Германски лейтенант готвел убийства на политици

Германският лейтенант, който бе задържан за планиран атентат, е имал списък с имена на политици, които е смятал да убие.

Обратно в новината

Коментари - Германски лейтенант готвел убийства на политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не е от нашите.Не съм го посрещала!

военен да не е някой натурализиран мургавел, иначе как ще мине за бежанец? Това при Вуйчо Химлаа не можеше да се случи.

Служил в Елзас,регистрирал се като бежанец в Гисен-Централна Германия,обискирали 16 квартири в Германия,Франция,Австрия.Този явно е окрил телепортацията.

нали знаете онази басня за двата таралежа на старта и на финала? Арабите като жълтурите си приличат за нас, белите, както ние за тях. Някой е присъствал в бежанския лагер, представяйки се за него при проверка.

Пуснете човека да затризатрие всички политици на тая шибна планета дето от тяхната алчност и жажда власт и пари си лягат гладни хора и гладни дечица независимо от тяхната религия

Искал е да убива политици , а то най-често е обратното: политици убиват хора. Не може така, нарушава се реда!

А български "генерал" уби народа.

Този не трябваше да го хващат...

Смятал да убива политици, а мотивът му бил омраза към чужденците??!! Изводът е, че политиците са чужденци в собствените си държави!

"В него (в списъка)имало имена предимно на политици. ... Мотивът за действията му е омраза към чужденците.".

Демек мрази политици - чужденци. Сложно ми идва на мен това повествование.

"Германски лейтенант", който едновременно е и "войник" (т.е. следва да е редник!), служи в Елзас, което е област във Франция!?

Писано е на "гейропейски новоговор", който е неразбираем за нормалните хора.

превода е лош! Солдат идва от солд - заплата. Наемници и пр. Всеки военен е СОЛДАТ също и генерала, всички униформени в една войска са солдати /на заплата/. Значи превода е бил буквален, а не по значение. Това е

"Солд" значи "продаден" на англ. Т.е. трябва да се преведе "Германски лейтенант, продаден в Елзас..."

Откога германците имат цветовете на знамето си в този ред- нещо върви на зле.

От де взе тази шибана снимка? Какво ни показва тя? Онзи е старши лейтинант а е ефрейтор. Научете се да давате актуални снимки /ако пишите за пари/

Още нищо не се знае. Кой те знае от къде ги взимаш тези новини. Ония си мълчи и разузнаването не казва още нищо! Но българинът веднага го знае!

Дано в руската армия са по успешни военните!

Глупости и измислици на западните манипулатори!

Браво!Има още надежда...

парадоксът на нашето време: защитата на отечеството,се нарича вече агресия!!!

Много интересно как този германски войник е присъствал в казармата си в Елзас и правил престъпления едневроменно, при положение, че Елзас е във Франция и там германски войски няма от 1918 година.

Елазас е бил във Франция по времето когато ти си учил/а география. Сега е времето на едни кадърни грамотни млади хора, такива каквито Дира редовно назначава . Те са призвани да променят нашите остаряли закостеняли представи за света . И ВЕЧЕ ГО ПРАВЯТ!

Мултикултитата забраниха използването на думата "чест". А офицерската чест все пак съществува.

"Омраза към чужденци" или любов към Родината, въпрос на гледна точка! Когато отиваш на чуждо място трябва да се съобразяваш с тамошният ред, традиции, религия и др. ако ли не значи ти си натрапник и завоевател!

Отдавна вече секретните служби докладват каквото им е угодно, а журналистите пишат каквото им кажат. За народа остава само да се срахува, да си натиска парцалите и да бачка за международната олигархия.

И аз мразя мигрантите. Рано или късно ще заколим няколко. Засега ги бия.

Динко, говорихме си нещо!

струва ми се,че това не е работа за сам човек ,дори и да е много интелигентен му е необходима помощ .

4,5-5 млрд €(годишно) е фонда за изплащане на семействата на жертвите или пострадалите от атентатите във франция ,платен от измамените данъкоплатци .как нормален човек да няма мерак за политиците-гробокопачи ?!?

Всеки войник носи маршалски жезъл в раницата си.

Браво на момчето! Истински патриот!

Кой, Ахмед ли?

На баба Травестит името там ли е?

хак им е!

Такава напрегната .двойна игра. !??Този е завършен психар !

