САЩ и Европа призоваха Башар Асад да напусне властта

САЩ, ЕС, Великобритания, Франция и Германия призоваха сирийския президент Башар Асад да напусне властта. Американският държавен глава наложи нови санкции на Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Европа призоваха Башар Асад да напусне властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е човече, още не си ли разбрал, че президента на САЩ е само кукла. Истинските господари само му дърпат конците, да приказва по-хубаво. Следите на властта водят към Уолстрийт и ФЕД. Последният относително самостоятелен президент беше Кенеди. Но го убиха. Един месец преди да подпише закон за създаването на Американска национална банка и ликвидирането на ФЕД като фактор.

Браво, много добре! Сега, окрилени от тази подкрепа, ислямистите ще продължат да правят безредици и да убиват хора...

черньо да се оттегли от поста защото загуби легитимност, аз му го казвам.

Тъкмо щях да кажа същото: аз пък призовавам Обама да се оттегли от власт.

Именно това са причините!!! Много се радвам и те поздравявам - все още има мислещи хора. Да добавя още, че Сирия подкрепя и Бутан, което не изнася на Македония и лакеите им от Англия.

Обема пак се изказва неподготвен. Няма кой да го светне, че светът вече е друг и да внимава да не му духнат на него изпод опашката.

Долу ръцете от Сирия. Не Асад, а всички тези престъпници - Обама, евреинът Саркози и Камерън да подадат оставки и да избавят света от ламтежа си да обсебят за финансовите си господари всички територии и богатства на планетата

Башар Асад е ЕВРЕЙСКА ПОДЛОГА, ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ:)

Да си припомним едно от великите пророчества на Ванга - че мръсната игра на Дявола ще свърши едва когато бъде нападната Сирия. Излишно е да казвам, че при евентуално нападение над Сирия вече се намесва голямата геополитика. Завчера с квазиреториката за ПРО Русия намекна, че сушата този път няма да остане пасивна. За разлика от Либия, Сирия е прекалено голяма лъжица за натовската имперска уста. От времената на Виетнам США не са яли такъв бой, но този път ще го изядат, щом не виждат друг изход да спасят империалистичните си кожи.

То това, че ще ядат голям бой го слушахме и преди, ядоха от Сърби,от Садам,от Кадафито :)

упадъка на Римската империя е вапочнал също така, отваряш голямата уста и лапаш, лапаш, а после ...

Времето ражда нов ред!

Е Асад вече не е легитимен, просто защото Русия си въстановява базата в Сирия която бе занемарена след падането на комунизма. Това са си договорни отношения между Русия и Сирия притова от 1971г. Това не се харесва на САЩ и веднага айде да го свалим в името на демокрацията . Нима ?!? Досега бе легитимен ама сега видиш ли не е...Айде балъците ше клъвнат...И те кълват..

Именно това са причините!!! Много се радвам и те поздравявам - все още има мислещи хора. Да добавя още, че Сирия подкрепя и Иран, което не изнася на САЩ и лакеите им от ЕС.

И аз те поздравявам за добрата информация! Истината е хубаво нещо :))

Време беше, но един по един. На Кадафи са му броени дните. Сега е ред на тоя убиец Башар Асад да си получи заслуженото

неук и неграмотен, само дрънкаш без ни-най-малко познания.

От тая арабска пролет само ядове в Европа с новопокръстени демократи !! Асад си е ОК. Там да ги държи изкъсо , щото в Египет какво стана - едно нищо !!!Какво стана в Тунис - пак нищо, с тази разлика ,че хилади демократи се качиха на кораби и се втурнаха към Италия !!!При това само мъже - да се накучат там с по 20 мюсюлманчета и после .....Ау какво стана ?? Стига вече интриги на чужд гръб ! За арабите трябва желязна ръка , иначе.....вече знаем какво.

Аз пък съм на мнение, че вече е време и БАРДАК ОБАМА да сдаде властта. Достатъчно е че и той продължава да превръща новите крехки демокрации и НАТО в подизпълнители в новите Американски интереси. Нагледахме се на какви ли не финансови и политически МАЙМУНДЖУЛУЦИ от негова страна..........

сащ-гробокопачите на света!!

Никъде не е този, който е навсякъде.

Сирия трябва да се ориентира към американската банкова система , в САЩ още не са се отказали от робството , сега е финансово - лошото е че и България се присъедини към Робовладелческия строй . Ако говориш по телефона 1 минута , и забравиш да платиш ,може да се простиш с имота си като дойде ЧСИ.