Европа ще обсъди хуманитарна помощ за Гърция

Ръководителите от еврозоната най-вероятно ще обсъдят във вторник оказването на хуманитарна помощ за Гърция, заяви германският вицеканцлер Зигмар Габриел.

Обратно в новината

Коментари - Европа ще обсъди хуманитарна помощ за Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, бе! А ние от години чакаме такава за България! Ей, пак се уредиха гърците! ТОЛКОВА МИЛИАРДИ ИМ ВЛИЗАТ ОТ ТУРИЗМА !Знаете ли къде е тяхната сила и какво умеят най-добре? Неее, не да работят, дори не е да бъдат шефове на фирми, а да митингуват за зяло и нещяло! Без повод и с повод! Дай им да са на улицата и по гръцки да крещят. КРИВО РАЗБРАНАТА ИМ ДЕМОКРАЦИЯ! ДОКОГА ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ИМ ВЪРВИ ПО ГАЙДАТА/ Т.Е. БУЗУКИКО/? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАУЧАТ, ЧЕ НЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ЖИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!

Горките гърци, от глад ще умрат. Като гледам пълните ресторанти вечер си правя изводи за кризата им.Живяха 30-40 години като симеончовци, и сега ревнаха като вдовички.Не видях да ровят по казаните за смет.Много са си добре гърците, ние да му мислим с нашите калпави мангали които освен деца да правят , друго не могат.

Имате гърците за умни, но по-голяма част от европейците ги имат за нагли.

Ал

Ебаси наглеците! Спряха банките само и само да всеят паника у гърците преди референдума. Сега им се присънва хуманитарна помощ да раздават. Вече почвам да мисля, че за Гърция е по-добре да излезе от еврозоната за да пресече влиянието, което имат такива като този от снимката, върху финансовата им система.

Имаш в предвид българския народ.Управлявашите МВФ и ЕС им плащат да си правят каквото искат с глупаците дето гласуват за тях в БГ.

Добро,ченге-лошо ченге.Извод: Все сие е ченге.Гърция им показа среден пръст и те сега се правят на добрички иначе изгарят с много пари тия мазни мафиоти от ЕС.

Господа ЕВРОГЕЙЦИ, България се нуждае от спешна помощ, защото минималната пенсия е 65 евро, а не Гърция където минималната пенсия е 480 евро ! Но Бъларските политици за нищо не стават освен за корупция !....

Хайде да видим къде са нашите политици, да ни обяснят пак как се затягат коланите и как няма пари нито за пенсии нито за заплати, но вноските към ВС трябва да се плащат навреме. Боце, де си ба бащичко? Разкажи ни пак за Гърция?

е само под формата на храна, дрехи и вода. Да бе вземете пари да пращате?

този, дето сте го сложили на снимката е един арогантен, прост и асоциален политик, който има толкова общо със социализма, колкото и днешната европейска политика с национал-социализма. т.е.е напълно се припокриват. същият този се изказа многократно птотив референдумите, които в същност са демокрацията. същият този ни говори днес за края на еврозоната, което трябва да се случи, за да почната такива, като тоя да се вслушват в нашия глас, а де само в ехото, което кънти в празните им кратуни. резултатите от техната политика са повече от налице. не знам какви доказателства искате още да ви представя, че сте тъпи, арогантни, прости и асоциални самозабравили се маймуни в костюми.

бегаи се факаи у анадолу бе турска мурзилке. почвай да си набиваш плюсове от 10-те браузара и ИП-та, че да си вдигнеш самоучствите като не можеш да си дигнеш онази работа щото мъжкото се изпари от тебе. Страхлив резак.

вижте бе, не ви ли омръзна да сте подлоги? какво ми каза до сега по това, което съм казал. къде вбидя турски мурзилки бе кукувице костовашка, която е и царска подлога по съвместителство, ти чете ли текста бе трол долнопробен - цензураторски, който като се надруса ни окачва по дърветата си по всички медии благодарение на еврейските ни душ-мани. такава тъпотия, като тоя евреин ви управлява, ей!

