Източникът на Панамагейт: Не съм разузнавач

Източникът на разкритията по аферата Панамагейт публикува манифест в германското издание "Зюддойче цайтунг", което първо съобщи за изтеклите милиони документи.

Обратно в новината

Коментари - Източникът на Панамагейт: Не съм разузнавач | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектно, авторитетни медии публикуват анонимни източници, прилича на анонимните доносници. Точно в стила на новите евро-атлантически ценности. Медиите се надпреварват кой да вземе наградата на НПО-тата и да бълва лъжи, полулъжи и откровенна манипулация.

дългата "икономическа зима" ескалира и парата на 7 годишната криза "изби" без управление...резонно е , че има човеци , които ще се опитат да "спънат" тези , които станаха още по-богати от кризата... но все пак ми се струва , че това беше нарочно контролирано меропрятие на едни "други хора" , които ще се постараят след ислямизирането на европа да вкарат и електронните пари...не може едни да са длъжници на световните банки стотици трилиони долари и да трупат нови дългове ?! тези пари са тази "пара" , която избива във вида на сегашната световна криза , която ни набута главите във вонята вече седма година...?! кога ли ще си поемем поне глътка чист въздух ?!

всички българи знаят че цру го е написало защото името на путин фугурира само останалата част на света нищо не знае.фигурират имената на камерън,на бившия премиер на исландия които подаде оставка,на марин льо пен,а по нататък ще цъфнат още няколко държявни глави.в държавите в които има демокрация и силно обществено мнение или хората имат някакво чувство за чест и достоинство е ясно че ще доведе до оставки.русия и путин не влизат в тази класация.какъв е проблема за путин?някои смее ли в русия нещо да му каже?тои може да си прави каквото си иска без да дава сметка на никои.пък както някои смятат неправилно тои е дал толкова за русия че има право да се пооблажи дори да го е направил,нали така?за мен не е така но всеки си има право на мнение.та путин и неговите приближени не ги заплашва нищо.въпросът е че данъчните убежища трябва да бъдат премахнати защото укриват данъци което пречи на икономики да се развиват в целия свят а не само в частност в русия.въпросът е защо не забраним в българия фирми регистрирани в такива данъчни убежища:лесно е поне на пръв поглед:пълна забрана за офшорни фирми да участват в икономическия,търговски и какъвто да е живот в българия или в ес.да се криминилизира откриването,притежaването,участието в офшорни фирми.защо не се прави?

Подкрепям те в съжденията ти, но в интерес на истината името на Путин се появи не като на собственик на офшорка, какъвто е например нашия Чехлю. Вероятно Путин, за разлика от други, не се нуждае от имущества на свое име!

По-важно е защо няма нито един американец. И не излизай с оправданието, че "на тях не им трябват офшорки" - защото 99.9% са честни бизнесмени (като Барни Мадоф например и хиляди други).

Путин,та Путин! Всички руснаци са много на ясно колко богат е Путин! И всички те знаят много добре,че това което има той,никога няма да е обществено достояние! Но дори и да стане,ще погледнат хладнокръвно, и керванът ще продължи! Руската психология е нещо уникално и не лесно обяснимо!Просто не чакайте гражданска война в Русия,заради Панамагейт ! Както казах-руснаците ще си го преместят......

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ!!!САЩ ПРИТИСНАХА ЕС ДА НАЛОЖАТ ИЗМИСЛЕНИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ,А "НЕ МОГАТ" ДА РАЗБИЯТ ОФШОРНИТЕ ЗОНИ!!!

Ох, аман от манипулации! И защо точно на 9 май - да тушираме събитията на Кремъл, парада..........аман........

