Разследват 64 военни в Германия за ислямски екстремизъм

Германската агенция за военно контраразузнаване разследва 64 лица, работещи за въоръжените сили, заподозрени, че са "екстремисти ислямисти".

Обратно в новината

Коментари - Разследват 64 военни в Германия за ислямски екстремизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък у нас има министерство, в което 90% от служителите са исламисти ( религиозно). И какво? Има области в североизточна България, в които земята е почти на 100 % изкупена от "български граждании исламисти( т.е. изпов. ислам) ", бивши величия в това министерство и верни членове на една партия, с чужди пари. На кого са тези територии?Български ли са? Питам те ... Бъчварова

Да, какви са по етнос тия радикализирани ислямисти в армията на Г-я?

Чечня номер2. Най-големите специалисти на душманите в Чечня бяха бивши военни от ЕС. Живият шейтан, избил хиляди чрез миниране, е бивш спец на Бундесфера. Цялата върхушка от военни специалисти в Чечня бе от бели европейски военни. Затова руснаците загубиха толкова техника и войници в тази война за чеченския нефт, водена основно от агенти на английското разузнаване.

Истината се познава в сравнение! Путин с голи ръце ли изби 250 000 чеченци? И той ли е бивш спец на Бундесвера?

Ем, сега същите "специалисти" са "върхушка" на ИД.

Гледайте Bastille Day филмът който беше забранен след събитията в Париж. Ще ви се изяснят доста неща!

оказахме се много по-жилави от народите в Западна и Централна Европа

Де на викай ' Хоп" преди да ти се е наложило да скачаш

Е защо бе, като германското правителство подкрепя ИДИЛ?

"Германските въоръжени сили са с численост 250 хиляди, посочва Ройтерс." (без да се броят предателите във въоръжените сили начело с фон дер лайен). Доста по-малко като бройка от незнайните войни на джихада навлезли в германската демократична джихадска джамахирия.

с бодри стъпки вървят към ислямски халифат

19з8 год. арииииски експеримент, 2015,европа на ислямааа...меркел са вест деуцчее халифат .

Не са само тези и това се знае много добре. Но какво да се чудим, след като блондинката назначена за министър на войната на идилска германска демократична султания - дойде до гениалната идея да обучава в бундесвера "сирийски" "бунтовници" и да ги праща после да се бият в Сирия за "правата кауза". А какво по-хубаво убежище за джихадист от армията на ОТАН? Не ти трябват някакви си нещастни мачете и брадви, а Имаш всички видове днешни оръжия в ръцете си. Не се занимавайте с глупости, ами се замислете как да въведете бурките в бундесвера! На печелившите - честито! :-)))

Честито-о-о-о-о ..... честито мам-м-м-мм-а Меркел ..... !

Аз само бих добавил....Мамааааааааа и на Меркел :)

тия са били препоръчани от таткото на ид -бен обама ,като заклети врагове на русия , но явно са сгафили по пътя за там .

Не ви ли се струва странно, че тази "чистка" става ТОЧНО СЕГА, когато се заговори за АРМИЯ НА ЕС! Кому не е изгодна такава армия...Е добре, продължете анализа...

А на тебе какво не ти е изгодно в случая?

младоците драскачи не споменаха аджеба какви по етнос са тези които са служили в бундеса? чисти арийци или интегрирани наужким турски резаци харантутени от 40% данъци заплатите на германците които затова на бг морето се плюнчат на по наливна бира

Защото идиота външен министър на Дойчланда, нямало да позволи Турция да е член на ЕС. Кого лъже, та те от половин век са в ЕС и то в Дойчланда. Каква маса турски джагали пълзи постоянно от Европа към Турция и обратно. Колко е турското население на Европа. Смешници. Та то повече Али и Мехмед има във войската на Дойча, отколкото Гюнтер и Ханс.

Тези джихадисти били на всеки километър, та даже и в армията (Бундесвера) но ВКР-то чак сега се усетило... да ви пикам на Гестапото, СС-а и вермахта !!!

на Ердогановия пуч.

DE=WC

меркел налага террор на евронароди,с ислямска асимилазя на еу . наи голем експеримент, след 3 раич ...

...е как хората да не гласува и с двете раце за краината десница ???...никакви таини служби няма да ви помогнат господа европеици...срещу орки с демократични мерки и закони не може !!!...разберете !!!...днес по радиото чувам виенски валс ....ха сега си представете ...талибан ..Jихадист..арабин..орка...?!?...можете ли ????...и на мен ми беше трудно !!!...положих много усиля ,но не успях !!!...виж онзи миризлив ман_гал Aзис би се варзал чудесно с орките...изводите са за вас демократични евротолерасти !!!

това не се етнически германци, а защо са военни в Германия, защото няма вече такава суверенна страна, а контролиран от шащ плацдарм за протиропоставяне с Русия/особено откакто вече Турция не е надежден спътник и в това отношение

valentor

Боже , Всемилостиви, не зная другите като как си го представят този филм. Аз не мога. Искат да ми кажат че германецът-военен сам ще се лиши от всичките си настоящи и бъдещи бонуси за да ... за да какво ? Шъ падна от гнъсен кикот..

и то сички амуджи

Те така се разтура ЕС, с ислямска диктатура.

Даааааааа...Новините от нашия нелюбим гейсъюз..Стават от хубави, по-хубави...Нема що!!!!!

Западните служби да се земат у ръце и да заключват пуплерастката агентура.

Търси планетата Земя. В близост до Слънцето.

Меркел ли имаш пред вид?

А, стрина Меркел кога ще я съдят за подривна дейност в полза на ИД!?

Е започнаха религиозно-етническа чистка в бундесвера. Братчедите ще си го отнесат. След това ще дохде реда на братчедките на братчедите и тогава ще махнат яловата бабичка. Абе може и да се оправят германците ако още са останали германци. Да му мислим ние с продажна тиква начело.