69

Щом опряха до хуманитарна помощ явнно комунизЪма вече победи ....да им е яка халката

Яяяя, и тез си имат Прасчо. #Кой?Кой?Кой ли им го е предложил???

За гърците ще има ,защото те си занаят интереса и добре играят.Ципрас направи тигели до Москва и подсказа на Меркел:"Не ни ли дадете ,отиваме в другия лагер"...Ако за Гърция има помощи за нас трябва да има милиарди.

Де тоз късмет малаките да хванат путя за ''тръбата''....да видят и те ние какво тегло теглихме едни 45 години

Малаките имат нужда от евро -ЕС им даде 250 милиарда за 5 години...а путя може да им осигури 250 тона сибирска шума само...

пак ци ядем баницата от европа , а за бугрите охи баница , хи хи хи абдали

Престанете бе хора - ИЗЛАГАТЕ СЕ !!! За каква хуманитарна помощ сте гракнали ??? Гърците си изиграха картите по най- добрия начин ! Използваха като коз : Референдума ( и бяха единни ) , стабилността на еврозоната , еврото ( което веднага падна ) и още много други неща ! Отсояваха си позицийте до последно И ще получат това което искат !!! Нашите политици какво отстояха за последните години ?????? Защитиха ли нашите '' БОГОИЗБРАНИЦИ '' енергийните ни интереси , военните ни интереси , културните ни интреси , икономическите ни интереси и т.н и т.н. ????? Разиграваха ни 25г. и ни доведоха до състояние на неспособност да мислим , ограбиха повечето от държавата , пръснаха народа по света , убоначиха тези които останаха и сега Гърците ни виновни !!!! За какво са ви помощи - Искайте от водачите ни първо и после от другите - Вместо само да повтаряте като папагали КОЙ ??? За какви помощи ревем - Не сме ли способни да произвеждаме и да търгуваме , Да си отстояваме на нашето - ООООО Да способни сме ама е по-лесно да се крием в дупката и да се правим на тарикати !!! Продават ни на глава и на парче а ние си траем - щото е по-лесно !!!! Скочете и вие на референдум и кажете - СТИГА - ама НЕ - дайте ни помощи !!!!! СРАМ за всичките ни прадеди загинали да бранят тази страна !!!! Замислете се малко !!!!

Много писа, нищо не каза. Поне осми клас да беше завършил, да се научиш на елементарен правопис, ако не на мислене.

дребна душицо човекът не пише теза а ти говори за да светне поне малко лампата в главата ти. но явно нахалост,,,,, ти си гледай правописа и брой запетайките

Не си струваш отговора ,но ще те уважа все пак. Има една древна китайска мъдрост : '' Човек когато умре не го осъзнава - страдат само хората около него ''- Същото важи и за глупавият !!!

"Две неща са безкрайни, вселенат и човешката глупост" Да, ама не. Три са. Лицемерието на ЕС.

За гърците по едно въже под формата на хуманитарна помощ, за да се самообесят.

ЕС, моля ви, каква хуманитарна помощ за Гърция?! Гърците напълниха матраците с евро. Зехтин и пангасиус имат в изобилие! Хляб също! Пратете хуманитарната помощ в България! Там мнозина нямат хляб!

Е, в Булгаристан си имат Боко мутрата, имат си гея, бея и злодея, имат си деформатори, "патриоти" и т.н.! Те ще ги нахранят и отстояват правата на стадото, нали?!

Гърците изтеглиха от банките много молярди и не се нуждаят от хуманитарна помощ. Там МРЗ е 700 евро. В БГ тя е 190 евро и много хора хем работят хем са бедни. От хуманитарна помощ се нуждае България!

Ей, това е Запада. Българите умират от глад,особено възрастни и безработни, случват се ужасяващи неща поради мизерията и изкукуригването на народа ( виж днесплус.бг за връшане тялото на умряла възрастна жена в апартамент след 1 месец в хладилника поради липса на пари за погребение и реакцията на държавните органи), а се дава хуманитарна помощ на Гърция. Ами те са в пъти по-добре от нас, въпреки твърденията на Боко.

