги пердашиха в село Коиловци?

На ЦРУ вече "частната фирма" ли и викат ?

Ама то стана ясно, че българска държава няма. Ясно е, че плащаме добри заплати на депутати, прокурори, разни следствия на американски служители. Те не са българи. Както се покри аферата с българските джипове, участващи в атентати на джихадистите. Явно продаваме оръжие и на украйна и на джихадистите, но в никакъв случай не трябва да печели България. Да спечелят НЕЩО едни наши момчета от едни наши фирми.

Щом са ги закарали в Рамщайн, значе, те не са цивилни, а военни. Явно, тайно са купували оръжие за фашистка Украйна.

Защото ФАШИСТКА Русия си ги има с хиляди тонове!

анс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

Американската военна болница в Окинава не приема цивилни, освен ако не са в критично състояние и не се нуждаят от спешна помощ. А тия двамата не са били в критично състояние и са ги пратили в най-голямата американска военна база в Европа, която е чисто военна инсталация.

Даже на официалния сайт на ВМС болницата в Окинава е написано - че там приемат само посетители на военнослужещи, които се нуждаят от СПЕШНА помощ и хоспитализиране до стабилизиране. След стабилизирането - пациентите се пращат в цивилна болница. А тия дето ся ги пратили пък във ВОЕННА база (която е нормално да има болница, но самата база не е специализирана да е болница), при положение, че вече са стабилизирани? Що не ги пратиха в цивилна болница?

Що бе Москов

Тези ранени не се ли притесняват, че в същите тези болници се лекуваха човекоядци, а може и в момента да има. В тези болници се лекуваха пострадалите на "свободна армия" в Турция, а после и в Германия. Прочетете как така се появи близо до нашите граници болестта Куру. Изходът е летален. Важно е да се бият срещу Асад. Няма значение дали вчера са паднали от палмата и почти са се изправили на два крака.

Бабе, КУРУ може да хванеш, само ако изядеш мозъка на друго КУРО. Иначе, яж другото без О.

Защо не пишете от къде са ,и какво правят там където не трябва да са . И те ли са ,.....''НЕИЗВЕСТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ''?

...И ГИ ИЗПРАТИХА ЗАЕДНО С ПОЗДАРВИ НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ ВИКАЙКИ "МАМКА ВИ, МАМКА ВИ..." ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,КОГОТО НИКЙ НЕ ПОПИТА- ИСКА ЛИ НАТО ИЛИ НЕ.

Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

Нали бяха цивилни лица. Пък са ги откарали във Военната болница в американската база в Рамщайн, където обикновено лекуват ранените от различните мисии в чужбина.

Прикриха следите на сделките с бомби. Като с франсетата от Куиловци...

Бяха извършени множество операции и заплатени огромни суми за лечение, тези пари върнати ли са? Или отново линейките няма да имат пари за бензин и българите ще умират?

Алооо, военното ни недоразумение, алооо цацаров ли е, алооо колонизирани чиновници!??? Частни фирми, български и чуждоземски на ДЪРЖАВЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИГОН, кой ще води следствието? Военни болници, военни самолети?! Следващата стъпка е гласуване в НС на милионна сума в евра, обезщетение на чуждите граждани. Това го играхме с никому неизвестната фирма , на която платихме 4 милиона лева. Сега и загинал американец? Лелеее! Хайде, бедни ми бедни българино, обръщай джобовете!

При такова хубаво българско здравеопазване защо ги местят в чужбина? Да останат тук да видят какво е. Току виж и те не оцелели, като многото българи, попаднали при "кадърни"лекари!

Глупости. Чували са те за нашето здравеопазване. Притесняват се да не кажат нещо.

Сомо загиналия не може да каже нищо,другите никой не спира да говорят където и да са.

Да се надяваме, че не са взели мостри на борда на самолета?

Какво да кажат бе,как стреля с гранатомет? Те това могат да го кажат и от Германия.

Вижте си правописа, бе!

А тях ги пращаме, първо в Тел Афиф, после ни ги връщат тука да ги копаме. Тия, май са от "Въшкарниците", както им казваше нашия бай Тошо, на "Уенните". Радуйко

Извозени до Германия с военен транспортен самолет. Нещо много бързат да ги измъкнат от България. Да не се притесняват от въпросите на следствието, а в последствие и на разни репортери?

Притесняват се от здравеопазването ни,много ясно.

Следствие ли? Това е смешно. Нашето следствие е като 3-те маймунки - ни чул, ни видял, ни казал.

