Германски министър: Да сложим ”таван” на бежанците

Европа трябва да установи лимит върху броя на бежанците, които ще приеме, заяви министърът на вътрешните работи на Германия Томас де Мезиер.

Обратно в новината

Коментари - Германски министър: Да сложим ”таван” на бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрация по немски: 1) Решенията се взимат от канцлерката Ангела Меркел. 2) Който не е съгласен с решенията на Меркел да вземе под внимание точка 1)

Какво значи "квоти" ? Човек или е застрашен и трябва да му се помогне, или не е. Ако се приеме само част от хората "чийто живот е в опасност", значи останалите се обричат на смърт ? Може ли това да е хуманен подход ? ------- Защо никой в ЕС не поставя въпрос какво правят тези "бежанци" сами за своята съдба - дали някой се е включил в борбата срещу враговете им, които са ги принудили да емигрират ? До сега никъде не съм видяла да се формират бойни групи то "бежанци", или поне санитарни екипи, които да отидат да помагат във войната. Пресата, обаче, постоянно пише за доброволци от ЦЕЛИЯ СВЯТ, които отиват при ИДИЛ. Защо едните отиват на фронта, а другите - на топло в ЕС ?

Глупост. Как точно ще ограничат бежанците? Ами хайде, ограничавайте ги, щом сте намерили начин...

Родена съм и съм израсла в центъра на Балканския полуостров, в неговата най-автентична част, красивото градче Перник, където всички жени са красиви като мис България, а всички мъже са силни мачовци с огромен интелект и здрави като винкели части на тялото. Поради финансови причини не съм излизала досега от България, но като чета подобни новини, усещам, че съм духовна германка. Улавям се тайничко, че аз мисля като Меркел, копнея като нея за отворената врата и вдигнатите нагоре бариери. В моите дълбини и дебри пулсира сякаш един здрав и корав немски дух. Мойта широка и дълбока душа е отворена за всички силни и здрави бежанци, готова съм да помагам всячески на тези хорица, да повдигам тяхното обрязано лично достойнство. Напълно подкрепям предложението за слагане на таван: Силно желая и на мен да "ми го сложат на тавана" както бежанците, така и германците.

Якоооооооооооооооо.

Този от снимката емигрантите сигурно вече са го напълнили с въшки. Има много да се чеше и на друго място по тялото си.

Присъединихме се към ЕС, защото европейците бяха интелигентни, работливи, консервативни. Сега обаче станаха обратни, изкукали и бавно развиващи се! Какво трябва да стане, че да реагират адекватно?

Присъединихме се към ЕС, защото европейците

Как така "таван" , нали всички преселници от Азия и Африка бяха "добре дошли", според мамчето Меркел ?

Нещо не си разбрал. Някой искат таван, ама Меркел иска широко отворени врати - проблема е именно заради нейните изказвания и властта, която тя има.

интегрирали нашите роми ся немаши да имат проблеми със сирийци и други..

ще се сетите ама... те вече влязоха...нека да отидат при Меркел на вечеря, тайната вечеря ще е.. мхммм

ако не му викат дискриминация, не знам какво е.

Fédération des Nations des Balkans Federation of Balkan Nations Föderation der Balkanvölker -------------------------- да сложим таван запада и на упадъка от него....а...

Германия се управялва и тя от престъпници на американска каишка.

Тъпа п*тако Меркел, вземи си ги вкъщи всичките! Да ти набиват "акъл" с рязаните бургии, докато осъзнаеш какви си ги свършила!

Тя е в такава възраст, че когато ще трябва да се осъзнае, ще и е все тая. Ама другите ще си изпатим от това безумие.