Феновете на боко, съсела, пръмовица, лостов, хидроинженера, бифтека, мамин прасчо и т.н. нямат нужда от храна и вода - те се хранят с опиянението, което изпитват към своите вождове!

Щом е имал пари за ток за хладилника, значи не е чак толкова зле, та чак да му се помага. И изобщо чувството за благосъстояние е субективно и зависи от началното точка - на гладния българин като му подхвърлиш кора хляб, той ще е щастлив, а на гръцкия пенсионер ако му отрежеш 10% от хилядата евро пенсия, той ще се чувства нещастен и онеправдан. Затова трябва да помогнем на гърците - да не се чувстват нещастни по този ужасен и незаслужен начин.

Да, ама са единни. И протестират. И си отстояват правата. Там политици като нашите няма да ги търпят и два дни.

пак девствени гърци.... некои в ЕС са заети на кой гърцята нещо да враща. вапроса е дали гърцята сама се е сетила, без некви бонуси да ги изпокара.. се поне един от тримата големи кредитори играи за русията.. затуй ни знаем и за ктб. нас цаказис, на гърция давакис. не от ден е не от два таз игра. бутат май при нас жарта. низ парени сме..а тез до нас..дали и кой знае? как гори. ............ да не туй е- пожар на ид с пожар да се гаси... само питам..

изберете моля ЕС един. -рязко, мигновенно свиване на ЕС от некоректни. - почти рязко разширяване на ЕС , през Турция до Израел и Армения и Грузия, през Украйна и в Донбас.. - другото е война в ЕВРОПА. създадена от купени европейски политици. ............ нищо не се губи в природата. и най вече труда.

и не злобейте със съседи. чуждо масло биете. червено.

Какви химанитарни помощи" Какви пет лева? Тези гърци да не ги е хванала гръцката чума, пардон, мързел? Какъв ЦИНИЗЪМ и НАХАКСТВО - за кой ли път! Надминаха всички неработещи ц и г ан и в България! Да се захващат за работа! Няма ли кой да бърше г ъ з вете на гръцките бабички, та си викат от други страни! Срамота и грехота е!Сърбайте си попарата и не джавкайте!

Браво на гърците,и фалирали са по добре от нас защото управляващите мислят за народа си.и вместо да им завиждате по добре насочете гнева си в правилната посока към бг управлението.иначе те ще получават помощи а вие ще гладувате и и ще се възмущавате.сами сте си виновни

Сега само Турция може да помогне на ЕС и еврозоната като се присъедини незабавно към съюза с мощната си икономика и подкрепа на САЩ.

А, бре Муфтарчо - Нерде Туркия нерде "мощна" икономика! Те тая мощна икономика само в твойте ПОЛЮЦИОННИ сънища съществува!!!!!!!

Аванта оцет- по-сладко от мед.

кат писах тука преди - хайде прави балкански саюз..никой нема. ся щяхме да си фалирваме с по 50 евро на ден, с тръба за газ, с войска и авиация, че и с некоя друга фрегата.. ищяха да ни жалят дори. пак се минахме.

ПУТИН НА НАТОВЦИ НЕ ПОМАГА, защото в Америка има достатъчно застояла и негодна царевица и изкуствено мляко на прах, което САЩ ще го раздаде на натовските бедняци, нали са в неговата организация.

Путин е зает с руснаците :) ... Свали им заплатите със 65-70 % !!!

ко речи?? Я пак...

Казват че Путин предлагал водка, ватенки и валенки... Ама гърците отказали... заради климата :) А и "ПАЗ"-а нямал климатик :)

днеска няма ли да има сиртаки и народно веселие ?

Не им с.ра в устата и от глад да умират.

Докато си избирате "Бивши"Комуняги в България - така ще бъде! Ще гледате другите КАК правят политика и Благосъстояние и само ЩЕ си приказвате и избирате такива като ... ГОЦЕ и БОКО!!!

можели да правят самостоятелна политика в интерес на народа си?? От тия 240 един ми назови!

