Меркел: Ще се търсят компромиси с Тръмп

Канцлерът на Германия Ангела Меркел призова за компромиси с новия президент на САЩ Доналд Тръмп по въпроси като търговията и отбранителните разходи.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Ще се търсят компромиси с Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Mеркел и Oланд са бити карти....те да си варвят с Oбама !...Eвропа ще се промени както и Aмерика !...тези са сенки от миналото !...HATO сащо !

Хахахха, изпълва ме радостно вълнение! Биг Доналд майката им такова на гнусните сороспии. Тепърва ще видят който вади нож на белия човек какво го чака! Тръгнала да организира световно женско шествие някяква забулена следовница на шериата, а мъфин-мънчърките тръгнали като офсе след нея. Мноого прости глобалисти, много нагли и цинични! СВЪРШИ СЕ ВАШАТА!!! Амин, дай Боже!!!

За да не ме упрекне някой погрешно, че съм расист или антиеврей ще използвам думите на един равин: Троцки прави революции. Бронщайн носи последствията. Другото е друга тема.

Много вдигаш летвата. Трябва да уточниш, че е един и същ човек.

Отдавна трябваше да си подадеш оставката. заради твоята глупост е застрашен от разпад целия Европейски съюз.

титулуват рижия клоун като капиталист ??? Абе тоя нефелник е подставено лице на строителната и хазартната мафии, а практически се е занимавал само с конкурси за красота и участия като клоун в шоу програми.

"дедко Щорош дава ли центове,че загуби доста спекулативно милиарди от Тръмп"

До " поздравления ( нерегистриран ) 22.01.2017 10:00 . Благодаря. Но за новите нации като Украйна , Беларус и т.н. не си прав. На 3. март 1918 г. се сключва Брест-Литовския мирен договор между победената Русия и страните победителки Германия, Австро-Унгария, Турция и България. Датата е специално избрана по наше, българско желание. С този договор Руската империя престава да съществува. Ленин само изпълнява клаузите на договора. Украинците щоли до сега не са ни благодарили, че им бабувахме?

Русия не е победена,не пренаписвай историята. Брест-Литовския мирен договор е сепаратиски и предателски,сключен от болшевиките и немско-еврейския агент ленин.

Добре де, НЕПОБЕДЕНАТА Русия , поради изпадането и в небитието, представлявана от предателите болшевици подписа Брест-Литовския мирен договор.

""Куклите и пуделите на Обама и дедко Шорош" джафкат из целия орталък. Кервана си върви "пуделите" си джафкат. Това, че "лъжливите медии" те подкрепят не означава, че хората вярват на "пуделите на Обама"-справка войната в Ирак,Сирия,"невините бежанци от Сирия-предимно афганистанци,иракчани и африканци"."

Да ама в Чули, диктатурата е била полезна - против комунягите и съветската чума! Нормално е сега да е цъвтяща държава!

Алиенде-комунист?!Военен преврат-демокрация?!Отивай на лекар!

клоун, само след няколко месеца на патологичния лъжец ще му лъсне жълтата книжка и по медицински показания ще освободи поста, дано до тогава не направи тежки поразии.

Соросоидни полюции!

В германския фейсбук вече има "Министерство на истината". Нарича се "Коректив" и му плаща фондацията "Brost Stiftung von Essen", ръководена от не безизвестния Бодо Хомбах. Та "министерството на истината" разпореди за истина да се приема, че Путин е поставил Тръмп на президентския стол. Който твърди обратното засега се обявява за лъжец . После ще видим. Тантето и тук играе курвенски.

Меркел за какви компромиси говори като насра цяла Европа със своята политика,но и под натиск от Обама,а сега вместо да се извини на света,че е сгрешила се опитва да е нахална.

смърдиш на лайна? Или още не си в Европа а си пред Турция?

До ХаХаХа: За да повдигна настроението ти ще те осветля за плановете на вожда на световния пролетариат и съратник на Ленин революционерът Бронщайн-Троцки. Ще се създадат трудови армии от мъже и трудови армии от жени. Жените ще бъдат освободени от семейния мъжки гнет. Секс ще се прави по наряд и по награда. Ако се появят деца, отглеждането им се поема от държавата в специални детски домове. В общия случай деца трябва да се създават само от Вождовете на революцията. Това е истината приятелю. И ако семинаристът Джугапвили-Сталин не беше избил "ленинската гвардия" и не беше разцепил главата на Троцки с брадва можеше да стане действителност.

