Берлин и Париж с план ”Силна Европа в несигурен свят”

Външните министри на Германия и Франция Франк-Валтер Щайнмайер и Жан-Марк Еро разработват документ, озаглавен "Силна Европа в несигурен свят".

Обратно в новината

Коментари - Берлин и Париж с план ”Силна Европа в несигурен свят” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой има ли предатава защо богата и плодородна България е докарана до това положение? Защо Северозападът с най-плодородни почви, климат, възм за естеств напояване от Дунав пустее и линее, а се разрешава такова екологично, икономическо и демографско безобразие н авкарване на лайняни селстоп прод от полша, холандия, гърчко и тюркско?

Защото държавата ни се управлява от алчни негодници и безродници. А евроатлантиците имат интерес да съучастват в обира и унищожението на България. Такава е съдбата на всяка анексирана територия прост, самовлюбен диктатор на конци за фасада /Батиста, Нуриега и т.н./ и кръвожадни банкери в дълбоките сенки, които дирижират разкостването. Разполагането на американски войски не се прави, за да се нападне Русия, а за да се попречи на Източна Европа да се върне към Русия, т.е. това са окупационни, а не стратегически сили, които, при нужда да овладеят гражданските войни цинично наричани пролет?!?! и да опазят насадения диктатор и полезния за банкерите режим. Врагът днес е славянската култура и ценностна система /не руската/. Затова прииждат розовобузите войничета и небръснатите манафи.

Само дето ''трите ви инициативи'' ТРЯБВА да се приемат от хората в държавите а не да ги налагат някакви си взели се за по умни от милиони други

двете империи САЩ и Англия срещу всички?

Каквото беше в СИВ, такова,че и още по-гадно, е в ЕС. Даже сега търпим повече и по-големи унижения. А пък за натото да не говорим! Къде е светлото бъдеще, с което ни омайваха?! Докараха ни до просешка тояга, за да ни принудят да се превърнем в техни слуги, най-вече за черна работа, независимо дали в България или на друго място! А тези, които не им вършат работа - безработни, болни, пенсионери, инвалиди - да мрат! Ега ти демокрацията, ега ти европейските ценности и "възвишените" проповеди!

За тази цел те предлагат три инициативи: европейско споразумение за сигурността; обща европейска политика за убежището и миграцията; засилване на растежа и завършване на икономическия и паричен съюз. Две от инициативите ми харесват, но тази с миграцията ме плаши, като се има предвид какво сътвори Меркел.

Не бързай да харесваш и другити инициативи! Правилата ще се прилагат така - благините за тях, несгодите за другите. А България е от групата на "другите".

"трябва да бъдем по-съсредоточени върху съществените въпроси и изпълнението на конкретните очаквания на нашите граждани" Всъщност, нямате право да сте съсредоточени върху каквото и да било друго! Ама я се опитайте да изброите очакванията на вашите граждани. Хайде, поне едно.

Време е да се разбере, че: 1. Животът НЕ Е само работа по 12-18 часа или пък по 8 часа 5 дни в седмицата 2. Всеки човек ИМА ПРАВО да избира дали и къде да се реализира според своите собствени разбирания и манталитет и дори да е много ценен специалист, не може да бъде задължен да приема безкритично всяко хрумване на ЕС 3. В този свят има място за всички хора- включително и за такива като моето семейство, които НЕ ИСКАМЕ да живеем сред всякакви хора от всички континенти, събрани на едно място. За това на много хора им харесва да си живеят в собствените държави, да има рестриктивен режим за прием на мигранти от Африка и Азия и да има по-малко данъчно бреме и ЕС регулации.

Та- на тази г-жа Мира мога да й кажа- г-жа, на 27.01.2016г. съпругът ми отказа заплата от 200К паунда основна годишна заплата + 6 пакет + бонуси в "Шеврон", защото позицията беше в арабска държава. И с топ не можеш да ни принудиш да отидем в арабска държава, дори и за заплата 600К паунда годишно, при курс на паунда от преди брекзита! НЕ ЖЕЛАЕМ да живеем сред мюсюлмани и за това съпругът ми ОТКАЗА позицията и сега работи за доста по-малко пари в България, но СМЕ ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ! Животът не е само работа и пари и не е постоянно усилие над себе си човек да приема всякакви хора, които обичайно с абсолютно противоположни на неговите традиции, култура и цивилизация!