не разбрахте ли че всичко в природата има ЛИМИТ!!!...ВСИЧКО!!!...докато вие с вашите невъзможни блянове за супер демокрация ТОТАЛНО СЕ ОСРАХТЕ!!!...КОГАТО Е МИСЛЕНА ДЕМОКРАЦИЯТА КАТО СТРОЙ, СВЕТЪТ Е БИЛ 2 МЛН. ДУШИ... СЕГА Е 7 МЛН.!!!...НЕ МОЖЕ БЕЗ ПРАВИЛА, ГРАНИЦИ, ЛИМИТИ, МЕРКИ...!!!

Obama: Syrian refugees are like pilgrims on the Mayflower кой идиот това каза?

Много ама Много искам да нямам нищо общо с тези . Да не ми определят дневния ред , да не ми казват как да живея, какви закони ще важат. Свободна търговия - да и НИЩО ПОВЕЧЕ.

Все по-често ще ги виждаме да се почесват в безизходица, в замислената поза на бабуин... Лошото е, че заради тяхната простотия, накрая ние ще го отнесем...

Когато им казвахме, че скакалците са много и трябва да има някакъв ред на пропускане, те - давайте всички, който иска е уелкъм. Сега когато им казваме, че трябва да се спрат и дори връщат, те - нека има таван. Докога ще сме на една крачка пред тия "умници". Както се казва - не питай старило, а питай патило /500 год./

Ердоган вече надупи Меркел,брех мръсник,че и пари му дава бабата.

Мути Меркел докога ще я търпят с политиката на "отворените врати"? Време е вече да ги затварят, че става страшно, а тя ако ги иска да им плаща със самолети да отиват, а не да осират цяла Европа.

h 1

t.e. на "отворено д*пе" с отвор към мегдана ...

А като как ще обяснят на скакалците наречени "бегълци", че квотата е изчерпана та да спрат нахлуването си в Европа?

Бе тия болни ли са, дрогита ли са !? Не разбраха ли, че това е НАШЕСТВИЕ, начало на ВОЙНА, която ще убие европейската култура и ценностна система !

Явно бабишкерата вече трябва да си ходи.Ако не да си създава организация и да си ги вози със самолети чалмите.Не на път за Германия да маршируват през цяла Европа и да я осират като хуни!

Германия да си сърба попарата надробена от Меркел ,а България да изгони всички салами а Бойко да си затваря устата.

Геманците още робуват на синдрома за виновност, който им бе втълпен от евреите след 2та Световна война за да измъкват пари от Германия. И забележете от къде произхождат евреите - пак от там от където и сегашните мигранти и са от същия етнос от който са и арабите, само че са навлезли в Европа по рано.

Да спрем "мароканските скакалци"!

Те не разбраха ли, че квотния принцип няма да ги спаси. Рано или късно мигрантите ще стигнат до Германия или за където са решили и няма да останат там където са ги разпределили насила. Колкото останаха в България. Ще чакаме да видим след колко години масово ще започнат да работят в Германия новите има граждани. Ама не да дават примери с отделни случаи, а да обявят статистика, например 80 % вече работят.

Да сложим забрана за навлизане на бежанци в Европа!!!!!!!!!!!!!!!!!

Странното е, че рейтингът на Меркел остава отчайващо висок. След атентатите в Париж и се е даже вдигнал. Одобрението е около 50%, а привържениците на нейната партия са нарастнали от 36 на 39%...

Какво ти е толкова чудно? Явно и в Германия рейтингите се определят като у нас.И изборите се печелят по един и същи начин.И учителя е един.Вервайте!

Който й дава заповедите да вкарва муслиманската банда, той същия се грижи и за офецялния й рейтинг, вЕрвай ми. Това не се случва от глупост и случайно, било е платено, договорено и наложено насила, виж как Европа се дърпа да й го нахлузът, а они напират още навътре да й го вкарат. Не схващаш ли, че Европа е изнасилваната. Затова на рейтинги не вервай, глей ко праят циганите у нас и сметай ко се случва у ного по-богата германия и кви пари се въртат по избори.

Катя

И мигрантите веднага ще се съобразят с наложения лимит и квотната система! Браво, големи умници сте!!!

