Германските социалдемократи са срещу плановете на НАТО

Социалдемократическата партия на Германия се е обявила срещу разполагането на системи на противоракетна отбрана на НАТО в Източна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Германските социалдемократи са срещу плановете на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Тя подчерта, че става дума именно за американски войски, които ще допълнят потенциала на НАТО. ......Че то в НАТО има ли други войски????

Е, и те хората искат да си изкарат живота на руска хранилка, като канцлера си Шрьодер, ама дали..... Но, са длъжни да пробват.

НАТО само се пази, но в борбата си за мир, камък връз камък няма да оставят от Европа! А зад океана само ще броят парички - тактика, която работеше и през Първата и през Втората световни войни.

през 1945 сега ще го духат до 2045.Също като нас и гаджалите, както когато сме ги оставили да дойдат до Галиполи преди 600 години ....

Туй си е направо смешно: ако социалдемократите -- вярна подлога на Меркел -- бяха против, то просто можеха да излезат от коалицията с дясната "християн" "демократическа" партия на Меркел ханъм и да предизвикат избори, поставяйки това като главен спорен въпрос. Ама нещо им е много добре под закрилата на Меркел.

Социалдемократическата партия на Германия се е обявила срещу разполагането на системи за противоракетна отбрана на НАТО в Източна Европа, а мнението на бсп кога ще разберем

Ако Русия има агресивно поведение, какво да кажем за САЩ в Югославия, Ирак и къде ли още не? Най-лошото е, че сами си вярват, а покрай тях слугинчетата повтарят като изоглавени...

Не ги гледай какво вършат, слушай ги какво говорят!

Трябва да си голям простак за да си мислиш, че Русия е заплаха за световния мир ! Заплаха за мира са малоумните от НАТО !

Раша е най-вече заплаха за съседите си, които наистина имат основания за притеснение. Струпаните в Калининград войски и железария са несравнимо повече от няколкото НАТО бригади в района (с предимно tripwire функция)

Германските социалдемократи? Не ги ли изгориха в пещите на концлагерите?

Кога спря да поркаш, че се наричаш трезвен? Явно до преди малко си злоупотребявал здраво с водка, ако беше ракия нямаше да плещиш чак такива глупости.

сащ нахлуха в седем страни без да им обявят война и без разрешение от ООН , ако това не са агресивни престъпници.

Първо Брекзит, после нов нормален президент в Австрия тази есен, догодина Лю Пен във Франция.. после шут на Меркел в Германия.. Вятъра на промяната вече се чуства!

"Българан не е галант" и не е втория български филм.

Американците искат целия свят да изкарат, че е тъп, а само тези мръсни американски евреи са умните..... И с какво ни заплашва Русия не разбрах? Само Америка дрънка оръжия, а Русия си седи на нейна територия, но понеже не успяха преди да я раздробят и сега американците умират от яд. Ама много да не знаят, че току виж са ги изравнили руснаците заедно с новите им агресивни системи за ракетен щит.....

Наистина си много проЗт, ама много...

симо

Интересно ,,димитари,,,какво е???

Агресивно се държат американците по всички точки на земята! От 1945 година та до ден днешен,те все са така. Свикнали са да управляват света,да правят навсякъде каквото си поискат и смятат,че това може да продължава. Не са познали,обаче!Те просто не са в час с реалностите на днешния ден.Нито Русия,нито Китай и Франция ще се съгласят с това! Франция от времето на Де Гол е свикнала да провежда независима политика и едва ли ще допусне да стане марионетка.Изобщо всички беди идват от американската философия. Ето какво каза американския президент преди около два месеца:"НИЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ ПРАВИЛАТА, А ДРУГИТЕ ЩЕ ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ!"Тая философия може да запали светът!

"САЩ смятат руската политика за агресивна" - Както се казва, крадецът вика - дръжте крадеца! Най агресивната държава на планетата - САЩ, които за четвърт век се замесиха в военни конфликти в поне десетина страни, извършиха преврати в поне още десетина, имат няколкостотин военни бази извън тяхна територия, и военен бюджет по голям от военните бюджети на всички останали страни по света, взети заедно, та тези считали, че руската политика била "агресивна"! С изключение на войната в Чечения, която беше вътрешен конфликт, единствените военни конфликти, в които Русия е замесена за последният четвърт век са конфликта с Грузия, (когато грузинските войски направиха опит да вземат насила Южна Осетия, като избиха руските мироопазващи сили там, но часове след това бяха обърнати в бягство от руската армия), и сега конфликта в Сирия, където Русия помага на своите сирийски съюзници в войната им срещу ИДИЛ!

А Приднестровието,а Крим"въпреки договора с Украйна за териториалната й цялост",а Донецк и Донбас? А относно Грузия се осведомете невежа,че това са исконни Грузински територии.