.."честни хора Hяма", има само, честни интeреси!!! (уинстън чирчел)!!!;))

да се посерем на гроба му

не разбирам раздразнението на дадени индивиди,поради фактът,че името путин е в списъците!? само за малко уточнение: простаци,тук не става дума за бъдещето на крадливите крадци(вкючая товарищ путин),а става дума за моето и вашето бъдеще-бъдещето на редовия гражданин! от тук нататък всичко ще зависи от нас("небогопомазаните") дали искаме да живеем(те) по този начин! защитавайки или не споменатите в списъците,те"споменатите" в никакъв случай няма да се сетят за вас и им е все едно дали плюете по тях и ги защитавате,защото вие сте само едно егн за тях,което е източник на средства,които те "богопомазаните" крадат от вас !!! малкият човек ходи на работа по необходимост,за да нахрани с-ство,да плати данък...,а големият човек го краде по задължение,щото ако не го прави,ще му рухне системата!!! прстолюдието крадливата политическа сган,която работи HE за простолюдието

когато ти ,,показват,, само ,,част,, от една ,,снимка,, винаги се вадят ,,грешни,, или целенасочени от този които тия показва ,,изводи,,!!! бих искал да видя ,,цялата,, снимка на ,,офшорният свят,,!!! не само едно ,,географско,, ъгълче!!! иначе ,пак се ,,чуствам,, малък, беден и онеправдан!!!

ами виж я.кои ти пречи?очевидно е че не може цялото да се види наведнъж предвид обема информация ,ще трябва едно по едно.

Този цитат ту: "...критикува остро неспособността на политиците, на правосъдието и дори на медиите да се борят срещу данъчните убежища.." Не трябва да се възприема, като критика, неспособност, или въпрос. Това направо е директен отговор. Че Кой се бори срещу себе си?

А КТБ-то,КОЙ КОЙ,го ограби а????Соросоиди.

ааа...цветан и делян соросоиди ли са бе!? ограби я големият човек-за сметка на малкия

"Джон Доу + номер" при криминолозите в САЩ е псевдоним за мъртвец (обикновено убит) с неизяснена самоличност. Може би човека иска да ни каже какво очаква да му сторят изобличените. Аз пък очаквам концерт на виолончелиста на Хуйло, който също е у списъците ;-))

"Мосак Фонсека" е само една от многото такива фирми. Панама е само една от многото подобни зони. Живеем в диктаура на едрият престъпен капитал. Политиците само привидно ги избираме ние. Реално те са верни служители само на капиталистите. Те им плащат добре за да държът в подчинение хората.

Точно! Демокрацията е диктатура на капитала и никога не е била друго, освен узаконяване на грабежите, войните и мръсната търговия, чрез "избори" на назначени, И/или спуснати парашутисти.

Може да е всякакъв обаче далаверите на крадливото джудже лъснаха....даже и тъпите руснаци им светна, че бащицата и олигарсити му цакат с топла бира - за олигарсите Европа, за мужиците Сирия и Украйна

Понеже "Панама-гейт" се провали, така както в Холандия се провали кървавото мероприятие за свалянето на малазийския самолет (справка референдума в Холандия за укрофашистите в ЕС) сега ФАЩ службите се опитват да придадат "комунистически" привкус на баснята с офшорките ... ЯНКИ ГО ХОУМ !

Правилно! Не е разузнавач ! Той е шпион-както казваше баба ми! Но нема страшно! Всяко българско посолство по света ще му усигури увежище !

Ще го обявят за луд и всичко ще приключи....

Ако говори истината ,вече не е сред живите.Американските вереи вече са го "сгитвили".

Веднага му повярвах.

Той не бил сътрудник на ЦРУ... Тогава аз не съм аз и не съм писал това което четете! :))

Никой не се интересува чак толкова как точно е изтекла информацията. Лошото е че вече почнаха да се пишат много глупости и хората правили далавери останаха на втори план и така до като всичко както обикновено отшуми и нищо. След някой и друг месец изобщо ще забравим това и всичко ще си продължи по старо му.