бавно загряват ли какво ли германците? в Източна Европа това го говорим от месеци... Как пък веднъж не прихванаха нещо от нас и не се вслушаха...

Докато се почесваш по тавана, бежанците ще ти го сложат!

Махнете тая кукувица меркел, докато съвсеме не е затрила Европа ! На Германия и трябва един строг, но справедлив управник с крайно десни убеждения ! И да се придържа към простия принцип - "който не работи не трябва да яде" ! Никакви помощи на готово за никого, независимо от къде е пропълзял в ЕС !

Ти един Боко не можеш да махнеш ,а тука стана международен съветник...

Ми убаво ,дойчо прибира бежанците ,другите бежанките - по младите и убави де .

Меркел е една пенсионерка, която трябва да заработва като чистачка или санитарка,ако толкова не й се стои в къщи до печката! Баси недоразумението, баси женицата поставена на такова ключово място! То бива подставени бездарници като Бъчварова за вътрешен и Михайлова-Нейнски за външен министър, ама Меркел за канцлер на Германия - това си е Апокалипсис сега!!!

И от Боко ли е по-зле?

Катя

От Боко никой не може да е по-зле.

Е-е-е, ама пък няма само ние да сме най-гламавите - в случая, германците ни надминаха и надскочиха в състезанието:"Избирам ГЪСКА"за канцлер / па, ако щете и ПАТКА, може и ФИТКА/в някои краища на България така наричат пуйките/Тая просто задържа първото място в ранг-листата на шашкъните, та нашите останаха на второ и трето място.Нас, българите, същите тия Меркеловци, и тия преди тях, ни приемаха студено и високомерно, държаха бежанци от комунизма в лагери по няколко години, гнусяха се от името българи, а ордата я приеха с "добре дошли"А сега, накъде, фрау Меркел?Ами, имате си лагери, още от времето на есесовците - приберете ги там и ги накарайте да работят под строй и с раирани дрешки!

А европейските ценности ... Правата на човека ... Хуманизмът на западна цивилизация ... Толерантността ... Сирийските умерени кифладжии от Лондон ... , ох ... опозиционери ... Какво ще правим с тях?!

C5 Galaxy събира доста народ.

МИ носи си ги у .... на .... та

Да си платят гражданство по 200000Е като искат да останат, нашите деди кръвта са си лели за тея земи, а сега какво идват някакви си , ще ми вадат ножове и чалми ще искат да ни турат, ама не знаят че ще хвърчат шишарки.

КЪСНО Е ЧАДО- ИСТОЧНОГЕРМАНСКАТА ШАФРАНТИЯ СВЪРШИ СВОЕТО...

След като надробиха попарата, немците се чудят как да я прехвърлят върху цяла Европа. Не чуха ли, че гостите са техни и не искат да ходят другаде? Каква обща отговорност, след като тяхната канцлерка ги покани и се снима с тях? И кога ще ги спрат да не влизат в Европа, защото веднъж влезли, никой не може да ги върне обратно и само създават проблеми?

Нашите имигранти - цигани минаха през тавана и вече са на покрива на Ръ Бъ.

Турция е виновна за бежанската криза и трябва да си поеме всички бежанци.Тя подтикваше и въоръжаваше опозицията на Асад,защото има интерес от падането на Асад.Така че в основата на тази трагедия в Сирия и бежанския проблем стои Турция.Не тя прави услуга на Европа,а обратното,Европа събира негативите,заради Турция.

На тези мними бежанци Ердоган плаща с парите от петрола купуван на черно от ИД. Всеки бежанец е с по 10 000 евро на член от семейството в джоба.

Докато се наумуват "умните" и толерантни европейци и току-виж джихадистите ни изтребили .....

Я да си ги прибирате всичките. Меркел много ги обича

Бабишкерата ке падне!

И кат падне ша ти стане ли. Те наводниха България ,той са кефи ,че старата чанта ще паднела .