Набеден за плагиат, германски министър се отказа от дисертацията си

Германският министър на отбраната Карл-Теодор цу Гутенберг охтвърли обвиненията срещу себе си, че е преписал част от докторската си дисертация.

Обратно в новината

Коментари - Набеден за плагиат, германски министър се отказа от дисертацията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се занимава с глупости да пише дисертации, вместо да си купи тапията като наша Калинка и Дора Идейната...

Цу Гутенберг беше принуден да оттегли дисертацията си от университета, докато там извършват щателна проверка на твърденията,че е измамна и плагиатска. Немската прокаратура се е самосезирала и е започнала проверка на сигналите за извършено престъпление от Цу Гутенберг, понастоящем военен министър на Германия. Партията на зелените е заявила, че поведението на Цу Гутенберг, който демонстративно е избегнал участие в разширена среща с журналисти по въпроса и е направил нагло изявление пред група избрани от него журналисти е възмутително и се обмисля искане на партията в парламента за оставка на въпросния министър. Позната картинка, тук в България е много познато такова поведение. Но това става вече и в Европа, в частност Германия. Който си мисли че там е по-различно, нещо се лъже. Дават се тапии, само да има студенти, защото и преподавателите трябва да живеят. Германия е завладяна от турци, руснаци и пр. хора, вече не е тая Германия, която си мислите!... А нашите Доктори и професори" никога няма да бъдат разобличени, след като Сергей Игнатов предложи за унищожение ВАК (Висша Атестационна Комисия), която единствена можеше да разобличава подобни научни степени и звания!

Не знам какво ти е познато-явно не и това, което се опитваш да кажеш. Ако беше проявил поне малко внимание и интерес за СА-Свищов щеше друго да пееш. Но явно е по-лесно да ръсиш недоказани глупости, отколкото да попрочетеш нещо. То четенето видно не е за тебе - ти си по писането.

Чукча, не читател...., чукча е писател! /готин виц, сигурно го знаеш/

Еми казах му да не преписва дослово, ама - на. Жалко, беше хубава дисертация.

Позната картинка, тук в България е много познато такова поведение. Но това става вече и в Европа, в частност Германия. Който си мисли че там е по-различно, нещо се лъже. Байротския университет е на равнище нашия Университет в Свищов например. Дават се тапии, само да има студенти, защото и преподавателите трябва да живеят. Германия е завладяна от турци, руснаци и пр. хора, вече не е тая Германия, която си мислите.

Ти недорасло и разпознато като трето лице, единствено число, анонимно отрочена никъдърно възпитание/а, може би и обазование/, знай, че Свищовската Стопанска Академия е бастион на наука и кадри, работещи и признати навсякъде от 1936 година! Моля да бъдеш поне добър да се извиниш, макар и с анонима си!

нИкЪдърно?

Надявам се, че говориш с ирония. Ако не е така, значи си тамошен асистент мечтаещ да стане доцент. Що не си потърсиш по-доходна работа и да погледнеш истината в очите?

Ако не бяха турците и руснаците, нямаше да има кой да работи в Германия.

Имам един приятел в Москва. Бяхме му на гости това лято. В гаража му работят двама германци и един холандец.

А нашите "Доктори и професори" никога няма да бъдат разобличени, след като Сергей Игнатов предложи за унищожение ВАК/Бисша атестационна комисия/, която единствена можеше да разобличава подобни научни степени и звания!

Цу Гутенберг беше принуден да оттегли дисертацията си от университета, докато там извършват щателна проверка на твърденията,че е измамна и плагиатска. Немската прокаратура се е самосезирала и е започнала проверка на сигнали за извършено престъпление от цу Гутенберг, понастоящем военен министър на Германия. Партията на зелените е заявила, че поведението на цу Гутенберг, който демонстративно е избегнал участие в разширена среща с журналисти по въпроса и е направил нагло изявление пред група избрани от него журналисти е възмутително и се обмисля искане на партията в парламента за оставка на въпросният министър.

ТОВА Е ПРИМЕР ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАГЪ ПОЛИТИК БЕЗ МОРАЛ, САМО ДАЛАВЕРИ И КОРУПЦИЯ ЦАРИ

Това е долна лъжа! Юрген Рот и цялат шайка немски журналисти ни обясняваха как в Германия такива работи няма, там всички са честни и почтении и чак им се струва неестествено да нарушат някое правило. Та и ни се скараха, как може у нас да не е така. Даже и оставки твърдяха, че се давали отмар при такива скандали. А то кво станало...

Юрген Рот го остави. Много бих искал да виде десертацията на Бойко Борисов?!

Sorry - "Дисертация"