От всички коментари може има 1 от който нещо става останалото е боклук.болшинството смятат че човек не може безкористно да разкрие финансови престъпленив.всички хора не са като вас-има и такива които се опитват да направят нещо добро без да търсят лична изгода.камерън,льо пен и те вътре.а американци все още няма но пълния обем ще се разкрие на 9 06 и ще видим тогава има или няма.второ има няколко американски щата където откриването на офшорна компания е по лесно че даже не трябва и личен документ да покажеш за разлика от панама.е защо да ходи до панама?

Естествено че има и безкористни хора, но в случая и за слепеца е видно, че делото е непосилно за един човек и съм убеден, че много скоро друг безкористен човек ще разкрие ролята на ЦРУ в цялата схема!

ролята на цру е основна ,защото идеята за овшорките е именно тяхна !пълният контрол и полза са за сащ естествено !

Пределно е ясно, че става дума за проектче на МОСАД и ЦРУ. Точно както при уикилиикс и не само. Въх, че се опитват да ни правят на балами. Рррр поспрете малко с тези проекти. Работата е ясна и всеки знае кои протектира офшорните зони, под чия юристдикция са, къде е пътя на парите. Всичко води до МОСАД, ЦРУ, АНС и и и безкрайните им черни проекти и операции по света и у тях си. Всичко е част от илюминатската конспирация срещу човечеството която се води също и в АСТРАЛА..разбираи част от отвъдното.

Този Джо Доу комай ще се окаже Джон Смит, специален агент на ЦРУ?

Някаква по-дългосрочна цел се преследва! Досега не излязоха документи, които да компрометират/нокаутират публични личности, напр. политици. Може би се подготвя някаква програма за "задушаване" на офшорките чрез експроприация в нечия полза. Нещо като ТТИП, но във финансовия сектор? Едно е ясно, целите на тази дундурма ще се разберат дълго след като обществеността загуби всякакъв интерес към новината.

Той не е разузнавач, той е само използван капут с неговите 15 минути слава.

Тоя човечец само за 60 секунди да се покаже и ще пийне хашка полоний

шест коментатори сте тъпи глупаци!! Какъвто и да е, този човек заслужава дълбок поклон за доблестта , да разкрие алчните мутроправителствени управници по света, толериращи мошеническите икономически структури наречени офшорки!!! Евала батка!!! Шапка ти свалям!!!

И нито един от САЩ. Но той има обяснение за това, нали? Дълбок поклон пред ума ти.

Доган орела ми се обади, че държи да го информирам с точност до секунда когато сте се поклонили, няма да се плашите, щото няма и да го виждате.

Наивен идеалист. Само така мога да го определя. Медиите търсят единствено сензациите и шума, а компроматите се покриват за по специални случаи. Никъде не видях някой да посочва с пръст банките посредници, а без тях нищо реално не става! Те са главните виновници, защото те предлагат този вид услуги! Това ще рече, че всичко се знае и е канализирано и легализирано. Другото е само за балъци.

Е, ся вече повЕрвааме сички! :)

Честна дума? Извънщатен? Душица мила измамна ...

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ КАТО СЕМЕЙСТВО БУШ-МЕН , КЛИНТЪНОВИ И ТРЪМПОВИ ЗА ФИНАНСОВА ЧЕСТНОСТ :)))

ОБЪРКАЛ СИ РЕДА -КОЙ ОТ КОГО СЕ УЧИ!

9ти май? Тоз Джон Доу ми звучи като един друг известен европейски евреин...

Голеям ташак: -На квадратчето пише 3/три / поста -Вътре в пространството -2!!!!!!!!!!!!! -Математиката на ДИР и компутъра в война?

9-ти май? Тоя е май честен чекист/с "чисти" ръце ,"горещо сърце с лук на фурна" и глава в хладилника заради снощното поркане!? ПУТЯ признай си бе?!:)

еeeй-чети преди да пишеш! "... ще станат достъпни за обществеността на 9 май, обяви неотдавна Международният консорциум на разследващите журналисти." -,а не разузнавачът!!!