Ван се вряза в тълпа в Мюнстер, има загинали и ранени

Ван се вряза в група седящи хора на централен площад в Мюнстер към 15:30 ч. местно време. Има загинали и ранени, съобщи германската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Ван се вряза в тълпа в Мюнстер, има загинали и ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея в Германия от 15 години. 4 години от тях съм живял съм и учил в Мюнстер. Вчера по това време исках да отида със стари приятели от града точно на това място, но реших да отложа. След 2 часа е станала тази цигания. Извършителят бил германец чист, без имиграционно минало, някъв уж психар, който бил малко или много известен с това. Спорен мен фактите ще се потулят. Вече няма терористи ислямисти. Вече са все родни извършители с психо разстройство. Това е официалният етитек и описание за да не се всява смут и расова омраза, за което леличката всеки ден пледира. От немски полицаи съм чувал, че истината и много криминални деяния от разни мангасари се потулват, дори не се регистрират официално. Цензура и маниппулация на инфрмацията има голяма, само за да се държат хората спокойни. А че народът масово се въоръжава с квото може също няма да се чуе никъде. Един съсед 2 пистолета имал в колата си, кой ножове, спрейове и прочие...

А какво ще се случи ако за всяко престъпление започнат да се слагат расистки и етнически етикети? Не се ли сещаш, че и ти, като живеещ в Германия един ден ще се озовеш с етикет, защото не малко наши сънароднци да пълните пропадняци?

Ауу...и сигурно тия 700 потенциални терористи в Германия им пращат квартирите, дават им дневни пари, карат курсове по немски безплатно...въобще обгрижвани отвсякъде. Ами...честито!

Руснаците пак обсадили Берлин. Един от тях се провиква " немецо предай се". В окопите група араби си говорят : " Е откъде да вземем сега немец и да им го предадем? "

на местото на "произшествието" утре ще има цветя, свещички, меченца и бележка с въпроса "защо?" ("warum?"). крайно време е да се отговори и на този въпрос. защото управляващите са под влиянието за изпълнението на идеите и плановете на куденхов-сорос. те ненавиждат собствените си народи и ги заменят с хора, които после ще гласуват на 100%за тях. пълно лицемерие е да рушиш домовете на хората по родните им места, а после да ги каниш за да се "интегрират" към задължителни, евроатлантически "ценности", които нямат нищо общо с морала, човещината, нормалността и Бога, ако щете.

Имаше един лаф навремето: Warum ist die Banana Grun ? - Защо банана е крив, в смисъл на сръбски преведено- йебани у главу са тези германци, които позволяват такива политици да ги управляват и дори ги преизбират !

хора, вземете си хапчетата, атентаторът-ислямист е чист, бял немец, човек с психични отклонения - съвсем като вас

Германски гражданин не означава германец по народност!!! И нашите роми са български граждани!!!

ти до колко си сигурен че си българин и то след 500 години османци и 200 години византиици? Оптимист и то наивен.

В една песен иронизираха Бай Тошо, че казвал "Що не беше Брежнев още жив?". Аз пък бих казал "Що не беше Хитлер още жив?"

Трагедия. Не е лошо да видите видеото в youtube "should jews leave europe?".

Запомнете всички и завинаги: Единствената заплаха за всички нас са войнолюбците от ФАЩ ! Всичко тръгва оттам ! И там ще свърши..

Какво стана шансьоле Меркел? За това ли от няколко седмици потайно мълчиш? От десетилетия въоражавахте кюрдите; време е за изплащане мила Германия. Това е само началото. Когато някой от свойте птури като се лепни случайно на някой автобусче, влакче или самолетче тогава ще разберем дали и арийските майки не плачат ли кръв и сълзи...

роден в Германия през 1969г. Туземните рашофилистици на престанат с гнусните плювни и клевети, поръчани от рашисткото пасольство.

И. Би се в га за.

То по почерка си личи ислямски атентатор. Дали е роден в Германия или е привнесен няма никакво значение. Тези които налазиха са като въшки заразни за сите мюсюлмански братя из цялата Европа.

