Изнудвач сложил отрова в бебешки храни в Германия, иска пари

Неидентифициран изнудвач е поискал над 10 милиона евро от големи вериги в Германия, в които се предлага бебешка храна, за да спре да слага отрова в бурканчета.

Обратно в новината

Коментари - Изнудвач сложил отрова в бебешки храни в Германия, иска пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЕЙК НЮЗ ДА СЕ ПОСТАВИ НЕЩО НА РАФТ В НЕМСКИ МАГАЗИН Е НЕВЪЗМОЖНО - ИЗОБЩО И СЪВСЕМ - БЕЗ ТОВА ДА БЪДЕ РЕГИСТРИРАНО ОТ ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО (явно и тайно, официално и законно) в ВСЕКИ ЕДИН, дори най-задръстен магазин от "ГОЛЯМА ВЕРИГА" някой който живее в Германия може да си направи живота интересен ако иска да провери това взимайки без да плати ЕДИН БУРКАН нещо - тук ни съобщават МНОГО БУРКАНИ, МНОГО МАГАЗИНИ.... и не бъдете тъпи - тук наистина има свобода, демокрация и справедливи съдебни процеси за всички престъпления, НО КОГАТО Е НУЖНО (10 мил са много пари) който трябва "отива в Испания" и никой нито го търси нито споменава за него А ТОВА Е НОВИНАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЪЛНИ немските НОВИНИ ВМЕСТО ОБЯСНЕНИЯТА ЗАЩО МЕРКЕЛ ИМА 30 А НЕ 40 ПРОЦЕНТА И КАК И ЗАЩО НАЦИОНАЛИСТИТЕ ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА

Не е фейк нюз и по Австрийската телевизия говореха за него.

Нищо неочаквано. Всеки народ заслужава правителството си...

Ако това се случи у нас полиция, съд и прокуратура ще чакат извършителят да прибере и скрие откупа. После ще го арестуват, разбира се неспазвайки законовите формалности, а накрая съдът ще го оправдае поради липса на доказателства. Междувременно извършителят ще е изхарчил за правни услуги и консултации почти цялата плячка, но пък необлагаемият доход на някои държавни служители ще се е увеличил.

Встрани е от темата, но се чудя кое ли бебе ли ги яде тези пюрета и бъркочи. Аз само купувах и хвърлях. Детето прояде като хората едва когато на 9-10 месеца се осмелих да му давам от храната, която готвя за нас.

Съобщението в немската преса съдържа и изявления на прокуратурата, които звучат доста уравновесено. Това води до извода, че заподозряният скоро ще бъде прибран и надали пуснат, както у нас се случва с подобни юнаци (шведа, който изрита в главата камериерката).

Това вече е брутално...дори и да го хванат как ще намерят всички храни с отрова.

Не познаваш германците. Обратно на това, което казват всички мурзилки, бедна ти е фантазията колко са безкомпромисни германската полиция. Няма подкуп, няма измъкване.

Ееее това се казва европейски ценности! Джихадистите, при цялата им кръвожадност, дотам не са стигнали още!

Бас*и идиота! Няма ли си работа този, че му идват такива глупости на ум?! Болен мозък!

Че то много лесно се прониквало в хранителни складове - не знам джихадистите що се мъчат със самоубийствени атентати...

Аз за още колко други лесни работи се чудя, ама няма да им давам акъл...

Властите отказаха да съобщят имената на засегнатите вериги. Очевидно йерархията на загрижеността за властите е: веригите после децата. Едно-две увредени деца - голяма работа!

Че да му направят капан чрез парите

Човека е отровил храната в супермаркетите в южния германски град Фридрихсхафен на езерото Констанц, след което се опитал да ги изнудва. Продуктите били 5 и включват и бебешки храни. Отровни продукти не са открити в магазини извън Фридрихсхафен. В писмо, което според съобщенията е изпратено в събота в полицията и големите вериги супермаркети като Aldi, Lidl, Edeka и Rewe, лицето е поискало милиони евро. Изнудвачът планирал да добави опасни вещества към храната в супермаркетите и аптеките в Германия и в чужбина, като посочил някои магазини във Фридрихсхафен. След това претърсват въпросните супермаркети и някои продукти, съдържащи опасни вещества били открити. Полицията незабавно извадила цялата бебешка храна от рафтовете на магазините, а съдържанието ѝ - изследвано. След това по записите от камерите са видели този от снимките да поставя нещо в продуктите по рафтовете.

Я, този как ми прилича на Ерих Хонекер. Само на мен ли ми се струва така?

Клаус Майне?

Не знам брат.Не ман ми прилича на Франц Шнайберг.

Пазарна икономика и свободен пазар. Би могло да се очаква по теория на вероятностите.

А чуждите вериги в България продават ЧУЖДИ ХРАНИЧ - ВСИЧКИ БОКЛУЦИ, ИСХВЪРЛЕНИ ОТ ДРУГИТЕ ни ги пробутват на нас. Всичко плодове и залемчуци, всички консерви - откъде идват?

Пич, и най-големите им боклуци са в пъти по-качествени от това с което се тъпчем в БГ ... За да ме разбереш по-правилно ще ти го кажа така -> и най-лошия голф, е по-добър от най-добрата лада...

Взимате от пазара зеленчуци варите, пасирате и имате евтина и качествена бебешка храна!

А мръвка, от къде?

Пълни с пестициди и нитрати...

Тия храни ще ни ги пратят на нас... и полсе ще има УБИИСТВЕНА АКЦИЯ или ЧЕРЕН ПЕТЪК в някой от големите вериги :)

хитро.. нови начини да се борим с корпорациите....

Немците от край време са си умствено увредени садисти

и ритат българите по стълбите в метрото и крадът колите.

човека е възможно най-отвратителното животно на земята.

Алчността, ходи само по-хората, от там са им проблемите.

Производителите също слагат отрова, само че законно.

"тва само в германия може да се случи"...

а едно време в Германия този щяха да го накарат да изяде всичката храна, в която е сложил отрова. ама това беше по времето на мустакатия чичко. сега там има демокрация и човешки права...

Тоя хахо като го хванат - а те ще го хванат, не му трябва друго наказание освен едно - докато чака съда да се произнесе с присъда, по 3 пъти на ден, може и по 5, да се храни със отровената бебешка храна! Ако оживее, в затвора да продължи да се храни със същото!

Да се чуди човек,на кой свят живее.

Не неизвестния изнудвач ли е? :-))))

Чужди магазини и супермаркети ни продават храни, в които никой не знае дали не слагат нещо и дали не ги подменят.

Тоя направо да го гърмят, като го открият, никакъв съд и присъда.

Гарантирано от ЗАПАДналите НАРКОМАНИ.

Те тоя е Голям!

Колко голям може да бъде човек, който трови бебета?! Голямо е мозъчното му увреждане.

а у нас акушерки пребиват бебета, за да не реват! Каква е разликата?