Че това са си руски земи населени с руснаци още от времето на руската империя. Крим незаконно беше подарен на УССР от Хрушчов, а сега се върна там където трябва да бъде, в Русия.

Дрън дрън та ПЛЯС!

германските социалдемократи са уволнени, заради американска тлъстота!

Германса парти не може да решава за нашата защита. Българите искаме МИР(НАТО) не Русия.

българите да но и ти бе чаршаф

Така е, българите искаме мир, не искаме НАТО.

Dimitar Dimitrov

Ама ти не си българин, кажи си бе ,dimbi дебил.

Мир ...само при силна Русия ...

Де да можеха онези в Кремъл да разцепят Германия на две отново, ама го няма майстора. Те и нашите помияри се пробват, ама никой не ги бръсне за слива и ги държат на къс повод, защото са и неблагодарници прости.

вероятно Москва е купила и половината англичани, за да гласуват против ЕС!

"САЩ заявиха, че продължаването на агресивната политика на Русия..." Русия каквото и да прави, го прави на своя територия! А САЩ са плъзнали по целия свят и "закачат като бодливи тръни" за себе си, де-що докопат народец с продажни управници!

Ето че след Франция и Германия почна да се усеща кои са истинските агресори - САЩ!

Да бе да, Русия "била" агресивна и те ще "защитят" източна Европа... ОО, какви благородници! Отдавна и на "западналата" Европа й е ясно какви "ПРИЯТЕЛИ" има! И да добавя: Англия се отцепи НЕ БЕЗ американска помощ, но на високо ниво...Америка /това и се предполага/ не е ЗАИНТЕРЕСУВАНА от прогресираща Европа...що бе - ами щото тя е Велика и не може да има други по-велики - хаха

Да бе да, Русия "била" агресивна и те ще "защитят" източна Европа... ОО, какви благородници! Отдавна и на "западналата" Европа й е ясно какви "ПРИЯТЕЛИ" има!

На Източна Европа й е нужна ракетна отбрана със сигурност, но не американска, а руска, от най-модерната, така че да не смее НАТОвски самолет да прелети без да падне. С това ще отпадне заплахата както от Русия, така и от НАТО.

газпромовска заплата като на шрьодер, ама нещо рублите привършиха ?

Германските социалдемократи са умни,за разлика от другите.НАТО няма ли си по съществена работа ?Не се ли притесняват от разширяването на ИД?ИД мечтаят за световен халифат.Искат най вече да владеят земите ,които е владяла Османската империя.НАТО се оправдава с Крим,Украйна.Русия им била виновна.Крим си е руски,подарен от Хрушчов на Украйна през 1954 год.През 6 век е бил към Старата Велика България на хан Кубрат.През 13-18 век пада под робство на Османската империя.Освободен е от Русия.Има картини от швейцарският художник Ото Пилни,той изобразява продажба на роби ,предимно на жени в Османска империя.Пазарът в Крим през 1900 .год.От 1910 год картина изобразяваща търговци на жени ,които показват стока на купувачи.Такава ли култура искат,защото Ид няма никаква култура.Маймуните са по културни от тях.

браво на германските социалисти! :)

Чифутска сган,разгонихте фамилията на целият свят,ще има видов ден за вас!

Германските социалдемократи, дето качиха Хитлер на власт, да си гледат Германия, щото Путлер си точи зъбите за нея!

На Путин за какво му е турския вилает германистан?

Проблема на управляващата еврейска върхушка в русия е страха да не загуби власта си над руския народ.Страха от руския народ. Нещата в украйна се случиха не щото нато се бил доближил до границите на русия а щото ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ СЕ ДОБЛИЖИ ОПАСНО БЛИЗО ДО РУСКИЯ НАРОД.Така че господата соц. демократи требва да измислат начин да убедат управляващата върхушка в русия че ако РУСКИЯ НАРОД НЕКОЙ ДЕН СЕ ВДИГНЕ ЗА ДА СИ ПОТЪРСИ ПРАВАТА,И ЕВРЕЙСКАТА ВЪРХУШКА ГО СМАЖЕ(за това са и новите танкове),НИКОЙ ПО СВЕТА НЕМА ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ТАА ВЪРХУШКА.И така тя ше си запази власта в русия.

Хахахахах! Какво значи "цивилизован свят"? А, мадам Злата?

приискало газпромовска заплата като на шрьодер, ама нещо рублите попривършиха ???

Тия социалдемократи явно не са на себе си или обожават всеки фашага в Русия!!!

досега само две партии мислеха злото на германия: "дие линкен" и "дие грüнен" но ето, че и "спд" се заразиха от тях. популизма се налага все по-често.