А защо има 240 Дупетата... На България не и трябват повече от 80( ОСЕМДЕСЕТ ) !

Българите, на първо място пенсионерите са "МНОГО ДОВОЛНИ" ОТ ГРИЖИТЕ НА ЕС. Особена благодарност изразяват на българските политици-дупедавци, които им осигуряват място на най-бедните ХОРА В ЕС.

Да, точно така, хуманитарна помощ за интеграция на техните бежанци, хуманитарна помощ за справяне на невинните чужди банки и инвеститори с проблемите с ликвидността! Хуманитарна помощ за прокламиране на евроатлантическите ценности и толерантност, помощ за реформи в съдебната власт: третият пол и еднополовите бракове! Помощ за НПО и гей - общностите за организиране на гей - паради, фиести и фестивали, конкурси за красота "Мис Гей" и "Мистър Лесбо"... Все пак, гърците са го измислили!

България ще осигури 100 млн. евро за подпомагане на проекти от Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ), съобщават от Министерството на финансите. Фондът, който е основен елемент от т.нар. план "Юнкер" ще започне работа през септември. Hаща тиква наи хубавата тиква и раздава от своите честно спечелени пари,не от народните.тиквата с неговата пита помен прави.

Товарищ, твоето място е в затвора или обратно в Русия. Антибългарската дейност е тежко престъпление и се преследва от закона.

Кое е антибългарското - да кажеш истината като KGB, или да излъжеш като гербавите, че няма пари, да теглиш 16 милиарда заем и да налееш 100 милиона евро в някакъв фонд?

Абе, православният или правоверният Путин, няма ли да помага на православна Гърция, ами германските протестанти фашисти?

е скрит в името на пут..ин

Путин предлагаше водка, ватенки и валенки... Ама гурците отказаха... заради климата :)

по имейл как се молят български майки по телевизиите за пари за лечение на болните им деца,как пребиват българските пенсионери за последните им левчета...как се рови по кофите за боклук??? Седнали да плачат за гърците..че и хуманитарна помощ ще пращат.. Нищо не може да ме направи по голям евроскептик от несправедливостта и лицемерието.

Щом си избирате "Бивши"Комуняги в България - така ще бъде! Ще гледате другите КАК правят политика и Благосъстояние и само ЩЕ си приказвате и избирате такива като ... ГОЦЕ и БОКО!!!

да не са се загрижили за народа как изнемогва...всички ги видяхме ...един дол дренки,само табелките им различни.

..."Хората там се нуждаят от помощ и ние не бива да им я отказваме, защото не сме доволни от резултатите от референдума", изтъкна Зигмар Габриел... Ами и в Румъния... България... Молдова...Албания... Там ЗАЩО няма "Хуманитарна Поммощ"?! Явно навсякъде има "Тупани" :)

Я ги оставете да си живеят щастливо гърците.:)

Ихааа, жива да не бях.Доживях да видя как даването на пари вече не се нарича кредит, а "хуманитарна помощ". P.S - Когато ние имахме нужда от хуманитарна помощ, ама истинска и наистина, ни отсвириха с някакви си 20-тина млн.евро и мъгливи обяснения за % от БВП.Е....м ти и двойния стандарт.

кВо.... добре ли чуват и виждат ушите и очите ми ? Хуманитарна помощ за разбойниците" от Гърция? Профукаха 360 мил. EUR ! Сега неискат да ги връщат и дай сега и хуманитарна помощ да им се даде! .... "Луд изяжда и два зелника, ... още по луд е този който му ги дава" ! Европейци! ..да сте чували тази BG - поговорка?

Европа по добре да помисли какво ще прави с еврото. Ако нещата продължават по същия начин, еврозоната е обречена на провал. Сред евролидерите цари тотална импотентност и липса идея как да се равие съюза. Единна валута може да съществува единствено и само в централизирана държава, а не в някакъв безпринципен сбор от икономики, които са безкрайно различни.

Определено ! ...сутринта 1евро=1.1 щатски ...май качи до 1.11.