Сталин пое бедна селска Русия с дървеното рало, след световна война, революция, контрареволюция и гражданска война ... След 30 години остави велика държава с ядрено оръжие и космическа програма

F1 поздравления, много точно си анализирал нещата във всичките си постове. Разделям твоята гледна точка напълно. Ленин със своите евреи от политбюро на ЦК начело с Троцки изби руската интелигенция и унизи самото име Русия. Създаде пролетарския интернационализъм, първообразът на либералният глобализъм. Типични еврейски конструкти за владеене на света. Отделно създаде новите нации украинска и белоруска, с което създаде терен за бъдещи конфликти във вътрешноруското национално пространство. Самият Троцки е избранникът на нюйркската еврейска ложа, същото котило на Сорос, Ротшилд и Рокфелер, които му изпратиха кораби пълни с оръжие за ВОСР.

Късно е дърто, новата партия ще върши тай работа.....

Тръмп каза, че Брекзит е хубаво ,,нещо" Каза също, че Меркел е допуснала огромна грешка с мигрантите. Първота среща на американския президент ще бъде с Тереза Мей. Това е твърде притеснително за Меркел и тя щяла да търси компромиси с Тръмп

прокламира неграмотният риж клоун водят до дефицит на стоки, услуги, капитали и ниско качество.

Тръмп казва: само САЩ ще е затворена икономика! Целиа останал свет на мармалад. Стига с моркова. дай да опитаме тоягата. Тъй че, дефицит нема да има. ше има - изгърбване на сетъ да работи за САЩ и като требва да им се върне-плати: грездей.

Ще ти издам една тайна - неграмотника си ти и това е лесно доказуем факт.

Ами защото с високите работнически заплати и разни други бонуси не успяха да удържат на евтините азиатски производители. Отде клоунът-лъжец ще намери американци, съгласни да работят при азиатски условия ?

И защо трябва да се толерира азиатското робство? Това, че някой иска да печели от заплати по половин долар на ден, не означава , че същия е голям бизнесмен.

Причината за фалита на заводите в Детройт е друга. Не са виновни азиатците а изостаналото в техническо и технологично отношение производство. В онази държава всеки втори се движи с европейска или японска кола а напоследък има и корейски такива.

"Пътнико свиден " !

Бабо Меркел, нима опитът на Франция не ти показа,че само разрушаваш страната си с глупава и престъпна покана към всички, които желаят да дойдат в страната ти, та беше нужно и Тръмп да ти каже,че тази твоя грешка е катастрофална ?

Оланд и Меркел сега зоговориха за контролирана глобализация,но контролирана от тях.Сега видяха ,че идеите на Тръмп се приемат не само в САЩ ,но и в други страни и като "наш"Бойко,веднага обръщат палачинката и се държат,сякаш не са управлявали последните 10 години света.

Нормално е умните и почтените хора да контролират нещата, а вие кой предпочитате за контрольор, може би разни гоцета, маджо, баджо, черепа, кокала, маргините, галеви, ... ?

Комсомолката още от сега чувства, че няма да излезе на глава с дъртия капиталист...

според мен германия е заобиколена и се поддържa от слаби икономически неререформирани достатъчно държави гета като българия,румъния,гърция,унгария,а и извън европеиският съюз от целия свят .работната ръка от тези държави подгонени ли принудени от собствените им политици работят за немската икономика.

Тръмп съветва ли ви каква политика да водите във вашите страни?! Човекът има прагматичен подход, мениджира си държавата и най-доброто за Америка е връщане на работните места за американците. В името на тази цел законодателните промени са негова грижа, а не ваша. Не може да му се закачите на малкия пръст, как може да се тълкува решение за прием на 1 млн. бежанци освен като МАЛОУМИЕ?!?

на палавото меланче тръмп, та да види рижият клоун как се забавлява правоверната му ?

Това ли те интересува жалък палячо?

ще изработи гламавия шоумен слави тръмп, та свет ще му се завие.

оланд, чили е просперираща страна, защото великият генерал аугусто пиночет събра всички комунисти на стадиона и ги разстреля. в българия президентът и генерал е комунист. разликата между българия и чили е не само континент и океан!!!! тя е и в съществото на народния съд!!!

Разликата е в това, че ти искаш да стреляш някакви хора по съвсем други причини. Щото тези, на които се кланяш са много по-сигурни комундета от генерала. Като започнеш с бабичката ио прецедента, та всички по реда.

това беше много нечленоразделно. изплюи уя и пробваи пак.

Пич, най-убеденият комунист днес се казва Сорос. Нуждаеш ли се от пояснения?

я даи обясненията, ако обичаш!

такае във държава ,като българия,която си пази комунистите както кучето си пази бълхите и паразитите!

