Започват официални преговори за правителство в Германия

Германските консерватори и социалдемократи постигнаха споразумение за започване на официални преговори за съставяне на правителство.

Обратно в новината

Коментари - Започват официални преговори за правителство в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, кое е по-добре? Да гледаме 16 години облечената в костюмче на Мао пионервожатая от Щази? Тя поне има диплома. Или вече е време да я заменим с фалирал книжар без средно образование? Защо пък не, вече си имахме един подобен австриец. Той все пак имаше някои умения - можеше да рисува и да вика убедително пред публика. Но пък беше с неправилна джендърна ориентация. Труден избор... Трябва ни мнение от мъдри хора. Я да питаме ония един милион лекари и инженери, дето си ги внесохме лани!

Cупер мнение!!!

Щука

Вероятният бъдещ коалиционен партньор на Меркел всъщност беше обявил, че минава в опозиция, след катастрофалните за партията резултатити от изборите. Сега обаче пак се извъртат и напротив, ще правят коалиция. Всичко са готови да дадат, защото знаят, че стигне ли се до нови избори, AfD ще имат много, ама много повече гласове и като нищо, да спечелят изборите. Но на еврогейските ценности една така нормална партия (нарична в Германия нацистка) е трън в очите. Тежко ѝ на Европа!

Не ми стана ясно, мигрантите ще могат ли свободно да чукат германки по улиците както досега, или ще има ограничения?

в Германия е пълно с българки които се чукат с всеки, не бери грежи за германките! Лайно.

И за Меркел,и за Шулц това са последни години на власт.Затова ще се крепят с нокти и зъби,колкото изкарат.

Някой да е очаквал, че ІV Райх ще се откаже от унищожаването на Европа? Има ли такива наивници? Ми, що не кажете, че "пробивът" е станал, когато ХДС/ХСС са се съгласили с искането на социалистите, да бъде ускорено "събирането на семействата" на мигрантите. В замяна на това, социалистите са се отказали от друго тяхно искане - да няма никакъв таван за броя на приеманите мигранти. С това споразумение за обединяването на семействата на мигрантите, по подадените до средата на миналата година искания, се осигурява идването в Германия на между 1.5 и 3 милиона нови мигранти позцаконен ред субсидирано от държавата. Без да броим новите искания.

...да са живи и здрави данъкоплатците-да плащат!

ПЛОВДИВСКАТА ЧЕРВЕНА МУТРА ГЕОГИ ГЕРГОВ МИСЛЕШЕ НЕЩО ПОДОБНО НА ГЕРМАНСКИЯ БРАК НАЦИСТИ - МУТРИ ... ИСКАШЕ ДА СЕ СНОШАВАТ БСП И ГЕРБ :)))

Меркел продължава маратона си и насажда всички на пачи яйца- е това е бъдещето.

Правителство на обречените означава триумф на Алтернатива за Германия в най-кратки срокове. Меркел и Шулц нямат полезен ход.