"Берлин и Париж с план 'Силна Европа в несигурен свят' ". На България никой не иска мнението. Също като по тошово време, само играчите други.

Тази сутрин слушах социоложката мира. По-големи глупости не бях слушала много отдавна. Тази г-жа изисква принуда над всички граждани да приемат "интеграцията" като нещо задължително. Т.е.- ако семейството ми реши да НЕ работи в чужбина, защото НЕ ИСКАМЕ да живеем сред мюсюлмани и да се съобразяваме с тях- значи, според нея, сме неуки хора, без финансови възможности. Тази "дама" изобщо не схваща, че никой не може да ни принуди на възраст 45+ години да работим в чужбина, дори и за изключително добро заплащане, защото работата НЕ Е всичко, получаването на добра заплата е ЧАСТ от живота, а НЕ Е самият живот!

Оплачи се на Радан Кънев:)И Кака Миглена:)А колкото да предложението за мъжа ти -не го вярвам - те по 10-15 хил. евро предлагат на техните -за българчета е в пъти по-малко...

Съвсем скоро Кавказ и Сибир ще се отделят от Кремъл и тогава ще стане интересно.

Бъркаш Руската федерация с ГЕЙсъюзите! ПОНИМАЕШ БОЛВАН!

Кавказ отдавна пробва и се отказа, а в Сибир хората живеят свободно (с изключение на затворниците), далеч от законите на цивилизацията.

тоест, ше продължавате да пълните ес с мюсулмани? и ше има нов вилкомен?!?!?!?!??!??!?

Вече само като ти прочета ника и слагам минус. Жалко, коментарите ти по други теми бяха смислени.

Това е до гумата.

Напускането на ЕС е тест за интелекта на тълпата, която после посреща бедността и разорението си. След като англичаните изтърваха само за ден 40 млрд инвестиции, обезцениха им се 10 % спестявания, очевидно, че никаква катастрофа не е способна да убеди останалата тълпа в нуждата от европейски пазар. Явно за някои бедността е недостатъчна, че искат да видят колко още може да се изкопае надолу. Всъщност, след като са им толкова скъпи държавите на голтаците, вероятно цял живот няма да им стигне да осъзнаят, че всичко се прави в Китай и от тях няма нужда.

Познайте кой ще са следващите страни напускащи потъващия европейски Титаник?

Демокрацията. прекалената толерантност и хуманитарност и огромния бюрократичен и скъпо платен паразитен административен апарат ще затрият ЕС в най скоро време. След Обедненото Кралство очаквайте ефекта на доминото. Лидерите на фалшивия Евро Съюз се държат като партийни и комсомолски секретари, прокарват тъпи социалистически постановления и трупат пари в банковите си сметки от общите еврофондове. Крахът е неизбежен и скорошен.

Чакай Минке, китка!

Въпрос с понижен трудност: Кой от двамата на снимкаа е гей? --- Тест за евро-депутати.

и тримата!

Ама ето пак! Тези кога ще проумеят, че 2 не могат да решават за 27. Онзи ден им биха мощен шут в зъбите, тия си продължават да си знаят своето! И кой създаде тази несигурност? Аз ли извиках милиони исламисти в Европа или пак тия двамата и шефовете им? Да си намалим правата за сметка на сигурността? Хитро, ама няма да стане. В този си вариант ЕС е по уродлив комисариат дори от сталинския СССР!

Който ти слага + означава ли ще ти слага и + и на трите ти 666 , или това е огромна вързалка ???!!!

Началниците ще решават, останалите ще чакат...

дааа навремето га Ваню Костоф ни преподаваше политикономия на капитализъма и социализъма ни споменуваше за некви утопични движения. Тия лингури явно са чели същия матриал.

Този несигурен свят си го направихме ние човеците,доскуча ни и хоп в пропастта.Няма мърдане назад.Каквото сме си надробили ще си го сърбаме.Те по-големите каки и батковци са диригентите,ама нали знаете когато атовете се ритат кой страда?

на този свят всичо е несигурно и относително. но все пак има две неща които са сигурни и абсолютни! това са западната глупост и вредност! а наздраве за да се отървем по-скоро от тях!