тръпм повдига капакът на кутията на пандора!тои иска немските автомобилопроизводители да произвеждат автомобилите си във сащ и дасъздават работни места за неговите граждани!а ,и възкликва европеиският съюз,та това е само германия!дали е е прав!според мен периферни дъряви гета подоно на нашата българската,(корупция,злоуптреба със бласт,кражби,измами ,мафия във всяка една сфера,монолплои,картели ,лобита,статукво,прогонват и принуждават населението да напуска българия и естесвено работи за по добри пари и условия във германия)това е нещо което не се говори и отбягва да се говори от българските и европеиските политици и елити.това е мазолът на европа

бабо, хаиде отиваи си вече. сатвори титанични глупости, време е да се махнеш от политиката

Снимката на тази госпожа е достатъчно красноречива. Не е необходим кой знае какъв психологичен опит, за да се разбира нейната "душевност"

"И какво стана с марксизма, след като комунистите се радват на един милиардер?" Босичък си приятелю, чети, чети, чети. Маркс и Енгелс са върли фенове на капитализма, ЗАЩОТО "КОМУНИЗМЪТ ЩЕ ПОБЕДИ В НАЙ-РАЗВИТИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ". И тогава /скоро/ ще ни се е.б.е. мамата. За да не се случи това, Тръмп иска национал-капитализъм. С него сме на едно мнение.

въглекопачи бе?

Не Беееее, чели са Тората.

такива като теб наи-добре да не четат, а да ходят да копат на полето. надявам се, че поне за това имате акъл!!!

Меркел се усети че сега досието и с компромати събирано от Фащ докато и подслушваха телефона ще отиде при тръмп е вече бие отбой , а преди лижеше оная работа на маймуната

От стратегическите партньори на Германия,Меркел получи пряк приятелски огън точно от най-големия-Президента Тръмп.В пряк текст,той заяви,че Меркел е допуснала огромна политическа грешка,приемайки в Германия над милион емигранти.И Меркел я заболя,дълбоко.Лесно е да сочиш"врага"в лицето на Русия.И да му налагаш санкции,както и да водиш тотална пропогандна война срещу Путин.Далеч не така обаче,стоят нещата с Тръмп.И най-сетне да разбереш,че след толкова години на командарене в ЕС,все пак има някой над теб.Някой,който не можеш да наказваш.И с чиято,непредвидима,засега,политика,трябва да се съобразяваш.Геополитика,Мадам.

След като Обама посочи меркелица за свой наследник и най-верен последовател на провежданата от него политика, струва ми се, че за компромиси и дума не може да става. Изборите в Германия ще са битка с един победител, а примирието изглежда невъзможно. Ако фрау Вилкомен спечели, възможно е Германия да се окаже в изолация и това да отключи нови напъни за разпадане на ЕС от вътре. Особено след като Франция вече ще е поела съвсем различен курс, противоположен на меркелския.

BYE_BYE! вземи си и бяла кърпичка, за да ми махаш от прозореца на затвора! :-)))

Най-добрият компромис е да се вземете под ръчичка с Оландчо и да поемете към залеза.

Не съм краварче, а овчарче. За другото си почти прав. Това е еди възможен сценарий. Сегашният финансов балон е в Долари на ФЕД- хартийки, макулатура. Тръмп пуска в обращение Долар на Министерството на финансите на САЩ със златно покритие. И някакво мъгляво обещание, че някога старите долари ще се обменят за нови по някакъв неизвестен за сега курс и начин. Сега инвестирам в овчици. Щото си мълчат и се ядат.

Меркел да си сърба попарата, но медиите подозрително не отразяват многолюдните протести срещу клоуна Тръмп?. И какво стана с марксизма, след като комунистите се радват на един милиардер - експлоататор на трудовия народ2

кои медии не го отразяват този прословут марш на соросоидите и клинтъноидите?

Говориш големи тъпотии. 1. Медиите се скъсаха да преекспонират прайда на ЛГБТ. Преувеличиха му посещаемостта, а на парада предишния ден я намалиха. 2. Не обвинявах хората в комунизъм, след като не те, а ти подкрепяш марксизъма и ленинизъма. Явно комунягата си ти.

ТРЪМП такъв шут ще ти удари , че чак на МАРС ще кацнешанс. .

Тръм ще ви натика на кучето в з,,,,,,а

Тази нелепа жена е дарила милиони евро от данаците на германците на фондацията на КРУКЕТ ХИЛАРИ и сега ТРЪМ ще и ги изкара през панталоните ,които никога не смъква ,има силни съмнения в лезбийство

jingiby

Търси компромиси в пенсионната служба г-жо Шмеркел. Ти вече си пътничка...

Game over, no way!

трепери, Путин и Тръмп ще им разкатаят мамата. На параде в честь инаугурации Трампа развернули российский флаг !!!