Няма нищо беспринципно! РБ-народа е най- дрипав в Европа , НО, генерала наш, Бойко Борисов Едно, Го, обявиха за ,"Отличника" на Съюза ? Толкова мие мъчно, и така страхувам, за Гърците!

Боже, какво не им е наред на гърците!? Нима има нещо по-прекрасно от реформите на този свят, нещо по-хубаво от рестрикциите? Господи, направо умирам да реформирам, обожавам свободния пазар и приватизацията, а всяка нощ ми се явява на сън Адам Смит или поне неговата ръка! Страхотно е да си реформатор и да затягаш колани, невероятно е!

Pesh0

Хуманитарна помощ за гърция . Там хората спешно се нуждаят от нови мерцедеси и бемвета . Както и от пари за харчалък.

+++

Не се лъжете да почивате това лято в Гърция. Освен ако не сте почитатели на големите опашки, блокиралите банкомати, липсата на бензин и стоки по магазините, ресторанти които не могат да заредят заради банките.........

Ха ха ха!Ама аз съм там,а ти колко заработи по форумите днес?!

+++

Така ли? Според ІР-то си някъде окоро Позитано.

постъпи Европа спрямо гърците. Имайте малко търпение...пък после можем да препитаме "наште" по европейските ценности и всички вънка. Продажниците оставиха българските пенсионери да ровят по кофите.

ОК...ще Доживеем до сряда ! (...ама Вижте-там да Не стане онуй с римуването де ;-)

в момента сме на псуването.

пак девствен.. некои в ЕС са заети на кой гърцята нещо да враща. вапроса е дали гърцята сама се е сетила, без некви бонуси да ги изпокара.. се поне един от тримата големи кредитори играи за русията.. затуй ни знаем и за ктб. нас цаказис, на гърция давакис. не от ден е не от два таз игра. бутат май при нас жарта. низ парени сме..а тез до нас..дали и ко

железото не става. наверно. посли ша гледам. горе е по цяло. трийте го туй да не става на спам.

Каква хуминитарна помощ бе?! Вие в ЕС сте ненормални. Всички хора в тая държава плуват в доволство и разкош, окрали са 800 милиарда евро, тия тъпи чиновници в ЕС се натискат да ват помощи без да им я искат! Явно Еврейския съюз е управялван от идиоти, коит не разибрат от народопсихолоигя и социална политика. Да дойдат у нас и вземат да раздават помощи. То бедност, порои, наводнения, издавени, мостовете изпадали, къщи срутени и нито една стотинка от Европа. Ама дайте милиарди помощи, защото нашата подла комисарка не ни помогна и с цент!

Напълно Ви подкрепям ! НО ! - Ингилъците на 'наште' Са Вече ясни Дори на Оксиденталците.

Ама то е написано : '' Поискай и ще ти се даде '' ! Гърците си поискаха и ще им се даде - Кога и какво си поискахме НИЕ ????? Бащицата взе 16 млр. и за какво ???? Даде на Юнкер 100 млн. € - и за какво ????? Ние освен да претакаме някакви фондове какво друго правим ???? Не ние - управляващите дето ги избираме !!! Забравихте как си купуваха избори с бира и кебабчета - А сега : '' Защо не ни помага Европа ?! '' Ние сами НЕ искаме да си помогнем - А само да има някой да дава ей така - Е НЯМА !!!!!!!!!

"пенсионерите и бебенцата на Гърция не можели да понесат..." А българските бебенца живеят с 17.5 евро на месец, алооооооооооо, лицемерно социалистическо говедо, а българските пенсионери живеят със 75 евро на месец!!! Каква хуманитерна помощ за Гърция от нашите пари? Нашите умиращи от глад пенсионери да подпомогнат гръцките, че щели да им спаднат доходите? ДОКОГА ЕВРОПЕЙСКАТА ЧИНОВНИЧЕСКА ШАЙКА ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ГЛУХА И СЛЯПА ЗА ЖИВОТОЗОСТРАШАВАЩИТЕ ДОХОДИ В БЪЛГАРИЯ?