Явно Путин е свръхчовек, щом успява всеки ден ! Нали бе, западни помияри !

Каква ли наглост и лицемерие се изсква за да произнесеш думите "Нашите мисли са с жертвите и техните семейства", а в същото време да си правиш селфита с ислямски бойци в центъра на Берлин. Тази "мисъл" я произнасят и поне половината "евро-лидери" които отвращават още повече. Начело на Европа стои гнусна сган бели подлоги.

Жалко за германците ,че имат Меркел , а не Хитлер.

Жалко за пострадалите. Останалите пак ще извадят балоните и мечетата.

Оригиналното съобщение е преиначено - премахнати са основателните съмнения, че това отново е дело на раша и Путин!

Пак ли Путин нещо, а???

Да не би да са празнували новите санкции???

Другарчетата на говедата. ФАЩ създаде Алкайда и те ги спонсорират и в момента.

Опасността от приемането дори и на един мигрант мюсюлманин, е реална и неотменима. Не само атентатите, но незабележимите "нещастни" семейства с безброй деца, са истинската опасност, защото те нямат намерение да се интегрират, нито да възприемат европейските ценности, а да смучат социалните системи, докато дойде време да покажат истинското си лице. И не се заблуждавайте, че само Западна Европа е на прицела им. В момента не сме им интересни, но ако успеят да подчинят и провалят Запада, веднага ще се прехвърлят и на изток, защото целта им е превземане на целия континент.

Ги поканиха,за да убиват обикновенните трудолюбиви германци като с техните данъци ги издържат.Тъка ли благодарите за гостоприемството на немците.

тъпи въпроси

екарисаж на сичко със семитски кореняк

3-тата световна ще е между кръста срещу полумесеца!

Ама не бе. В Европа разни тъпанари се скъсват да ни обясняват колко е опасна Русия.

Те ако още се дървят на Русия ще отнесат дървото много лошо... По добре целия християнски свят да се съюзи, че тия мюсюлмански джихадисти постоянно искат да убиват християни..

Ами русия на путин се е съюзила с полумесеца на ердоган ???

всичко е бизнес. Саудитска Арабия е пръв приятел на САЩ. Турция също е съюзник на САЩ.

Ще има ли лозунги от типа "Не на страха", "Же суи Мюнстер", "Мама Меркел, обичаме те" - последното на арабски?

от 30 години тези мекотела учат Източна Европа на ценности и интеграция - виждаме колко успешни сте вие - създали сте общества на сегрегацията и натрупващата се агресия.

Мразят нас източноевропейците. Хак са им тогава тази сган. Нека ги колят, да ги мачкат с камиони и да ги взривяват.

Мразят ни, защото сме по-добри от тях, по-умни и по-работливи във всеки аспект. При равни условия ги отнасяме като "куцо пиле домат" или отминаваме като "бързия влак стара гара".

И аз живях и следвах там при тях и го знам! И сега някак си не ми е жал за тях, като се сетя как за отношението им към нас.

Сега, ако бях протестърска свиня, щях да се радвам, обаче аз не съм и затова скърбя....

Кога ще е парада с плюшени мечета и знаменце на Германия във Фейсбук, че да се включа активно!

Вече има инфо в медиите е , че шофьорът бил луд.... След малко ще кажат, че това не атентат.

До кога бе Меркел, до кога бе Макрон? За дебилите от ЕК и НАТО - Юнкерс, Маргаринката, Туск, Столенберг, не питам, те са си чиста проба марионетки на САЩ. До кога ще ни будалкате с този Скрипал и опасността от Русия? Спряхте да броите гаджалите, примирихте се да ви мачкат, чудите се как да ги оправдавате, теманета на Турция да правите. Няма ли санкции за тях или за светска Сирия не ви е жал, безбожници такива!

