Бежанците отиват към Скандинавия, а не към Германия

Целта на мигрантите вече не е да достигнат до Германия, а до Дания, Швеция, Норвегия, каза арабистът Мажд Алгафари пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Бежанците отиват към Скандинавия, а не към Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mи да им дадем мигрантите от тук, хем ще си очистим България от този боклук, ако мойеeee и циганите да им дадем....ЩЕ ИМ ГИ ПОДАРИМ НА СКАНДИНАВЦИТЕ, БЕЗ ДА ПЛАЩАТ...КОЛКО ХУБАВО ЗВУЧИ!

На кой му пука колко са платили за да дойдат - обратно на корабите и към Африка

Просто недоумявам .... Как така реши тая смрадлива сган , че европа е длъжна да им осигурява жилища , кинти на ръка и всякакви екстри ?!!!!! Че и да минават нелегално десетина граници , без никой да ги отстреля . И на всичкото отгоре да ограбват , бият , насилват и взривяват домакините ..... Има нещо генерално сбъркано / злоумишлено / в тая схема . Добре , че му се вижда краят на нср ....

Всички сме хора на този свят... Попътен вятър, приятели. Дания не е лошо, но е доста студено. Живи и здрави бъдете милички. Бог да ви Богослови! Мир у Дома, Мир по Света!

не толкова добронамерено и гостоприемно ЯСНО! За шмекери няма място. Който е лъжец - навън и обратно. Но и шведите ще се научат

И аз това разправям де - спрете социала, обърнете дебелия край, бой, свинско, тежък труд, пълен отказ от "обгрижване" и "интеграция" и орките ще секнат!

Тук вече затягат гайките със социалните помощи. Има и проверка на границата с Дания. Потокът намалява.

Еми къде на друго място ги чакат басейни и смесени бани с чисто голи пу.ки

В Норвегия баш ще видят кон боб яде ли! Там само тях ги чакат на -50'С :)

тези мигранти не са "бежанци от война" - те търсят социални помощи, осигурени жилища и доходи наготово. Интересуват се само от правата си и от това някой да ги издържа, докато те си лежат на килимчето и се молят. Затова бягат към държави с либерална социална система!

този арабин у нас. Наредил се у нас като пет пари в кесия и акъл дава. Марш у Русия, у саудитите само не и у нас. Да сме го канили този алргафари. Младите не знаят - преди у нас имаше много виетнамци - с какво се занимаваха един Господ знае - както тези отрепки. Имаше в София и виетнамски общежития. При добра воля ги изгонихме, верно повече от половината останаха но нямаме грижа за тях - занимават се най-вече с търговия естествено на черно.

Защо не се е сетил Алгафарито да покани познатите си за интегриране в България?

someone

и за германия още има голям наплив, не са се отказали от германия. честно казано, арабите за себе си са прави. всеки умен човек на света иска да живее в богата, а не в бедна страна. мога ли да ги виня?

Да, държавите им са ужасни и искат да живеят по-добре. И аз искам да живея на висок етаж в Тръмп Тауър, но не съм отишъл тайно през нощта да се самонастаня там.

Паисий

ако се самонастаниш в Тръмп Тауър, на сутринта ще ти бият шута, а може и да ти сложат белезници. Това е разликата. Тук Брюксел и Мелкел са меки китки!

Крайно време е да се приключи с приемането на субекти ,преминали нелегално границите ,ПЛАТИЛИ за това и нямащи абсолютно никакви документив себе си ! Не виждам причината да съжалявам някой ,който съзнателно е решил да заобикаля закони и граници ! Да си стоят в халетата и да не мрънкат , а сърбите да ги товарят на самолетите един по един .. и кой откъде е ....Самолетните билети обаче да си ги изработят ,а не да им се подаряват !

ама и скандинавците яко са изкукали! зъбят се на Путин, а докараните от еврошараните мангусти им го турят отзад.

Объркали са посоката. Защо не ходят в топлите Катар и Саудитска Арабия? Край Мека има палатки с климатици за 1 милион. По братски, а и храната е халал. Никой не е канил ц.иганите и с нищо не сме им длъжни! Ислямизацията на Европа върви с пълна сила с всички произтичащи от това последици. Без нито една положителна. Все още обаче, има шанс да не стане необратима. Незабавно депортиране на всички, незаконно преминали външните граници на ЕС. Не е трудно да се организира и проведе. Нужна е само политическа воля. За която трябват лидери. Като Орбан. Който за момента е единствен. За съжаление.

someone

и как ще се депортират насила около 2 милиона араби в германия? мислиш ли, че ще е лесно като децка игра, и кои ще ги депортира, като без тях германия е с демографска катастрофа? а защо не се запиташ защо има демографска криза?

Както депортирахме 1990г. близо 850 хиляди виетнамци за 10 дена

защото новодошлите имат по 5 деца, които чакат на помощи. защото е арабинът е довел и баба си да седне на немската софра и да чака пенсия. затова има демографска катастрофа. защото арабуха на работа се не хваща, само чака на немците да го издържат, него и всичките му навлеци

Паисий

"как ще се депортират насила около 2 милиона араби?" германия е депортирала 6 милиона евреи и още 2-3 милиона други за 4 години. Явно може!

Този Алгафари не беше ли рубладжия?

Знае ли някой откъде имат пари да плащат на тези които ги прекарват? Казват, че са спестени- по- добро ли е заплащането в техните държави- то тук човек не може да спести и стотинка.

Мисля че мястото им е в Гренладия или Антрактида.

Скоро ще съжаляват, че изобщо са тръгнали за където и да е било....

няма и да разберат че са били пионки в геополитическите игри на жужака