Тези пак ни взимат за балами с тези куци версии. Това изсмукано от пръстите като версията за катастрофата с онзи уж лудия пилот дето го допуснали на работа. Тез масонски медии съвсем обедняха на фантазия и явно не стоплят, че няма логика толкова организиран боец да прави толкова куци тъпотии като прекраване на метално оръжие през летищтна митница. Ясно е, че искат да сеят страх и да си мислим колко са невини тез джигити. а ние си знаем -кравари-ционисти-ватикана-англосакси са истинските виновници и зад ленинизма/марксизма= комунизма (последните са проект на МИ5).

не те взема за балама. Ти си откровен, неграмотен глупак, който вързва на теории на конспирацията.

Когато събереш 2 и 2 и получиш 4, дори и всички прошляци да те наричат "неграмотен глупак", знаеш, че си прав.

Наистина, че проглеждането ще дойде от Бундисланд, но пустите му американски бази забавят процеса на избистряне. Защото скоро прочетох нещо подобно,че Германия не е държава, а само военна база на Америка.

Брейвик нумбер ту, а идват и още. Хората се чувстват подтиснати и не им се дава трибуна да си кажат мнението. Цензурата в западна европа е титанична. Нищо не знаете вие в балХар на какво се вика цензура - а си казАл нещо извън клишето на водещата партия (тфа си е куманизм не ами...) а си флезнАл в затвора..... И смешното е, че муслиманите са защитени - а си се оплакал срещу муслиман, а са те искарале тебе виновен. Това се случва в последните 10 години, преди това не беше тека, или поне не беше толко драстично. Сега затягат примката и са ноо отчаени да бързат да ни ритнат столчето..... от една липопитна наблудателка.... ше има нови брейвици, това е саму началото....

Глей като вземат да трепат негърки и пакистанки в УКето да не нацелят и тебе!

Ас ше съм от трепачите :) Комуникирам с германци. Голяма част от тях са си напълно оритнтирани, просто избягват открити конфликти и се приготвят. Да, има съпротива срещу ДЗверкел. В Германия обаче има огромна цензура и подтисничество. Хората не смеят открито да говорят и да действат, затова изглежда, че няма съпротива но съпротивата си е там и си работи. Стискам им палци, аз абсолутно съм на страната на немците срещу Дзверкелката и естаблишмента (зионистите/куманягите мръсни).

Преди 10г ми се радваха и ме питаха от каде съм а сега е друго

Версията мнооого куца.....Ариец се представя за сириец и без проблем го регистрират на 2 места,без да говори арабски.Просто ви доказва кухи кратуни либерастки,колко е лесно да се влезе в гейропата

И ас мислим че е нагласена история, шита е с бели конци, и цели лоф на вещици. На Дзверкел и се задават избори, и тя требе да се покаже като защитница И на немците, и на мигрантите - мисия невъзможна, и й требе театро! Сега особено около Брекзит, цели екипи околу нея харчът пари, за да я искарат света вода ненапита .....и да я изберът пак.... Едно войниче ли ше я спре, тя погуби толко европейци, що нарот беше изнасилен, даже малки дечица....на нея не й пука! Сега ше развеват историята и ше я политизират, ше плачът со скръбни сълзи, и ше настане лоф на вещици - имат ноо да се учат от Ердухан!

Рокси, баба ти Дзверкел направо силно завижда заради ...изнасилванията- затова така прави.

За да се регистртира като бежанец не ще да е бил рус със сини очи! Властите в Германия май смятат поданиците си за пълни тъпанари с тази изсмукана от пръстите версия.

Германците не са поданици...

Последно! Войник или офицер е бил тоя?...

Значи сега какво ще стане? При следващия атентат от чужденци трябва да си мислим и вярваме, че е дело на германци - само и само да натопят дружелюбните мюсулмански пришълци. Дори да видиш черен манго да хвърля бомба - пак трябва да се чудиш колко добре се е дегизирал хер Франц.

Създадоха условия да се се променят хората,да се превърнат в убийци в защита на старата Европа, която беше спокойна и нямаше атентати

Полицията имала версия. Дано имат и други версии, че само с тази за никъде не са.

Ахъъъ....идват правнуците на Хитлер....Гьобелс....Менгеле...

пичага

жалко... сигурно и бабишкерата, която съсипа Европа, щеше да прекара