От какви репортери пък да ги е страх? Всичките ни репортери са скопени.

ние сме страна от третия свят за американците и само ни използват за пушечно месо

Загиналия е Американец,ако не си разбрал

Е, що в Германия?Ние тук нямаме ли ликари?Май всички знаят за що иде реч.

Щото тук може да ри разпитат ! А ти представяш ли си ако оцелелите се разбъбрят какво ще стане ?

когато коуметата продаваха оръжие на всички откачлаки в азия и африка и южна америка нямаше проблем казваха - парички парички за държавата а сега да се продава на украинци и американци било ужасен проблем!! никога не вярвайте на комуниста най-вече когато се кълне в Бог !!!

Само където Камерун примерно не беше съседна нам страна и страна православна и славянска,и ни беше все тая там с кой се бият и кой трепят нали.А сега това са братски народи и Украйна и Русия,а този конфликт е близо до нас и може да засегне и нас.Хващаш ли тънкия момент или от промиването не ти е останала и една гънка вече.А друг е въпроса ,че това може да е и за Ислямска държава оня ден американците без бой им оставиха 2500 бронирани машини заредени и въоражени на паркинг,е огромната американска военна машина с нейните сателити,самолетоносачи,дронове,тюлени така ли не успя да ги спаси тези машини или дори и да беше изтреляла една ракета и да унищожи поне да не попадат в техни ръце,ама явно идеята е била да попаднат.Америка води дойна срещу всички и всичко така ли не го виждаш,изпозлват ни ,а после ще ни хвърлчт на кучетата.

А дали няма връзка с една новина преди време, че наши боеприпаси се използват в ИДИЛ? И защо, ако е толкова безобидно, снабдяваме Украйна някак нелегално? С Американски посредници?

zivvo@abv.bg

Защото така посредниците получават парите,а нашите- среден пръст. И ако стане гаф- българите са виновни.

А където пратихме в Ирак 30 000 хил патрона за калашников и не знам колко хиляди автомата,никой не каза защо къде,по каква линия.А тук вече не остана оръжиуе недай си боже стане нещо няма да имаме 5 патрона и автомат да си защитим държавата и семейството...И аз съм на мнение,че са за ИДИЛ,защото е тайно иначе да какво ни пречи да снабдяваме Украйна,а това може да се провери лесно в МО,всеки един изнесен патрон трябва да се описва там,ако ги няма,значи са за неофициални мисии и евентуално ИДИЛ.

прибраха воините на ид да ги лекуват демократично в германия защото нямат доверие в нашите некуромпирани лекари,кои знае колко $ са им поискали :-)

С елиминирането на тези "анонимни" хамерикански терористи, Господ е избавил от смърт и страдания хиляди потенциални техни жертви...!!! Да се свети Името Му...!!!

украйна не е терористична групировка а е държава и има пълното право да защитава територията си украинците не са укри а хора дори и да продаваме оръжие на украйна това не е продажба ма терористи!!!! така че целия напън на русофилите е комичен :) а ние отдавна сме в нато така че доста американци идват тук както и много българи отиват в натовски държави :) още в началото на 90те идваха много американци на посещение из поделенията

Прав си-да убиваш с ракети деца, старци, жени, да обстрелваш детски домове, църкви, болници и т.н. наистина е демократично, цивилизовано и интелигентно.А колко красиво е да правиш фойерверки със самолет с 295 пътници вътре и да обвиняваш други!!!!!!Изобщо фашизма е европейска демократична ценност, нали?

много ми дреме за хамериканците чик го търсят тука да мрат и да се махат от българия.с тези гранотомети ще убиват жени и деца и ние ще рантутим бежанците а не обного.

абе тия ранените имена нямат ли и сега кой ще плаща за лечението им.

Което значи, че те са военни. Нещо няма желание за много публичност в този инцидент. Властта да не се прави на ощипана мома, щото сигурно всичко си знаят и кой и какво прави там... Естествено през частни фирми, където очевидно целта е единствено как да не изпуснем кьоравото пък безопасността...абе който е на място да му мисли.

Да, вчера май бяха споменали по някои новини, че загиналия и ранения американци са били служители на министерството на отбраната на САЩ. Само че не споменаха какво са правили тук.

Тези изобщо не са американски военнослужещи и болницата в Рамщайн, в която са ги закарали изобщо не е в най-голямата американска ВВС база извън САЩ.

Прибрахме си терористите,а?