Меркел май още не може да разбере, че не само Европа не я харесва....вече,,,

да кажат - ще забранили ГМО-тата клоунът тръмп ?

Неправилно поставяш въпроса. Копелето е злопаметно и ще разкатае онези дето му влизаха с бутоните. Докъто има интереси в чужбина, ще има нужда от продажни тамошни мекерета и от система за подкупването им. Дезинфекцирането на БG си е наша задача.

После Тантето като истинска разкрепостена феминистка с комсомолски плам се връткаше на члена на един виден германски член. От уважение към паметта му премълчавам името му. Мъже сме все пак и все още. После Тантето му врътна курвенски номер и излетя.

с ядки и гледам Австралия Оупън. Куп руски тенисисти приели чуждо гражданство и се състезават за новите си Родини. Братя Звереви станали германци, Истомин - узбекистанец, двама други рашняци - казастанци,..., никой не ще при злобното жуже да стои, що така бе атакистчета нефелни ?

Тебе това какво те е.б.е.? Що злобееш на чужд гроб?

Ами щото трябва да продължат санкциите срещу путлер и империята на злите жужета да бъде окончателно унищожена.

никога не е била член на германската комунистическа партия, докато кагебистчето-пе.офил путлер все още е член на кпсс/вкп(б) и пази партийния си билет.

Подготвяна е като чиста номенклатура и е кадър на ЩАЗИ. Те и други едни се хвалят, че не били членове на партията, ама се оказват я част от комсомолския елит, я доносници и агенти, я нещо друго, много по-уличаващо от едното редово членство. Гледам, не ти пречат тия неща да я аресваш. Пък иначе по цел ден сигур гъгнеш срещу "комундетата". Май май познах? Кът един либерал, дето сегиз-тогиз удрял по един честен кръст?

Глупости. По времето на ГДР-то Тантето е била член на Централния комитет на германската социалистическа младеж и Секретар по пропагандата. Да ти припомня, в ГДР-то комунистическа партия нямаше. Имаше ГЕСДП. Разшифровай го сам.

Ама не му говори за комсомолския елит на ГДР. Той е фен на един подобен нашенски номенклатурчик, който с едното недоказано твърдение за някакви 2 тапета, за главен дисидент на републиката иска да минава. Тия зле пребоядисаните опортюнисти не си ли ги схванал вече как мислят и къде ги стяга чепика?

на краварските олигарси, на първо място гемеотата от монсанто, направо ще ги закрие, ще унищожи цялата им продукция.

разбирайки гаврата ми е сложил "+" ? Ама верно сте много гламави, се едно с конкурс за тъпота са ви избирали.

Какъв "компромис" ма танте. Тръмп рече и отсече "моето си е мое, вашето също, щото и доларът е мой". Затягай колана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Къф долар бе краварче нещастно, доларът загива, Тръмп ще унищожи еврейската финансова система дето е заробила цял свят и ще обяви златната рубла за световна валута.

Ако спечели изборите, тогава да говори за компромиси. Към днешна дата едва ли има по-лош вариант от нея, така че няма кого да впечатли с готовност за частична корекция на визията си. Най-силния сигнал за промяна на водената политика би била кадровата промяна на върха. Другото е нежелан резервен вариант, който си има доста минуси.

Мърморкел казва: НИЕ СЛУЖИХМЕ КАТО НАЙ-ВЕРНИ ПУДЕЛИ НА ОБАМА! Не би требвало да ни зарежат, щото има нов курс на практицизъм. Ако може така, да ни оставите кат васали, ше ви служиме пак предано на сичките прищявки. ДЪРТА КОМУНИСКА. СЕ ЕНО СЛУШАМ НИНОВА......

Най-големият комунист е кагебистчето путлер. Все още е член на кпсс/вкп(б), като школник е дежурил край църквите, за да праща по лагери "несъзнателните" православни дошли да изповядват своята вяра.

sps_hrsf@abv.bg

Верно ли тва? Да ти кажем: нема по-гоуем комунис от Нинова: ШЕ СТАВА И ОТ СДС ПРИ НОВИА КУРС, ШЕ ОГЛАВЕВА БСП СЪС ПРОГРАМА ВЪРСЪСЪ СДС, само и само да плюска и да е на власт! ЕЙ НА ТВА МУ ВИКАМ АЗ КОМУНИСТ! Не като некой.....дойде ти Рейгън на власт и се огънеш, че и продадеш хората си на врагъ. Нагушиш се яко, ама начело на ВКП/б/ нема как да се върнеш.

На любимата ти бабичка и генезиса й е комунистически и действията й са такива. Да не говорим за зависимостта й от ЩАЗИ. Но това не ти пречи да си й фен? Някакво лицемерие има в цялата тая работа.