габриел - социалдемократ... хахахахаааааа

Нищо лошо няма в една надпревара във въоръжаването, защото Путин е тъп като Брежнев, и по същия тъп начин ще фалира държавата си, като се върже на тая надпревара. Вчера тъпакът си увеличил войниците, при положение, че няма срещу кого да воюва????

и с колко ги е увеличил знаеш ли,икономисте?

Затова са тези сайтове - натискаш "днес", отиваш на вчерашните новини, и четеш; аз нямам време да преразказвам новините.

САЩ и Англия отново тласкат Германия към трета световна война с Русия.Този път немците се надявам да не са такива глупаци.

Това звучи толкова идиотско, че си длъжен да посочиш доказателства - как точно САЩ и Англия са тласнали Германия срещу Русия в Първата и Втората световна война?

Виж Оливър Стоун какво е казал по въпроса.

В Русия съм! В Русия съм! В Русия съм! В Русия съм! В Русия съм! Къде съм АЗ,къде сте ВИЙ! Пегъзи Музовски

Не се заяждайте с еднопосочния ( оня със стрелките ) . Искрено се забавлявам с простотиите които пише . Бени Хил ряпа да яде . Пиши момче , няма да се даваш !!

Ся да обясним на руските кавали, че следващият президент няма да признае анексията на Крим по простата причина, че няма такива правомощия.

Врабче, нещо си изнервен !?!?!? Обидите към опонентите ти показват твоята, а не тяхната безпомощност !!!! Когато нямаш какво ни доводи прибягваш до обиди и злостен език !!! Просто си пести нервите- приятелски съвет !!!

стрелките пи хапчетата и май подействаха. Май се спря

Сега САЩ се намират на ръба на икономически колапс и възможна териториална деструкция. Всичко това на фона на разпадащи се политически и административни структури. Такъв един вариант е реален и той заплашва Америка в близките години. Обама просто ще е щастлив, ако това не се случи по време на неговия президентски мандат. Т.е., стратегически САЩ загубиха войната срещу Русия, без да е имало нито един изстрел. Но и Германия към лятото на 1943 г. стратегически бе загубила войната. Това не е спряло Хитлер в последния му опит да я спечели тактически при Курската дъга. И не може да се каже, че този опит е бил чиста авантюра. Немците създават сериозна криза и едва не пробиха фронта. Обкръжаването и разгромът на курската групировка би довело до загуба на приблизително една трета от личния състав и въоръжението, съсредоточени от СССР на фронта. И щеше да се превърне в трето сериозно поражение, считано от 1941 година. А ресурсите на страната, включително и човешките, не са гумени. По същия начин и американците се опитват сега тактически да спечелят загубената стратегически война. Главното решение не е променено Русия трябва да воюва. Само че сега към Украйна прибутват и ЕС, най-малкото неговите източноевропейски членове. Ако не вярвате, пребройте колко пъти за последните три месеца най-различни политици от най-различни държави на ЕС заявиха, че Европа не желае война с Русия, още по малко заради Украйна. Когато няма опасност от война, за нея изобщо не се говори. Да сте чували в Монголия по три пъти на ден да повтарят, че нямат намерение да воюват с Русия? Тъй като обаче нито аз, нито вие, нито Путин, нито Обама изобщо никой, освен Господ, не знае кога ще рухне американската икономика, през 2016 или през 2020-а САЩ трябва да организират войната още през тази година. Те самите, разбира се, нямат намерение да се бият (кестените от огъня трябва да ги вадят други). Но войната трябва да започне САЩ нямат друг шанс за спасение.

Те стоят на ръба от 50-те на миналия век, да до днес. А-ха да се гътнат и все не става, за разлика от могъщия и непобедим Съветски съюз.

Вече близо 60 години мурзилажа точи лиги как Запада и частност американците щели да колабират. Също като лисицата, която все се влачела подир коча, понеже много му се били провисили та/шаците, та тя се надала да паднат. Музилоиди, Запада е като мушмула - колкото повече гниш, толкова по-сладък става. Ако не вервате - питайте руската диаспора в САЩ.

Следващият Президент който дойде след изборите,ще подкрепи Референдума на Българският народ за излизане от Нато и Е.така че ''`BG-EXITA''е неизбежен Соросоиди гладни:)Ша ядете тогава от контейнерите,когато останете без работа боклуци американски:)

се разпадне, толкова по-вероятно ще бъде да се избегне ядрена война и светът да стане по-безопасно и уютно място за живеене.

наистина, на кому е нужен военен съюз, който гарантира защитата на всяка една страна членка от агресори? по-добре расия да може да си анексира на воля. комунде.

Следващия президент не само ще признае Крим,ами и ще играе хоро там на мегдана ,както Кристалина Георгиева тропа хорце в "европейската столица" Брюксел.

Кой президент, на Овергаз ли? Или на Лукойл - България? Те и сега праскат казачоци.

потропваш ли?правилно си се ориентирал