тия пак искат да живеят на наш гръб и да им сме бели роби и лакей. Пикам им на извратените "евроценности"!

Ееееее, тея пък високопарни идиоти - трябва туй, трябва онуй да сме направили. По-съсредоточени трябва да сме! Върху какво, бе?!? Ми то колко години ви чакаха хората барем да направите нещо и за тях, ама не, еврогейците от Брюксел само заявления и декларации и документи подписвате и приемате и реално нищо насреща. Баста вече. Нищо добро не е произлязло от това уж единно обединение. Само ненормални регулации относно неща напълно неадекватни спрямо истинските нужди на обикновения човек в страните членки. Да се разпада на съставните си части и свобода за всички да си отдъхнат малко хората, че на роби се превърнаха...

Тия никога, нищо няма да научат. БЕРЛИН и ПАРИЖ. Ами къде е Будапеща? Някой ще иска ли мнението на Копехаген? Мадрид да не е куц и грозен та не го питат? А Прага? Тъпанари ли са там? После не се чудете защо има референдуми за напускане на ЕС. Както сте я подкарали, няма да мирясате докато не го унищожите този съюз!

Мдаа, форума още спи, КО да напраЯ, да си пиша сам и да си отговарям ли ? А може да си пиша с колегите от сайта, хей, давайте да си пишем, хем по бързо ще ви мине смяната, не става ли :-))) ???!!!

ФРЕНСКО-НЕМСКИЯ ПЛАН ЗА ЕВРОПА : ... НЯМА ДА ДЕЛИМ ПЛЯЧКАТА С БРИТАНСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ :)))

Те маса страни от ЕС искат да бягат от глобалистичната примка, а тия оскат още да я стягат, но ще се получи обратния ефект, още страни ще избягат.

ще се разпадне .. което е добре , защото така направен е от полза само за две три страни който са в ядрото ... абе законото робство .. това е ЕС за по малките страни :)

Разбира се че си прав, и подкрепям коментара ти.

ФЕРМАНИЯ .... (ФРЕНСКО-НЕМСКИ ХАЛИФАТ):)) .... И ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ С ФЕРМАНИ :)0

:-)))))))

Добри и Навременни Макрониво Послания !, дано И Действия. ...като почти едновременно - Послание И от Франциск : - да Не допускаме балканизация на Европа ! Балканизация - Е Вече термин. ... Разбирате ли Докъде Ни 'докараха' 'изпълненията' в и около Земите-Ни ?!

Ето това е ЕС, двама решават за всички... това не е съюз а рекетьорски идиотизъм.

не допускайте да ви държат в заблуда и вярвайте само на очите си , защото си имаме работа с най-опечените мошеници , особено тук на наша територия !

Ние лапаме гаргите, а според "Die Welt" инвестициите от Германия в Русия бият рекорди при условията на санкции. Германските инвеститори развиват бизнес на територията на Русия. Правят се крупни инвестиции - немски компании строят заводи в Русия и запазват бизнеса си. През 2015 г. преките инвестиции са достигнали € 1,78 млрд. По данни на Бундесбанк за първото тримесечие на 2016 г. е поставен нечуван рекорд - преките инвестиции от Германия в Русия са достигнали € 1,1 млрд.

Ма да ! - при Тези Неща които Са В Сила - болЬшая ма да.

Хората открито им казаха баста, а те продължават да си дърдорят техните си глупости! Ако има нещо несигурно сега, това е точно ЕС!

КАТО ПОГЛЕДНА "ПЛЮСОВЕТЕ" И "МИНУСИТЕ " ОТ УЧАСТИЕТО НИ , ДА ВИ ТАКОВАМ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!

Тези немски и френски фашисти все още не могат да схванат, че точно техния безпардонен диктат е причината, страните да не искат вече в ЕС.

Трябва да признаем, че в крайна сметка Виктория Нюланд беше права.

В един немски вестник в деня на референдума пишеше: "Мили англичани, моля ви останете в европейския съюз! Ако останете в ЕС ще ви признаем гола от 1966 година!" Дали не служат за подигравка свободните англичани? всъщност щом пише, че EU=-1 GB, определено подигравките се вихрят из етера. Но да ти се хлъзнат 40 млрд инвестиции за една сутрин? Катастрофата си е направо епична!

