Чехия засилва охраната по границата си с Германия

Поради опасения от засилен миграционен поток, Чехия засилва охраната по границата си с Германия.

Обратно в новината

Коментари - Чехия засилва охраната по границата си с Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

200000 отхвърлени молби и ги държат още в Германия!? Луда рабоата !

браво на чехите си стоят терористите в германско

всички граничещи с германия да последват незабавно примера на чехия !

Доживяхме да се пазим от Франция и Германия. Това там се обръща на Афганистан. Да се вдигне ограда около Западна Европа!

Ха-ха-ха, гейсъюза си отвори външните граници а си затваря вътрешните!

отчаян опит на вишеградските страни да се справят с френско- германското безумие

и хитлер не би могъл да измисли по голямо зло за народите на европа от това което правят днешните лидери, тормоз чрез мигранти, убийства и изнасилвания на всяка крачка

Меркел : Има ли проблеми по границата ? Да , канцлер , голям натиск ! Меркел : Пускайте ги , бе , ще ги обгрижим! Ислямисти са , нали ? Не , фрау меркел , тълпи от немци напускат райха.....

не е смешно,вчера един французин от Ница купи старата къщурка на баба ми,спасяват се хората и то в България,нали знаете пророчествата,ние ще останем

Не ги мислете тези нашественици. Българоубиецът Бойко и пачаврата Петя Първанова ще ги заселят у нас. Нали това им е главаната задача. Дано се задавят с парите, които взимат за затриването на България.

Кога съдът в Хага ще се самосезира и ще привлече към наказателна отговорност международните престъпници Юнкер, Меркел, Шулц, Туск, Олан и още дузина ,,втори цигулки?

Май май Великобритания даде пример

Не само Чехия ами всички съседни страни трябва да си затворят границите със Швабия. Нека ги колят, идиоти...

Преди 70 години един лут австриец премахна всякакви граници с тях!

..Чехия засилва охраната по границата си с Германия.. --- Чехия да запопване да копае разделителния ров и да вдига защитната стена защото иначе ша я дам на германията!

Това е малоумието на Меркелица и сие - да пусне ордите вътре и после да се чуди как да ги разкара! Който иска убежище да подава молба преди да се е вмъкнал незаконно в Европа! Границите се минават само законно - всико останало с шутове и ако трябва стрелба и обратно!!

Напротив! Изобщо не се "чуди как да ги разкара", ами как да вкара още повече! И не е просто от малоумие, ами защото затова е сложена за канцлер на Германия, а не за нещо друго и в никакъв случай в интерес на германския народ, ами за чужди интереси.

Ами да,както се развиват нещата, очаквам засилен имиграционен поток от германци към Чехия.

"За обществено изразяване на одобрение за терористични действия например виновният трябва да подлежи на три до 12 години затвор. Наказанието за финансиране на терористи трябва да е максимално сурово - 12 години затвор и конфискуване на имуществото, посочи говорителят."

И къде ще ги връщат, доколкото знам регистрираха само в Унгария и Австрия, през Гърция минаваха транзит, през Сърбия също. Да си ги лекуват в психиатриите, при нас няма да се чувстват добре.

ще дойде време всеки да се спасява както намери за добре....подготвят се...пак ще сме ние на топа на устата..изглежда ...както преди иколо 600г

Немците са разрушителите на Европа, като се почне с разрушаването на Рим от германските племена, двете световни войни, които погубиха милиони европейци, предимно млади мъже и се стигне до днес, когато Германия се изживява като четвърти райх и всички трябва да ѝ работят като роби, унищожи източноевропейските страни, сега вкарва в нова кръвопролитна война целия свят.

Представете си, какво очаква Чехия, 200хил. диви ако тръгнат към тях. Поне от рано се готвят и не плещят, че всичко е 6 и опасност няма.

Ти по-добре плачи за България, че ако султана отприщи бента през географската ни територия ще минат не 200хил. , а 2 млн. диви анадолци. Така, че нека мислим ПЪРВО за България, а не за другите!

Забележи, статията е за Чехия, позволи ни да я коментираме. А за България всички сме притеснен и това си личи по коментарите.

Тия 200х. отхвърлени къде ще бъдат върнати, че нещо не става ясно? Ако Меркел счита, че ще ги стовари в другите страни, криви са и сметките, тя си ге покани и снима с тях, тя да си ги отглежда. Назрява война по границите и танте трябва да си понесе отговорността.