" В самия ван са открити много взривове, което доказва, че атентатът е планиран. " Искам да обърна внимание, че в случая става въпрос за Джихат-мобил(кола-бомба, на англ.-VBIED). Само щастлива случайност е предотвратила колосални жертви. В Сирия джихадистите често ползват такива, пораженията са ужасяващи. Зависи от количеството на взривното вещество, зоната на тоталните пораженията може да достигне стотици метри в диаметър. В тази тълпа това можеше да са стотици убити, дори хиляди. Този път се разминахме леко, дали ще е така следващия път?

Бил немец и бил луд!

Къде прочете тази информация? Дай източника, моля, искам и аз да я видя.

А утре ще четем новини за Турция.

Путин е виновен ,няма съмнение! Днес е наредил на някакъв джихадист да мачка в Германия,вчера затри 14 момчета канадчета-хокеисти,видители били конкуренция на руските,завчера прати лично ,,новичок"-а на Скрипал,миналата седмица Тереза Змей се изпуснала в юлотите си,той и подменил хапчетата :) Абе Владимир е виновен за всичко ,няма две мнения ха ха ха

Който гони руски посланници, ще бъде наказан от имперуюията на злото, чрез терористичните и мрежи. По рано бяха "червения октомври", "червените бригади", Баадер-майнхоф" и др., а сега са ИДИЛ на БААС, Алкайда и т.н.

Главният Прокурор на РБ веднага да се самосезира,защотото Дир - а с такива новини разпалва етническа омраза към най-миролюбивата религия на света. Не ви е срам :(((((((((((

Първите сведения сочат, че извършителят е кюрд. Германия се превръща в отражение на Близкия Изток, защото хората носят проблемите със себе си, а те ги приемат с милиони.

Турция? Кой наля там милиарди в икономиката им, кой си изнесе технологиите там? Кой, заради евтина работна ръка изнесе производството си в Турция, а тя сега като сила да натиска кюрдите? Кой пусна още в 60-те години евтина турска работна ръка в държавата си и създаде милионна турска диаспора? Кой сега мълчи, когато на чужда територия Ердоган воюва и се вихри? Сега невинните германци плащат. Но и десетилетия си мълчат по въпроса.

Е,какво са за джендърите-неолиберасти трима загинали(лека им пръст) ,както и трийсет ранени на фона на стотиците хиляди висококвалифицирани инженери,лекари, IT специалисти, учители и професори от Близкия Изток и Африка...

Сега ще има цветя,свещи,плюшени играчки и възгласи "Нас не ни е страх!",макар,че много ги е страх.Гордостта на Меркел,че исляма е част от Германия.Ами,честита им придобивка!Сега представете си,как ще гласува Унгария утре.Антиемигрантски,за християнските ценности.А защо не гласува Германия така?

Германия гласува иначе, защото им смениха "ценностите". 27 % от немските мъже си мечтаят да бъдат жени домакини...яко плющят силиконовите играчки върху дебелите розови дупета...

И накрая ще дойде новия чичко с мустачките и дядовите униформи с черепа пак ще се покажат на слънце! Хайдии, хайдо, хайда

Ще жънем каквото посеем! Жалко за жертвите :(

Същинските терористи не са извършителите. Даже Меркел не я броя за виновна, тя е просто лице на безобразието. Същинските терористи са всички онези, които гласуват за Меркел, Макрон и прочее неолиберални величия. Гласуващите за "евроатлантически ценности", мултикулти, феминизми и джендър обучения са убийците и терористите. Сега най-безсрамно ще кажат дежурното "мислите ни са с вас", думите "ислям" или "бежанци" няма и да се споменат. И кошмара продължава. А кошмарът е невероятен в Европа.

никой не е гласувал за меркел,но пак нея ще изберат

Меркел Меркел, ада ще ти се стори рай. Каква я свърши с Германия?

Лека им пръст на загиналите!

Първите сведения сочат, че извършителят е кюрд. Германия се превръща в отражение на Близкия Изток, защото хората носят проблемите със себе си, а те ги приемат с милиони.