спри с попръцкването и не ги рони крокодилски за англичаните щото единствено може да си им слуга..........те по-зле от теб няма да са,за да се нуждаят от съчувствието ти

Обединеното Кралство,както го е казал Уилям Уолъс яно най-вожно е: "Freedom! "Freedom!

по тоя Брекзит че грайфер не остана

Англия донесе голяма победа за всички свободно мислещи хора. Бих сравнил Брекзита донякъде само с победата при Сталинград. Защото след Сталинград хората знаеха, че нацистите могат да бъдат победени и е въпрос само на време това да стане. Същото е и сега. Брекзит доказа, че Брюксел, Меркел и чиновниците не са непобедими. Никоя организация която казва дали да са прави или криви краставиците, не може и не бива да съществува.

40 млрд назад! Падане на лирата с 5% повишение на залтотот в Англия с 5% Изявление на Шотладния и Северна Ирландия за напускане на Великобритания! Това Наполеон и Хитлер не са могли да го постигнат, а от времето на император Клавдий никой не е нанасял такъв удар върху гордите англичани. Дори болестите, мизерията през "100 годишната война" са причинили по- малко поражения! И ти на това му викаш "победа на свободния дух"! То и атомната бомба има свободно разпространение при взрива, но последиците са опустошителни.

с това да се разминете! Ако хората видят какви сте ги вършили ще има трибунали и военни съдилища!

яйца

Из статия от инвестор:".... ЕК, със своето изискано поведение, често е по-близко до феодализма, отколкото можем да си представим. Прехвърлянето на суверенитета от националните държави към тази наднационална организация не се възприема от действителния суверен народът, като някакъв прогрес, а по-скоро като арогантност. И като претенции за демокрация. За мнозина положението изглежда така нацията им вече няма право да поръчва, има право само да плаща. Тя трябва да работи, но не и да говори. ..."

Това на Прокопиев ли е ?

Тия са по-малоумни и от Цвъка и Боко.

Невъзможно !

Някой от вас сеща ли се , че след като бъдат прогонени от Англия, икономическите емигранти ще се върнат и ще започнат да гонят собствените си политически елити? Как в БСП и ГЕРБ ще се върнат хора, които ще изгонят ръководствата и ще прокарат много по- развита икономическа политика и как старите кадри ще бъдат изритани? Радвате ли се на решението на британците? Е, няма да е за дълго.

Е, точно това питах соросоидите преди няколко часа, но не дадоха обяснение никакво. Нито дали ще намерят работа на 250 000 българи, нито дали заплащането ще е като във Великобритания. Ама ако продължи с разпада ще стане страшно. 3 милиона ще се върнат...а дано тогава подпукат соросоидите.

Трябва да се минимизират щетите за ЕС! Това дето ще липсва в бъдеще е 17% от БВП на ес при излизането на Великобритания! Затова предлагам да приберем Китай и така ще дръпнем напред!

Ще ви напукат кашоните!

Га ша ловим енглета и ще ги бесим за назидание по площадите?

гумата е гаулайтер по тази тематика и практическото изпълнение. Меркел лично го избра защото си приличат по мисли и култура.

европа ще продължава да се разпада и гние точно като куртизанките от снимкта, които правят "плановете".

като чета кви са ги написали , ако са го и казали от яв но по явно е че бардака загазва хал хабер си немат какво очакват народите от ес плачевна история с кофти край

...което Отново Ни Задължава да Сме Адекватни и Ефективни...

комунистите оставиха горди хора с спестяваня,демократите ще оставят мекерета хора с далгове. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тука така излъга, че само идиот може да те отмине! Апропо да знаеш един от ГЕРБ, който да не е бил в БКП? Комунистите ограбиха всичко в тази държава- всичко! И я управляват до ден днешен. Само дето може ти да не ближеш от меда.

това, което ни учи историята е, че немския Райх се крепи на "колективното" наказание. Така е било при 3тия Райх (знаем за масовите избивания на цели села), така е и при 4тия Райх, но колективните наказания са "по-хуманни" (напр. кризата в Гърция)

Тази снимка ще я направя на плакат и ще си я окача на стената в спалнята при другите от наще Дървосекачи.

Тея банда старчоци, кретени провалиха ЕС и започнаха да бягат всички, седнали да бълнуват за силна Европа...пффф страшни картоиграчи са...